Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 532
  • 604
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Браво, Алгона!   bouquet

# 571
  • Пловдив
aboea   welcome не знам кое имаш предвид че ще кажем че е здравословно, но във всеки случай никой тук няма да ти каже такова нещо за гладуването  Joy Щом си ни чела си видяла, че сме от ядящите и затова сме тук - отбор юначки, минали през гладуване, качили доста кила от това и накрая влезли в правия път  newsm53
За лентичката - в сайта с лентички всичко е обяснено. Влиза се като кликнеш върху лентичка, която ти харесва - има на български, руски и английски, избери си на език, който разбираш и ще я направиш веднага  Peace

# 572
  • София
Добре дошла, Абоеа   bouquet ! Ще видиш, че при нас хем не си гладен, хем слабееш, хем си в готина компания! Заразно е, пристрастяваме се към Дюкан, форума и момичетата!
O, Вещи е долетяла!

# 573
::Здравейте мили дами,
Ето ме и мен.  След спиране на цигарите -пушех  по 2 кутии на ден- и реших, че е време да спра  неможеше да съм зависима от тях и след като се ограничавах и се храних един път на ден стигнах 106кг това за 9 месеца когато спрях цигарите бях 85кг. След много лутания и пробване на различни диети се стигна до 94кг днес и големият застои, този месец след зверски лишения съм свалила 4 кг. Знам ще кажете много е здравословно, но ,за мен не е, това темпо ми действа зле на психиката .Не мога да се трая вече дебела мразя се.  Реших ,че щом не става с глад ,ще пробвам при вас с ядене. От гадните диети и цигари ми се е прецакал метаболизма е време е да го накарам да се вземе в ръце. Момичета имам нужда от вашата подкрепа . EmbarassedДо сега само ви четях сега ще стана една от вас дано да имам повече свалени кг във вашата диета .ще се пробвам да си сложа лентичка само че не знам, как за да показвам и аз колко съм свалила.

Добре дошла! Не се депресирай- всички тук сме дебели, но пък дружелюбни!  bouquet
Хубавото на този режим е че ядеш почти до пръсване- аз вече съм на него от един месец/ забравих да се похваля/, не съм се ограничавала, даже имам две вечери абсолютен разгул- свинско, торта и вино, но резултатът бавно и славно е в загуба8постоянна/ на теглото. Виж, от това, което и аз самата чета- тези, които имат повече килограми, даже свалят по- ударно от тези, които имат малко. Има моменти на застой, ето при мен +1 кг. по време на цикъла.
Можеш съвсем спокойно да си една от нас- просто утре иди на пазар и започвай с протеините- пиленце, рибка, кисело млекце и яйца. Вкусно , лесно, не забравяй лелено семе и пшенични или овесени трици! С теб сме!

# 574
Здравейте момичета,днес изкарах един протеинов ден и май ми хареса Grinning
-1кисело мляко,риба скумрия на скара и сиренце...
Утре мисля да повторя но ще се опитам да поразнообразя малко менюто Thinking

# 575
  • Пловдив

И да го поувеличиш Simple Smile

# 576
 ::Е сладур ки,
 Благодаря, ви за топлото посрещане. Като знам колко време се чудих дали да пиша дали, да ви кажа колко тежа, но видях ,че тук сте готини дами и никои не се подиграва на другите, а всеки сте  готов да помогне .Благодаря ми мили момичета .Обещавам ви ,че ще го махна годните ки .

не знам кое имаш предвид че ще кажем че е здравословно ---Нали всички казват че 4 ки на месец е много здравословно това имах предвид.

# 577
 Heart EyesЗавравих, да ви кажаче за утре съм си взела риба скумрия, смятам да ям само нея през целия ден ще направя 10 дни само на месо.

# 578
  • Пловдив
Я пак, че не разбрах за здравословното Simple Smile

# 579

И да го поувеличиш Simple Smile
newsm10сега ще поразгледам рецептите и ще поизбера за утре това-онова

# 580
  bouquetНаправих я лентата

# 581
  • Пловдив
aboea  тук аз съм в ролята на лошото ченге  Joy и поучителката,  bowuu та да поразпитам и да дам някое напътствие. Всъщност май съм най-старша, не само по възраст, а и от пишещите редовно по стаж в Дюк  Mr. Green
Казваш, че утре си само на риба. Това защото ти се яде много риба ли е или защото мислиш че е по-добре и ще отслабнеш по-бързо? Второто го мислят всички в началото (аз също си мислех така), но се оказва много грешно. Това прилича на монодиета, а ние сме на режим, в който се яде и то доколкото може разнообразно. Значи стандартната закуска сутрин е мляко с 2-3 лъжички трици. Или палачинка също с мляко, трици и яйце - има я в рецептите, а за тях има линк на първа страница. Там ще намериш и неща, които са много прости за приготвяне, но човек рядко се среща за тях - те разнообразяват много и карат човек да се чувства по-добре. Та препоръчително е да ядеш 3-4 пъти и мисля че е по-добре да разнообразяваш храната, не е задължително разбира се, но е по-вкусно и не ти омръзва   chef

# 582
Благодаря за снимките! Аз също си вземам от прясното Фитнес 0.1%, но последните 2 пъти го купувам в кутия. Същото съдържание има, но е бъкано с консерванти-срока му на годност е до февруари 2008 г. Rolling Eyes Това пречи ли на режима, т.е. консервантите. Аз мисля че не, щом състава на млякото е еднакъв.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 22:31 от Джини

# 583
  • Пловдив
Забравих 10-те дни на месо - по същите причини ли? Дюки препоръчва до 5-7 дни и то не само на месо, а протеинови. А и по личен опит всички можем да ти кажем, че след 5-6-я ден вече не се сваля, така че едва ли има смисъл да се торомозиш с толкова много дни на месо Simple Smile

# 584
  • София
Добре дошли на новите момичета! Ще видите, че ще ви хареса!  Hug

Аз бях на фитнес 1.45 ч. и после пих 1 бира  Laughing знам, че е прегрешение, но ми е първата от 8 дни, така че...  Hug

После за вечеря си направих нещо, на което казвам Дюканска пица... поне за мен е толкова вкусна, колкото истинската - след 5 дни, когато съм пак на П и З ще пусна снимка. Бърза рецепта, утре ще я пусна в темата:
На топъл тиган се слагат 4 парчета пилешка или пуешка шунка с нарязана на кръгчета чушка и малко обезмаслено сирене. Отгоре се чукват 2 яйца и се поръсва малко чубрица и черен пипер. Яйцата се оставят с рохки и преди да се свали от огъня се нареждат кръгчета домат.
Мнгого е вкусно!   chef

Сега мисля да кажа лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт