за двата дни, в които оставяхме Данни да плаче (а, миличкия само първия ден се държа според това, което се очаква, на втория изобщо не заспиваше) той много се травмира изглежда, и сега приближим ли с него легло или кошара надава неистов вой.
Вече 2 нощи спим тримата в семйното легло и дори, когато е дълбоко заспал- преместя ли го в неговото креватче (което от немай къде върнахме обратно в спалнята) веднага се буди и започва истеричен рев с едно такова ужасяващо "ррррррррррр"... направо сме се видели в чудо вече....
Ако отидем на педиатър, той пак ще пее песента да го оставяме да реве и да не му играем по гайдата, което определено в нашия случай не е решение, както и преди сме се убеждавали, а сега съвсем...
Иво се паникьосва и ми задава въпроса- как ще живеем отсега нататък (това след 2-3 поредни будения в рамките на един час)... Е и преди се будеше тъй често Данни, ама бащицата спеше блажено в спалнята- сега сме тримата и го чува...
Надявам се след известно време да спре да се ужасява от легълцето си, ама знам ли... Закъсахме го...
Аз от 2 годишна без малко, когато съм лежала в Първа Градска поради шарка, а майка ми е била в ИСУЛ с едногодишния ми брат, на когото са пукали тъпанчетата поради някаква причина, ... та от двегодишна имам спомен от белите решетки на креватчетата и от това, че ревях. Това ми е най- ранния спомен от детството... После след като са ме изписали, съм се будела нощем с рев и съм питала "защо, Наде, защо?" Надето е леля ми, която е била мед. сестра там и явно съм мислела, че тя ме е вкарала... абе ужас.
Няма да пиша тук докато не се нормализират нещата...
Сега вече направих правилната асоциация - любимия супермаркет на Мама Мими в Пловдив е "Сани". Сани - Сано ще ги направя екип, та вече да не ги забравям!

за 10 месеца една опаковка, а сега си взех прахообразния.

А и сутрин да те събуди нечие бърборене или човъркане в носа е незаменим момент. Макар и малка Лина обикновено ме чака да отворя очи и чак тогава почва да "говори" 
И аз въздишам по тези от Лапин хаус - но зимните сигурно ще са над 300 лв..
... всъщност хайде да не ставам подробна, но редовно тормозя татето в 4-5 сутринта, щото тогава се сещам
...