Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 12 773
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
вчера - суфле със сирене
днес - телешко с грах и таратор

# 166
Вчера сини домаи и чушки с дометен сос, днеска ще правя чушки със ориз на фурна и ще пека кърнаци, че мъжа ми ще ревне, че пак яде само гарнитури.
Гледаме да хапваме чучки, докато има, че после няма да има и ще се присетя.
За десерт пак сладолед, или шоколад или плодове...

# 167
  • София
Вчера - Пълнени тиквички със сирене и яйца, таратор.

Днес - Пиле със сметанов сос .

# 168
  • София
Снощи гръцка салата: домати, прясно сирене, маслини и лук; задушено броколи; печени пилешки кълки.
Довечера: пълнени чушки с кайма и ориз и млечен сос за заливка. Това разбира се ако не забравя да купя кайма.

# 169
  • под тепетата
Леща с наденица,салата

# 170
И аз днеска обичайното и най-често срещано за сезона-пълнени чушки с кайма и ориз,салата или таратор,десерта..сладолед май,че няма да има време за друго,не съм се наситила още на тия пълнени чушки...

# 171
  • Countryside
Днес- нищо bowuu

Евентуално към останалата от вчера храна може да добава таратор или салата.
Хехехе взе ми думите от клавиатурата  hahaha
Вчера последно след окончателно окъсняване след работа сготвих един бърз постен грах, който комбинирах успешно със салата моркови и малко луканка за мезе. Днес ще го дояждаме с разни допълнения като по-горните  Mr. Green

# 172
днес: пилешка яхнийка, салатка от домати

# 173
...ми к'во да кажа...през летния сезон не обичаме манджите. Ако готвим у дома е 2 или 3 пъти в седмицата. Иначе :1:....боричка със нещо при пърлено на скарата...Като се приберем ще готвим агнешко със картофи в тенджерата под налягане

# 174
май повечето готвим едно и също пълнени чушки и пиле с ориз

# 175
  • Вече в моята си приказка...
За днес - супа топчета и пържени чушки с яйца.

# 176
Снощи: печено пиле, картофи на фурна, гъби, салата - всичко принос на мъжа ми.
Днес ще направя гювеч и ще прибавя пиле от снощи.

# 177
Снощи-пилешки дробчета слук/чудесна форумска рецепта Laughing/,а днес -таратор,пържени картофи и каквото има Wink

# 178
Снощи поръчвахме пици. Тази вечер- баница, телешки шницели, червени пиперки с пармезан и зехтин. За десерт- голи праскови и сладолед  Crazy

# 179
  • София
Сирене печено със салата от домати. Преди, по време на и след вечеря зелени ябълки.

Общи условия

Активация на акаунт