Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 535
  • 604
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Непременно ще си взема!
А аз въобще подминавах рафтовете с млечните, точно за да не въздишам тъжно, даже пращах мъжа ми да купува изварата и млякото, но сега ще си взема непременно, още повече, че и се вмества в режима Laughing

# 556
Здравейте и от мен Hug

Честит празник на Тиси - много любов и щастливи мигове ти пожелавам Tada

Поздравления на всички с минусчета, няма да изброявам да не изпусна някой, че толкова материал изписан, мога ли запомни всичко newsm78

# 557
  • Варна
Чао от мен, сладурки! Вече стана време да си ходя, да мисля за вечеря какво ще папкам.   love001  love001  love001

# 558
  • София
Дори- чао и приятна вечер и на теб, и на всички ви Hug
И аз зачезвам след малко, до утре Sunglasses

# 559
Приятна вечер на Дори и Рали.Пък аз продължавам още 1 час да работя.Много съм си работна бреейй.Цял ден не излязох от форума. Grinning

# 560
Последен ден в М   и резултатът е + 1 кг. newsm45 
Толкова се ядосах, че си купих гипсово лепило и ще правя замазка на едната стена- хем на стената да си го изкарам, хем килограмчето да разкарам. Не виждам смисъл да мърдам лентичката- тъкмо се похвалих с 69, а те пак 70.
Признах киселото на "Култура" за най- хубавото мляко на света- дали от лишенията, но вкусът ми се е изострил, станала съм една каприиизна, а и " Верея"- та вече ми омръзна. Смених млякото и си нямате представа как ми се услади.
Поздравления на новите и старите дюканки от една баш- майсторка  bouquet

# 561
  • София
Всяка година през октомври ходя на почивка в Турция,на ол инклузив.А сега направо се двоумя!Тези блок маси,отрупани с всичко!!!!Не знам да се реша ли
Лили  Hug, непременно отиваш! Блок масите наистина са отрупани, обаче има и доста режимни неща - разни месца, кебапи, дюнери, изобилие от зеленчуци...пък ако не успееш да си съвсем режимна - голяма работа! Абсурд е затова да си пропуснеш почивката! Най-много след това да направиш няколко протеинови дни, но не вярвам да ти се наложи.
Зетче, да ти се оправя кръста бързо!
Алгона Hug, сигурно е само вода, ще видиш! И аз на морето един път си купих верея 0,1%, ама то в сравнение с Култура си е направо гадно  Sick
Дори, дали да не направим една нова темичка с рецепти със снимки към тях? Може всеки като готви да снима и малко по малко да стане. Какво ще кажете, момичета?

# 562
Oхххх, ще се пръсна голямо ядене голямо чудо при мен, чета по другите теми на кой стомаха се стеснил, на кого не му се ядяло, а пък аз света ще изям  smile3512 . Той Дюкан дава ама, то мойто на нищо не прилича  #2gunfire
Вечеря: много пиле, още толкова крем карамел-без карамел, кола лайт newsm43

# 563
Аз това мляко Култура не съм го виждала във Варна.  newsm78 Даже изобщо не го знам как изглежда.

# 564
  • София
Oхххх, ще се пръсна голямо ядене голямо чудо при мен, чета по другите теми на кой стомаха се стеснил, на кого не му се ядяло, а пък аз света ще изям  smile3512 . Той Дюкан дава ама, то мойто на нищо не прилича  #2gunfire
Вечеря: много пиле, още толкова крем карамел-без карамел, кола лайт newsm43
Рема, излизай под стола, всичко си е съвсем режимно! А поради що четеш другите теми?

# 565
  • София
Джини, в момента нямам апарат, но ще ти го снимам, като се върне мъжа ми от командировка в четвъртък. (ако някой друг не ти го снима преди това). Наистина е супер!

# 566
Рема, излизай под стола, всичко си е съвсем режимно! А поради що четеш другите теми?
Притеснявам се режимно-режимно и всеки ден + 600 гр. вече го докарах на +1.200 гр.

# 567
  • София
Притеснявам се режимно-режимно и всеки ден + 600 гр. вече го докарах на +1.200 гр.
Нали си пред МЦ?
Аз си купих едно пуешко бутчe пушено и сега ще го пусна за малко във вряла вода, да излезе солта.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 20:57 от krikri

# 568
Млякото!!!

# 569
 ::Здравейте мили дами,
Ето ме и мен.  След спиране на цигарите -пушех  по 2 кутии на ден- и реших, че е време да спра  неможеше да съм зависима от тях и след като се ограничавах и се храних един път на ден стигнах 106кг това за 9 месеца когато спрях цигарите бях 85кг. След много лутания и пробване на различни диети се стигна до 94кг днес и големият застои, този месец след зверски лишения съм свалила 4 кг. Знам ще кажете много е здравословно, но ,за мен не е, това темпо ми действа зле на психиката .Не мога да се трая вече дебела мразя се.  Реших ,че щом не става с глад ,ще пробвам при вас с ядене. От гадните диети и цигари ми се е прецакал метаболизма е време е да го накарам да се вземе в ръце. Момичета имам нужда от вашата подкрепа . EmbarassedДо сега само ви четях сега ще стана една от вас дано да имам повече свалени кг във вашата диета .ще се пробвам да си сложа лентичка само че не знам, как за да показвам и аз колко съм свалила.

Общи условия

Активация на акаунт