НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 575
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дима Дари - от описанията на пъпките мисля, че е от йогурта, защото Ема се изрива така, ако й дам кравешки продукт (мляко, сирене и т.н). Не знам обаче малкия дали има такава алергия - на обикновенно адапте ли е? Ако да, значи е от жълтъка  newsm78

Горис - минаване на Кончето с ...бебе и преспиване на палатка .....с бебе - моите адмирации - БРАВО.  Peace Точно този маршрут щяхме да правим и ние след Триград, но след падането от коня ми мина мерака за преходи и отидохме на басейнче в "Главатарски хан". Ама другата година мислем да направим преход в Тиролските Алпи в Австрия и после 2-3 дни във Венеция, че е наблизо - на 2 часа с влак от мястото, където ще слезнем от планината. Наши познати го направиха това миналата година - гледах снимки и ...няма такава красота. А маркировките са много добри, условията в хижите - като на хотел, а цените - доста ниски. Същевременно природата и планината са прекрасни. Там сме карали ски през зимата и беше много хубаво, но лятото е също страшно красиво. Имаме и много подробна карта на маршрутите, така че.....живот и здраве!  Wink

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 22:10 от gadamer

# 46
Дани не яде от супата въудушевено, но пък я набутах в бурканчета и я стерилизирах.. Peace Peace PeaceТа поне за дни ще ми е спокойно и няма да варя.

Как стерилизира супата?

Изобщо да ви питам как процедирате със замразяването, ако замразявате, разбира се Simple Smile ? Защото аз пасирам зеленчуците още горещи, слагам ги в бурканчета и ги обръщам. После като се охладят слагам в хладилника и така има за утре и вдругиден.

А ако е замразена храната, после няма ли кофти вкус?  newsm78

# 47
Привет отново  Simple Smile

Мариянка, радвам се, че сте изкарали така добре  Peace Аз на Теа рокличката я купих от Овиезе, а после видях много сладки и в Премама.Също имаше хубави и в Захи.Дано харесаш нещо на малката бонбонка като се върнеш.
Дима, аз мисля, че наистина по-скоро от йогурта се е изринал малкия  newsm78 Все пак до момента е ял жълтък макар и в по-малки количества и ако имаше алергия към него все щеше да се прояви, било то и в по-слаба степен.
Изабела, аз не замразявам и не стерилизирам.Задушавам зеленчуците за три дни и след пасиране ги разпределям на 3 дозички, които давам в рамките на следващите 3 дни.Съхранявам в хладилника.Педито така ми каза и до сега не сме имали проблем.Само месото варя отделно и добавям към готовото пюре.Но в хладилника не се съхранява за по-дълъг период и не трябва да се лага нито сол, нито мазнина към готовото пюре, а едва преди консумацията.

Благодаря за честитките за нашата месечинка  Hug Много сте мили.
Аз умишлено не почерпих виртуално, щото съм си решила да черпя вече за годинката  Wink

В тази връзка...момичета мислили ли сте къде ще празнувате рожденните дни на мъниците  newsm78 Аз искам да е в някой детски кът, че в къщи няма място  Confused Сещате ли се за някой подходящ? Аз намерих тук един в Лозенец, с много хубава градина, в случай, че времето е хубаво.Ще го откриват официално другата седмица и все още не ми казаха цени.Иначе много ми хареса.

Сега ви желая лека нощ и спокойни бебета   bouquet

# 48
ЛАЙТБЛУ, аз слагам зехтин докато се вари супата?? Малее пак съм насмела нещо май..Не се ли слага мазнината към края на варенето..Така знам. Embarassed

ЗА РОКЛИЧКИТЕ \и по принцип дрешки\ се сетих, все още има останали от намалените дрешки - лятна колекция в ФОКС бебе, в БЕНЕТОН и пр. магазини..Аз исках бански за Данаил, но се бяха свършили.
АКО някоя от вас види бански, или знае откъде да взема - да пише, ..ИСКАМ ОБАЧЕ ДА СА с найлон вътре ТСМ-ските май са такива. В смисъл ..така мисля че е по-добре - да сме без пампа?? Мамите дето бяхте на море - КАЗВАЙТЕ..Да купувам ли бански или по боденце да го оставям. Мисля, че и по боде става, ама.. newsm78 newsm78 newsm78и мускули трябва да покажем все пак. Joy

# 49
Карилче, т.е Мари - аз Ники го държах по пишок и потниче на плажа, ама той е стоял не повече от час на ден там. Та без бански откара... hahaha   А идеята на  Тали беше да отделяме всеки месец по някаква сума и купуваме нещо за домове за сираци или да ги даряваме така - Мерелин ще помогне да ги дадем на нужното място. Peace
Ради, аз не съм обмисляла къде да празнуваме първия рожден ден - ще съберем инфо за няколко детски клуба и ще направим абонамент за ноември, а...
Леле, тия горещини ни разказаха играта - Ники все по-упорито отказва всичко....само кърмата признава... Едва издържам вече...
Милички, одеве ми направиха много примамливо предложение за работа - на по-добра позиция, с по-добра заплата и значително повече отговорности...Само дето след около 2 месеца трябва да се върна, ако реша. И ми стана мъчно, че се бях настроила до Нова година да се гледаме с дребосъчко. А и си представях, че ще го раздавам по-спокойно идната година, за да обръщам внимание на първокласника...та идеите за счети кариера бяха на заден план. Обаче това е втора оферта за последните няколко месеца. Хем съм поласкана, хем шашната....коя е вярната посока... newsm78

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 00:16 от Весето s

# 50
Привет и от мен.Всички заспаха-аз като кукувица пак кисна пред компа ooooh!

Днес нямахме Т и съм спокойна,сега и да ми се криви знам,че не е от ваксината.Вчера ни беше шашнал-38 вдигна ShockedДокито за отрицателно време пристигна,че за Пентаксима 38 и над 38 било рядко и...страшничко.

Благодаря ви за честитките!Дил,играчката е страхотна-тъкмо разглеждах продавалника и си харесах една -две интересни играчки,ама все последна се нареждам. Crossing Arms
Лайтблу,честита месечинка на малката бонбона!

За супата зная,че претоплена губи всичките си полезни съставки.Но пък е малко трудно да я готвиш по график.Когато стане, тогава я давам да дребния,ако иска яде.

Весето s,правилната посока е тази,която те кара да се чувстваш добре.Ако има кой да гледа малчо и ти ще си спокойна...Пък и спряха вече кранчето -тези 90% от бруто заплатата бяха добре,вземахме повече,отколкото като сме на работа.Сега с тия 180...памперси и мляко Whistling

# 51
Добра сутрин и от мен!

Маша, то нашите педиатри се движат едно 20 години назад, така че...Последното което чух от лекар, е как не трябва да кърмя след годинка, защото ставало неврогенно.?!!Питам "кое става неврогенно?""Ами - кърменето...детето търси гърдата по навик" "Е и ?" питам аз..ей такива неща...Както писах - те краве мляко слагат в детската кухня, а уж до годинка не трябва да се дава,,,

За готвенето - иска ми се да го правя, но още не съм го започнала. Живот и здраве скоро!

Лина, много са красиви трите бебока!  Hug

крео, добре че вече всичко е зад гърба ви и дано вече сте само здрави!

В момента все още не помнят, че през нощта са плакали и това не е някаква велика травма за тях. [/b]
От една страна уж е така, но всъщност от друга не е. Бебетата нямат представа за времето и 5 минути сърцераздирателен рев им се струва вечност.

Дима, ами пробвай да спреш само едното, иначе не можеш да си сигурна от кое е...може пък по-голямото количество жълтък да го е предизвикало този обрив

Весе, послушай сърцето, ума и интуицията си - ако съвпаднат, значи е правилно решението Simple Smile

Приятен уикенд!

# 52
ДОБРО УТРО МАМИ!!!

Кайфето от мен! в тоз слънчев, невъзможно топъл ден!!!

# 53
Добро утро и от мен!

Мари, мерси за кафето  Hug Аз имах в предвид, че когато се съхранява готово пюре само в хладилника, БЕЗ ДА Е СТЕРИЛИЗИРАНО ИЛИ ЗАМРАЗЕНО, не трябва да е с мазнина вътре.А ти ги стерилизираш, така че май не е проблем.Нали и купешките са стерилизирани и имат вътре мазнинка.Така че споко.ЗА БАНСКИТЕ...мога да ти дам няколко бройки от тези на Хъгис и Либеро, които са памперс-бански, че на нас ни останаха и нямам какво да ги правя.Либерото са синички, я Хъгиса много тъмно синьо-лилаво, така че няма да ви повлияе на сексуалната ориентация  Wink Ако искаш само кажи и ще ги донеса на срещата  Peace
Весе, наистина труден избор  newsm78 Но ако така или иначе си имала настройката от нова година да се връщаш на работа, мисля че два месеца не са толкова голяма разлика във времето и можеш да приемеш примамливата оферта  Peace Аз лично не бързам да започвам работа  Embarassed Все още не съм настроена на работна вълна.

Желая приятен ден на всички !   bouquet

# 54
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добър ден и от мен  Sunglasses

Весе, ако ти се работи приеми офертата, ако пък ти се стои с Ники, откажи. Аз лично също като Ради не съм настроена на работна вълна все още - все пак тези първи 1-2 години от живота на Ема никога няма да се повторят, затова искам да ги изживеем двете пълноценно. После като я дам на ясла, ще започна и работа. А и като си помисля, че цял живот работа ме чака, чак до пенсия и няма да мога да се измъкна и да си почина в следващите 30-40 години... Whistling

Ема и тази нощ не се буди изобщо, от 21.00 до 7.00 спа и съм много доволна. Баба й я научи, докато я гледаше и то без Ема да реве - само първата вечер е ревала малко, а втората и третата не  Grinning

# 55
Здравейте момичета,

Преди време говорихте за течен прах за пране и помня, че бяхте много доволни. Бихте ли казали каква марка ползвате. Gadamer-ка, май ти хвалеше нещо, дай пак за лесно забравящите...  Embarassed

П.П. Малко снимки и от Али в албумчето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=95

Благодаря!   Grinning

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 11:23 от Dr.Jend

# 56
  • Отвъд алеята зад шкафа
За Тати-Забраван пак ще го похваля моя прах - Сано Бебе, израелски + омекотител Сано Бебе (бял). Не остават никакви петна от пюрета и мирише страхотно. Същевременно е хипоалергенен. Но аз ползвам задължително и двата продукта. Ама праха не е течен. Единственият течен бебешки прах, който се сещам е на Персил, но лично аз от течните прахове не съм доволна - ползвала съм и Персил, и Ариел, но не изпират добре.
На Сано си купувам и други неща - ароматизатор за WC, който издържа по 1.5 - 2 месеца, парцали и т.н. и всичките са пъти по-качествени (но не и по-скъпи) от стандартните марки. Мен майка ми ме светна за тази марка. Спирам, че ще ме баннат за скрита реклама.

Ема преди малко започва да реве (аз я бях сложила да спи) и аз не я взимам с надеждата да заспи отново. Обаче в един момент започна по-повиквателно да реве и аз се засилвам вече да я видя какво прави. Отварям вратата аз със замах и какво мислите става - удрям Ема, която е била зад вратата  #Crazy Ама как боже мой се е озовала там, извън кревата си просто не знам  Shocked  Shocked  Shocked

# 57
здравейте и от нас Hug
най-накрая успях да сложа морски снимки на Ина в албумчето но не знам как да ги покажа в поста си ,така че ако някой иска да ги види да посети ноемврийското ни албумче Party
При нас от вчера има рок в Рила и с татито и приятели посетихме концертите -много хубаво и на хлад
За морето Карил ние ползвахме гащи за басейн на либеро -когато я слагах в басейна и на плажа носехме бански на Бамбино мио
приятна събота и от на  bouquet

# 58
Ради, тенк ю, това за мазнината не го знаех!

Вчера Габи пак не искаше да яде на обед и й давах натрошено и обезсолено сирене .. така от ръката ми си го хапна.

Ами чудя се вече какво да й давам да папа ...  Thinking

Вижте какво анмерих за храненето на детето от 9мес до 3г.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198968.20

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 14:20 от Изабела

# 59
Изабела, страшна статия! само дето малкия мрънка и я прочетох...почти не я прочетох..А току що го мъчих да яде супа. Не ще и не ще! Довечера с нас. Странно, наистина като сме в ресторант с удоволствие яде от нашата храна.Поне проявява интерес, де. А вкъщи като яде след като ние вече сме се наяли или яде сам в столчето - все е с цирк и увещания. Ох, май доста неща ще трябва да променя. newsm78Довечера на спокойствие ще прочета статията bowuu

ДЖЕНД, аз също пера със Сано, редувам го с Тео бебе. От Зеления омекотител на Сано въобще не съм доволна. Аромата не ми допада, мъжо го избира, а сега и той не го харесва, та го ползвам за нашите дрехи..зорлем. Белия е наистина страхотен.
АЛЯ ти е одрала кожата! усмивката...Много прилича на теб.

Общи условия

Активация на акаунт