Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 689
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!  Hug

Днес е Св. Александър - ЧИД на всички именници: Александър, Александра, Александрия, Алекс, Алексис, Алексия и др. 

Да са живи и здрави и всичко най-хубаво!
   bigdance2

# 136
  • Vaudreuil Canada
Искам пак СРЕЩИЧКААААА???
Някоя среща не се ли задава?...
Айде де .. не че ми е ясно как ще стигна ако не е на пешеходна дистанция от нас ...

# 137
хм, ние сме  така, ядеме в същите часове и долу горе същите работи, само млякото в 21ч е чисто без бисквитки.Всичко останало съвпада не се бой, не си само ти.
аз слагам във вечерното мляко 5% захар.говорих за малкото мляко с педи,защото Соня отказва всякакви млека-хич не ги обича/кърма,АМ,кис.мляко-всичко и давам много трудно,едва-едва/,та жената ме успокои,че на тази възраст не е толкова фатално,че яде малко мляко.ама и педи смята,че нашата беба недолюбва мляко. #Crazy сега,като яде 4 пъти няма проблеми.само да кажа,че аз и давам 200-250 мл.на порция храна.четох,че дневно трябва да изяждат около 1000мл.и затова.Сонче отдавна се храни така и засега всичко е наред.
вода пие без захар.не пие много.само като имаше разстройство и като е много топло.
Virginity, успех и специални целувки на малката Лорка!а на теб ти пожелавам здрава нервна система! Hug
Брей,че сладки дечица в това нашето албумче! и какви усмихнати и доволни! smile3501 kiss
ЧИД на всички именници: Александър, Александра, Александрия, Алекс, Алексис, Алексия и др.  newsm67 newsm18 Gift

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 11:19 от Били хлапето

# 138
Здравейте Hug
Virginity, като решите да идвате може да ми звъннеш, болницата Токуда е близо да нас.Peace (ще ти пиша на лични за телефона)
nevena131313, аз водата я давам без захар още от 2-рия месец (не че пие вода, пие около 50-60 мл на ден)
По препоръка на педиатърката спрях да слагам, в началото се слагала заради жълтеницата, иначе подсладена била вредна за зъбите след 3-тия месец newsm78
За сметка на това изпива по 150 мл. сок разреден с вода 50/50 и мисля, че така си набавя течностите за деня.
А за бибероните ние сме на 4-ка Peace

Мами, будят ли се бебчовците Ви през нощта? Елена последната седмица се буди през 2-3 часа ooooh!, давам бибата и заспива, не иска вода, не е гладна, дали не са зъбите newsm78.... за сега нямаме нито един. Споделете моля Praynig

Честит празник на всички именници  Gift
Поздрави и целувки от мен и Елена и приятни разходки  bouquet

# 139
  • Бургас
Честито на всички именици:

Алексис на pontes, Александър на keti qncheva, Александър на Shrew, Александър на liletka, Алекс на danielad, Алекс на ejkajujka, Александър на РалиЛД.

както и на Чибураторката и на всички други мами и татковци, които носят името Александър и производните му.

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.

# 140
  • Русе
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet Да сте живи и здрави!
Ние си имаме зъбче,днес металната лъжичка го потвърди! tooth Така ,че сме в отбора на озъбените!Мисля ,че и този до него избива и скоро ще сме с два!Като цяло не е невъзможно нервен,дори учудващо за мен не усетихме как стана!Е,събуждания с рев през ноща има,но без зъби пак е имало ,така ,че нищо ново!
zizzu Успех с ЕБХ!При нас процеса е малко стопиран заради растежа на зъбите!На разходка и през ноща му слагам памперс за всеки случай!Е ,тази нощ почти цялата я изкара без,но се напишка  newsm78 и викам ,айде да му сложа!
Ники добре дошла отново!Пешката е голям сладур!Голяма веселба е паднала с толкова много деца!
Вержи честит интернет Joy !Дано всичко с малката,пухкава Лорка скоро да приключи и да си отдъхнете всички вкъщи!
Ние вчера се видяхме с EASpirit ,запознахме младежите Гошето и Боцето ! Обаче няма снимки ,защото и двете бяхме без фотоапарати Embarassed ! Другият път ,когато се съберем и четирите.Тогава!
Весел празничен ден на всички!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 14:31 от mamp21

# 141
  • София
Здравейте Wink
Честито на празнуващите, да са мн здрави и засмени Hug

Диде моето момиче също се буди през нощта от доста време (май откак венеца стана по-чувствителен),явно трудно изкарват зъбките.Вечер ми заспива чак към 00ч.,задължително се буди към 3ч.,после вече между 7-8ч., почнах да я мажа с Калгел,но тя си го облизва и не знам дали действа newsm78
Мами давате ли грозде?
И аз тези дни пробвам без памперс в къщи, само през нощта слагам и ако излизаме,то икономична работа,ма май трябва с повечко гащички да се запасим Wink

# 142
Честито, Александровци!!!!Живи и здрави!
Virginity ,много късмет с операцията- стискам палци Praynig.Ако ви остане време, свирнете да се съберем. Лорчето много сладка, особено на оная снимка с рокличката.
nevena131313, ми то с тоя сок 3 пъти на ден, май си става още едно хранене..Ако те притеснява, че й е малко млякото (заради калция), защо не й даваш сутрин попара със сирене?
Nikki_Ivanova , Петърчо страшно сладък, само се усмихва, душата.
ka_tq , Роси се буди по два пъти през нощта- за биба, в горе- долу едни и същи часове- нямам обяснение newsm78.
mamp21 ,благодаря Hug.Добре,че беше ти, да ме "светнеш"- мноог съм се нахъсила Peace.
 Иначе сме на биби 2- ка, с тройката се дави нещо Rolling Eyes.
Линк към снимките
http://images19.snimka.bg/003837639.jpg
http://images19.snimka.bg/003837640.jpg
http://images19.snimka.bg/003837641.jpg
http://images19.snimka.bg/003837642.jpg

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 13:00 от zizzu

# 143
Честито на празнуващите, да са мн здрави и засмени

# 144
На всички именници-да им е живо и здраво името.Нека усмивките да не слизат от техните личица.

Мили мами,чак днес разбрах какво му е на мойто мишле.С една дума-ГЛУТЕН.Мили мами,много внимавайте,аз ужким чаках да порасне,но още не ни е било времето.Продължаваме с диетата,и се надявам скоро да се възстанови.

Вержи,успех за адашката,нека всичко да мине ок.Стискам палци.

Приятен ден!

# 145
Честито на празнуващите дечица и майки!!!  bouquet

Вержи, дано по-бързо мине манипулацията и да е вече зад гърба ви!!!
ina_nk, аз днес го въведох глутена с бисквитка Плазмон. Дано  Praynig не е рано и при нас. А при вас желая след кратка почивка от глутен, всичко отново да е наред! Praynig Hug

# 146
Здравейте и от нас  с малкият именник Алекс, поздравяваме и всички други адашчета

Ние също се завърнахме от дълга почивка.за сега сме беззъбки ,и като цяло доста пораснали.
Махаме когато искаме нещо и се смеем когато около нас някой се смее,все още не лазим но пък ходим яко с проходилката.

Ядем също 4 пъти на ден:
8.30 попара,кус-кус,мляко с бисквити
13.30 зеленчук или месо+плод
18.00 каша.плодово пюре
21.00 мляко

Vergi надявам се всичко да мине успешно и да сте много силни с малката кукла.

За водата Алекс също не искаше да пие без захар ,но една мама ме потсети че преварената вода е скофти вкус,та пробвах с розов девин и пием без проблем поне по 50 мл.,а в жегите и повечко.

# 147
Момичета благодаря за отговорите по отношение на храненето, сега съм по-спокойна като не сме сами. За бибероните  - просто ще ги сменя със същите, няма да увеличавам размера, но май ще трябва да го отуча от захарта във водата...само не знам как.

И Лазар се буди по сто пъти нощем да търси биба или вода и иска да го взимам при мен, помага само, ако си държим ръцете и ме докосва през решетката (вечер допирам неговото легло до нашето).

Vergi стискам палци всичко да мине по ноти и да се свърши с неволите на Лора, от доста познати чувам все хубави неща за Токуда.

# 148
  • София
Здравейте и от мен. Благодаря за поздравите, въпреки че ние днес не празнуваме. Името Алексис (през Византия - Алексиос, в Русия - Алексей) не е производно от Александър (което си е от Древна Гърция) и празнува през март.
Но на всички именици - ЧЕСТИТО!

Което ме подсеща - а Shrew къде е!!??

Вержи, много ни липсваше с тези откъслечни включвания. Стискам палци да попаднете на нормален лекар и да оправите оченцето по най-бързия възможен начин Praynig Лорка е много сладка Heart Eyes

zizzu, малката ме удиви, много будно и като по-голямо момиченце гледа и е страшна хубавица - да ви е жива и здрава!

# 149
  • Бургас
Аз като бяхме на Свищов съм давала на дребния какво ли не. Щото то нали всичко домашно там и нямах никакви притеснения - грозде, пъпеши, дини, праскови, извара, кашкавал и всякакви такива.....сега имам и патладжан под ръка, но май ни е раничко....

Общи условия

Активация на акаунт