НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 676
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро и от нас с Еми.

Гледах снимките - много сте хубави, както винаги. А  децата колко са порастнали....изглеждат вече наистина като малки деца, не толкова като бебета - много са хубави. А девойките - направо нямам думи.. Wink

Снощи Ема повърна един път като й давах вечерното пюре, смених го, защото реших, че може да е от пюрето нещо, но като повърна и второто пюре ми стана  ясно, че е вирус. Дадох й кърма, сложих я да спи и след малко я чух да реве - отивам - тя повърнала всичко и седи в една локва цялата мокра. После заспа, без д ай давам цица и стана в 5.00- взех я при мен, пак повърна, след това пак заспа на цица и оттогава яде два пъти и не е повръщала. Иначе няма изобщо вид на болна, нито температура, щъка си сега, играе си, има апетит, но днес ще я държа само на кърма.
Ооох, докато пиша тя отишла при нощното шкафче и започнала да лапа тапите за уши на Виктор - взех й ги и се обръщам, а тя веднага докопа една декоративна свещ и взе нея да я гризе - издълба я малко преди да се намеся  ooooh!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 09:56 от gadamer

# 211
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АЛЕКСАНДРОВЦИ И АЛЕКСАНДРИ, СЪЩО И НА ЙОАНА НА РОСИ И ЙОАНА НА ФЪСТЪЧКА ! newsm51

# 212
  • София
Привет и от нас!!!

Наистина срещата беше прекрасна. Само дето всички хапваха по различно време, искаха да щъкат навсякъде и вече е трудно да се видим с мамите. Но пък ще подържаме линия Mr. Green Ето и малко снимки от мен. Не успях да снимам всички, защото Алекс взе да мрънка да яде, после пък искаше да ходи.....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167806&photo=107

Да почерпя за нашия имен ден днес.

Честит имен ден и на останалите празнуващи Александровци и Александри и Йоани!!!
Ще чакаме снимки и вести от християнчето Сашко Peace

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 10:10 от bubalina

# 213
  • София
Хей чудесна срещичка е било.

Много ви завиждам и то не съвсем благородно.

Присъединявам се към Сбуни и искам среща и аз другата седмица. За съжаление тази седмица няма да мога, защото педиатъэрката ни забрани всякакви срещи с малки деца до неделя, когато ще слагаме ваксина. Нали Ники беше болен и му е паднала имунната защита. Даже в квартала се разхождам сама и вече съвсем съм изперкала smile3514 smile3537 Stuck Out Tongue Winking Eye

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ПАЛАВИ И КРАСИВИ!!!!!!!!!!!!!!!

Гадамер надявам се този гадния вирус да ви размине, че е много неприятен.

Ивиче, снимките от пиратското парти са невероятни. Твоите деца имат невероятен късмет, че сте им родители. (аз нали все още дочитам старите теми)

# 214
За вчерашната среща - думи нямам Simple Smile
За именния ден - честито на всички Александровци и Александри и на Йоана на Роси и на Йоана на Фъстъчка Simple Smile
Днес нашия именник пак вика от сутринта  mamma - много ми е сладък:)
Снощи пък в парка се запознах с една мама - Жени и бебе Алекс  Shocked ей така се опулих като разбрах че сме с еднакви имена Simple Smile

Марианче, дано не е сериозно !! Praynig
Аз сега пък доникъде не съм стигнала с приготвянето, ще поизгладя дрешки малко сега 1ironing, после ще ходя да търся за мен нещо, че не си избрах вчера нищо (т.е. нищо не ми става, т.е. става ми, но не ми седи добре.. ) та не знам последно с какво ще се издокарам.
Хайде, ще пиша или довечеера или утре подробности, че е следобедно кръщенето Simple Smile Поне лелята се върна вчера от море .. че беше питала от колко часа е днес, от 5 ли, от 6 ли.. и си правела сметка днес да се върне Simple Smile
 newsm41  grinning039

# 215
  Ама много сте хубави,бе Heart Eyes Heart EyesПу-пу-пу WinkИ майките,и бебетата....красота HugОбаче,се изкефих каква косица има Никито на Весето Grinning-страхотен сладур!
  Честито на всички именници!!!
  Ради,бяхме в х-л "Панорама",а вие?Кога бяхте в Албена всъщност newsm78Жалко,че сме се разминали Confused
  Цвети,мерси за пояснението относно неуспешното ми прикачване на снимките WinkНяма да се опитвам пак,за да не ви натрапвам физиономията си Mr. Green
  Гадамер,дано Емката бързо се оправи Praynig

# 216
Честет имен ден на всички именяци

# 217
Страхотни снимки, страхотни мами и бебоци!!! Пак ме е яд, че не успях да дойда, а и за утре не знам дали ще успея...  Rolling Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички Александровци, Александри и Йоани!!! Ето - почерпка за нашата кака, която е при свеки, но мисля за нейно здраве да спретна една домашна тортичка за близките Simple Smile. И нея я кръстихме на този ден, ама преди 5 години...

Жени - хубаво изкарване на кръщенето, после очакваме снимки и разказ!!!   Hug

# 218
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ИМЕНАТА ИМ НОСЯТ КЪСМЕТ!!!

ЖЕНИ, весел предстоящ празник и на вас, и спокойно да премине кръщенето на Сашето!

Аз се стягам за морето от днес. Оправям си визията, че да не плаша чайките, пък може и нЕкой гларус да падне като ме види  Joy- маникюр, педикюр, космаци.....Всичко да е на шест. Ще ходим и на Дани за басейнче, но не знам къде има и къде са на по-приемливи цени  newsm78

МЕРЕЛИН, аз защо не съм дала пари??? Имаш от мен 10 лв.

# 219
Здравейте и от нас !
Честито на именниците и почерпка  beer2 Popcorn cook , че татито ни е Александър!
Ние се прибрахме болни от морето, но вече сме добре !
Стискам палци всички бързо да се оправяте , че е ужасен тоя вирус Sad
Иначе си прекарахме супер, ще приложа скоро снимков материал Wink

Като гледам от снимките ,каква красота се лее Heart Eyes  bouquet, и ми става малко тъжно,че не може да се доредим и да ви видим на живо Simple Smile,ноооо някой ден...
То не че аз пиша много много, но духом сме винаги с ноемврийския отбор Peace

p.s.Ивиче, на Ваяна обувчиците каква марка са и от къде сте ги взели?

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 15:17 от sheherazada

# 220
  • София, Дианабад
Честит имен ден на Алекс и на Сашко! Да са здарвички, засмени и много послушни и все такива сладурковци.
Ей, мами страхотни сте!
Толкова са порастнали дечицата ни, толкова сладки  и вие все по-хубави ставате  Laughing Laughing Laughing
И аз се разнежих като Мерилин. Преди четях описанията под снимките, докато запомня никове и лица, сега избощо не ми е необходимо. Всички бебоци познавам толкова добре.
Теа, Ния и Ваяна са страшни красавици!  Laughing Laughing Laughing  И си ги гледам като наши деца, близки. МЧного е особено чувството  Grinning Сигурно и вие сте така, какво ли ви обеснявам..  Laughing
Ех, утре няма да можем да дойдем в Борисовата. Пак ще пътуваме по задачки  Sad
Може и да измисля нещо за кратко пък, то не се знае.
Отивам пак да гледам снимките Laughing

# 221
честито на всички именици Simple Smile и  на Йоана на Роси и на Йоана на Фъстъчка !

Момичета, много са пораснали бебоците  Shocked Така накуп като са децата, не мога да повярвам че е минало толкова време откакто се родиха! И така красиви Simple Smile

Спалното много ми хареса  Heart Eyes

# 222
Привет на всички! И аз да се ключа към поздравите с известно закъснение - Карил да си все така поетична и магична жена, а всички малки и големи  именничета да са живи и здрави и да продължават да предизвикват усмивките ни.
За съжаление в нощта преди срещата Ивана се държа кошмарно - не спа въобще от 3 до 6 - искаше да си играем, през другото време също мрънкаше, въобще на сутринта до 12 не можех да се разсъня... Ако утре сестра ми може да ми асистира в идването до Борисовата съм на линия - защото девойката сама не иска да се вози и вниманието ми е раздвоено, просто ми трябва някой да я забавлява.В случай, че  навия  сестра ми да дойде с мен - най-накрая ще се разпиша на една срещичка.  Laughing
Хубав ден на всички!

# 223
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

И аз не съм дала парички вчера. Забравих!!!  Embarassed Но, ако утре се вредя за срещата тогава. Може да се отложи идването на нашия батко с един-два дена. Ще ми е драго да се видим пак!

# 224
Цъки, така както ми описваш сме имали същата нощ като теб...  ooooh! Tired
Все по- лошо става и скоро незнам накъде ще сме...  Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт