Има ли новини от Кали как са днес?
Иначе Кали звучеше добре 

моля те, ела у нас с цялата дружина, като привършите у вас! Не че прозорците ми са матови, но онзи ден се ужасих като видях "какъв паяжин" има на терасата. Не че се трогнах да го изчистя,трябва сложна процедура ,за да стигна до там, но тези дни ще е, обещавам! 
. Абе, в тея болници що работят все хора, дето хипократовата клетва им е през оная работа
. Ама и тя си е за бой - що спира венци да не им спретне една веселба - после ще са като памучета
... Мъж ми има един любим лаф, че най-добрия лекар е мъртвия лекар и не е много далече от истината. Той си е патил от добро отношение към майка му и баща му та си е прав за себе си...
. Рових в сайта на нси, но там не намерих нищо полезно... Ако някой нещо се сеща да свирка. Вкл и ако някой тогава е пазарувал апартамент да ми пише на лични цена на кв.м и квартал, че да ги сравня със сегашните цени, че правя една много теггава сметка и искам да съм максимално коректна.
- не ставам за домакиня шъ ви призная.... Ако това трябва да го правя всеки ден вече щях да съъм се побъркала. А да не ви обяснявам, че някак си представях как ще си подредя и гардероба ама време не стигна, та ще чака другата година. дет се вика докато чака мъж ми да прибера зимните дрехи то си стана септември и няма за кога
. та с чистенето привършихме - вече съм в офиса и сега преди да тръгнем за вилата един парцал и това е. То и без това се прибираме само да спим, та ако не е кучето да пуска косми можех да карам и месец без чистене

.... е РАвия, Кало много специален, бе! 

А лекарите имат ли идея от къде може да го е пипнал тоя вирус? Зъбът кътник ли е? Дали не е от него - зимата на сестра ми детето беше почти като вас - гарнирано с темература 40гр - водихме го по лекари и нищо не откриваха - само предположение -зъб - като си отишли в Италия и кътникът избил и всичко минало като с магическа пръчка
Влиза си сама в бебешкия басейн, даже е изхитряла да кляка и си сяда във водата да е покрита до устата почти
Сега трябва да се отърсите от неприятните спомени и всичко ще се оправи!
В библиотеката освен...
.За това- няма да ви занимавам сега с моите проблеми.Само ще кажа 4е ще се върна на работа преди да ми изте4е отпуската,4е ве4е ми писна мноого тежко 
Честит празник и на теб , Гери 

).