Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 526
  • 604
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ех, много ми стана приятно, че се видях в списъка, благодаря, Вещи/нали може така да се обръщам, гледам от другите Laughing/!

Разбира се, така ми викат всички. Дори и  момичетата от отчетните, с които се срещаме вече две години и естествено ми знаят много добре името  Joy

# 16
  • Sofiа
Момичета, аз освен, че ще Дюканствам се каня и да се фитнесирам ( през май си правих Body mass index и ми препоръчват да кача 1.8 мускулна маса и да сваля 1.7 кг мазнини Sick)
Ако има желаещи за фитнес в района на Хаджи Димитър или Люлин - силно приветствам идеята за дружка в потенето Grinning

# 17
  • София
Valery- аз ходя на Веслец на фитнес, там удобно ли ще ти е Laughing

# 18
  • София
Да се запиша и аз. И да кажа честито на Вещи!   bouquet

# 19
Аз от малка съм си впечатлителна, а цяло кило няма как да пропусна. #Crazy

# 20
Здравейте и от мен в новата тема!!
Валери , браво за желанието за спорт. И аз съм фен на спортуването...нооо съм много далеч от София...Но нищо. Аз ще си се потя в Сливен, а ти в София..и ще мислим една за друга ! smile3521

# 21
Гледам че се честитят разни свалени килограми...БРАВО БРАВО Вещи!!!!!!!
1 килограм е мнооого!!! Аз със сигурност го знам!! newsm10

# 22
krikri,виждам,че и ти мислиш като мен.До сега не съм се сбръчкала,но аз също се плаша от бързото сваляне.Дано задържим килограмите,а на есен-с песен.Ще почнем отново на строг режим.Но вече много малко забранени неща ме съблазняват.Най-много ми липсва сладоледът.За тези 4 месеца съгреших само 2 пъти,но по малко.Виж,биричка пия всяка неделя!!!!Какво да се прави-слабост!!!

# 23
Здравейте!
Честита нова темичка. Вещи благодаря и честито ти килце , бавно но славно към целта вървиш.  bouquet
Маша, какви три протеинови дни, да не си прекалила с динята като мен. Hug
Лили, Валери, добре дошли ! Hug
Сега , да се поФаля. Ходих на пазар . Купих си мечтаната рокличка- къса, червена и с презрамки . За да съм в тон прибавих и едни червени пражки. Е......... luvbed, децата нали ги няма. . newsm62
И за добавка къса дънкова пола.  Много съм Убава newsm44 Малиии,пу, пу. Joy
Иначе съм на 2 л.вода и едно парче шунка досега.  newsm51

# 24
Браво Вещи smile3525 за лентичката и за темата. С това темпо  и с тоя списък, утре - вдруги ден - нова темичка предвиждам hahaha

Честито и на всички други с намаления в кг и см  bouquet и  wavey на новите попълнения.

Фоли Hug честито ииии.......  умната Party

# 25
  • Пловдив
Фоли, честито, чакаме снимки. На рокличката и на полата, прашките може да не ги документираш за нас Wink

# 26
Не само с динята, ами доста палачинки с шоколад хапнах, че една баничка, а мама беше правила бухти, че и цаца с бира и се трупнаха 2 кг.

Не правете като мен  Embarassed

Поздравления за покупките, Фоли! Много е приятно когато придобием нещо ново.

# 27
А, забравих да ви кажа. Ходих и до бившата ми работа. Тия като ме видяха, всичко така прави newsm09 Направо онемяха. Е, аз затова си купих и роклята.
Вещи, одеве ме пита , ама забравих да ти кажа. Отивам на моренце от 2 септемви, да топна дупенце.   sport027  grinning039 После ще има  smile3509 и за вас.

# 28
Фоли, честито, чакаме снимки. На рокличката и на полата, прашките може да не ги документираш за нас Wink
Ще има , ще има скоро.
Маша, мерси за поздравленията и внимавай с хапването, че..... .
Ама няма страшнс, вече знаем сигурен начин как да свалим и задържим килцата. Hug

# 29
Специално внимание обръщам на Пети.Честити юбилейни 10 кг. И не се вясвай от дъжд на вятър, ами и идвай по-често. Включваме те в групата на успелите, да действаш като стимулатор. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт