Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 12 774
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Кюфтета от тиквички, доматена салата, панирана шунка.

# 151
патладжана - поне половин час, а и повече може, ако се заблея из форума.

по обяд доядохме снощните пържоли плюс пържени тиквички.
довечера ще са някакви свински карета - не знам още как изпечени, но гарнитурата ще е задушена бамя с домати, задушени картофки, и освен това чорба от зелен фасул.

# 152
Закуска-сандвичи, за обяд  - тиквичките от снощи с таратор и диня, за вечеря  пълнени чушки и праскови

# 153
Днес - супа топчета, пълнени чушки, таратор, а за десерт плодове - грозде и банани.

# 154
Вчера-пълнени тиквички, чушки бюрек и кьопоолу, днес-имамбаялдъ, таратор и питката на Биляна...ако я скопосам Rolling Eyes

# 155
Днес: пилешка супичка, и пиле на скара, салата от домати и краставици, десерт- плодове
Вчера: Вкусни и лесни палачинки, миш-маш, кашкавалки, салата- туршия...зелено домати с чесън, десерт- сладки от магазина...

# 156
  • Самоков
Гювечета и гръцка салата, за десерт пъпеш и грозде.

# 157
Вчера - Пилешки шишчета, картофено пюре  и домати
Днес - Рататуи  Laughing (По рецепта на Тандури)

# 158
закуска - юфка
обяд - боб
вечеря - на рожден ден

# 159
  • София
Днес салата домати и пълнени чушкиchef

# 160
Днес- нищо bowuu

Евентуално към останалата от вчера храна може да добава таратор или салата.

# 161
Кифличките на Габи с локум или мармалад за закуска, за обяд или вечеря - спагети(по-вероятно вечерта) и евентуално за обяд.... - каквото има в хладилника(хляб, сирене, домати, гювеч от вчера.....)...Само гладни да има - ядене ще се намери!

# 162
За днес не мога да мисля.
Вчера - много вкусна импровизация.
Пълнени печени домати с извара, кротони, маслини и къри и капачето от кашкавал, много вкусно стана, само дето с мъжо изядохме половин хляб с тия домати  Embarassed

# 163
днес ще готвя свинска мръвка с гювеч или само с картофи,още не съм решила  newsm78 Не съм и пазарувала,та да не говоря от сега,май...

# 164
  • Стара Загора
Пиле с ориз.Днес направих супа топчета.

Общи условия

Активация на акаунт