АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 398
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Tifani, opitai s voda s sok ot izcheden limon Wink

Momicheta, na kurs sym taka che izviniavaite za latinitsata Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Добре дошла в отбора ven_j
На момичетата със запек- ами яжте повечко сливки, крушки, прасковки и тем подобни плодчета,
стига с тия лекарства аз лично от години съм нямала такива проблеми   Embarassed
Като цяло се чувствам превъзходно и пожелавам и на вас слънчев и усмихнат ден  Hug

# 137
Привет и от мен скъпи бъдещи априлски мами Grinning
Казвам се Ани и сам на 28 години.Терминът ми е на 13 април.Това ми е първа бременност и в главата ми се въртят 1 млн въпроси #CrazyНо всичко по реда си.Най важното сега е да сме живи и здрави.
Лека бременност на всички и много усмивки да греят по лицата Ви Grinning Grinning Grinning

# 138
Ани и ven_iдобре дошли  bouquetпопълнението е яко.аз лягам да почина,че досега чистих и ми се взе акъла #Crazy.лек ден

# 139
Привет anima3x! Хем сме адашки, хем сме на еднаква възраст, хем термина ни е еднакъв! Simple Smile
От всички възможни оплаквания само проблем със запек нямам Simple Smile Даже идва всеки ден по същото време Simple Smile Тъкмо се насилих да хапна сандвич и ми просветна малко.

# 140
И аз се изморих доста.Ще последвам примерът ти.Приятна почивка Grinning

# 141
здравейте.бях на преглед-в 6г.с.съм и сме 4 мм.за тонове е рано,каза след три седмици пак.каза още да продължавам утрогестана до 12 г.с.и матерната също,но нея не питах до кога.и така ,засега уж всичко е наред,но докато не чуя тонове не ми е съвсем спокойно.

# 142
Браво Криси  Grinning
Искам да помоля милите бъдещи и настоящи мами за съвет.Досега въпреки малкят период от време на моята бременност ми се наложи 2 пъти да ходя на лекар по спешност.На 23.08 получих силен кръвоизлив и се оказа че имам отлепяне на плодният сак 35%.Когато пристигнах в кабинета на лекаря вече бяха извикали анестезиолог (ако се наложи аборт).Представете си шока който преживях.Засега всичко е наред с нас.Сърчицето ни бие и се радваме на добро здраве.С малко почивка и медикаменти се надявам повече да няма подобни премеждия.
Бих искала обаче отсега нататък бременноста ми да се следи от лекар, който после (живот и здраве) да ни изроди.Мисля да раждам в Тина Киркова.Съответно искам лекарят да практикува в същата болница.Моля ви за помощ...ако знаете някой, който е добър професионалист с човешко отношение към хората, да ми го препоръчате.Ще сам ви много благодарна. Grinning
Засега само стискам палци всичко да е наред с бебо и мен.В четвъртък сме пак на преглед да видим захванали ли сме се по здраво... Praynig

# 143
Здравей anima3x,

За съжаление не мога да ти дам съвет относно лекар, който да следи бременността ти.  Sad
Но все пак ти пожелавам всичко да е наред от тук нататък и в четвъртък да чуеш от доктора "всичко е наред"  Praynig
Почивай си повече, не се тормози и вярвам, че всичко ще си дойде на мястото.  Peace
Успех  Heart Eyes

# 144
anima3x , моята бременност ще ми я следи д-р Савова - в  Тина Киркова. Доволна съм от нея. Само, че тя работи със ЗК в друг кабинет, а не в болницата и ако искаш да ти се следи именно там бременността трябва или всеки път да си плащаш или да си закупиш т.нар. пакет, който струва 200лв. и ти включва изследвания, ехографи ... и т.н.(май всичко без раждането).
Мога да ти дам още инфо, ако желаеш!  Wink

# 145
Лорелай,Марла,хайде мацки,давайте отчетите от прегледите Praynig!
Привет Stop на всички нови момичета и много късмет!!
Аз от утре започвам с лекциите(студентка съм все още Whistling) и около две седмици ще съм по-рядко на линия...Малко ми е тъжно,че няма да си поглеждам във форума когато ми се иска Sad,но пък съм сигурна,че вие няма да скучаете и да си губите времето-мислете за малките си утробчета,галете си коремчетата и си свиркайте!!!Желая ви успешна седмица!
anima3x, fingerscrossed,дано докито да те зарадва с добри новини!

# 146
Добро утро!!!!!!!!!аз днес заминавам за Италия и ще се върна след около 10 дни.надявам се да си изкарате добре  през това време Peaceаз утре ставам на 30 години  и ви черпя виртуално за това  bouquet  bouquet  party023  party023  party023  party023

# 147
 Tiffany, аз също съм при д-р Савова, ходя в Св.Петка. И аз съм си доволна от нея, ходя си от 2-3 години вече при нея. Само забравих да я питам дали води ЖК. Бих искала и тя да ми е при нея...имаш ли инфо?
 Между другото довечера съм при нея и ще я питам. Иначе мисля да продължавам в Тина Киркова с абонамента. Днес ми е втория ехограф, който е по ЗК в Св. Петка и после с абонамента?!? Thinking

# 148
Привет мили мами...толкова ви се радвам на всички! Искам да ви попитам, а не се ли притеснявате да пътувате в толкова ранна бременност?!?

# 149
Добро утро мами  Mr. Green!
С моя преглед нищо не стана, т.е. отлага се защото докторицата ми излязла в отпуск  Thinking така че ще изчакам до средата на септември.Ама ми се искаше да видя бебо пак  Hug Така че не мога да дам никакъв отчет  ooooh!
Бъни, на мен нещо не ми понасят пътуванията  #Crazy и мисля да си стоя в къщи.
Киша, да си живаааа и здрава мама, гледам че сме наборки  hahaha
Ани, ти само бъди спокойна и имай вяра че всичко ще е наред.Ние сме с теб  Hug
Лек ден на всички стари и нови попълнения  Party

Общи условия

Активация на акаунт