РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 388
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Равия, ако не искаш да си делиш стаята с нея - трябва да е бързо Mr. Green

Има ли новини от Кали как са днес?

# 16
  • на правилното място, в точното време
Чух се с Кали,Кало е по-добре,не бил акал от вчера и сега се притеснявали,да не се е запикъл  hahaha Иначе Кали звучеше добре  Hug
 Майра, както кажеш- ти поръчваш музиката! Mr. GreenАма да ти кажа тя ,милата може и да не издържи съжителството си с мен. По повод свеки- установих,че просто трябва да съм си аз- т.е. искрена във всяко отношение- когато съм ядосана, да си го показвам, когато ми е хубаво- също. В противен случай ми се качва на главата. #Cussing out
 Ger4o,  Praynig моля те, ела у нас с цялата дружина, като привършите у вас! Не че прозорците ми са матови, но онзи ден се ужасих като видях "какъв паяжин" има на терасата. Не че се трогнах да го изчистя,трябва сложна процедура ,за да стигна до там, но тези дни ще е, обещавам! Peace
 Приятно ви допочиване и допочистване! Hug

# 17
сега се чух с Калинка.  Калоян е добре вече - от вчера не е вършил голамята работа. сутринта да и вдигнали кръвното на 200, защото решили, че Калоян трябва да се нагоди на техния режим, а не те да му дадат храна, когато му се яде и Калинка е включила на 6-та... Тези как точно си представят, че едно дете на година и половина може да разбере, че няма да яде в следващите 2 часа, защото правилата на болницата са такива  #2gunfire. Абе, в тея болници що работят все хора, дето хипократовата клетва им е през оная работа  newsm78 newsm78 newsm78. Ама и тя си е за бой - що спира венци да не им спретне една веселба - после ще са като памучета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire... Мъж ми има един любим лаф, че най-добрия лекар е мъртвия лекар и не е много далече от истината. Той си е патил от добро отношение към майка му и баща му та си е прав за себе си...
мами, има ли някой представа от къде мога евентуално да се сдобия с цените на недвижимите имоти през 2001 или 2002 година  newsm78 newsm78 newsm78. Рових в сайта на нси, но там не намерих нищо полезно... Ако някой нещо се сеща да свирка.  Вкл и ако някой тогава е пазарувал апартамент да ми пише на лични цена на кв.м и квартал, че да ги сравня със сегашните цени, че правя една много теггава сметка и искам да съм максимално коректна.

# 18
Аааа, Равия.... Ние също не стигнахме до паяжините. както казва мъж ми докато не станат по кило та като паднат да те убият не било страшно. Иначе попочистихме основното - прозорци, баня, тоалетна, детската, кухнята и един парцал на пода навсякъде. Аз си го представях по блаженно, но се изгърбихме. толкова подреждане не бях правила от години  Joy Joy Joy - не ставам за домакиня шъ ви призная.... Ако това трябва да го правя всеки ден вече щях да съъм се побъркала. А да не ви обяснявам, че някак си представях как ще си подредя и гардероба ама време не стигна, та ще чака другата година. дет се вика докато чака мъж ми да прибера зимните дрехи то си стана септември и няма за кога  Joy Joy Joy. та с чистенето привършихме - вече съм в офиса и сега преди да тръгнем за вилата един парцал и това е. То и без това се прибираме само да спим, та ако не е кучето да пуска косми можех да карам и месец без чистене  Joy

# 19
Като гледам Равия и Гер4о са разказали за Кайо вече... освен да пусна и малко снимки да ви успокоя, че е добре... Закача се с циганетата през прозорците, играе си с абоката... от 24 часа не е а..ал. (равия, знам, че не ти е приятна темата, но в случая е по темата Mr. Green )
За мизерията в болницата не ми се говори. Толкова е мръсно и гнусно. Изобщо не го пускам да се докосне или стъпи на непокрито от чаршаф, спиртосвам всичко...
Гер4о ви е разказала за премеждията ми от сутринта... Най-наглото е, че цял ден не са минавали да запишат рутинните колко ял колко дал... (така и ме заплашиха сутринта !!) Аз пък ги заплаших, че за утрешната закуска на Калоян ще пратя баща му да я вземе, да ги видя тогава.  егати и смешниците са тези!
Венци е толкова щастлив, че Кало е добре, че изобщо не му пука.

Надявам се утре да ни изпишат. Дългопланираното море (имахме уговорки на 3 места да ходим) май ще пропадне Sad
Чудя се дали да не отидем до турция в края на септември, какво мислите? тук бях намерила един див безлюден плаж, надявах се там да идем също... какво ще ме посъветвате?

Големия проблем който ме очаква оттук нататък и не знам как ще се справим, е че са ни сменили детето в болницата. Кало е съвършено друг човек, лигави се, тръшка се, пищи, и ТРОПА с крак ?!?!?!?!? Събра ми очите вчера! Само да му оздравее дупето, бая пердах ще отнесе ми се струва. До сега не се е държал така. Например отказва да ходи, иска на ръце да гоня аз кучетата в парка ?!?!?! НАглец !

ето снимките (щях да забравя)

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/118

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 17:33 от kalina na kayo

# 20
забравих да кажа, че в суматохата му е излязло и зъбче. (или 2, не знам още). само се ближе и си бърка в устата.

# 21
  • на правилното място, в точното време
 Хахаххахах! Ще ти вземе тока сега! Mr. Green
Момичета, да изпреваря Кали - вече са си  в къщи с Кало!  Hug
 Аз се изприщвам от ужас ,като чуя за болници,дано да не ми се налага  Praynig
 Ще спирам да пиша,че малко се поядосах в една от темите в благотворителния и сега езика ми е твърде остър, та оставям ви...
спете спокойно и блаженно! Някой на изчистено, други в компанията на свеки  Mr. Green, други си планцикат гъзетата на морето.
Аааа,Кали, това за а....тата не важи за Кало, споко!  Hug

# 22
пък и нали снимам всичко около Кайо. Кога пак ще влиза в болница ?! НИКОГА !! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Калинче, ей това наистина ти го желая от все сърце! Да е жив и здрав малкият палавник, а като оздравее напълно мисля, че ще се оправи и без да му яде бой памперса.  Grinning
RAVIA, добре дошла отново... и честит имен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 23
Simple Smile.... е РАвия, Кало много специален, бе! Simple Smile

изписаха ни, не мога да ви опиша колко сме щастливи. Кало започна с една истерия когато се опитахме да го извадим от банята след 20 мин игра). много му се е събрало, но изобщо не знам какво да правим... няма да му позволя така да ни манипулира със сигурност.
от друга страна е страшно стресиран. нощем сънува кошмари, ако леко го докосна почва да пищи и да подскача.. винаги е бил много спокоен. сега се опъва като жица и почва да пищи... много странно.
и пъпа му стърчи... още не е акал... от вчера вечерта?!

много съм уморена и емоционално, и физически. това, което ме държеше на крака докато бяхме в болница, ме изостави и сега се сринах. от утре съм на работа... как ще си събера ума не знам.
имам нови снимки, но не знам дали да ви ги показвам. Кало наистина страда и реве, въпреки че няма болка.

Майра, стой близо до свеки да ти държи кръвното в норма... виж като се отделиш как пада....  Wink

имам чувството, че се връщам от марс! а беше само 3 дни, и всеки ден си бях у дома за душ и почивка.
венци беше обявен за най-добрия татко в историята на болницата... как подскачаше и тичайки изнесе кало от болницата.. едва ги догоних.....

# 24
Честит имен ден на петерици и от мен на Миньон и Равия!

Кали, радвам се, че сте вкъщи Hug А лекарите имат ли идея от къде може да го е пипнал тоя вирус? Зъбът кътник ли е? Дали не е от него - зимата на сестра ми детето беше почти като вас - гарнирано с темература 40гр - водихме го по лекари и нищо не откриваха - само предположение -зъб - като си отишли в Италия и кътникът избил и всичко минало като с магическа пръчка Shocked

При нас времето беше супер през уикенда и използвахме пак за басейн - Ясмин е невероятна жаба - не можем да я извадим от водата  ooooh! Влиза си сама в бебешкия басейн, даже е изхитряла да кляка и си сяда във водата да е покрита до устата почти  Laughing Пускаха се с татко си даже и от една пързалка. Голям кеф Laughing Ако сколасам следобяда ще кача снимки Wink

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 09:39 от Майра

# 25
А, първа съм тази сутрин!

Кали, много се радвам, че всичко вече е зад гърба ви!!!  Hug Сега трябва да се отърсите от неприятните спомени и всичко ще се оправи!

Равия, не изчезвай пак   bouquet

Герчо, може би в някой вестник (Капитал, например) от тия години може да провериш цените на недвижимите имоти. Но къде ще го намериш  newsm78 В библиотеката освен...

Да ви кажа, че в петък вечерта имахме разговор на високо ниво със свекър ми!!! От много време исках да му кажа някои неща, но все не намирах удобния начин. Е, вече си казах всичко дето ми тежеше на сърцето! Той не очакваше да бъда толкова пряма и се засегна от думите ми. Сега хем ми е хубаво, че няма да се налага да прикривам чувствата си, хем ми е малко криво, че той реагира така. А винаги съм се опитвала да му покажа какво не харесвам в неговото отношение към нас, ама тц... не разбираше. Но нищо, важното е, че мъжът ми ме подкрепи! А от тука нататък ще видим какво ще стане.

В петък бяхме на ваксина и помолих педито да погледне венците на Гергана да видим какво става със зъбите, че ги няма още. Погледна и ми казва: ми вие имате зъб, кътник, горе в ляво, доста е порастнал. Въобще не съм разбрала кога е станало  Embarassed Нали чакам първо резците... В събота сутринта проверих и горе в дясно - още един кътник пробил!!! Сега си имаме 2 кътника, но още нямаме резци  Laughing

Честито и от мен на Миньон и Равия /на патерици/!!!

Страхотно заглавие на темичката ни.

П.С. Майра ме изпревари  Wink

# 26
Здравейте, момичета. Аз малко се поизгубих, но ви 4ета от вртеме на време. Не пиша, защото съм отпускарка Mr. Green, та не съм  по темата.А ако си отворя устата за други извънработни работи....само ще ви се оплаквам ooooh!.За това- няма да ви занимавам сега с моите проблеми.Само ще кажа 4е ще се върна на работа преди да ми изте4е отпуската,4е ве4е ми писна мноого тежко Twisted Evil
Искам да 4еститя първия рожден ден на малкия- голем  НИки на Кабив Hug
МИло дете, желая ти да растеш много здраво, щастливо  и весело момченце и много да радваш мама и тате Heart Eyes Честит празник и на теб , Гери  bouquet
МНого целувки ви изпращаме с ДАри Heart Eyes
А сега  отивам да из4ета старта и тази тема, 4е да наваксам пропуснатото( вклю4вам се меко казно неподготвена Blush).

# 27
Здравейте и от мен работещи мами!!!
Да си кажа и аз че не се намерих в началото на темичката Галя - секретарка с момиченце Мариса на 1г. и 2м. (03.06.2006).

Четох за одисеята на Калина и малкия Кало и много серадвам, че вече са вкъщи и явно ще му трябва време на мъника за да преодолее ужаса, а на теб търпение да се възпитавате наново.
При нас нищо ново гледат се със свеки по добре нищо да не казвам, че ако захванеме темата свекърви край няма да има имам против само за  храненето но не искам да се разтройвам.
Ето една снимка и от нас за тези които не ни познават

# 28
Честит рожден ден на нашето приятелче  и много готино момченце Ники на Кабив!
Гери честит ти рожденник ,надявам се да имате един хубав празник на морето ,а на Ники пожелавам да расте много здраво,весело и щастливо детенце !Целувки от нашето семейство! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 29
  • софия
Честит рожден ден на Ники и от нас с кака Найа  Mr. Green!
Гери,пожелавам на цялото ви семейство много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт