АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 389
  • 296
  •   1
Отговори
# 120

А дали е сигурно,че са миомен възли?Как така до сега не го е видял?
Имам 100% доверие в този д-р.
Каза, че досега е бил прекалено малък, но с растежа на матката, расте и възела-затова и сега се вижда...  newsm78

# 121
kalli стискам ти палци всичко да е ок

# 122
Здравейте,

КРИСИ, честит рожден ден   ura  Да сте живи и здрави и ти и бебо  Heart Eyes

Относно казването на нашите - говорихме си с майка, тя по някое време подхвана някакви сериозни теми и като приключи и казах: "като сме започнали да си говорим на сериозни теми, да ти кажа, че с Мартин ще имаме бебе". Честно казано толкова странни ми се сториха тези думи от моята уста, че не си спомням съвсем какво точно каза майка  newsm78. Поговорихме си малко и затворихме. Естествено, каза, че се радва, но все пак от тогава се чудя какво им се върти из главите с татко ... Thinking

kalli, още съм много далеч от мисълта за стволовите клетки, а и не съм запозната каква е процедурата по извличане, съхраняване и т.н.

И аз не съм в най-веселото си настроение. Това постоянно гадене, макар и леко, ме мори. Искам да се чувствам пак аз, сега съм нещо друго  #Crazy

# 123
  • Стара Загора
Здравейте всички!

Най-накрая се реших и аз да пиша. Терминът ми е на 17.04, първа бременност. От много тренировки за майско бебе, то взе че стана априлско, но да е живо и здраво, мн съм щастлива. Надявам се, че при следващият преглед след 10.09 ще чуем сърчице Praynig

Лека бременност и успешна седмица  Simple Smile

# 124
  • Popovo
musito добре дошла при нас   bouquet
Kalli, не се притеснявай, ако имаше нещо тревожно доктора щеше да каже.  Hug за теб и не пълни главата си с тревоги, мисли само за това колко хубаво и здраво бебче ще имаш.

# 125
Добро утро и от мен!!
Черпя ви едно кафе за скоростно събуждане и повече настроение kaffeetrmker_2.
Кали,нищо не съм чувала за тези миомни възли,но предполагам че са нещо като ранен стадий от развитието на миома(поправи ме,ако греша).Моята баба и моята майка имат миоми,но знам,че не са опасни.При теб зависи дали може да окаже някакъв нежелан ефект на бременността ти.Най-добре разпитай подробно лекаря си,той е компетентното лице и няма да те излъже.Дано всичко е окей fingerscrossed!
Мусито,добре дошла в нашите редици!  bouquet
Пепа Илкова,честито тупкащо Two Hearts!!!
Приятен и ползотворен ден на всички!Целувки! Heart Eyes

# 126
Здравейте,мили момичета !!!! Днес ходих на лекар.Видяхме плодно сакче и доки каза, че май се чува сърчице , но не е много сигурна.Каза да отида другата седмица , за да види със сигурност   bouquet
Момичета, ДУФАЛАК ли пиете против запек ........Aз вече 5 дена никакви позиви.....
и аз имам същия проблем smile3550,вземи няколко сушени сливи и ги накисни във вода вечерта и сутринта изпий водата и изяж сливите Toilet-много помага

# 127
здравейте момичета,вчера ми беше лоша връзката и не съм влизала.крисичестит рожден ден bdbaloni.jul и musitoдобре дошли в отбора smile3525.пепа илковачестито  Two Heartsкаллине се притеснявай и дано всичко е ок newsm17.немога да повярвам,че не съм влизала 1 ден и сте писали толкова много smile3555.аз съм добре,сутрин ми се гади но иначе още не повръщам.постоянно съм newsm22.броя часоветв до четвъртък atwork.лек ден от мен.ще надникна по късно ако е свободен компа

# 128
Добро утро и от мен!на мен все още ми е добре т.е. не ми се гади или нещо такова.радвам се на все още приятните ми сутрини.имайки впредвид колко са ми гадни зеленчуковите пюрета на Дари,не знам как ще я храня #Crazy #Crazy #Crazyприятен ден на всички  bouquet

# 129
  Как сте априлки?
  Много усмивки ви пожелавам!  love001

# 130
здравейте, минавам набързо да ви кажа, че заминавам за 3седмици и ще пиша чак септември.

kalli, за миомата не се притеснявай сега, на мен при предишната бременност ми откриха също изневиделица възел и какво ли не си помислих, но после като родих казаха, че е изчезнал. При всички случаи, ако има нещо и порасне, ще ти го изрежат като раждаш.

честито на всички, които вече чуха сърчица!

много ви целувам и доскоро!

# 131
Здравейте момичета  Laughing Добре дошли на всички нови дами с пожелания за лека бременност.
Аз нещо не съм добре, много ми се гади сутрин и само лимон с вода ме спасява  Thinking Иначе утре възнамерявам да отида при докторката, за да видим бебо и да чуем сърчицето най-накрая. Ох вълнувам се дано всичко бъде наред.
Приятен ден момичета и лека работа на работещите, а на почиващите...мнооооого слънце в очите   bouquet

# 132
  Хайде да попиша и аз... Благодаря на всички, които ме поздравиха! newsm51. Пък и на другите също, затова че ги има!:))
  Мойто бебче ще е първо. Утре съм на доктор, да видим вече има ли си сърчице... Two Hearts Малко ме е притеснено, разбира се, но се надявам всичко да е ок. Praynig. Иначе аз съм си супер, рядко, ама много рядко ми се вие свят, почти не ми се повръща, само много ми се спи...и съм перманентно уморена:(((.
  Късметлииски ден на всички мамчета newsm44

# 133
И аз се записвам в тази тема. Днес бях на лекар и ме определиха за 23 април.  Grinning

# 134
Здравейте и добре дошли на всички нови мамчета!

Леко бременеене и успешен финал през април!

Дайте някоя идея за намаляване на гаденето...поне да повръщам, ама не става. В корема, като че ли имам топка, която постоянно къркори и всеки момент ще изригне, но....нееееееее само ме мъчи. Отделно и виенето на свят...
Не исках да се оплаквам, но наистина ми трябва изпитана рецепта - чака ме дипломна работа и до една седмица трябва да съм готова, а съм стигнала до под крушата!

Извинете ме за дългото мрънкане  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт