Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

Много ми липсвате ама си лежа и знам че вашето дружно стискане на палци помага много, и затова моля постискайте и за нас с мишко и до ден два да сме добре.

хилих се тук с глас, добре че няма кой да ми се чуди
И аз от известно време съм на такъв тип палатки! Горкия ми мъж .... по тях се разхождам вечер в къщи .... надали му е много еротична гледка
Гледам сватлъка става от рано .... та да не изтървем влака. Имаме си снимки в албума /19 г.с./ и ние сме си хубавки ... не ни връщайте 
и после 3 часа чета
от къде ги купихте ако не е тайна
Честито на новата ни мама, да е жива и здрава и тя и бебката и само хубави неща да им се случват!!!

Ръцете краката ми са подути, станаха като пържоли и нямам какво да обувам С джапанки ли да отида!?
А и роклите ми вече малки! Изглеждам в тях като матрьошка!
Ох, в депресия съм!
Ми ние вече сме с оформени чеда бе... Маллеее не остана ей, кога мина времето. НАли помните на видеозона-първо гледахме некви точки със сърца, после отникъде изникнаха и ръце и краци, малко след тва гледахме пишки и разни други работи, а сега?
ТА за съжаление, не мога да се насладя на този фотографски и идеен шедьовър, щото мъката ми е голяма
голяма красавица пу пу пу да е жива и здрава
Заради мен погледна пак плацентата, но още си е добре...каза, че много съм се ошашкала без нужда и този интернет е вреден. 
поздравления за създателката 

много е готин

Да папка много и по скоро в къщи при мама и тати.... ( Направо ми се разтупка сърцето като я видях, ми той и моя малък мъж вече е толкова голям

Сега само трябва да го сглобимм и да го снимам..