НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 579
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се запиша Peace

# 16
За пишоците:

Аз предпочитам така, както природата е отредила - НАДОЛУ. Ако някога направя мъжко, само така ще бъде в пампата.   Mr. Green Вие си решавате!  Peace

Иначе, за да бъде поставян пишока нагоре, значи трябва по някакъв начин да е пристегнат. Така практикуват мъжете, носещи прилепнали слипове, което не намирам за естествено. Да не говорим колко не се препоръчва това от колегите андролози.  Naughty

# 17
  • The wild, wild west
Да се вмъкна само за секунда и аз: Другият четвъртък летя за България. Ако се събирате петък/събота ще се радвам да се запознаем на живо. После ще съм в Ямбол и Влас - така че няма да мога. Пътувам на обратно на 8- ми.  Hug

# 18
Ехеее, Браво на Шоколадкина, ние нашето пътешествие го отложихме за пролетта...

С оставянето да реве до никъде не го докарахме и го изоставяме, тъй като със съпружеското тяло имаме непреодолими различия по въпроса се оказа... На теория е за, но на практика- само ходи да го спасява и се отказва на 20тата минута от всичко, за което е бил съгласен преди това...

За капак, днес Данни се държи така, че направо ми иде да се гръмна и да гръмна съседа с косачката дето  не ме остави да  поспя... чао на всички..

# 19
Здравейе момичета, най-после маалко хлад...За готвенето - имах огромно желание да готвя за нея -(предвид, че по принцип не съм изявена кулинарка), но  тези жеги, а и факта, че готвенето ми забавя сутрешното кафе навън с един час като че ли поизместиха тези ми желания. Иначе похапва моите манджички, даже и аз като Точка веднъж си сварих месо предварително и правих месно пюре с готови кубчета от фризера.
Относно големия рев - и аз съм на този хал - откакто се е родила Ивана си е доста гласовита - то не бяха, колики, зъби....Понякога се чудя дали не е до характер . Скорпионски. Wink  Софко- явно 16.11 е от ревливите дни.  Ивана упорито ме ползва за биберон - цяла нощ сън не съм имала от 7-мия месец на бременността. Рекорда ми е 1 път ставане по сигнал, а с обратен знак - над 15 пъти... Просто, както беше писала Тали - реве ми се и на мен през някои от тези нощи...
Да спомена тук- водила съм я на хомеопат - класически - д-р Стоименова в Хирон, много хвалена във Форума. Каза, че плача и нервността може да са стрес от раждането при някои бебета...Иначе и назначи Хамомила 30 CH, пие го по пет гранулки, като че ли има някакъв ефект..
За срещата- аз съм за- Мола ми е близо - аз живея в Света Троица, а и съм с кола, мога да взема някой даже...
Снимки утре ще мъдря как точно се качват..
Лека нощ на всички и дано да е изпълнена със здрав сън за нас. hahaha

# 20
За пишето - въобще не гледам как е...както си застане, а то обикновено си е надолу... newsm32
За къпането - зависи колко му се спи...вярно, че като е във ваната не мрънка, но ако много му се спи, после при обличането е голям рев...иначе го държа около 10-15 минути, докато хубаво му гъбасят краката  bath1
За яденето - напоследък, когато се наяде стиска устата и като му подам лъжицата прави "муси"...това означава, че се е наял и не го насилвам повече...не му давам да си дояжда по-късно feeding следващото хранене е след 4 часа и той си издържа...сам си е създал режима (яде в 5, в 9, в 13, в 17 и в 20.30ч.) и даже ако се случи да закъснеем с яденето започва да мрънка и да отваря устата като рибка  Animal Tropical Fish

Нашият тати си е изтървал полета Sad (трябваше да пристигне тази вечер в 10, да спи в сестра си в София и да се прибере утре)...сега ще лети утре в 11 и чак вечерта ще си е в Стара Загора Cry
Това ние е второто разделяне за няколко дена откакто сме заедно и ми е много терсене...ама нема начин, ще издържа още един ден...

Спокойна нощ и дано мачуганите са по-благосклонни към нас! smile3524

# 21
  • Бургас
Добър вечер на всички, които са тук и на тези които утре ще са тук  Laughing

Велизар заспа и използвам да седна малко, че ме чак една пералня дрехи за гладене и готварска печка за чистене  Weary Ако знаете как ми се започва само, ама...
Велизар днес за първи път се изправи сам в кошарата си.До сега се изправяше само на колене,И а преди малко се вдигна на крака 2 пъти  Wink Иначе си стои стабилно като го изправям аз даже си обикаля хванат за решетките, но не можеше да си вдигне кльощавото дупе до сега.

То май това от нас.За сега друго не се сещам.Лекавечер на всички мами особено на тези които будуват повечко, дано да се наспите!

# 22
Здравейте мами и хлапета "с бански на лалета"  Wink Е, нашият беше на мечета, ама пак сме в играта  Mr. Green

Сега сериозно  Naughty много ми харесва заглавието на темичката.Браво на Карил за измислянето, а на Деничка за прекрасното оформление   bouquet

Благодаря ви момичета за топлото посрещане и за милите думи за моята малка хуничка  Mr. Green Наистина много ми липсвахте и се радвам, че вече мога да съм във вашата компания.

Аз успях да се разболея като се прибрахме, та сега съм с невероятна хрема и зверски ме боли главата и цялото тяло  Sad Като за капак зверюгата не спира да реве щом ми види гърба и само да върви иска.За две минути не иска да е седнала  Sad Та не съм изчела всичко изписано и още не съм много в час, но ще карам по спомени каквото последно видях.Извинете, ако пропускам някого и неще важно, но влизам в ритъм  Embarassed

Цвети, честита ти книжка и безаварийно шофиране ти желая  Peace И още веднъж благодарско за инфото за манастирчето, много ни хареса на всички  Hug
Рени, и ние много трудно заспиваме, най-вече през деня.До скоро се налагаше да и хващам ръцете, за да заспи, после ващах и краката, ама вече не помага  newsm78 Сега само като легне, все едно я колят  #Crazy пищи до посиняване, а и се спи, та чак ще си извади очите да ги търка.Единствено като я оставя да си пореве 2-3 мин в кошарата, успявам после веднага да я приспя, щото вече е каталясала от рев.Ама сърцето ми се къса и се чувствам като инквизитор така  Cry Какво да направя обаче, като моето дете не е от гушливите и не иска да заспива гушнато и на ръце, така се изнервя още повече.От малка е такава, иска да има простор.

И ние сме на Хамомила, но на капки.По-добре било за бебе да е на капки.Нашата хомеопатичка ни ги предписа.Пием ги 5 пъти на ден по 5 капки.Май има ефект, вечер се буди вече само по 1-2 пъти и като дам вода и биба и заспива пак.На Албена ме побърка, ставах по 5-6 пъти нощем  Crazy Добре, че кревата й беше залепен до спалнят, та само се навдигах.

За готвенето...взех да готвя за нея пак, защото отказва да яде готовите пюрета.На почивката такава диета си самоналожи, че 10 дена нямаше обедно хранене-яде попара в 8.30 и после чак в 17.30 и то яде по 1/2 бурканче пюре и някакъв плод и давах.Като се върнахме започнах да готвя и взе да си хапва.От септември сме на кухня и ще видим дали ще й хареса.

Аз дадох вече малко кисело мляко, 3 дена давах по 3 лъжички и много и хареса  Wink Дори го яде без захар, явно не й е кисело.Дори единия ден й го направих като айрян и си го изпи с кеф на плажа  Mr. Green

Мами, които имахте проблем с дрискането на бебоците...когато им мина разтройството, акитата станаха ли отново гъсти както преди  newsm78 Теа все още ака рядко и слузесто и зелено и не зная дали да я водя на лекар  newsm78 Иначе няма температура и е жизнена, но ме притеснява това дрискане  Sad

Оххх, пак се поолях с писането, ама съм като на въже държана  Wink

Ааааа, да ... и аз съм ЗА среща в МОЛ-а  Mr. Green

Чао за сега и лека нощ ви желая лека нощ   bouquet

# 23
И аз да се разпиша...
Ние проядохме, yes но папка само от моята чиния, затова и аз варя супичка и преди солта и др. сипвам една паница и си ядем двечките.  От всичко което си иска и и харесва и давам  - като и омръзне спирам, и после ако мрънка цица. От цицата, когато не е време за манджа, се оказа че и олеква и малко след това на гърнето и айде...готова работа. Купих някакви памперси, на Памперс, но са като гащички, за прохождащи деца явно. Просто нямах пари за голям пакет, а сега се кефя щото са много готини. А и аз като слагам само нощем е удобно.
Днес срещнах една позната(отпреди да се оженя за моя хубавец), ей човек се хвали предимно с децата , те са мерило какво е постигнал, а тя толкова се зарадва че си имам бебе...Каза че заслужавам щастие... smile3521
За банята - много обича и не даваше да я вадя, но напоследък реве неистово и се дере чак става права и ме прегръща и незнам...как да разбера защо плаче...освен да е защото я къпя вече в банята и да не и харесва там...или се е наплашила като я плакна на чешмата...
Ще ходим до село, за няколко дена, чудя се да остана ли една седмица, поне ще си почивам от всичко...като не ме огря за море...а и на село има плодове и зеленчучи, бабата и дядото ги гледат и са много вкусни, пратила ми е едни домати - Гери се скъсва да ги яде - където сложа и яде всичко.
Трябва ми пространство за игра - от няколко дена става и се пуска, после се смее неистово и се търкаля, лази и пълзи опира се на всичко и пак пада. Направо не смогвам да я пазя, та за това се чудя да и измисля кошара за игра( няма да стигнат парите да си купим)...у нас има много мебели и метални,  и е стеснено до минимум, а на двора няма къде да сложа одеало да се търкаля...(двора е общ и има куче)
Цитат
Лека вечер и лека нощ...

# 24
Ето ни и нас ..

За дрисока - Ради, ние стигнахме до болница с първото разстройство и затова сега реагирам много бързо с Ентерол и Лактофлор. Важното е да няма слуз, кръв и да няма Т. Преди две седмици Габи пак започна да ака по-редчико, но този път се оказаха май зъбките, защото започнах да давам Хамомила 5гранули 3 пъти на ден и се оправиха горе-долу нещата, но и зъбчетата горе всеки момент ги чакам да се покажат .. ама те чакат май тати като си дойде  Mr. Green Така, че възможно е и при вас да е от зъбите. Но тази слуз пък .. консултирай се с педи. Иначе незнам какви капки даваш, но боаронската хамомила е точно за такива симтпоми- растящи зъбки и разстройство със зеленикав цвят.
На обед се приспиваме по същия начин като вас  Laughing Направо се гоним в кошарата.

А за папането - не насилвам Габи да яде повече, отколкот ми показва, че й е достатъчно, но пък дохранвам с кърма и затова съм спокойна. Определено повече суче, отколкото да хапва твърда храна, но колкото-толкова.

pepipetia, радвам се, че при вас всичко е ОК и си мисля, че ако гледаш по-позитивно на нещата и живота около себе си, всичко ще се нареди така, както го искате  Peace

И за готвенето да кажа - като се разстрои пак Габи бях я записала на кухня и педи ме посъветва да не давам кухня в тези жеги. Та затова отвреме навреме пак й готвя. Днес й направих ориз с тиквички, морковче и малко обелена доматка, сварени в краве масло и с подправка копър. Пасирах и поръсих със сиренце за вкус, стана вкусничко и Габи си го хапна, отне ми 15 мин. Проблема при нас не е в готвенето, а дали после ще го яде .. Месни пюрета давам готови, тъй като не готвя заешко и пуешко примерно.

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 23:14 от Изабела

# 25
Запис     Weary
Много ми е гадно................
Лека нощ  smile3524

# 26
Карил, много свежо заглавие!  Hug
За пишката - нашата май си виси надолу, въпреки че шефът на Ицо постоянно се смее и напомня - и да знаеш, пишката нагоре! А Мишо в момента, в който я докопа, я разтегля като дъвка...И не я пуска от мачкане. И така е от шестия месец. Rolling Eyes
За готвенето - в най-големите жеги не готвя. Правя по-богати салати или аламинути. Или си купуваме нещо полуготово... На детето понякога готвя супичка с каквото имам, после пасирам, понякога пюре. Примерно оня ден му направих супа с картоф, чушки, доматче, няколко парченца кайма, копър, чубрица, масло, зехтин, жълтък, но не суров накрая, а още в началото добавен, така че хубаво да се свари. После пасирах, но не до последна степен. Натроших един сухар и стана като крем-супа. Иначе кисел му правя, попара, кус-кус. От плодовете му давам най-вече банан. Че то от прасковите се подриска. И кайсии яде, и пъпеш, и диня, ама тя стана сокче, та я смесих с бисквити да се сгъсти. А и много череши похапнахме. ама след болестта ме е страх да давам пресни плодове, освен банани. #Crazy
Цуки, добре дошла! Дано се чувстваш приятно в нашата компания! Hug
И на Лайтблу добре се завърнала от морска почивка! и да ти е живо и здраво кръстеното момиченце! Hug
За дрискането - Мисо-Дрисо още седмица до 10 дни след вируса си регулираше акото и стомахчето, та давах диетични храни и постепенно връщах обичайния хранителен режим. Не се регулира веднага! По-редичко е.... Whistling
За яденето - Мишето е доста лакомичък. Нищо не отказва. Но му личи, когато е гладен и когато не е. Когато е гладен , мрънка, реве, нервничи....а когато не е - е спокоен,не зяпа с уста... baby_neutral
Мишето вече научи почти всички гласни. от днес повтаряме "о" и "У". и много сладко извива устенца на кръгче! Joy Казва вече "да" и "не", доколко обаче е съзнателно - не знам. Каквото му покажа - повтаря като папагал. Joy
Много се отплеснах. Дано не съм забравила нещо.
Роня, закъсахте го във Варна. Затвориха ви плажа, а? Sick
Честити месечинки! Дил, да ти е жив и здрав Гого! И моят брат е Гого, но голям Гого, двайсетгодишен...Честита годишнина на Мамаминьон!

# 27
Роня, Роси, тия баби по пейките са наистина за бой  Close

Аз минах през Варна много транзитно и не можах да се обадя на варненки да се запознаем, но пък без малко да се впиша в пресата със заглавие "Разярена софиянка преби жена в центъра на Варна"  Twisted Evil
Вървя си аз с количката и Теа съответно от вътре започва да се дере щото  ще засспива.При което точно пред Валентина една леля, ама от тези мъжкараните, дето сутрин пият по едно за закуска и после по цял ден псуват като каруцарки по пейките, се провиква : "пуууу, вземи го туй дете да не реве, ма  #Crazy к'ви са тез майки бе " При което вярвайте ми, направо ми падна пердето  Twisted Evil Спрях аз по-надоло, взех Теа на ръце и се върнах при лелята.Като се развиках и аз, онази онемя.Ама викам ви казвам, публика събрах.Та обясних й, че няма никакво право да ми се меси в нещата, без да ме познава и без да знае, защо детето ми реве и аз си трая.Още повече пък да ме окачествява каква майка съм била.Казах й, че както аз си гледам детето едва ли тя е гледала така своите.При което лелята ми "благодари" за тези думи и ми каза да съм била "жива и здрава".Аз не се трогнах, и тя реши още да намила, ама аз така бях афектирана и и се развиках, че ако не млъкне голям бой ще яде.Онази определено не очакваше така да я нападна и само ме гледаше недоумяващо.Ама просто чашата преля, аман от компетенции, пък и да ме обиждат.Някаква лелка, която представа си няма, че съвсем сама си гледам бебето, без да има баби край мен и че където и да отида тя е с мен, щото няма кой да я гледа(горкото последно и на педикюр ходи  Mr. Green).
Това че бебето заспива с рев не ме прави лоша майка, та да ме хулят.Характер, к'во да го правиш...реве 2-3 мин и после се кротва и заспива.

Хайде излях си душата пак  Embarassed

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 00:31 от lightblue

# 28
Ето ни и нас в албума на девет месечните:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=92

Ние се къпем двамата. Докато аз се къпя под душа бебо си играе в коритото   bath1 После го изплаквам под душа и сме готови. Така му е кеф.
За пишата - не гледам как е. Но обикновено си е надолу.
Понякога готвя, понякога не. Както дойде. На Каан също не му готвя всеки път. Давам готови пюрета, ако няма наготвено. Не го насилвам, за нас едно бурканче от 125 грама са голямо постижение.

Ради, скорошно оздравяване. А за дрисока и ние бяхме с такива акита. Педито каза, че е от зъбите. И май наистина е от това, защото зъбчето изби и акитата се оправиха.
Ей, да ви се похваля. Като кажа на Каан кажи "мама" и той казва МА-МА. Понякога само артикулира без да издава звук, много е смешен.
Лека нощ!

# 29
Добро утро, мадамки! Hug

Тази сутрин кафето и разхладителните напитки са от мен

Ние с Тедката вече излизаме, докато не е станало жега!

Хубав петъчен ден smile3558 и намерете някоя дебела сянка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт