Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 595
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
здравейте на всички и от мен
минавам на бързо да ви прочета да ви кажа че ви качих най-накрая малко снимки в албумчето с коремите. Heart Eyesне че са много за гледане но все пак.
сега отивам да полегна че с тази работа вече миомръзна едвам се влача Whistling
ама още малко остана и после край Thinking

# 256
Poli , виноват! Tired
 обещавам утре я пращам, а ти я качваш Simple Smile

# 257
  • София
Привет и от мен мами тумбалани newsm03

Bulechka_TS и аз бях на лекцията, но бях на "втория етаж" ......видях Ивон най-отпред ама другите ми бяхте в гръб, та не ви познах newsm09 пък после трябваше да ходя до работата  smile3511, че шантавия  ми шеф е  newsm57 и ме изстреля да се явя по служба да   typeuu

Надя и Танини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да ви се оправят дъщеричките, за да не се безспокоите  и вие  newsm17

Момичета аз утре съм на доки и нямам търпение да видим бебка newsm68.......направо не знам как ще устискам до утре на обяд smile3506.....не сме си я виждали от 6 седмици......оффф дано всичко да е ОК  newsm17

Утре ще се отчета като се върна  smile3521

Целувки на всички и приятна вечер  newsm51

# 258
Здравейте мами Laughing
Аз днес ходих на консултация и ми казаха, че бебата вече се е приготвила и се е спуснала надолу. Вече мога да чакам изненади, надявам се поне още една седмица да си стои вътре. Поне в деветия месец да вляза.
А по принцип чета из книгите, че за второ и за трето раждане слизането ставало почти непосредствено преди раждането. Явно съм от изключенията.  bouquet

# 259
ааама вече ще се пляскаме с вас tantrum Скайп скайп ама вие прекалихте smile3512няма да ни изолирате тука самички

Неве - има вероятност просто да си носиш бебчето по-долу, което си е анатомична особеност, а не предзнаменование, че ще родиш до седмица, не бой се, на всяко правило изключенията са достатъчно много, че да си спокойна, а и нали знаеш, като стискаме всички палци винаги помага fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Някой беше питал за педиатър - аз моята педка съм я избрала още около 20г.с. като бях и сега остава само след раждането да и звънна един телефон за да ме посети у дома.

Стягате ли вече багажа за болниците? На мен ще ми трябват само памперси и пакет мокри кърпи, а си мислех толкова мнго неща да си вземам в сака, обаче не разрешават, а и няма смисъл щом там дават техни.

При нас замириса на зима от няколко вечери насам, мирише точно на студ и печка, което незнам от къде иде - тук никой не пали печки, боровете наблизо се размирисаха и ми е едно такова хубаво и прохладно, спи се чудесно нощем smile3524

Приятни сънища и на вас Peace

# 260
Bulechka_TS и аз бях на лекцията, но бях на "втория етаж" ......видях Ивон най-отпред ама другите ми бяхте в гръб, та не ви познах newsm09

Аааа, ясно, значи не сме били само ние!!! Hug  bouquet

# 261
Аааа и аз съм сърдита. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
с тоз скайп  ще се караме значи от два дена две странички не можем да изпишем,септемврийките цяла тема изписаха.
За болницата още не съм приготвяла нищо ,но тук почти нищо не се носи,така ,че няма да ми е трудно .Аз си изпрах двете нощници,дето ми донесоха от Бг,бебешките неща също ги изпрах и изгладих,имам още малко само за гладене.
За педиатър ние си имаме от баткото,та за сега сме с нея и за бебата.Отделно разбрах,че е върла привърженичка на кърменето,така ,че си оставаме с нея.

Ох нещо много скучно взе да става тука с тез ваще скайпове.Моля ви се недейте така,срамота.Ужким големи бърборани бяхме,пък то кво стана Crossing Arms

Айде аз отивам да си гледам сапунките.

# 262
 Mr. Green Добро утро и от мен!
 smile3506 еее ма стига вече де сърдили се наще..че сме седяли у скайпа-стига бе  Simple Smile ей ме всеки ден се разписвам + това се извиних, че от 9-19 часа съм на лекции а вечер уча за изпита...но въпреки това пиша всеки ден-за да кажа, че съм добре и да не се притеснявате newsm53 НИКОЙ няма да защитавам,но тези който са в скайпа продължават да си пишат всеки ден, единствено ИЛОНИТА не пише, но тя е в КРАНЕВО и няма интернет, но и тя се отчита прати СМС да каже,че е добре и ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ !  love001 Праща и целувки.
 Аз пак съм с кукнала от рано,чета, закусвам, прелиствам тука учебника, пуснах пералнята и след малко ще потеглям за училище  smile3503 Вие да слушате,аз кат се върна пак ще ви нагледам !!!!
Айде лек ден  от мен ! Дано успея се измъкна по-рано от даскало !
Пожелавам ви много усмивки днес и само положителни емоциии!  Hug

# 263
аз не се сърдя, щото то всеки си прави както му е добре  Mr. Green, ама като пишете в скайпа, после  тука само за телеграфни изказвания ви остава настроение, няма клюка, няма смешки вече...

аз теша мъка с американките и другите бременни чужбински мами, инак щеше да се умирга от скука... абре два дни докато мъжо се върне и ще се усмисли малко и моят живот  newsm68

Наде, много силно стискам палци, твоето момиченце да е по-добре вече, жал ми е и за нея, че се мъчи посред лято (поне малко училище да изпусне, ами то...) и за тебе, че трябва да се тревожиш в напреднала бременност. Включвай се да казваш да ни казваш как са нещата.

Мишонка, получи ли си най-сетне лютеничката  newsm53

Геринг, чакам(Е) отчет.

И аз съм на преглед утре и такъв за разкритие тоже... да видим какво е това чудо и има ли почва у нас.

Альона, аз пък съм 73 кг при 165см, не съм много по-фина от тебе, слон съм и това е, дебела отвсякъде, и лошото е, че свиквам, та съвсем без стимул ще остана след като родя.  А ти със сигурност ще отслабнеш, нямаш мърдане.

Джиджа, що да те е срам, че ще пееш... аз ако можех, и аз щях да пея, ама най много да го разрева.  Joy Много таланти имам, ама пеенето не е сред тях  smile3534

нормално и по-приказливичка бих била, но ме мързи да гледам да ви кажа правата. Безумно е вече това положение...

# 264
Айде да ви пусна нещо на бързо да се посмеете,аз направо пак  щях да пусна на гащите.Голям смях се смях.Прочетете  да ви мине малко страха от раждането,да видите и смешната страна.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Джена да пристигна даже сиренето вече намаля наполовина ,и други работи бях поръчала,няма да казвам какви,така ми стана готино,все едно сме си в Бг.смятам пак да поръчвам,че се бави от там до тук около 2 седмици,пък дотогаз тука няма вече да има нищо.с тези темпове на ядене.

Ами Гале сърдим се,вие там и срещички си правите  Crossing Arms,пък ние дето сме на далече само един форум тука си имаме,и всеки път с нетърпение чакаме страничките да се заредят да прочетем какво ново  има .Ти пък не се сърди сега .Ма признай си,не се ли движим по бавно от друг път Simple Smile
Айде приятно ви пиене на кафенца ,аз отивам да спя вече .да се пазите. Hug

# 265
Ехооооо Добро утро!
Лелеее колко нацупени муцуни рано сутрин!Тука сме от нас лесно няма отърване! Ама забелязвам че темичката ни е просто опустяла.......а не е заради пишещите в скайп!Надали причината е в скайпа че просто в момента във форумчето ни е скучно......като цяло забелязвам по-вяла посещаемост.....може би пък всички са ангажирани в подготовки за бебоците! Айде по-бодро знаете ли тепърва за колко много неща ще си говорим? smile3521
Jenna слава богу каката ни е вече доста по-добре!!! Слава на бога че не се оказа другото  newsm17
Айде утре след прегледите мини да кажеш как се развиват нещата при вас!А между другото и ти доста по-рядко се включваш при нас.......веднага се усеща!
galentinass права си за това - ето аз забелязвам че и Ивон напоследък съвсем я няма.... Sad
Me_and_baby нищо още не съм стегнала за болницата.обаче днеска вече заредих първата пералня с бебешорски нещица още в 6.30! и тамън до привечер ще са изсъхнали та да ги изгладя и прибера!
Neve стискай още малко - може би просто я носиш по-нисичко бебка!
Моя юнак ми е седнал на едното ребро и така го натиска че редовно го бутам по дупето да се помести!
geriing ще чакаме непременно да минеш и да споделиш от прегледа резултата! Hug

Аз пък да ви се оплача - след велико сутришно чакане в тоалетната резултата е жестоко изхвърчали хемороиди!Направо така болят че съм в чудо!дайте съвети и идеи как да се облекчи положението!

# 266
Наде, съгласна съм, че се включвам по-рядко, ама аз още работя бе мацки  ooooh!, пък на другите какво им е "оправданието"  Mr. Green

напоследък пак се прибирам в 11-12 през ноща, защото имам доста работа, но ми останаха още само 6 работни дни  newsm44

чайте да ви разправам, тез американци, направо ще ме убият с тези маниери!!! Онзи ден седим си ние 10тина човека в една конферентна зала, тъкмо сме вечеряли, и една от шефките ми, много миловидно и слабичко момиченце, само като каза ЪЪЪЪЪРРРГГГХХХРРР - ама оригна се като преяла свиня ви казвам...  Sick
аз се правя на разсеяна, но след 5 мин пак, после другата шефка и тя - ама на ВИСОК ГЛАС. Ужас! И само казват екскюз ми, и все едно нищо не е било...

тоя техен навик просто винаги  ми е бил ужасен!!!

# 267
EEEEE не се сърдете де Simple Smile, мятайте по един скайп на компа и се включвайте, то не е "затворено общество" , просто във форума не може да се спами за всяка щукнала глупост Simple Smile

Надето, верно е казала, че не скайпа е проблем. Просто повечето тичаме май на сам - на там, за покупки, на срещи с приятели и роднини, чистим приготвяме . Пък и май не ни се бъбри много, много.

Me_and_baby аз днес ще извадя сака за болницата, снощи го изпрах Simple Smile и почвам да слагам, но и тук искат малко неща и аз не смятам да го пълня, ако нещо ми дотрябва все ще има кой да го донесе, само нощница ще ходя да купя днес, пампи и кърпи за бебина и някакви хавлии ще потърся при майка, че моите новите не ми се носят в болница.

Я да питам аз , поръчвала ли е някоя от вас гащи за еднократна употреба? ако да от къде? че тука в нашият прекрасен град никой не е чувал за тях Simple Smile и 2 сутиена за кърмене мисля да поръчам днес от ДаНет, ако вече сте поръчвали дайте отзиви, моля.

Сега да се поФаля, днес оставам без деца за 2-3 дни Crazy, майка ми ще ходи на гости в едно близко село и ще ги вземе с нея. УРАААААААААААААААААА!!!!!!!!! Та ви оставям да им спретна багажа и да ги закарам и после, ако имам нет #Cussing out #2gunfire пак ще ви нагледам Heart Eyes

Мишонка, леки сънища Heart Eyes

# 268
Джена пък немците Joy Joy Joy, костюмиран пича, готин седи в някой пъб и по някое време земе , че дигне краченце и се чуе едно мощно " ПРЪЪЪЪЦЦЦ" и тъй едно "еншулдиген зи битте" и туй то Simple Smile

# 269
Леле Jenna ми ако решат да направят другото бре а им е лабава халката?!?!
Ми то и на цвят ще го докарат  smile3532
Айде броиме ги тия досадни 6 дена!Ти си нашият герой - най-работен!И чакаме времето когато ще си дойдеш в Овча Купел поне за известно време  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт