Режим на Пиер Дюкан - 21 част

• 27 536
  • 604
  •   1
Отговори
# 525
Честито на свалилите, на всички   bouquet   bouquet   bouquet
Кри, ти си нашата гордост и нашият най-голям стимул. Давай все така и занапред.
  Аз си купих една скумрия и след малко ще я метна на скарата. Купих си също така едни рачешки рула (от тези дето им пише съдържанието на опаковката  Embarassed), но ги обичам на салатка и ще си я приготвя. Рецептата съм дала в темата с рецептите. Сега се захващам с домакинската работа и довечера ще се включа отново. Чао за сега.

# 526
  • Варна
Момичета, готова съм да ви представя една нова рецепта, отново подплатена със снимков материал. Обръщам ви внимание, че снимките са на лично моето производство, т.е. работата е тествана. Наслаждавайте се: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167340 на двете снимки в различен ракурс.
Рецептата е в темата за рецепти, естествено.  chef

# 527
Русалка , как точно ще ги направиш на салатка рулцата ??? Че всички рецепти които знам са все с майонеза, кашкавал и тен подобни калорични продукти... newsm78

# 528
  • София
БРАВО Кри! Много се радвам за теб!  Hug
Да ни се връща момичета!  Joy
Да ви се връща и то както казват - с лихви! От моята уста - в Божиите уши!

Блеки, а не може ли да си бъдем отвън слаби, а отвътре да си останем добродушни дебеланки  newsm78
Радвам се, че изглеждаш свежо с Дюки! И аз така! А обикновено от разните диети се придобива измъчен и нещастен вид...
Зен  Hug, радваме се, че пак си сред нас! Да се включваш по-често!
Кри, ти си нашата гордост и нашият най-голям стимул. Давай все така и занапред.
Русалке, благодаря! Нали затова си направих лентичка, въпреки че не съм им фен - за стимул на всички!
И аз си хапвам рулцата, не чета какво пише на опаковката  Embarassed Щом Дюкан ги разрешава, коя съм аз, че да му противореча?  Joy (А истината е, че ги обичам много и за разнообразяване на храната са супер; гледам да се ограничавам до 5-6, все пак )

# 529
  • София
Момичета, готова съм да ви представя една нова рецепта, отново подплатена със снимков материал. Обръщам ви внимание, че снимките са на лично моето производство, т.е. работата е тествана. Наслаждавайте се: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167340 на двете снимки в различен ракурс.
Рецептата е в темата за рецепти, естествено.  chef

Малеее, Дори страшна си!   chef  Позволявам си да сложа снимката тук, може ли?  newsm78

# 530
  • Варна
Е, аз не можах да избера една от двете, затова пуснах линк към албума. Нямам против, естествено.

# 531
  • София
Писали, писали, аз имах за малко работа навън, не мога да смогна Mr. Green
Само да се похваля-имам си нов номер за телефона, много се радвам Laughing
Режимна съм, и с водата също Sunglasses
Дори-   браво, нямаш равна Hug

# 532
  • София
Мише, мерси! И мен така в Истанбул ме бяха изпонащипали, пък хем не бях пълна... (това сигурно преди 15 год.) Много беше смешно, защото вървяхме с мъжа ми за ръце (тогава беше само гадже), аз му се оплаквах, а той не забелязваше нищо!
Дориsmile3525 ФАКИР си направо! Мислила ли си за Дюкански ресторант  Joy

# 533
Дореее, не смогвам да преглъщам...ама че слюноотделяне тръгна!! smile3501
Кри, става ..нека си останем добрички ...  Laughing

# 534
  • София
Krikri- HugБлагодаря, че си забелязала звездичката и Браво за резултата  bouquet

# 535
  • Пловдив
Здрасти, бях на зъбар, сега съм гладна, ама няма  Mr. Green Ще ви изчета и ще пиша тогава  Crazy

# 536
  • София
По колко мляко си позволявате на ден?А яйца? newsm78
Яйца - по 2 на ден в протеиновите дни. В смесените гледам да не ям яйца, да не претоварвам организма. Кисело мляко - поне по кофичка, в дните с много айрян съм стигала до 2. Прясно - обикновено за кафето, но аз често си правя фрапе с повечко мляко. Случва се и да пия допълнително по чаша мляко, особено ако имам проблем с  smile3550
Блеки,  опитай на салатата с риба тон да сложиш виолетов лук, придава малко по-друг вкус, на мен ми харесва.
Вещи  Hug къде се зарея пак  afwitch Никакви дупки не позволяваме!
Ралче, да пуснеш свястна снимка!
Пети, ти също! Както ти е казала Вещи, сравни две снимки преди и след и ще видиш, че си личат десетте кг! А вътрешното ни усещане за телата ни има нужда от време, за да се промени.
Рема, този 1 кг най-вероятно е от МЦ, особено както си хапнала суджук, който задържа водата. На мен ми се е случвало и по 2 кг да качвам преди МЦ.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 16:51 от krikri

# 537
  • София
Дидочка, дай малко инфо - год, кг, колко искаш да отслабнеш и т.н. Ако си ни чела, си разбрала, че нашето любопитство е безгранично!
Бачи, не отбивай номера, а пиши повече! И ти, и Сноу ни липсвате!
Сега излизам, да пишете, като се върна да имам за четене!  Hug
Вещи   bouquet, като се върна, да не намеря нова темичка newsm78

# 538
Привет и от мен,отслабващи красавици!Тези дни имам много работа,но сега поизчетох,каквото сте писали.Честито на всички свалили!!!Много ме разведрявате!Аз съм убедена,че и по-пълнички изглеждате добре,но друго си е,да може човек да сложи по-модна дрешка,нали?А и на плажа!!!От няколко години все си намирах оправдания,за да не ходя на плаж,а живея на 300 м. от морето.Сега ходя всеки уикенд.Но,мили момичета,не забравяйте,че ако ние не се харесваме,никой няма да ни обърне внимание!
Сега имам ГОЛЯМ проблем.Всяка година през октомври ходя на почивка в Турция,на ол инклузив.А сега направо се двоумя!Тези блок маси,отрупани с всичко!!!!Не знам да се реша ли или не!

# 539
  • София
Сега излизам, да пишете, като се върна да имам за четене!  Hug

И аз така, отивам на фитнес Simple Smile чакам с нетърпение да чета после!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт