слаби срещу дебели !!! Само за жени !

• 30 828
  • 251
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Амиииииииииии издиша. Виж сега.
Отивам аз в една администрация (преди време) да работя. С една мацка имахме равен бал ( и двете без връзки), но взеха нея щот видиш ли имала ВИЗИЯ за работа с потребителите Shocked Това ми и казаха в прав текст не просто да ми намекнат. Тогава просто се сринах.  Tired

Добре де! Самата ти казваш, че сте били с еднакъв бал. Е какво очакваш? Да предпочетат човека със същите умения и по-лош външен вид ли?! Е няма да стане! Аз разбирам да се оплакваш, че са назначили някоя куха лейка с крака да сливиците, но точно в конкретния случай не виждам къде те сърби?

# 31

Също така смятам , че е мит , че мъжете харесват пълни жени . Поне аз такива мъже не познавам ...  Joy Освен ако просто нямат друг избор ...

Аз съм някъде там между дебела и нормална. Шкембенце, цици, сланинки по ръцете, заоблени бедра. Бракът ми е изключително щастлив, а последно ми се обясни приятел, който има гадже за 6 по всички стандарти: слаба, плосък корем, но не без гърди, дълга гъста коса, бе въобще прекрасна, ама не я иска... Въобще опитът ми с мъжете показва, че тялото може да бъде и на последно място сред  всичко, по което мъжете си избират.

Аз имам една приятелка, чийто приятел я остави заради друга. Тя много тежко го преживя, защото си мислеше, че е заради кг /пълничка беше/. След известно време видяхме новата приятелка и беше доста по пълна от моята  Mr. Green

Мдам.

Бе въобще зависи си от мъжа.  Ако е безмозъчно говедо, може и да му е най-важно колко тежиш (чувала съм мъж да казва "Над 50 кг са гуцита"), но все пак има достатъчно свестни мъже, които съзнават, че си избират партньор, а не изтривалка.

# 32
  • Ямбол
Като заговорихте за високи постове и хубост, веднага се сещам за противната ми Масларова - лична фиданка и за Мозер - голяма 'убавица.

# 33
И моят мъж мрънка, че имам да свалям още от раждането, а то мина отдавна  Joy , но ми е поставил долна граница от 65 кг при ръст 173 см.

# 34

Аз мисля, че колкото повече остарява един мъж,
толкова по назад отиват физическите параметри на харесваната от него жена.
Имам си даже и някакво логическо обяснение защо е така.

# 35
  • Пловдив / София
Е, ся пък не всички мъже, които предпочитат слаби жени са говеда.
Как ги правите тия заключения, бе хора. ooooh!

Волф, сподели. Интересно ще ми е. Макар че и аз имам отговор.

# 36

Иди пак да видиш какво съм казала: "да му е най-важно колко тежиш" не е еднозначно с "предпочита слаби жени".

Ако те избира само по външен вид, без значение дали те иска слаба, дебела, с еди кво си, без еди кво си, е говедо.

# 37
Прави сте за назначаването по красота в някои фирми.
Но не забравяйте и нещо друго - на много места шефовете вече са жени, а те надали ще търсят непременно по-красиви и по-слаби от себе си. Тук може да стане обратната дискриминация. Но, така или иначе, за всеки влак си има пътници и в работно отношение.

# 38
  • Пловдив / София

Иди пак да видиш какво съм казала: "да му е най-важно колко тежиш" не е еднозначно с "предпочита слаби жени".

Ако те избира само по външен вид, без значение дали те иска слаба, дебела, с еди кво си, без еди кво си, е говедо.

Е, хубу ся, може да не съм дочела.
Ами по какво да те избира като те види 1-2 пъти и не те познава още.
По вън. вид първо, по излъчване, чар, пак е вън. вид.
Аз с дебел(не с шкембенце просто, а наистина дебел) мъж, колкото и да е умен, забавен, внимателен, еми не мога да имам интимни отношения. Какво да направя, такава съм.

# 39
  • при Arctic Monkeys
няма нищо по-хубаво от красива, поддържана и интелигентна жена. и не знам защо си мислите, че непременно е правила свирки на някого, за да е на добра позиция в професионално отношение. ама то, завистта, по хората ходи.
има и достатъчно успели жени не-топ модели. но пак са добре поддържани, модерно и подходящо за фигурата си облечени. и все пак съм съгласна, че добрия външен вид е голямо предимство за дамите...

# 40

Голяма работа, 85. Нищо и няма на каката.
Стигал съм до 96, но това не е горната ми граница.
#CrazyЖените са два типа: Слаби и Хубави JoyТака че,слабите са за работа а другите ...за всичко останало! Joy Heart Eyes

# 41

Аз с дебел(не с шкембенце просто, а наистина дебел) мъж, колкото и да е умен, забавен, внимателен, еми не мога да имам интимни отношения. Какво да направя, такава съм.

Ама фам, не всеки мъж избира от първи поглед. Повечето хора общуват преди да решат привличат ли се или не. Ма не ги обиждайте така мъжете дееееее, то излезе, че избират пържола.

Ей сега питах мъжа си и той ми каза да не си въобразявам, че в случая могат да се правят обобщения.

# 42
  • Пловдив / София

Ама фам, не всеки мъж избира от първи поглед. Повечето хора общуват преди да решат привличат ли се или не. Ма не ги обиждайте така мъжете дееееее, то излезе, че избират пържола.

Верно е. Хора всякакви. Обаче е мн. трудно, си мисля, като не познаваш човека отсреща, да игнорираш напълно вън. му вид. При мен поне засега е невъзможно. Предразсъдъци, знам, ама...
Аз и в тази връзка не вярвам и в любовта от пръв поглед, но това е др. тема.

# 43

Верно е. Хора всякакви. Обаче е мн. трудно, си мисля, като не познаваш човека отсреща, да игнорираш напълно вън. му вид. При мен поне засега е невъзможно. Предразсъдъци, знам, ама...
Аз и в тази връзка не вярвам и в любовта от пръв поглед, но това е др. тема.

Е не, игнорирането на външния вид не става. Аз говорря за случаите, в които външния вид е ВСИЧКО.

# 44
  • Пловдив / София

Е не, игнорирането на външния вид не става. Аз говорря за случаите, в които външния вид е ВСИЧКО.

Разбрахме се. Grinning Вън. вид никога не може и не трябва да е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт