Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

,изследванията са ми добри. Казаха ми, че в 36 гс ще ми взимат секрет за микробиология. Последния месец съм свалила един килограм сланинки ( а си мислех,че като си остана в къщи ще кача много, още повече, че се говори, че последните месеци се качвало най - много). Тежа всичко на всичко 65 кг или,качила съм 7 кг.
. Та за сега съм елегантно бременна, както се изразява една моя колежка, да видим живот и здраве последния месец.
От няколко дни ми се подуват ръцете и краката, което е много неприятно, но какво да се прави. Аз предвидливо, още преди няколко седмици, си свалих пръстените
. Не мога много да ходя, междукрачието ужасно ме боли а иначе си имам и контракции, понякога честички, но от онези - безболезнените, които схващат само корема. Малкия си ритка, протяга, хълцука - но много приятно, без да ме боли. Имам чувството, че започвам да го опознавам още от сега - прекрасно , добричко, малко човече - най-чудесното - моето. Страхотно е чувството, нали. Да , "Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!" Велико е това чувство - бебето в мен. ( Освен, че за него е по-добре да си стои до последно вътре)Не искам да изпускам нито миг от времето, когато сме по този начин заедно... За всичко има време
. Ние за сега сме купили само легълцето.
Само пари даваме насам натам, пък и тях щот много ги имаме... Добре, че всичко ти е в норма
и аз изследвания или консултация-талон винаги ми е давала. Много съм доволна за това:)
Вие колко често имате болки? А като станете имате ли? Почти винаги като се изправям от седнало или легнало положение и имам...

нищо не разбирам -ама че работа
) , но имам въпрос .на него биха могли да ми отговорят мамите от Варна и по-специално тези , които ще раждат в Майчин дом.Писах на техния сайт писмо , но засега нямам отговори затова реших да се обърна към вас.Ето и за какво става дума...