Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 527
  • 604
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз в новата тема Simple Smile
Благодаря ви, че сте ме включили в списъка  Hug Иска ми се да нямам празно място на минало и бъдеще,а и би било добър стимул да видя кантара да се движи надолу, но като нямам кантар  Cry

# 31
  • София
MARIELA_MIMI-аз пък имам кантар, ама ще го хрърлям, защото се е развалил и си показва каквото си искам и затова ще следя см Mr. Green

# 32
MARIELA_MIMI-аз пък имам кантар, ама ще го хрърлям, защото се е развалил и си показва каквото си искам и затова ще следя см Mr. Green

Joy Joy
Искам и аз такъв кантар.

# 33
  • София
Мариела, кантари има по някои аптеки, не си спомням кой ходеше да се тегли в аптека newsm78
Фоли Hug, да документираш роклята и полата. И честито! Кефско е да си купиш ново нещо, хем и по-малък размер  Laughing
Маша, откакто съм на 3 фаза, гледам като ям нещо нережимно, да е само едно, а да не става мазало. Да речем - цаца. Пържена - лошо, ама само цаца, без биричка. Или пържени картофи, но без сирене. Като че ли така организма го възприема по-леко и не се качва.
Лили, най-ми е тежко без сладолед  Embarassed и без зехтин на зеленчуците  Embarassed А най-странно, сънувам непрекъснато тестени храни - мекички, банички, щрудели и т.н., без някога да са ми били особено любими. Явно организма се стресира без въглехидрати и си мечтае, докато аз спя  Grinning
Ралче, и аз искам кантар, който показва каквото искам  Joy

# 34
Мариела ..и аз искам такъв кантар !!!! newsm62
Шегичкааа...скоро трябва да показва това , което искаш!!!
На моя така съм му казала иначе наистина ще лети...и то от мноого високо!

# 35
  • София
Фоли, да внимаваш, мила...че от тоя меден месец без деца, на моренце, червени прашки   luvbed да няма изненадка   ylinfant

# 36
  • София
Момичета, станах за смях hahaha hahaha hahaha
Аз исках да кажа, че показва каквото той си иска, но понеже пиша бързо и обърках буквите Mr. Green

# 37
  • Варна
Никой не направи следобедното кафе, затова от мен едно екстравагантно.

# 38
Няма по-хубаво от това кантара да ти показва каквото ти се иска да видиш  Praynig Аз преди като си живеех при мама имах кантар и се нмерех сутрин без дрехи и преди да съм яла, защото всеки грам е от значение   Laughing

# 39
  • София
Ралче  Hug
Дори, туй кайве пий ли съ newsm78

# 40
  • Варна
Туй е импресия.

Ето един истински млечен шейк с кафенце

# 41
Фоли, да внимаваш, мила...че от тоя меден месец без деца, на моренце, червени прашки   luvbed да няма изненадка   ylinfant
Леле Кри Hug, пу,пу, много съм стара вече , ще ми се смеят децата. Joy JoyИначе, беше шегичка hahahaАма наистина е много хубаво, направо хвърча.
Дорче, мерси за кафенцето. Аз ще взема да си преместя машинката на бюрото, че много време ми отнема докато отида в кухнята да си го приготвя. hahaha

# 42
Туй е импресия.

Ето един истински млечен шейк с кафенце

Таз сметана и шоколадче истински ли са?

# 43
  • София
Фоли, старост- нерадост  Joy, а пък си купуваш червени прашки  smile3501
Верно се падаш какичка, ама само една годинка!

# 44
Фоли, старост- нерадост  Joy, а пък си купуваш червени прашки  smile3501
Верно се падаш какичка, ама само една годинка!

Малиии, страшна работа е старостта, вече се плаша, ама кво да правим, няма да се предаваме, я. То повече за самочувствие, не че вършат работа вече. hahaha

Кри, как се чувстваш, малко остана и после.... да не ти напомням, ама wash hang 1ironing newsm28 Наслаждавай се на морския бриз .
Аз напоследък съм се пристрастила към рибката и направо ти завиждам за цацата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт