Горис - минаване на Кончето с ...бебе и преспиване на палатка .....с бебе - моите адмирации - БРАВО.
Точно този маршрут щяхме да правим и ние след Триград, но след падането от коня ми мина мерака за преходи и отидохме на басейнче в "Главатарски хан". Ама другата година мислем да направим преход в Тиролските Алпи в Австрия и после 2-3 дни във Венеция, че е наблизо - на 2 часа с влак от мястото, където ще слезнем от планината. Наши познати го направиха това миналата година - гледах снимки и ...няма такава красота. А маркировките са много добри, условията в хижите - като на хотел, а цените - доста ниски. Същевременно природата и планината са прекрасни. Там сме карали ски през зимата и беше много хубаво, но лятото е също страшно красиво. Имаме и много подробна карта на маршрутите, така че.....живот и здраве! 
? Защото аз пасирам зеленчуците още горещи, слагам ги в бурканчета и ги обръщам. После като се охладят слагам в хладилника и така има за утре и вдругиден.
Много сте мили.

А идеята на Тали беше да отделяме всеки месец по някаква сума и купуваме нещо за домове за сираци или да ги даряваме така - Мерелин ще помогне да ги дадем на нужното място. 

Ама как боже мой се е озовала там, извън кревата си просто не знам