Лайтблу, напълно те разбирам в изблика ти.И аз сама си гледам бебока. И на гинеколог го водих даже. И той заспива с мрънкане, а понякога и с голям рев, но предимно вечер. В количката от раз отрязва.

МамаМиньон, Каан голямо мъжле е станал.
Вие вече ходите? 
За къпането - Мишо обожава водата и почва рев, като се озове на повивалника за обличане. Цапа, пляска с ръце и крака, радва се във ваничката. И то, от първите дни още си обича водата. Но обикновено за кратко го къпя - 5 минути, понякога 10. Ако е горещо много, го държа и повече, и по два пъти на ден. Но в повечето случаи бързам да го извадя, щото е гладен преди банята. Макар че във водата забравя и глад, и всичко...

Дени, страшна си. Пак ранобудна, и вече навън. Мерси за кафенцето. Аз обаче ще почакам с излизането, че съм съблякла количката и се кисне. Материята бързо съхне, ама явно няма да излизаме в близките няколко часа.
Хубав ден на всички.
а междувременно и готвя
- СУПА от пиленце.
вирната
, но какво да се прави, няма как с две дечица май.. 

. давах антибиотика два дни, но подобрение нямаше и така отидохме при трети педиатър.
Единия път успях да го излъжа и да му дам Панадол докато спи. Сипах го в един биберон и той го изсмука. 
На мен хич не ми е удобно. Като се върнах в София му измислих следния номер - пускам слушалката на душа в коритото и водата си бълбука и прави разни фигурки. На него му стана любопитно и от два дена имаме успех. Вече си седим седнали и се забавляваме.

,голям кеф пада.
,направо незнам какво стана изведнъж