НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 594
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от нас!

Дадох снощи на Дани каша на ХИПП - Лека нощ мляко, а сутринта истинска попара с масло и козе сирене. Евентуално чакам реакции, ако няма почвам да давам нормално млечни продукти по-смело.

tzuky ,
В Рийвър сайд готвят много добре, скоро пак бяхме там. И аз и мъжо сме доволни.  PeaceОбслужването е бързо и добро. Обстановката също.

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕК И ХУБАВ ДЕН!! Дани пак ми дърпа кабела на компа, така че ставам...

# 76

Ето го и моито хлапе,на тази снимка е на 4 месеца Simple Smile

# 77
Чак сега се светнах,че Мари е Карил WhistlingГоляма блейка съм...

Давала съм няколко пъти Лека нощ на Хип,ама никога не съм им чела етикетите - виждам,че са за 4 месеца и давам.Всички ли са с мляко?Да не би затова да се бяхме пооакали? newsm78

Абе,мами - някой пазарува ли от този магазин Лапин Хаус?Първия път влязох там и ми се стори,че недовиждам. ShockedВече гледам само витрината-отдалеч Mr. GreenПоследният път имаше намаление - дънкена поличка/чак пък толкова хубава newsm78/ само за 139 лв.Пък мъжо се оцъкли повече и от мен GrinningЛуда работа...

Гадемар,като че говориш за моя Владко.И ние минахме през всички тези етапи и пу-пу -нямаме проблеми вече.Софко,това което описваш е направо кошмар.Избери някакво средно положение,щадящо и теб и малкия и бъди настоятелна.Наистина много ти съчувствам Praynig

Бебоците ви бърборят ли?Влади не казва нищо смислено,но НЕ млъква!!!Нямам търпение вече да започнем да водим някакъв диалог с него Heart Eyes

# 78
Здравейте, момичета.
Юлия, направо е невероятен Питър! Голям сладур. Ще го схрускам, пу,пу, да не му е уроки! #Cussing out
Днес май няма да успеем да излезем навън. При нас ту почва да вали, ту спира. И така от 10 часа насам. Мишокът заспа току-що, малко след втората закуска. Да ви се оплача - много хапе това дете. И като перфорация на билетчета е ръката ми, заради захвата на горното и долното зъбче. Третото, слава богу, още няма второ симетрично отдолу... Много боли. Едва се сдържах да не го плесна силно. Дето никога не се е случвало. Ама в момента, в който го взема в ръцете ми, и то се впива я в рамото ми, я по-надолу по ръката около китката. Знам, че нищо не разбира, но така креснах и от болка, и на него, че ми е съвестно... Whistling
Ивиче, вие сте изкарали май летния вирус, дето повали Мишето. Направо ме разбиха бисерите на докторите, особено за кипналата кърма! hahahaЩе има конкурс за модерна хореография през септември. Виж Дарик нюз.  PeaceА за раждането - и аз не бях съвсем легнала, но така беше възможно най-неудобната позиция. Нито имам подпора, нито мога със сила да си поема въздух. Бих предпочела да съм седнала... Ти ли поиска да седиш? newsm78

# 79
masha, не аз, така ме нагласиха Жекова и другите, защото било по-удобно.
а Марена я раждах клекнала, но последната фаза поисках да легна, защото нещо не ми беше много удобно клекнала да си призная.

за конкурса - мерси за инфото, като се върна от вилата, ще погледна  Heart Eyes

# 80
Ехоооооо!
Привет от мен и от малката Маги!

Разгеле наканих се да ви попиша от сърчице и от душица!  Heart Eyes

Ние сме добре - ходихме на море и малко на родния Плевен и така лятото почти си отмина!
Естествено измина пълно с емоции и радости свързани разбира се с мъничето , което си гледаме в къщи! /уф, май прозвуча сякаш си имаме домашен любимец,а не детска , човешка душичка/

Попрочетох ви по диагонал и виждам, че си давате отчети за яденето, за спането, за двигателните умения!

Ето и нашите възможности

За яденето:
Държа да отбележа, че моято Маги откакто е на този свят апетит не е губила по никакъв повод!!!!!!!!!  Grinning  chef Embarassed

В моминта сме на следния хранителен режим:
1. 7,30ч-8,00ч -  ПОпара или бисквити с кисело мляко
2.12,30-13,00ч - Супички домашни, пюрета всякакви, жълтък през ден, вече и риба ядем
3.16,30-17,30ч - Плодово или каши
4. 20,30-21,00ч - АМ - Аптамил - 210гр. готов разтвор

За спането:
От 5 месечна Магито си спи в отделна стая и нямаме никакви проблеми!
Заспива си сама , събужда се с песен и чака да дойде някой да я вземе

Засега е така , докога никой не знае!

За движенията :
Сравнително късно се отпъна моето дете на движения , но сега е фурийка
 Постоянно се изправя където може да се хване, пълзи и ходи помалко с моя помощ, но и аз хич не й давам зор!
Проходилката е любимия й уред - лети и вее рядката си перушинка на захилената си кратунка!  Joy

На морето ние бяхме на Св.Св. Константин и Елена на една страхотна станция до плажа и с всички удобства , които са нужни за дечица!
Магито се скъса от спане и ядене!
Сутрин ходехме в 7,30-8,00ч на плажа /бяхме само ние и гларусите толкоз рано , ама..../

Пълнехме на Магито басейнчето с топла минерална водичка /на плажа точно извира от една огромна тръба/ и тя се пацикаше вътре с кеф.
После удря един плажен сън и в 10,30-11,00ч сме се прибрали, обядваме и пак сън по 2-3 часа!
И на морето ни изникнаха първите четири зъба без никакви ядове!

Е помрънка един ден, но търпимо!

Това е от нас засега - май доста писах, ама нали пиша рядко!

Само да се оплача, че от 3 седмици сме със сополи /ЗВЕРСКИ/ и какво ли не правихме и не минават
Нямаме температура, но от вчера кашля и се дава в храчки милото мие детенце!Голямао мъка е това и вече не издържам!
В петък последно пак бяхме на лекар - гърди чисти, гърло добре и това е!Само сменяме мазилата и файда никаква!

Утре отиваме пак , че кашлицата се усилва, особено като спинка и е АД!

Мисля да не не някаква алергия, че каквото и да е неможе 3седмици да не се подобрява!

УФФФФФФФФФФФФФФ!

Аре, мацки ще пиша пак!
А и какъв дъжд праска навън, май ще сме затворници днеска!

# 81
  • Бургас
Добър ви ден и от мен!

Мъжото гледа Формула и компа е само за мен  Twisted Evil

Сега ще ви чета и после пак ще пиша.

# 82
  • Бургас
Такаа!!Изчетох ви най-накрая  Whistling

Ние в петък, след БУРГАСКАТА СРЕЩА,  закарахме Велизар на вилата, починахме си през деня, вечерта по кръчми, абе голям кеф.Но като дойде събота  Tired такова чистене му ударихме че свят ни се зави.Разделихме задълженията и като се метнахме от 12 до към 17:30  Tired Ужас направо.Днес мислех и прозорци да мием ама мъжо ме отряза, а и Формула нали има  ooooh!
Между другото СРЕЩАТА трябва да е повторим. че аз малко се по изложих с това бързо тръгване ама другия път повече, обещавам  Peace

втори бисер от друг лекар /жалко, че ни е роднина, но това не ми пречи да го запиша в тетрадката с бисерите и да го цитирам навсякъде/ : " Недей да кърмиш бебето с висока Т, защото млякото ти кипва, на бебето няма да му хареса вкуса и ще се отбие." #Crazy

Това беше направо върха  Joy Joy Joy

Точка и на Велизар устата не спира, но или мрънка или си говори на "някакъв странен език'  Laughing Иначе се мъчи да казва ба-ба, дя-дя, а ма ма-ма само като реве  Rolling Eyes От скоро започна смислено да казва дай - да-да

Софко много лошо е станало положението при вас.Не мога да кажа ,че те разбирам защото ние никога не сме били така.До 6-тия месец се будеше по 2-3 на вечер но като му дам бибата или водичка и си заспиваше.Такова чудо не мога да си го представя  Shocked.Дано бързо влезете в някакъв хубав режим, че да се наспиваш и ти.

Весе за предложението и аз бих приела, честно казано.Щом майка ти може да го гледа, не е при бавачка ще си по-спокойна.А и ти си си с нагласата да се връщаш преди края на майчинството си, така че два месеца не са кой знае каква разлика според мен за такова примамливо предложение.Но ти си знаеш най-добре.Както го чувстваш най-редно така го направи и успех  Hug

А за раждането: раждах полу легнала - лекарката ми поддържаше гърба, аз се държах за краката защото в Бургаското родилно отделение няма магаре  Shocked въобще какво да ви разправям.

Е това е от мен.Към 19:00 ще ходим да си взимаме дребчо, че вече ми е много мъчно.
Чао и спокойна нощ!

# 83
здравейте,
от 1 час чета и не мога да смогна-много писане много нещо ейййй ooooh!
първо да ви покажа снимки от кръщенето-много съм доволна от качеството на снимките Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156057&photo=18
ако не се отварят в нашите албуми са-на кръстените деца
предлагам като си направим общ рожден ден през ноември да си вземем фотограф-представям си какви красоти ще станат-композиция от едногодишни сладури
преди малко се върнахме от Троян-бяхме там за 3 дни,ама и нас с НИя ни хвана май този вирус-аз в петък бях с разстройство и повръщане-без температура-мислех,че съм слънчасала и обезводнила щото в четвъртък ми стана лошо от жегата на рожденния ден дето бях-ама днес и ?НИя се събуди с разстройство и повръщане-повръщането го спрях с хомеопатичните свещички,взех и й лечебна хумана да хапва -няма температура и не е отпаднала та се надявам да мине леко Whistling

сега я оставям да спи с тати си и излизам за малко-ще пиша още после

за среща съм ЗА-казвайте деня-аз съм без пртетенции

# 84
Ехо, върнахме се от море! Отивам да ви чета. Цунки на всички Hug

# 85
  • София
Запис и от мен в този късен час!!!   Hug bouquet

Много целувки на всички. Липсвахте ми, но ето ме отново Mr. Green

Много нещо сте изписали, но така е, като ме нямаше 40 дена  Embarassed

Няма да имам нерви и време да изчета всичко, така че се хвърлям направо в дълбоките води.

Лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 86
Здравейте в този късен час и от мен  Hug
Честито на именниците - Адриан и Наталия!   bouquet ако има такива сред нас
Добре завърнали се Мина, Бубалина и Качка Hug Починахте си?! Браво! Разказвайте и подкрепете със снимков материал  Praynig
И аз ще почивам следващите десет дни /да не чуе  Imp/ Моите големи момчета заминават утре сутрин с баба и дядо /моите родители/ за Велинград. Ще сменят малко климата и ще си починат децата от мен, ще съберат сили...., че като се приберат започва учебната година /кога мина тази ваканция  Rolling Eyes/
Деничка, желая ти приятни емоции и пълноценна почивка  Hug Ако срещнеш във Велинград двама пощурели юнака с подлудени баба и дядо - да знаеш, моите са  Wink
Мерелин, наистина прекрасни сте на снимките, особено малката принцеса  Heart Eyes
kachka, възможно е да е алергия. Има ли сълзене или зачервяване на очичките? Киха ли често? Но пък алергичната хрема се успокоява нощем...  newsm78 Изследвахте ли секрет от нослето? Може да се е загнездил там някой гад и да тормози сладурката  Thinking Дано скоро се оправите  Praynig
Точка, Гого много бръщолеви, но само няколко думички се разбират - тате, айде, мама/мноооого рядко/, диде ,  дай, кака /в повечето случаи така се обръща към батко си Иван/, ало тате /със слушалка или длан на ушето/, ба-ба /когато види куче/ и ... май това е за сега.
Новите снимки в албумчето са супер - много са сладки всички бебоци  Heart Eyes
Лека нощ и спокойни сънища!  Hug

# 87
Мария 86, задължително ще повторим, потретим и т.н.

Софко, съчувствам ти. Тук, от форума четох нещо, което би могло да ти свърши работа, ще ти го копна и пратя на Л.С.
Но може би, ако пробваш, не го прави веднага, защото май Дани е доста сърдит сега. Всяко дете е различно. Явно твоят син е по-специален. И моят Ради е доста по-неспокоен от кака си. Тя спеше, ядеше и ... не плачеше. Стигала съм до там, че да ми минават черни мисли, т.к. не плаче. Докато Ради ми е един глезльо, протяга ръчички към мен и иска вечер  да заспива в мен, реве яко, ако му откажа, съотв. не смея, и не иска в кошарата. Буди се също нощно време, докато кака му заспиваше сама вечер и се будеше чак на другата сутрин след  8 ч. Давам си сметка, че живот съм си живяла. Но ок. 1 год. и половина и тя влезе в редицата на "ужасното двегодишно дете" и я държа до след 3 години /може и повече/.
Та исках да те окуража, но дали прозвуча така? Дано скоро настъпи промяна при вас!

Мерелин, не само снимките са с добро качество, а и оригиналите - много сте хубави с Ния. Като си дойдеш следващия път, непременно се обади, ще се организираме за среща, вече сме повече тук.

# 88
Май доста сме по късните часове - като приспим бебетата и мъжете Simple Smile

Освен  "тата" и "аааа да!",което предполагам е интерпретация на "дзак",май нищо по-смислено не казва."Мама" все още не съм чула Crossing Arms

Добре дошли на завърналите се! Дано сте си починали както подобава! Hug

Аз да ви се оплача...Във вторник вероятно и ние тръгваме на почивка-където ни видят очите.Плановете ни бяха за около 7-10 дни,но...сметка без кръчмар!Майка ми направи такава кофти чупка,че...още ми се реве!И то не е за първи път това ConfusedСега вероятно свекито ще го гледа през цялото време,за което тя няма никакви възражения,но аз се чувствам ужасно,че нямам никаква подкрепа и помощ и то от майка си.Неудобно ми е и сигурно ще се върнем по-рано...Та в сряда вероятно ще миткам из мола,ако срещата ви е тогава ще ви изнамеря Simple Smile

Мерилин,малката е голяма кукла!Така се разнежвам като видя момиченце...ще ми се скоро да започваме работа по този въпрос Heart Eyes

Дил,голяма къща-весела къща!
Хайде, мятайте и вие момата Flutter

# 89
  • Бургас

Добро утро мацки!

Айде един път и аз да почерпя.Днес съм от сутринта съм много развълнувана, защото в 8 приеха кумата ми в билницата.Паднала й тапата.То термина й е на 3.09 ъака че си е напъ;лно нормално.Това е едно доста чакано бебе, защото имаха един неуспешен опит - загубиха го в 8-мия месец и сега цялатабременност мина с много страх и суеверия.Дано този път всичко да е наред и трябва да е наред.Пак ще почерпя само да се роди бебока.

А сега отивам да варя кус-кус.

Чао и лек ден, това е за сега от мен!

Общи условия

Активация на акаунт