Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 937
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Двамата шофьори им няма нищо,но не знам,ако бяха блъснали някой ,за какво щеще да става  въпрос.Просто,ако е само голям човек ще пребяга нанякъде да се спаси от положението,но ние с колички незнам......Дано всичко бъде наред и да не ни сполитат нещастия нас и най -вече дечицата ни.

# 76
  • варненка от София
Елфче аз пак не съм разбрала, в Кранево ли ще идвате??!!?!? Ако е така може и с нас да се повидите, то ей го де е Варната, а и ние от вторник до 06.09 ще сме на Златните, още по-близичко. И от кога ще сте там, ако ще сте в Кранево?

# 77
  • варненка от София
Дани, искаме СНИМКИ, СНИМКИ, СНИМКИ!

# 78
  • София
Дано всичко бъде наред и да не ни сполитат нещастия нас и най -вече дечицата ни.
  Praynig Praynig Praynig
Елфче аз пак не съм разбрала, в Кранево ли ще идвате??!!?!? Ако е така може и с нас да се повидите, то ей го де е Варната, а и ние от вторник до 06.09 ще сме на Златните, още по-близичко. И от кога ще сте там, ако ще сте в Кранево?
Да, в Кранево ще бъдем. Близо ли е до вас? Не съм в час със Северното черноморие  Embarassed Ще се радвам да се видим с Шушето!  Hug Ние сме там от 31.08 до 5.09. Пращам ЖСМ  Mr. Green на ЛС.  Peace

# 79
Дано всичко бъде наред и да не ни сполитат нещастия нас и най -вече дечицата ни.
  Praynig Praynig Praynig

Дано,никога на никой не се случват нещастия.Ирра78-много травмираща случка,добре че сте добре,а и участниците в катастрофата.
Честито християнче на Ели.
Честито на проходилите крачета на Ивчо.

Дани, Елиона -чакаме,чакаме снимките smile3509 photo smile3509 photo

# 80
Здравейте, момичета!Преди малко се завърнахме от Плевен.Преби ни дъжд както там, така и по път ooooh!.ДАри спа  в колата , и в момента продължава, та- не ми се мисли кога ще се събуди  сутринта Crazy
Хващам последния влак за да 4еститя РОждения ден на прекрасната ДИмана Grinning.Желаем ти да си мнгоо здраво и  щастливо дете Heart Eyes.Честит празник и на теб , ЕЛи  bouquet( и аз се нареждам сред 4акащите снимки Wink )
Честито зъб4е и на Шушето. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Марулка, и прякор си имате, и стих4е за теб "намаза" Joy Joy Joy.Много ме развеселихте hahaha
Ох, още нещо щях да пиша, но ....забравих Blush.Отивма да се сетя и после пак ще се вклю4а( дано да до4акам снимките Laughing)

# 81
  • гр.Добрич
Мерсим на всички за честитките. Ивчо обаче се изложи. Какво му стана на това дете така се разкривоти към 17ч. нито искаше да върви, само да лази. Като видя питката и само нея пипаше. Първо взе банкнотата, но я хвърли, после един химикал, после спринцовка. Като цяло само чоплеше в питката- явно ще е чревоугодник. Mr. Green
Ирра, много неприятен инцидент. Добре е че не сте пострадали.

Остана с Марулка и Елфчето да спретнем една срещичка в Кранево. Laughing

# 82
Спинки, не се притеснявай за прощъпулника.Поне детето е взело хляба в ръката си WinkПрофесия не му трябва Grinning
Аз отивам да си лягам 4е съм уморена от пътуване, а и Дари  може да ме изненада неприятно с ранно ставане утре( дно да греша Praynig).
На раздяла-ето малко снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103933&photo=152 ( то се е видяло 4е няма да до4акаме снимките на Димана Simple Smile)
Лека и спокойна нощ.ДО утре Hug

# 83
  • варненка от София

Остана с Марулка и Елфчето да спретнем една срещичка в Кранево. Laughing

Редно си е това, ндааааа Hands Thumbsup Hands Thumbsup Hands Thumbsup. А и Айла е в Добрич май за седмица и с нея може да спретнем една среща на местно ниво newsm35 #Milti!

IrrA_78 , наистина много неприятен инцидент, ама такива са ни шофьорите по пътищата, ужасни!  newsm29 Днес като излизахме след обяда след преваляването след обяда беше пълно с катастрофи по улиците  ooooh!

# 84
Здравейте отново!
Elwing благодаря ти мила  Hug  bouquet. Ами все още не знам точно, но мъжа ми е свободен чак в сряда и тогава ще го караме на доктор. Моето кученце е доста старо вече и иска доста грижи, които явно вече тежат на майка ми. Иначе е абсолютно здрав, има малко проблеми с вестибуларния апарат, но не е болка за умиране. От известно време е почнал да си скубе козината отзад на гърба, което си мисля че също е лечимо и е най-вероятно от жлезите. Много ми е болно, тъй като те май наистина са решили да го направят, а според мен нямат основание за това. Днес говорих и с брат ми и той също каза, че си му няма нищо просто трябва да се заведе на лекар, за да се разбере защо се скубе. Ох, извинявайте, аз пак се отплеснах с мойте болежки и ви натоварвам  EmbarassedИзвинявайте още един път   bouquet

velmar Дари е прекрасна на снимките, истинска чаровница - да ти е жива и здравичка, има прекрасни очички , пу-пу-пу-пу

spinki хич не се е изложило детето - хванало си е питката, какво по-хубаво от това

IrrA_78 наистина сте изживяли ужасен инцидент  Hug. Днес татито за пореден път ме убеждаваше да изкарам книжка, но аз не мога да преодолея пустия му страх. Не се виждам по тези пътища и то  с детето в колата  Naughty.

И аз чакам снимки с нетърпение, ама май няма да е тази вечер. Само как ни държат в напрежение, а  Mr. Green

# 85
  • Бургас
vst_80  аз имам шофьорска книжка,но като забременях и до ден днешен не съм се престрашила да карам.Ама и то пеш да вървиш по улиците не е гаранция.Ние бяхме пеш с количката,незнам дали съм пояснила.Аз затова се уплаших,че ако бяхме там,както оттам ние пътя и минаваме по сто пъти на ден не ми се мисли.

# 86
  • варненка от София
Аз пък имам книжка от 1995 година и не съм се качвала на кола като шофьор до ден днешен. От всяко дърво свирка не става, в случая от мен шофьор.

# 87
IrrA_78, супер неприятна случка  Confused Дано никога не се повтаря  Praynig

Аз пък имам книжка от 1995 година и не съм се качвала на кола като шофьор до ден днешен. От всяко дърво свирка не става, в случая от мен шофьор.

Същата работа съм и аз, на предната си работа карах службната и не ми дремеше, а сега голямо шубе ме е налегнало, като ще карам чак се разтрепервам  ooooh!

# 88
Честит рожден ден на Диманка на Елионка, да расте сладуранка и много весела и здравичка!
Честит прощъпулник на Ивчо на Спинки!
Честито първо зъбче на Шушето (и ние викаме на Начито много често така, още преди да родя  Wink), Марулче, аз също съм от все още предимно кърмещите майки не то не само защото твърдо вярвам и проповядвам ползата и на дългото (не само краткото) кърмене, а и защото ми харесва  Hug Анди също е в нашия тим.
Честито сладко християнче Наско на Ели от Русе, много хубава мама! Аз него и Гогич на Анди много си ги харесвам  Embarassed
Ирче, загърби и забрави, мила, иначе става страшно, ако се замислиш какво е можело да се случи...
Милата ВСТ, горкото куче, колко ми е мъчно, дано се вразумят.
Ние пак имахме гости от четвъртък до днес предиобед, супер турбуленции, много гот си изкарахме и съм много щастлива, че ми донесоха едни кашони с всичката ми посуда и всички видове възможни чаши, които имахме в Хайделберг.
Сега само поводи ми трябват да разливам алкохол в тях Joy Отделно че снощи ги размазах всички на покер, всичките житони им прибрах, хе-хе.
Сега героите са изморени, отивам да приклопя очи.
Приятна почивка на заминаващите, аз вече съм в каунт даун до 8ми септември.
Абе, Дани, душко, не ми казвай, че мъжът ти и един фотоапарат му се свиди да ти вземе, щом те праща при свекървата, пусни някоя снимчица де  Laughing Laughing Laughing

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА на мама Kabiv, СИЯНА АНИ-АНИСВЕТ,НИКОЛА на мама nikolincheto и ЕЛИНА на мама serena_bg ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Общи условия

Активация на акаунт