АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 401
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Привет мили мами...толкова ви се радвам на всички! Искам да ви попитам, а не се ли притеснявате да пътувате в толкова ранна бременност?!?
аз лично се притеснявам от пътуване.като знам колко време го правихме това бебе и не смея да рискувам.тия дни трябваше да ходим на море с голяма компания и аз се отказах.всички ми казваха да не се притеснявам,че нищо нямало да стане,но не искам да рискувам,колко морета ни чакат още занапред .още повече като прочетох ,че кали беше прокървила след едно пътуване до морето.радвам се,че после всичко се оправи. Peace

# 151
  • Пловдив
Здравейте!
Привет на новите попълнения в априлската групичка newsm51
Нашето сърчице го чух още в 6 г.с. и то с обикновен ехограф, сега чакаме следващия преглед Laughing.
Киша, понеже нали не можело предварително, те поздравявам с предстоящия празник и ти пожелавам много любов и късмет, едно прекрасно бебче напролет и сега да си изкараш страхотно в Италия, без да се притесняваш излишно.

# 152
здравейте!да се запиша и аз в темичката Grinning
след мнооого зор най-после и аз съм бременна и чакам близнаци.сърчицата ги чухме миналата седмица,най-хубавото ми преживяване.термина ми е 13.04

# 153
Добро утро и от мен!

Марла, аз не съм си ползвала 2-та ехографа от ЗК, а направо отидох в Първа АГ и за първия преглед си платих. Следващият ми е в петък на 31.08 и тогава ще си платя таксата.
А по въпроса ти - да води ЖК и в Св. Петка (там по ЗК) и в Първа АГ (платено);

Byni , и аз се притеснявам да пътувам. То и без друго ми е постоянно лошо и дискомфортно...  Tired  Когато разбрах, че съм бременна бяхме на 400км. от София и нали трябваше да се приберем, та си попътувах, но беше леко кошмар...

kit kat, двойно честито!!! Тъкмо вчера си мислех, че в априлската група нямаме близнаци и ето... Браво! Лека бременност!

Честито и на всички останали, които са чули сърчица! Дано и аз в петък да имам тоз късмет  Praynig

Лек и приятен ден на всички!  Hug

# 154
 Byni, никак не ме е страх да пътувам... Даже и много ми се пътува. Може би, защото до сега (чук-чук-чук) бременността ми е много лека. Praynig
 Е-е-е-е, СУПЕР, ето ги и първите близнаци овенчета!!! Честито kit kat, много щастлива бременност ти желая!!! newsm44 И аз съм на 13.04.
 Киша, чистосърдечно ти завиждам...много ми харесва Италия!!! Пък честитото ще е утре...have fun!
 baraborka, отчета ще го дам утре...най-подробен newsm47
 Tiffany, 10x за отговора  love001
 ЧАО, мамчета!  много усмивки Simple Smile))))))))))))))))))))

# 155
добре дошлаkit kat  bouquet.честити близначета newsm06.лека бременност.аз днес съм по добре,малко ми е лошо ама няма как newsm03.ще надникна после че мъжа иска да прочете пресата

# 156
Byni, никак не ме е страх да пътувам... Даже и много ми се пътува. Може би, защото до сега (чук-чук-чук) бременността ми е много лека. Praynig

Аз пак се намесвам във вашата тема, за което моля да бъда извинена  Hug

Марла, мила, не бързай за де радваш толкова! Аз до преди 10 дена бях като теб - единствените признаци на това, че съм бременна  бяха болките в гърдите и сънливостта, но това вече е минало! Сега вече си ми се гади ЯКОООООООООО!!! Така че просто не бързай с радостта  Rolling Eyes
Дано при теб нещата да си останат така и всичко да си ти е наред.
Честити близначета  twin_neutral Ние, мартенките, още нямаме новини за двойки, но още не е късно   bouquet

# 157
да не чуе дявола,но и на мен не ми е лишо.единствените признаци са апетита и сънливоста.вие качихте ли килограми,аз от 48 вече съм 52.5,но ми се яде все тестено Laughing
аз преди 5 дни станах леля на близнаци,сега и аз-тежко и горкона бабата и дядото Laughing

# 158
  Били, не мога да кажа, че нямам някакви дребни неразположения, но не им се впрягам изобщо. Не ми се иска да се оплаквам...Надявам се само с бебо всичко да е наред. Пък гаденето и т.н. се преживяват. На теб нещо ти е криво?!? Заради гаденето ли си раздразнителна?!?  Weary Пожелавам ти да се оправиш скоро Praynig
 bye

# 159
  • Пловдив
Кит кат, добре сте ги нагласили бабата и дядото, да са им живи и здрави, ама много внуци накуп Laughing

# 160
kit kat, весело ще е при вас!  Joy
 baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral 4 бебока накуп.... Да са ви живи и здрави! И много да им се радвате!

Къде се загуби Ясмина? Колко работа я чака като се появи на хоризонта...много мами са се наредили на опашка да бъдат включени в списъка!

# 161
Кит кат, честита ви двойка   bouquet и добре дошла  Laughing

# 162
Привет на всички...
Киша желая ти много приятни емоции в Италия и после чакаме снимки  Laughing
Кит кат приветствам те с добре дошла в отбора.Сигурно се чувстваш двойно по щастлива и по горда...Стискам ти палци да сте добре и всичко да е като по вода...    bouquet
Тифани много мерси за инфото.Ще трябва да се срещна с нея и да видя дали ще си допаднем.Че ми писна вече от някакви некадърници дето след преглед сякаш са си оставили ръцете в мен, а ако има кажа да са по внимателни да изтърсят нещо от сорта "Аре ти като го прави не те боля пък сега се оплакваш" #2gunfire
Чакам и други предложения все пак.Няма да са ми излишни...
А колкото до килограмита...незнам как качвате ама аз свалих 4 килограма.Не ми е зле но нямам апетит.Утре ще запитам лекаря и за това.Вече за всичко се притеснявам...а знам че нетрябват излишни емоции. ooooh!
Чао засега момичета ... лек ден и много усмивки Laughing

# 163
Здравейте,

накрая набрах смелост и аз да се запиша. Доскоро бях в Зачатие, тъй като две години имахме безрезултатни опити. Честно казано, още не ми се вярва. Много съм щастлива, че ви намерих.
Тези форуми са огромна подкрепа.

И така, моя термин според калкулатора е 7 април. Това ми е първа бременност, скоро станах на 30. Засега имам само един коремен преглед. Следващият е на 5.09 - чакам да чуя сърчице.

Симптоми - отпадналост, киселини, нямам апетит. Някои миризми много ме дразнят.

Поздравявам всички и ви желая лека бременност.  Hug

# 164
  • Варна
Здравейте мили априлки!

Добре дошли на новите попълнения.  Hug  newsm51 Равносметката показва 45 мами за април и чакаме 47 бебета (zaki и kit kat, вас имам предвид с близнаците  Wink )

Като видя, че някой нов е писал в темата веднага го добавям, но вижте за всеки случай да не съм пропуснала нещо.

А ето и моя отчет: Днес ходих за първи път на ехограф и цитирам думите на лекарката: "перфектно", което ще рече плоден сак 30мм и вътре на мама съкровището цели 9 мм, добре оформено за възрастта си. Закрепило се е почти до фундуса (горния край на матката), на мама умното то. Отговаря си по размери на 7г.с. За тонове каза лекарката е рано (ехографа беше коремен), след 10-тина дена пак ще ходя.

До вчера имах нещо като прималяване посред нощ, но от днес съм тип топ и така карам си чудесна бременност.

За сега това е. Поздрави от мен и Сантиметърчо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт