РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 407
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • на правилното място, в точното време

Честит Рожден Ден, Ники! Безгрижно детство и много здраве ти желаем,миличко момченце!

galiushana, хубавица си имаш, тука ергените ще я оценят подобаващо.
 Я,дайте малко яснота тука- какъв имен ден?  newsm78 Хич не е проблем да почерпя, ама да знам за кво ще пием,все пак

Майра и наша беба и такава риба- явно са ми сменили детенце в болницата- нямаме такава порода в нашия род. newsm78
Момичета,днес ми скриха шапката, ходих на семинар за усвояване на пари от ЕСФ- не е истина просто, но друг път ще ви разказвам подробности.
Честито зъби на озъбилите се, ние имаме два кътника май, така и не разбрах кога са се появили. newsm78Така е,като само миткам, уф ква лоша майка съм  #Cussing out
Хубава вечер!  bouquet

# 31

Ники, бъди здрав, весел и безгрижен,
радвай много мама и тати.
С пожелание за безброй слънчеви усмивки!!!

мила Дес!!!
От все сърце ти желая светли дни
и сбъдване на всичките мечти!!!

# 32
Гери, честит ти рожденник! Да ви е жив и здрав и само радостни моменти да ви носи!   bouquet

# 33
Честита Годинка на малкия сладур Ники!(с малко закъснение)Желая здраве и много късмет на детенцето!На мама много радост и сили да му се радва от сърце! Hug

dew,Благодаря ти мила,от сърце! Hug

ДА почерпя:

# 34
Честит рожден ден, Дес!

# 35
Честит празник на Дес и малък Ники. Здраве, щастие и късмет!

# 36
Честит рожден ден, мила Дес! Hug

Честит 1-ви рожден ден на Ники! Бъди здраво и усмихнато дете.

# 37
мами, направо не мога да се побера в кожата си от бяс и ако не ви споделя ще експлоадирам....
В момента продаваме един апартамент в Банкя на мъж ми и неговия брат - изрод! та тоя лайнар нещастен не си е декларирал този апартамент по време на бракоразводното дело и сега се води обща собственост на него и на бившата му жена! Днес направих една консултация с нотариуса, който ще изповядва сделката и се оказва, че данъчната оценка не може да бъде на името на двамата братя, а на името на тримата собственици. Обяснявам го това по тел, че трябва да отидат да си оправят кашите и след 10 минути ми звъни да ми обясни как тъпата муу бивша жена се била съгласила!?!? да ми направи пълномощно да тичам аз по община и т.н. и да им оправям бакиите! направо ви казвам, че ако тоя изрод ми беше пред погледа щях да го убия с поглед... на всичкото отгоре имал наглостта да обясни на мъж ми, че трябва да вземе по-голям дял от апартамента заради някакви глупости без да си прави сметката, че аз лично съм го хранила и съм му плащала сметките 4 години... Ей, казвам ви направо не мога да повярвам на наглостта на хората. И след днешните му изказвания просто този човек ако има наглостта да звънне и по телефона повече ще го намеря и съсипя!

# 38
Роза !!!!! СпартААААА
размажи го!
бой по канчето и това е!

(ми така де... да раздвижим темата)

честит рожден ден на НИКИ ИИИИИ
и на
 ДДЕЕЕесссс (дес, мислех, че по-скоро е бебето)

# 39
Роза !!!!! СпартААААА
размажи го!
бой по канчето и това е!

(ми така де... да раздвижим темата)

честит рожден ден на НИКИ ИИИИИ
и на
 ДДЕЕЕесссс (дес, мислех, че по-скоро е бебето)
Абсолютно съм съгласна. Ей, 4ак мен ме хвана яд на тия наглеци #Cussing out.Ама за кой ли път се убеждавам 4е работа с роднини не трябва да си има 4овек, особено пък от страна на мъжа #2gunfire

# 40
МОмичета, искате ли да се видим този уикенд, 4е ще съм на линия Laughing.От другата седмица се връщам на работа с неясно работно време и ангажираност Rolling Eyes( ама ми писна ве4е тая загубена отпуска дето я изкарах Crazy)Приемам всякакви предложения HugВие сте Wink

# 41
направо щях да се капична - сега си мерих кръвното като се поуспокоих малко и ми е 155/105... Сигурно ми е било 200/150. Ей, толкова не бях яхвала метлата откакто се е родил малкия и не ми го бяха нахранили в болницата... мъж ми като разбра кво е станало и отиде някъде да си говори с тоя по телефона. Не знам кво са си казали, ама излезе бял като платно. Направо след нотариалното подписване на сделката този човек не желая да го видя... но всъщност толкова неща имам да му кажа и ги премълчавам през годините, че всъщност ще трябва той да е луд, че да иска да ме види....

# 42
  • на правилното място, в точното време
 Герчо, скайпа ми е ravia_d  ,звънни ми ,има нещо ,което ми се върти в главата относно имота. Ако е наследствен на мъжа ти и брат му,жена му няма никакво право на собственост,без значение дали девер ти е го е декларирал по време на развода.
 Аз изпушвам все повече и повече, днес си записвах нещата,които трябва да свърша и си записах,че трябва да дам пари на Димитър/сина ми/ за да плати тока, а то детето си го знаеше, че трябва да отиде и хич не беше нужно да го имам в списъка. Направо съм пълен блокаж! Дано свърши по-бързо цялата галимация, че ще изперкам съвсем.

# 43
равия, писах ти на лични, че не знам къде са ми слушалките.

# 44
Моми4ет,а помагайте PraynigИмам нужда  от спешна  помощ- утре трябва да ходя за интериорна врата с остъкление.Трябва ми ЕВТИН вариант.ПОмагайте PraynigДори не знам къде да търся Rolling Eyes

Ох, за малко да пропусна голямата новина .Дари официално проходи PartyНаправи първия си самостоятелен пробег на апартамента, като дори не залиташе по завоите Joy.Та сега ще си имам едно търчащо , диво  моми4енце Grinning

Общи условия

Активация на акаунт