Умопобъркваници и мистерии - 14

• 33 156
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 810
много сте бързи-аз имам само ключ,декодер и молив ли е какво е...

# 811
И аз я по4вам.

# 812
Отворих сейфа над леглото-кода за него е на картата от портфейла, взех нещо, което ако съединя с пръчката ми прилича на стик за голф, но нещо със съединяването не се получава.

# 813
Със сешоара се нагрява сглобката и се сглобява стика. С очилата на загасена лампа се виждат букви и дръжка май на сейф ли но не знам как да го отворя. Буквите са при стаята с компютъра

# 814
къде е портфейла? зад дрехите в гардероба има сешоар .имам само пръчка , декодер , ключ и сешоара . как се отключва шкафа до леглото ?

# 815
Как отворихте гардероба?   Аз имам само ключ, декодер и пръ4ка.

# 816
Как отворихте гардероба?   Аз имам само ключ, декодер и пръ4ка.
кликаш на голямата дясна врата

# 817
Протмонето е в шкафа заключен с катинар.

# 818
Протмонето е в шкафа заключен с катинар.
а къде да открия кода за катинара? никъде не намирам листче освен това закаченото на секцията  newsm78

# 819
Под леглото вляво има една по тъмна пло4ка, под нея има отверка.

# 820
Кода за него е на лист, който се намира в онова жълтото, отваряш с отверката, която е пък под леглото. И трябва да имаш едно зелено с дупчици, като ги нагласиш получваш-1789
Открих буквите -u,b,d,r, о, u

# 821
Кода за него е на лист, който се намира в онова жълтото, отваряш с отверката, която е пък под леглото. И трябва да имаш едно зелено с дупшчици,като ги нагласиш получваш-1789
Открих буквите -u,b,d,r, о, u
  bouquet  благодаря

# 822
. Но аз не разбирам за къде са тези букви дето се виждат с очилата. Зациклих. Освен тези букви в дясно малко над контакта има някъкъв символ.
А кода е за компютъра.

# 823
не мога да доближа сейфа  Thinking
отворих го

# 824
Къде са о4илата? Как да отворя куфара над гардероба?
Намерих ги.

Общи условия

Активация на акаунт