Отговори
# 90
Аз мисля да кръстим бебчо на дядо му, който се казва Гошо. Ако е момче - лесна работа - Георги, но ако е момиче, незнам. Този въпрос ме мъчи от доста време. Иначе ако е момиче може да е и на другия си дядо - Николай и да е Николая. Това име много ме кефи. Но още не съм решила категорично.

# 91
момичета вие вече мислили ли сте за имена за бебоците  newsm78 newsm78 newsm78
аз избирам между буквичките В , Г и Р newsm03

Нефертити, на роднина ли ще кръстиш бебока?

Аз мисля за име от 3 години насам. Има 5-6 имена за момиче, които много харесвам и ако ми кажат, че ще имам момиче ще е лесно. Но ако е момче, изборът ще е страшно труден. Докато чаках да забременея, приятелките ми народиха момчета и ги кръстиха с всички имена, които харесвам.

ами нашия татко много иска момиче и съм му обещала ако е розов щъркела той да избере името ...  и тъй-като искам да му помогна в избора .....
а ако е момче е лесно имам си 2-3 именца от които да избирам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 92
  • София
момичета вие вече мислили ли сте за имена за бебоците  newsm78 newsm78 newsm78
аз избирам между буквичките В , Г и Р newsm03
вижте какво намерих
http://www.imena.hit.bg/
http://www.imena.hit.bg/

ами аз доста съм мислила понеже ми е трета бременност(за съжаление 2 неуспешни).И аз мисля с Г и Р ,може и Т.По принцип съм решила да е на роднини,въпреки че свекърите не държат-даже свеки не си харесва името(Румяна) и не ще на нея.
 Баща ми и свекъра се казват Георги и ако е момче ,най-вероятно така ще се казва.За момиче харесвам Дара,Йоана-но много чести взеха да стават.Ако реша да я кръстя на свеки,ще е Рая! GrinningНо да е живо и здраво,пък името ще го измислим.

# 93
Някой знае ли какво се случва с форума на последък? От време на време няма никаква връзка   #Cussing out

# 94
Някой знае ли какво се случва с форума на последък? От време на време няма никаква връзка   #Cussing out

newsm12  днес цял ден е така мислих си че е от интернет връзката ми , но явно и вие имате проблеми  hit

# 95
  • София
не знам,ма взе да ми писва.При мен това се случва през по-голямата част от деня., CloseТъкмо напиша отговор и ме изхвърля,а преди малко половин час не искаше да ми приеме паролата.

# 96
  • Тук и там

Ох, успоких се, че не само при мен е така  newsm44
Аз си мислех, че ИТ-тата на работа са ми кръцнали достъпа за да работя повече  smile3534

# 97
  • Бургас
Гледам за имената коментирате ...на мен все още ми е рано... Предният път избрахме името в колата на път за болницата  Grinning (е, имахме два три варианта за момиче и още толкова за момче) ...
То и аз имам проблеми с влизането във форума, но се надявам, че е за добро, т.е че нещо се работи по оптимизирането му.

# 98
Нйе сме го решили преди време , ако е момче ,ще е Николай , око пк е момиче ,ще е Никол. Тези 2 имена винаги см ги харесвала  преди да познавам мъжлето. И ето , какво се получи свекъра се казва Николай. Всички доволни Peace.

# 99
Ние ще кръстим на нашите майки: ако е момче - на неговата, ако е момиче - на моята Simple Smile

# 100
И аз си мислех първоначално, че може да е от моя нет, но по други сайтове си влизаше. Като се прибрах вкъщи беше същото, а после видях, че точно по това време никой не е писал и ми стана ясно, че проблема не е в моя телевизор

# 101
  • Бургас
И аз имах проблем с връзката,но аз го имах още от сутринта.А относно имената за бебка,аз съм казала кои имена предпочитам,сега чакам половинката да си каже предпочитанията,но общо взето имаме съгласие в тази насока.

# 102
Eses, досега четох историята ти и коментарите на момичетата!
Въпреки, че не съм от вашата тема, не мога да сдържа гнева си за тази жалка душица.....не знам какво друго заслужава?... #2gunfire
Не те познавам, нито него, за да давам оценки и съвети, но знай, че ти си тази, която трябва да вземе решението, а каквото и да е то- ще е най-правилното за теб и твоето бъдеще! Ще е жалко една невинна душица да си отиде завинаги, заради такава долна гад като мъжа, с който си споделяла живота си толкова години!..... Сигурно е трудно да вземеш каквото и да е решение....със сигурност след време ще се самообвиняваш за това.....но все пак ти преценяваш и решаваш най-добре!!!
Само не мога да ти се начудя на акъла и на това колко си великодушна, добра и милостива!!! newsm78 Какво като ако си му вземела колата и той нямало как да се придвижва и да ходи на работа?!?...теб какво те интересува това? Той интересува ли се от това, как се чувстваш ти, какво ти е в душата и сърцето???? Дали и за миг се е замислил?....а ти си седнала да се тръшкаш как нямал да се чувства комфортно и колко щяло да му бъде тежко! Ами нека му е тежко!!! Сам си го  е направил!!! Тази жалка твар не заслужава съжаление, не заслужава дори и презрение!!! #2gunfire
А колкото това с дрехите- добре си направила! КикиНики добре те е посъветвала- защо не му напускаш парцалите през прозореца, да бере срам и да му е кофти! Та той не заслужава нищо добро вече от твоя страна!!!
Сигурна съм, че сте имали щастливи и хубави моменти заедно, но те са вече минало!
Само не се самосъжалявай в момента заради него, когато той си прави кефа с онази дрипла!
Аз ако бях на твое място- бих намерила начин тя да разбере какво ти е причинила чрез него, за да знае с какъв нещастник се е хванала и че може да е поредната.........
Прегръщам те и ти пожелавам да бъдеш силна, много силна, защото ще ти предстоят трудни моменти! Но съм сигурна, че ще ги преодолееш!
И гледай само напред!
Не се обръщай към миналото!
Там няма да намериш нищо!!!
Бъди силна!
Кураж!
И късмет!

# 103
  • София
Здравейте момичета,аз бях на почивка и преди това замествах колежката и нямах време да пиша , но от днес съм на фронта !
 Много се натъжих за Есес , но съм сигурна че ще се възстановиш и след няколко месеца ще си като феникс   newsm51 !

# 104
Здравейте Sunglasses Аз днес се скъсах да повръщам, писна ми вече ooooh! Имам и някакви гадни болки в корема и кръста, но вече започнах да им свиквам...
Виждам, че си говорите за имена. Аз също си имам готово именце - Максим, ако е момче. Ако е момиче нямам идея още, майка ми се казва Мария, но не иска детето да се кръщава на нея, така, че ще видим Thinking Пък свеки няма хубаво име и заслуги, така че тя отпада Mr. Green А пък и аз не държа да си кръщавам детето на някой, дори напротив, искам да е кръстено на себе си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт