Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

Общо взето съм доволна от живота!
Ей сега тъкмо споделях в скайпа . Иначе имам си малко течение, то е беличко и като че ли последните една-две седмици стана малко по-воднисто. Но в понеделник първо имаше малко върху превръзката едно малко парченце - слузесто, прозрачно - бяло и леко жълтеникаво. Т.е. определено не като нормалното течение. После вчера вечерта пак върху тоалетната хартия и доста повечко беше този път.И така....в петък съм на лекар и ще обясня, но да видим какво ще излезе. От друга страна майка ми ми каза, че коремът ми бил се смъкнал... 

Бебката си расте, вече съм само един ГОЛЯМ КОРЕМ. За моя радост килограмите ми през последният месец вървят на долу, а коремът си расте и хич не го е грижа. Странното е, че бебето беше с 3 (три!!!) седмици по-едро при последния преглед на УЗ и това малко ме постресна, защото излиза, че сега трябва да съм 38 седмица
.

. Лошото е че не остана много време а аз пак трябва да си сменям доктора. Като нищо докато се натутам ще се окаже че вече е късно.
. Относно багажа от къде трябва да си взема списъче с нещата който изискват в съответната болница, дали лекарите го дават или трябва да ида на място, съжалявам ако ми е тъпо въпросчето.