Ние сме там от 31.08 до 5.09. Пращам ЖСМ
.ДАри спа в колата , и в момента продължава, та- не ми се мисли кога ще се събуди сутринта 
.Желаем ти да си мнгоо здраво и щастливо дете
.Честит празник и на теб , ЕЛи
( и аз се нареждам сред 4акащите снимки
)
.Много ме развеселихте 
.Отивма да се сетя и после пак ще се вклю4а( дано да до4акам снимките
Професия не му трябва 
).
)
!
Днес като излизахме след обяда след преваляването след обяда беше пълно с катастрофи по улиците
. Ами все още не знам точно, но мъжа ми е свободен чак в сряда и тогава ще го караме на доктор. Моето кученце е доста старо вече и иска доста грижи, които явно вече тежат на майка ми. Иначе е абсолютно здрав, има малко проблеми с вестибуларния апарат, но не е болка за умиране. От известно време е почнал да си скубе козината отзад на гърба, което си мисля че също е лечимо и е най-вероятно от жлезите. Много ми е болно, тъй като те май наистина са решили да го направят, а според мен нямат основание за това. Днес говорих и с брат ми и той също каза, че си му няма нищо просто трябва да се заведе на лекар, за да се разбере защо се скубе. Ох, извинявайте, аз пак се отплеснах с мойте болежки и ви натоварвам 
. Днес татито за пореден път ме убеждаваше да изкарам книжка, но аз не мога да преодолея пустия му страх. Не се виждам по тези пътища и то с детето в колата
.
), Марулче, аз също съм от все още предимно кърмещите майки не то не само защото твърдо вярвам и проповядвам ползата и на дългото (не само краткото) кърмене, а и защото ми харесва
Анди също е в нашия тим.
Отделно че снощи ги размазах всички на покер, всичките житони им прибрах, хе-хе.Препоръчани теми