НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 676
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
здравейте,на всички мами и бебоци!  bouquetчетях ви,но нямах време да пиша.
тук при нас на морето беше много натоварено.до оня ден съм посрещала и изпращала гости.нали не съм родом от Царево,много мой роднини и приятели ни посетиха.Александра беше отначало леко объркана,но после взе да свиква с много хора и и беше доста забавно.
вече имаме 3 зъба,един отдолу и 2 отгоре.общо взето леко ги изкара,само с рев.но преди 5 дни,ми вдигна температура 38,5 и и взе да и тече нослето.закарах я при педито и се оказа летен грип.бяхме на антиобиотик,но сега всичко е О.К.вече стана неудържима.изправя за всяко нещо,за което има опора и иска да я държим да ходи.кошарата я обикаля до последния сантиметър.казава вече "Мама" и "Баба",по точно само това повтаря по цял ден.направо ми разтапя сърцето  newsm51.
е,това е за сега от нас.
п.с тежим 9,260 и сме 70 см
целувки на бебоците и лека нощ Hug

# 196
Ради  Hug, Моника е вече по-добре  Praynig Няма Т, има още хрема, но е поносимо. Сега пък мъжо има хрема и се оплаква от гърло...Незнам вирус ли е, що ли, ама аз май съм най-здравата в това семейство  Mr. Green
Гадамер, дано е нещо инцидентно  Praynig А пък, ако е вирус, дано мине бързо  Praynig Утре ще чакаме добри новини  Praynig
Дари, много хубави снимки  Hug Специални поздрави на Мони  Heart Eyes

# 197
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167806

аре беее къде сте  Shocked нали искахте снимки?!?!

# 198
Не че правя голи четки на ноемврийския отбор, ама и ноемврийчета , и мами - сме събрани все красиви и засмяни! Hug Hug Hug {туй "я" в последната думичка е правилно да се изпише "е", но аз заради римата съм нарушила правописа, да знаете}
Лайтблу, харесва ми заглавието, но предлагам да е по-кратко. Ето така: Че е готин ноемврийският отбор - няма спор! или Няма спор, че е готин ноемврийският отбор! Peace
Гадамер, може на вас да ви се размине за ден само. При нас беше 3 дни висока темп.39,5, падаше най-много до 38, а пет дни продължи разстройството. Повръща само два пъти първия ден. Но при всички акцентът е различен. Дано ви се размине! Peace

# 199
Прекрасни малки момченца и момиченца видях на снимките от днешната среща   bouquet  Много са чаровни дечицата, но и майчетата не са за подценяване - от хубава  - по-хубава.... Браво! Hug
Аз малко предварително, но утре няма да мога да се включа

Честит първи имен ден на малките дами и господа, носещи прекрасното име Александра и Александър! Да са здрави и щастливи,  да радват майчетата си Мими, Аника, Билдан, Салви, Лъвицата, Диана_вр, Жени_б, Мери 1106 и татковците си. Специален поздрав за единствения в нашата компания татко на именничка - Dr. Jend   bouquet
Честито и на порасналите именници!   bouquet Весел празник!

Приятни сънища!  Hug

# 200
Наистина сте много хубави. Снимките са чудесни, а малките сладури да ги изпапкаш.

Карил, на патерици ЧРД!  Все така чаровна и усмихната да си! И да те слушат мъжете ти /най-вече за Дани се отнася/!

Ради не спа добре предната нощ. Има хрема, кашля, а днес докторката каза, че и гърлото му е червено. Сега пие сиропчета - на билкова основа и някакво хомеопатично за хремата. Много съм доволна, че не се налага да му слагам капки или да пръскам Стеримар, т.к. Ради изпада в истерия като ги види и мисията за сам човек е почни невъзможна. Май всичко това е екстра към появилото се ново зъбче. Дано се разминем само с това и не вдига Т.

От предложените от Маша заглавия второто ми допада повече.

# 201
  • на странно място ......
Здравейте момичета,
благодаря за пожеланията за приятно изкарване и се надявам наистина да е такова макар че без беба сигурно ще ми е мъчничко за нея.

Страхотни снимчици, страхотни мами и бебовци  Hug Hug Hug, като ви гледам умирам от яд че не дойдох и че следващият път пак няма да дойда, но живот и здраве другата седмица искам нова среща само заради мен  Crossing Arms Hug

Честит първи имен ден на малките дами и господа, носещи прекрасното име Александра и Александър! Да са здрави и щастливи,  да радват майчетата си Мими, Аника, Билдан, Салви, Лъвицата, Диана_вр, Жени_б, Мери 1106 и татковците си. Специален поздрав за единствения в нашата компания татко на именничка - Dr. Jend   bouquet
Честито и на порасналите именници!   bouquet Весел празник![/color]
Приятни сънища!  Hug
Не знаех че днес е Александров ден, но със закъснение честито на всички именници, много здраве, щастие и любов!!! Heart Eyes

Хайде момичета, аз утре хващам пътя, ще ви видя в понеделник надявам се в добро здраве и настроение!!!! Hug

# 202
Sbruny, не е днес, утре е ....опс вече е днес - абе, на 30 с две думи.... Mr. Green

# 203
Нежни, артистични, красиви деца и мноооооого секси мамки!!!
Много сте хубави всички, ей!!!! Прекрасна среща и снимки, блазя ви...
 Heart Eyes

# 204
  • на странно място ......
С чиста съвест вече ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ и да оставите едно парче торта ЕЙ!!!! Hug
iviche , благодарско че ме   Bulb

# 205
И аз разгледах вече всички снимки. Наистина са хубави и шарени във всеки един смисъл на шареното! Ама Ваяна и Ния ми обраха точките със снимката на килима - гледат като преяли и препили.. Joy Joy Joy А най-художествено-творческата  снимка е с наредените колички, пълни със заспали бебета. Да си призная, че и аз имам пръст в нея, щото Ивиче снима, а пък аз забелязах големия удар! Peace
А за имения ден - знам, че през октомври имаше пак Александровден, та се обърках кой кога празнува..... Но, тъй като утре, т.е. днес, Сашко на Жени ще става християнче, му пожелавам голяяяям и незабравиииим ден! И да е жив и здрав, ако празнува имен ден! Честитка и настроение днес на всички Александровци и Александри!      

# 206
# 207
гледах до сега снимките и си мисля,какво щастие е ,че се събрахме-честно-ако го нямаше форума от къде щяхме да се познаваме толкова майки на ноемврийчета-децата ни да се познават,да растат заедно дай Боже Praynig-не знам за вас,но за мен вие сте едно голямо богатство-ценя приятелството ви и си пожелавам и занапред да си дружим и да се виждаме все по-често Hug  bouquet
(въй разнежих се-ама така си е кво сега Embarassed)
мноооого ми беше драго да се запознаем с Точка Точкова-много сладка мацка-а най ме изкефи като си поръча от макдоналдс и седна с гръб да яде щото всички дечица я зяпали в устата милата Joy-видя се в приключение с толкова деца Wink
всички толкова са пораснали и са такива сладури...и после като отидох да закарам Ивето и им погостувахме се изненадах приятно как могат вече да си играят заедно(видно е от снимките)Ваяна и Ния-така,че като почнат дъждовете-сте поканени у нас на гости на дружна игра Wink-за майките имам мартини с черешки Laughing bowuu
да дам отчет-има в мен вече 70 лв-ще проуча на едно място за тетър-и Ивето и тя ще поразпита и можем да измислим нещо Peace

и да не забравя
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ НИ ДНЕС-МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ ТО СЪРЦЕ Hug

А НА СЛАДКИЯТ САШКО-ДА СТАНЕ ДНЕС ЕДНО ДОБРО ХРИСТИЯНЧЕ,ДА НЕ ГО ПОДСТРИГВА МНОГО ДЯДО ПОП Mr. Green И ДА НЕ ПЛАЧКА КАТО ГО ТОПНАТ ВЪВ ВОДИЧКАТА Hug

айдее лека ви нощ любими дружки)  bouquet

# 208
Добро утро. Моето хлапенце стана още в 7,15 - глад не се трае... Та и мама покрай него, но през нощта не се е будил.
Мерелин, взе ми думата от устата - точно това си помислих, като разглеждах снимките с Ваяна и Ния, че си играят на пода като 3-4 -годишни дечица. Ама те, момиченцата, винаги са били с две крачки напред пред мъжагите! Laughing Само дето аз не съм разбрала, че събирате пари, никой не ми каза, можех да дам, много ме е яд.... ooooh!
Айде на кафе, тъй и тъй съм станала, поне да ви го сервирам.... Grinning Между другото, това еспресо се казва "Александър". Съвсем случайно го избрах, но е в тон с Александровден! Peace Ако някой иска да си го "сготви, прави се с една пръчица канела, натрошена, малко бренди, разбита сметана и шоколадови стърготини. Всичко това се добавя след сваряването на кафето. Peace

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 08:07 от masha

# 209
Страхотни са всички бебчета на снимките, пък и майките също  Hug

Честито и от мен на всички именяци днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт