Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 584
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
 Да се включа и отчета най-накрая и аз, че скоро не съм го правила Blush
 Първо да честитя на двете ни майки Светлето и Мирама бебенцата. Да са здрави и щастливи и скоро да са при майчетата си!
 Сега да се отчета подобаващо. Бих казала ,че при мен нещата вървят нормално за сега. Миналата седмица бях на ЖК, бебчо тежи 2.330, обърнало се е както трябва  Hug ,изследванията са ми добри. Казаха ми, че в 36 гс ще ми взимат секрет за микробиология. Последния месец съм свалила един килограм сланинки ( а си мислех,че като си остана в къщи ще кача много, още повече, че се говори, че последните месеци се качвало най - много). Тежа всичко на всичко 65 кг или,качила съм 7 кг. Grinning .  Та за сега съм елегантно бременна, както се изразява една моя колежка, да видим живот и здраве последния месец.
 Абе , да ви питам - вие хъркате ли нощем ? Embarassed Моя любим не може да спи през нощта от моите изпълнения и с всеки изминат ден е все по-уморен. Чувствам се ужасно, но нищо не мога да направя. Преди да забременея не съм хъркала, ох ужас, дано се спре с това след раждането, че горкото ми бебче, хубаво ще го стресирам от малко  Cry От няколко дни ми се подуват ръцете и краката, което е много неприятно, но какво да се прави. Аз предвидливо, още преди няколко седмици, си свалих пръстените smile3534. Не мога много да ходя, междукрачието ужасно ме боли а иначе си имам и контракции, понякога честички, но от онези - безболезнените, които схващат само корема. Малкия си ритка, протяга, хълцука - но много приятно, без да ме боли. Имам чувството, че започвам да го опознавам още от сега - прекрасно , добричко, малко човече - най-чудесното - моето. Страхотно е чувството, нали. Да , "Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!" Велико е това чувство - бебето в мен. ( Освен, че за него е по-добре да си стои до последно вътре)Не искам да изпускам нито миг от времето, когато сме по този начин заедно... За всичко има време Grinning
 От друга страна съм и доста изнервена, всичко ме дразни. Къщата ми се струва мръсна, неподредена... В същото време си давам сметка, че не трябва да се натоварвам много, че от най-малкото ме заболява корема и си трая. Решавам, че е по-важно да устискам още малко и гледам да се пазя. Майка ми дойде специално от Бургас да ми помогне с чистенето, но виждам, че и тя не е много добре. Тя по принцип не е в най-доброто си  здраве, много бързо се уморява, омаломощава, та ми става съвестно. А тя иска да помогне, да се чувства полезна...Абе трудно се свиква с мисълта, че родителите остаряват. Такава промяна... Ти ги помниш по някакъв начин и имаш някакви очаквания за тях, а те вече са други... Майка ми вика, аз толкова години съм го чакала това внуче ( имам сестра, която е на 38г., няма дете; аз съм на 33г., това ми е първото, след близо 5 години чакане и проблеми...) , а сега не мога да го осъзная...
 Да ви поздравя за хубавите покупки всички, разгледах албумчето Simple Smile. Ние за сега сме купили само легълцето.

Хайде, да приключвам, че много дълго стана. Друг път, като се наканя ще пиша пак. Леко бременеене на всички  Hug

# 241
Ехо и от мен. Чета само днес, ама то и няма много хора...та рекох да се разпиша  Simple Smile
 Вчера ходих на работа да си занеса болничния за 45 дни, колежките ми останали от 8 на 5 (3те сме бременни  Laughing ). Побъбрихме си.
Отидох да си платя и тока и кво да видя-опашка от 40 души, пък с тия контракции не мога да стоя толкова време права, че ше направя беля, ама нали краен срок...Наредих се да чакам. Сички ме видяха като влизам, ама...ред му е майката. По едно време както си вися последна на опашката и идва охраната и казва: "Айде отпред!"...а аз изгубих ума и дума:"Ама как така? Хората ще се развикат" "Хайде, хайде, отпред да си плащате тока. Никой няма да ви се развика!" Направо си удрях гъза в тавана, даже мисля, че на опашката забелязаха, ама никой гък не каза  Mr. Green  Туй ми е за сефте откак съм бременна някой да ми направи такъв жест, ама евала. Аааа, даже и касиерката от ЕОН се змихваше докато ме обслужваше (а знаете как гледат обикновено). Благодарих му на човека и си излязох...

Ох, моя мъник пак хълца  Blush Усещам му много сладко кокалчетата  Grinning

маграт, не се поема от касата, я. Моите от 3 месеца не ги поема касата #Cussing out Само пари даваме насам натам, пък и тях щот много ги имаме... Добре, че всичко ти е в норма Simple Smile
Пък за обменна карта...кога трябва да се даде? Следващия пък като ходя ми обясняваха, че още много изследвания щели да ми правят...АМА ЗА КОГА?!! А и някакъв секрет вземали (не влагалищен), пък на мен такива работи не са ми вземали (пък и дано да не ми вземат).

коки, честити ти парички Simple Smile Да си ги изхарчиш със здраве за бебо и после да показваш!

Пфу, а аз не мога да се докопам до количката си-дадохме я в едни познати на съхранение миналата седмица, а сега все заети и не можем да отидем да си я вземем и да пробваме дали коша ставаааа #Cussing out

Ама и котарака се замислям дали да им остава временно, че то голям проблем ще е да го виждаме, все няма да може сигурно...По повод такива приказки, мъж ми казва, че съм станала отвратителна, тъй че това не съм АЗ, а моето друго БРЕМЕННО аз  #Cussing out
Ето, само простотии пиша, спирам  ooooh!

# 242
  • София
Наде, и Сани от неделя е с Т. Лекарката каза, че й е възпалено гърлото. Обаче се оплаква и от болки в корема, а няма разстройство. Тя много рядко вдига Т, един-два пъти в година откакто започна да ходи на ясла, а до 2 години и половина изобщо не знаех какво е това, та сега започвам да се шашкам.
Бързо оздравяване на твоята принцеса.

Маграт, аз вече се чудя тази ЗК какво изобщо плаща. И аз ходя по ЗК ама всеки път си плащам за ехограф и изследвания.

Коки, честити ти парички.

Мирама, стискам палци скоро хубавицата да си е при вас и да засуче бързо от мама  Hug

# 243
Здравейте мамчета Simple Smile
Наде дано по-скоро да и  мине на малката принцеса  всичко и да не апандисит
на мен ще ми взимат микробиология , но доколкото знам май е задължително а на мен не ми се иска , но ако трябва няма накъде ще давам
кажете какви изследвания са ви правили
на мен само спин , васерман , май беше вирусен хепатит B , кръвна картина , кръвна група и по два пъти съм давала кръв и урина за друго не се сещам да са ми правили
а като влезна в 9 започвам да ходя да ми правят записи всяка седмица
приятен ден от мен за сега   bouquet

# 244
Здравейте и от мен мами.Аз сноъи пак си поспах ,днес станах в 7,30 сутринта,наспана.
Наде дано не е перитонит,но аз си мился ,че ако е такова детето  щеше да се привива от болка долу ниско в дясно.Болката е отвратителна и остра.Не вярвам много да е такова.Но ти си я наблюдавай.

Далиа Фрина при мен се случи няколко пъти като съм по гръб да хръкна,но се усетих и като съм на една страна не хъркам.Това е от килата сигурно и бебето дето ти притиска дробовете.
Аз като говоря много и се задъхвам,но ми каза док че е от бременноста.

А аз да ви се оплача сега познайте какво ми е излязло на д.....о?Хемороид.Такова нещо през 32 годишното ми съществуване ми излиза за първи път през живота ми.Направо съм   baby_neutral Shockedдано да има лек и да се прибере,че да не ме резнат заради тоз хемороид.По късно ще звънна на докторката да видим какво ще ми каже.Някоя от вас има ли го туй чудо или имала ли го е?Моя е външен,затуй го напипах вчера като се къпах.Мъж ми страда от това но неговите са вътрешни.
от снощи съм и на антибиотици заради бактериите в урината.Писна ми вече. #Cussing out

Ама вие наистина много сте пасивни тия дни и  ще ви глобяваме.Не е честно така да си говорите по скайпа ,пък ние тука да скучаем.Пак си говорете ,ама и тука се включвайте .

Меги,Джена къде изчезнахте и вие?
Аз отивам да се поровя из пощата ми,после пак ще надникна тук.Айде от мен чао за сега.Пазете се.

# 245
 tanini, за щастие моята док е много свестна и , макар че до тук около 6 пъти ме е гледала на ехо, нито веднъж не съм и плащала, както казва тя - аз пари от бременните си не взимам Peace и аз изследвания или консултация-талон винаги ми е давала. Много съм доволна за това:)

Обменната карта или направление ти дават като влезеш в 9-ти месец Simple Smile, те са за болницата с тях те приемат. В нея ти нанасят на кратко историята на бремеността, изследванията и такива неща:)

Джиджа мнооу се радвам, че някой е бил досетлив и е постъпил човешки  Peace, аз днес в банката чаках 40 мин!!!!, ама реших да не се ядосвам Simple Smile

# 246
Мамета от София,малко извън темата на форума,моля ви дайте някой хотел да е близо до летището и да е на сносна цена ,че майка ми  ще ми идва на гости и  ще трябва да остане една вечер в София на хотел,че полета й е много рано сутринта.Та да й е блзико до летището.За Плиска знам,ние все там сме отсядали,ама  щяха да правят ремонт,не знам дали са почнали,пък и много лоши неща говорят за този хотел последно време.Та някоя от вас ако знае нещо ,моля да ми пише,може и на лични.Пазете се.

# 247
Днес имам някакви болки от време на време-пак корема и леко отиват към кръста, чак се припотявам, независимо, че си почивам и се тъпча с магнезих и ношпа... Sad Вие колко често имате болки? А като станете имате ли? Почти винаги като се изправям от седнало или легнало положение и имам...

Tanini, ти да не би да ходиш на консултации, както тук при нас в Майчин дом? Пак са по здравна каса, но си плащат-мисля, че 300лв за следенето и изследванията отделно плащат... нещо такова newsm78

valentina, аз имам чувството, че съм като опитна мишка-толкова изследвания са ми правили, че незнам кое за какво е  Joy Joy Joy Всеки месец изследвания...май само един пропуснаха, но си наваксват сега-за 2 седмици 2 пъти изследвания, ама убий ме незнам наистина за какво са повечето  newsm78

# 248
 Mr. Green ей м аи мене-аз минавам да се разпиша набърже и залягам над учебника Simple Smile и бърз отчет да дам
дребния не е дребен 2 200 -а още не съм влязла в 8 месец
обиколка на главата 9
височина на матката  33 см
според ехото и акушерката трябва да съм 34-35 седмица  Joy
а и вече освен калции+фосфор+центрум матерна+зимафлуор ми добавиха и МАГНЕРОТА за гарнитура-че стез контракциии до 2-3 седмици щяла съм да родя - #Crazy #Crazy #Crazy
 Споко аз такив анамерения нямам Naughty
100 пъти ме пита дали не ми е сбъркан термина че нямало как да имам показатели за 8 месец и половина  Mr. Green
Ко става вече незнам-2 различни ехографа показват 1 и същооо
забрах да кажа и че плацентата ми е 2 степен вече ама че работааа Crossing Arms нищо не разбирам -ама че работа  hahaha hahaha hahaha

# 249
Кви са тия степени на плацентата?  #Crazy

Търся в нета приспивни песнички за бебко  Blush, незнам що, ама английските най ми допадат...смятам да му пея...  Crazy Blush Мноу са засрамих, че го казах... Mr. Green

Галеееее, аз такива показатели ся имам бре, пък съм си в 34-35 седмица...право са ти казали. Само че мойто било 2400. В четвъртък ще ходим да се гледаме пак с бебо и ще искам снимки, ама тоя път като хората да са, че нищо не разбрах от последните Crossing Arms То не че от обикновените би трябвало да се разбира много, ама като видях как се виждат вашите бебоци на такива ехографи....завидях ви. От всички снимки, които видях на бебо, успях да разпозная само снимка на главичката, погледната от горе и снимка на краче МНОГО Е СЛАДКОООООООО, исках да гу цунна чак  Blush   Ама сега ще го сложа в "нашите бебоци" да го видите на мама сладкото краче  Crazy
А пишока дет бил голям и го снимали...ми не го виждам  Crossing Arms

Качих го крачетоооо Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 16:41 от Джиджа

# 250
Ама какви са тези вашите ЖК? Мен ме гледат всеки, ама всеки път на ехограф, всеки месец ми се пускат изследвания за кръвна картина и урина, кръвни групи, васермани, спинове и там каквото още имаше и два пъти микробиология. Не съм плащала нищо до сега, нито за прегледите, нито за изследванията.

Наде и Танини, дано да се оправят децата бързо, че е ужасно да си болен в това време. Не знам какви са тези вируси през 2 седмици, ама е много неприятно, пазете се!

# 251
Здравейте кукли!
 Аз не пиша защото много ми се подули ръцете и болят ми китките.
Гледам много се оплаквате от контракциите  newsm78 Аз пак или ги нямам или не ги разпознавам. Абе не ми боли корема , но много ми тежи вече, нямам сили.Чувствам си като тежкотоварен камион.  ooooh! А и краката ми вече не издържат. Станах вече 70 кг! +24 При ръст 156 #Cussing out Как да не се подуват краката!  Cry
Да ви се похваля  Laughing  Свекърва ми прати пак куфар с бебешки от Англия. Утре ще посрещнем багажа. Нямам търпение вече.  Laughing 

Момичета,я споделете пак кой каква количка купи или смята да купува. Че аз и с това не мога да се определя.
Галяяяя много сте послушни бреее и папкате много добре!

# 252
  • Стара Загора/Бургас
Здравейте бъдещи мамчета , нахълтвам във вашата темичка ( за което моля да ме извините Praynig) , но имам въпрос .на него биха могли да ми отговорят мамите от Варна и по-специално тези , които ще раждат в Майчин дом.Писах на техния сайт писмо , но засега нямам отговори затова реших да се обърна към вас.Ето и за какво става дума...
моя приятелка от Бургас ще ражда секцио в Майчин дом - Варна  през октомври, но тя и таткото на бебето нямат сключен брак.Таткото иска да си припознае детенцето  , но не знае каква е процедурата във Варна - това в болницата ли става или е необходимо да се ходи по нотариуси и да се припознава при тях..???
Та затова моля някоя мама , ако е наясно да ми пише на лс , за което предварително ви благодаря

А от мен - леко бременеене и много усмивки   bouquet

# 253
Ей, мен на и мен!!! Hug Днес защо нямаше никой на лекцията на 9 месеца? newsm78 Освен, аз, Ивонка и Поли1234 Wink

# 254
АААА шъ ядете бой с тоя скайп Naughty Къде избягахте всички бе? И на лекциите не идвахте! Лоши, лоши момичета такива! Naughty (тва ми прозвуча малко перверзно, ама гладна кокошка....) Я кажете кво става с вас? Щото ние сме си добре, стандартните болежки-безсъние, леки контракцийки, хълцук-хълцук и така....
Абе МАГРАТ нали щеше неква книжка да пращаш? Кво стана? Аре, че ще родим, докато се натуткаме... Ай да взема и аз да се включа в тоя скайп, кой ще ме join-не? Ника ми е tweety_sf.

Общи условия

Активация на акаунт