НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 676
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Виктор дреме а срещата течееееееееееееее....  atwork
Ако се събуди по-рано ще дойдем, ако не ще чакам друга среща  eat
Хайде другата да е навън на открито та да мога да го оставя да спинка в   1stroller А аз да пийвам с вас по  cheers
Карил, от много обръщане на фнимание с мъжО да не направите  EFP после  preggo и на пролет  stork-boy  +   stork-girl  Та за по сигурно ползвайте   condomuu
Рени, много готин Бу  Hands Clap
Отивам да посвърша нещо докато чакам да се събуди спящия красавец.
АКО УТРЕ ИМА СРЕЩА, МНОГО МОЛЯ РЕНИ ИЛИ ВЕРЧЕТО ДА МИ ПУСНЕТЕ ЕДНО СМС ЧЕ ДА ЗНАМ.
А ако няма утре среща ще идем с Виктор на Младост, и след като се наспи ще взема да ти звънна Рени и да идем в Бердоккккк ... Даже предлагам среща и на други мами там към 16.00ч ...

# 181
 Нещо не ми излизат снимките Confused-пуснала съм ги в албума "ноемврийчета на море и планина".

# 182
Карил, Честит рожден ден на патерички .. Бъди здрава и винаги с толкова висок дух - е, те така никога нищо няма да ти се опре  smile3521  bigdance2

# 183
Срещата беше много приятна, аз се озовах там инцидентно, без бебето.... но се радвам, че успях да видя толкова много бебоци!!! Запознах се и с точка, не можах с всички да си побъбря като хората, но нали все пак бях на работа...

Габи, не ти излизат снимките, защото си ги отворила и после си ги постнала- който иска да ги разгледа трябва ппърво да влезе в снимка.бг с потребителското си име и парола и после пак да цъкне на линка , аз ей сега ще оправя и моите

Моята сладурка днес най- накрая беше ваксинирана с първия прием на ДТК и полио. Избрахме тетраксим и за сега всичко е ок! Мерките са й 7400 и 69 см

# 184
  • София, Дианабад
Привет от мен  Laughing
Ние пропуснахме срещата, но за следващата се надявам да се класираме. Но пък ходихме да видим Мони и приятел Митко и Борис проспа срещата, разбира се. Grinning Eто малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139472&photo=80

Марийче, Честит Рожден ден и от мен на патерица! Бъди здрава, обичана, спокойна и удовлетворена жена!  newsm67

Верче, Мони са в Суха река уж временно и после май към Люлин.
А утре къде ще има среща?
Ама големи са сладурковци бебоците. досега разглеждах снимки. Някой беше казал момченца и момиченца вече  Laughing

# 185
Ние я пропуснахме срещата, нещо се поуспахме... другия път Simple Smile. Сега чакам снимки.

Цвети - а къде се намира това чудо-юдо? Много добре изглежда наистина. За мерките на Неда - на ръст са еднакви с Гери, иначе ви водим с 1 кг - обаче педито като чу, че е само на кърма основно, и писала в картона "На долна граница"  Twisted Evil. Така се бях ядосала, че пуснах тема в "Кърмене...".

Мерелин - много се смях като четох за Ния - и Гери така - завира се под стола, опитва да се изправи - дрън главето - рев, след малко - пак, и така докато не я взема  Laughing.

Дари - последно ще сондират ли каналчето на Митко? Ако да - кажи кога, да стискаме палци!

# 186
ей сега се прибирам Rolling Eyes
само да кажа,че се разбрахме за петък в 11 в борисовата градинка-в парка при слончето-тоест до орлов мост

после ще пиша повече за срещата и ще кача снимки))

# 187
 Grinning Чудна срещичка.И много уморителна. Ние с Мишето чак сега се прибрахме, от миткане по улиците и пазар не можем да се спрем вкъщи. отивам да приготвям салата, а по-късно пак ще споделям впечатления и ще гледам снимки, надявам се...Аз съм се забляла и фотоапаратът ми беше без батерии...Та, каквото са снимали другите. Hug

# 188
  • София, Дианабад
Роси, ще правят манипулацията на очето на Митето, за съжаление няма да я избегнат.  Sad Някъде в началото на септември ще бъде във "Вита", при тази очна лекарка, която си го преглеждаше. Ще пиша повече по-нататък.  Grinning
Чакаме снимки от срещата  Grinning

# 189
И аз чакам снимки от днес. Само една молбичка - като качвате снимките надпишете кой кой е - повечето ви познавам, ама понякога се чудя и мая кой е на снимките. А пък се надявам с всички да се запознаем на общия рожден ден.

# 190
Благодаря на мамите с поздравче към мен, макар и на патерица!  HugРадвам се, че не сте ме забравили Heart Eyes

Срещата беше страхотна, защото накуп се събрахме щъкащи, мъркащи, ядящи, пълзящи  Shocked, почернели и ...дебели пухкави къдели, черни, чернооки, руси - синеоки, с щръкнали коси като глухарчета...ВСИЧКИ ПАЛАВИ ДРУГАРЧЕТА!!!!!! Hug Hug Hug

Са пускам снимОЧЕН матрИал!

# 191
Благодаря на мамите с поздравче към мен, макар и на патерица!  HugРадвам се, че не сте ме забравили Heart Eyes

Срещата беше страхотна, защото накуп се събрахме щъкащи, мъркащи, ядящи, пълзящи  Shocked, почернели и ...дебели пухкави къдели, черни, чернооки, руси - синеоки, с щръкнали коси като глухарчета...ВСИЧКИ ПАЛАВИ ДРУГАРЧЕТА!!!!!! Hug Hug Hug

Са пускам снимОЧЕН матрИал!
[/b]

Е, хайде де  smile3508

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Уф, Емка май е хванала вирус, че сега вечерта три пъти повърна на фонтан каквото яде  ooooh! Милата ми мишчица, дано да се оправи бързо и да спинка тази нощ  Praynig

А със снимките кво стаа, альоо, айде деее....  Party

# 193
Привет мацки!  Simple Smile

Мммммдддаааа, срещата беше чудесничка  Simple Smile Всички бебоци вече са толкова порастнали, направо са си големи дечица  Hug И са толкова красиви и сладки всички, пу-пу-пу.Абе, ноемврийче лошо нЕма  Mr. Green Ние си тръгнахме рано рано, но моята девойка заспа и трябваше да я прибера, че иначе щеше да се ококори бързо и да не заспи повече до вечерта и да е една кривааааа  Rolling Eyes В петък май няма да се класирам, че сме на консултация по обяд, но ако приключа по-навреме сме там.
А освен бебоците, искам да отбележа, че и майките има изглеждаха прекрасно  Hug

В тази връзка предлагам заглавие за следващата тема : "Че е готин ноемврийския отбор, всеки знае, няма спор"

Варненки, а къде се загуби Вени  newsm78

Дари, много са сладки Борис и Митко на снимките  Hug Ама искам и на живо да ви видим  Simple Smile
Рени, за Боил нЕмам думи  Mr. Green Невероятен сладур е  Heart Eyes
Габи, София е станала още по-голям бонбон.И много е порастнала.И не бяхме в Албена, ама вие сте застъпили след нас  Wink В кой хотел бяхте?
Ели, отивам да си чистя пощата  Embarassed Пиши пак, моля  Praynig
Петя, как е Моника ?
Гадамер, дано Емката да се оправи до сутринта  Praynig

Сега ви пожелавам лека нощ!   bouquet

# 194
срещата беше супер. много ми хареса. снимки след малко /чакам някой да отвори албум да не се дублираме Sunglasses/

Общи условия

Активация на акаунт