Отговори
# 105
Не см спирала да повръщам имам ужасен вкус в устатаси. Днес мислех ,че ми се размина и преди малко хапнах една круша и бързо я върнах. Само си викам до кога ще продължава. Болки и аз имам и сеедно имам мусколна треска. Започна да ми тече кръв от нослето .

# 106
  • около Варна
Здравейте, момичета, време е да се отчета/демек да се похваля/. Днес ходих на фетална морфология и с бебчо всичко е наред, чух и сърчицето, направо неописуемо преживяване. Иначе док. не беше от най-приказливите и първите пет минути гледа ехографа и дума не продумва, ако ви кажа как се изплаших, че нещо не е наред, сърцето ми щеше да хвръкне.
За имената - не мисля да кръщавам на роднина, освен ако не стане съвпадение на буквата. Харесвам библейски имена и такива, които носят своето значение, а не разни модерни американски имена, които в съчетание с нашенска фамилия звучат жалко и смешно. И на нас като Дея, докато чакаме бебо ни взеха хубавите имена, ама може и дублаж  Grinning

# 107
Здравейте, момичета, време е да се отчета/демек да се похваля/. Днес ходих на фетална морфология и с бебчо всичко е наред, чух и сърчицето, направо неописуемо преживяване. Иначе док. не беше от най-приказливите и първите пет минути гледа ехографа и дума не продумва, ако ви кажа как се изплаших, че нещо не е наред, сърцето ми щеше да хвръкне.

Къде ходи на фетална морфология и колко струва прегледа?

# 108
Харесвам библейски имена и такива, които носят своето значение, а не разни модерни американски имена, които в съчетание с нашенска фамилия звучат жалко и смешно.

Перфектното библейско име е Йоан/ Йоана (според мен, де) - хем е хубаво, хем носи много хубав смисъл; силно име. А за чуждите имена и аз не ги харесвам. Има някои дето направо ме убиват с имена.

# 109
сладурки, ние след 3-4 часа пътуваме към морето, отдавна я чакам тази почивка, макар, че след сватбата през юни си организирахме една седмичка в Сандански, където сме си направили и бебчо BlushСигурно ще отсъствам известно време, защото се съмнявам, че в хотелчето ще има интернет, после като се върнем ще ви наваксвам страничките. Стискайте ни палци за хубаво време и да не ми е лошо, прегръщам ви  Hug и до скоро!

пп.хрумна ми, че по-лесно ще се опознаем, ако аватарите са ни самите ние, защото дори да ни има в снимка.бг, трябва да се ровим, докато научим кой кой е, а така мнението си идва с образ и е много по-лесно и приятно Grinning Ще се радвам, ако идеята ви хареса newsm78

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 00:20 от Къдричка

# 110
Къдричка приятна разходка ти пожелавам и като се върнете да разказваш  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
Защо всички ходят на море?!?!?!?! На мен доки ми каза, че не било хубаво, имало опасност от инфекции... и аз не отидох  newsm45  smile3511  smile3514  Много ще ме е яд ако се окаже, че е могло да си  ходя

# 112
http://www.clip4e.com/play_kak_se_rajdat_decata_3d.htm&rel=1
ето едно клип4е,в което се вижда какво се слу4ва по време на раждането.
Били,аз ходих няколко пъти на море,другата седмица отивам пак и слава богу нямам никакви проблеми.Ако можеш да се организираш ,не му мисли много и отивай!

# 113
http://www.clip4e.com/play_kak_se_rajdat_decata_3d.htm&rel=1
ето едно клип4е,в което се вижда какво се слу4ва по време на раждането.

във връзка с това да ви попитам вие ако имате възможност да избирате , вагинално раждане или секцио какво бихте избрали

# 114
Защо всички ходят на море?!?!?!?! На мен доки ми каза, че не било хубаво, имало опасност от инфекции...
моята докторка каза, че това са глупости и аз отидох. никаква инфекция не хванах! незнам кой е решил, че е опасно...
не излязох от морето 10 дни, много беше хубаво.
повече логика има да избягваш басейните заради химикалите, с които дезинфекцират. макар че нали и тях трябва да ги следят от ХЕИ...

# 115
  • София
аз по принцип нямам предпочитание и двата вида имат предимства и рискове,все пак май съм за нормално.

За морето-аз бях на море и точно там разбрах,че съм бременна.В морето си влизах,но стоях под чадъра и избягвах морските дарове,за да не се заразя с нещо.
 Сега от една фармацевтична фирма ми подаряват почивка в Кушадасъ от 10.09 ,но май ще се опкажа,защото се пътува 18 часа с автобус. Sad

# 116
Въпреки че живея сравнително близо до морето, май няма да мога да отида. Използвах вече 2 седмици отпуск, а за уикенда не става, защото моя човек започна да работи и в събота...

# 117
Аз на 7.09 тръгвам и аз на моренце. Grinning Нямам търпение вече.
Моят доктор каза, че опасности от инфекция има както акок си бременна, така и ако не си.
Ако искаш казва "живей под стъклен похлупак". А ако някой много се притеснява можело да си сложиш тампон преди да влезеш във водата.

# 118
# 119
  • Тук и там
Това, че си бременна не значи че си болна и не може да се ходи на моренце  newsm62
Аз също ходих и си ни беше много хубаво - не съм се препичала много,
но за сметка на това доста си поплувах,
макар и бавно като костенурка  tooth
Изключение е разбира се, като има някакви проблеми, но тъй като при мен нямаше
си се израдвахме максимално от почивката  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт