РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 392
  • 297
  •   1
Отговори

Работливата дружина - заедно в проблем и радост от една година!

01   adiland - Ади; 27 години; гр. София - бебе Мария
02   adyto - adyto; гр. Смолян - бебе Иван
03   AniKar - AniKar; 28 години; гр. Варна - бебе Радина (05.06.2006)
04   Azzy - Azzy; инвестиции и строителство; гр. София
05   boriva - Боряна; 31 години; маркетинг; гр. София - бебе Преслав
06  Bezmerna - Даниела;27 години;логистика; гр.София - бебе Пресияна
07   Bubble79 - Bubble79; гр. София  - бебе Румен
08   Бубка - Боряна; 34 години; маркетинг / анализ; гр. Пловдив / Бостън - бебе Даниел (11.04.2006)
09   C-3PO - Цачи; недвижими имоти; гр. Бургас - бебе Дениз (13.04.2006)
10   casiopea - casiopea; гр. София-бебе Кристиян
11   cat11 - cat11; гр. София - бебе Радина
12   cazo - cazo; гр. Казанлък - бебе Дария
13   chdiana - Диана; Амстердам - бебе Елиза (05.02.2006)
14   Cherepahova - Cherepahova - бебе Симона
15   c-mira - c-mira; 28 години; гр. София - бебе Ема
16   cvetence - Цвети; 26 години; гр. София - бебе Боян (02.08.2006)
17   de4e - de4e; гр. София - бебе (14.01.2006)
18   Дес - Десислава; учител по английски - бебе Вяра (24.01.2006)
19   desi - desi; гр. София - бебе Калоян
20   DessyM - DessyM; 29 години; гр. София - бебе Кристина
21   Devil In Disguise - Devil In Disguise; 28 години; гр. Пловдив - бебе Елисавета (23.02.2006)
22   dew - Росица; 30години,гр.Смолян,бебе Гергана (21.07.2006г.)
23   didi b счетоводител,гр.София - бебе Руми(24.06.2006)
24   dreshkata - dreshkata; 27години; гр. София; - бебе Димана
25   e_angelova - e_angelova - бебе Калоян
26   EkaterinaM - Екатерина;  гр. София - бебе Михаил (24.02.2006)
27   elly_G - Елена; 27 години - кака Галина (05.10.2001) и бебе Катерина (14.03.2006)
28   fanita – Фани; гр. София; 27 години - бебе Георги (27.01.2006)
29   feminaluda – feminaluda - бебе Рой
30   fineti - fineti; 27 години; гр. Бургас- бебе Стоян
31   Ger4o - Ger4o; административен директор - бебе Иван
32   ikati - Катя; 33 години; гр. София - бебе Велизар (16.05.2006)
33   Ilenka - Елена; 32 години; уеб дизайн и мултимедия; гр. Русе - батко Преслав и бебе Диляна
34   илияна сърталанска - Илияна; 29 години; гр. Русе - бебе Сашко
35   imar - imar; 27 години; гр. София - бебе Иван
36   Inochka - Инна; 34 години; управител на хотел; гр. Варна - батко Томислав (13.11.1993) и бебе Бетина (12.04.2006)
37   Jvd - Jvd; 26 години; гр. София - бебе Юлиано
38   Kabiv - Гери; 30 години; бранд мениджър; гр. София - бебе Никола (27.08.2006)
39   kalina na kayo - Калина; гр. София; учител по английски - бебе Калоян
40   Катя - Катя; baby-sitter; гр. Пловдив / Швейцария - батко и бебе Килиан
41   KOTE - KOTE; програмист; гр. Варна - бебе Михаил
42   koteto 123 - koteto 123; 25 години - кака Михаела и бебе Оги
43   kremena - kremena; 24 години; Photoshop обработка
44   LaDiDa - LaDiDa; 27 години; гр. Бургас - бебе Краси
45   Light_Angel - Light_Angel; гр. Добрич - бебе Вики
46   LotosD - LotosD; гр. София
47   maira - Ирина; 28 години; програмист; Германия - бебе Ясмин
48   maria ra - Мария; гр. Видин - батковци Христо и Радослав и бебе Анна
49   mimka1977 - mimka1977
50   mimozata - mimozata; гр. Балчик - батко Димитър и бебе Жулиана
51   mina77 - mina77; гр. Варна - бебе Мартин
52   Миньон - Миньон; гр. София - бебе Иван
53   mom_an - Ани;гр. Бургас - бебе Стефан (17.01.2006)
54   mrancho - mrancho; гр. Пловдив - бебе Стефан (19.05.2006)
55   Nadejda - Nadejda; 30 години; Германия - бебе Мартин (29.07.2006)
56   nike - nike; ръководител химическа  лаборатория - бебе Ния (14.07.2006)
57   peja - peja - бебе Георги (02.07.2006)
58   pepi - pepi; 28 години; гр. Пазарджик - батко Лъчезар и бебе Стаси (02.07.2006)
59   pepi111    бебе Вяра
60   pepsun - pepsun; гр. Пловдив / Белгия - бебе Христина
61   Vania P - pip; мениджър прадажби; гр. Пловдив - батко Пепи (5 год) и бебе Здравко (15.09.2006)
62   Поли* - Поли; 25 години; рекламна агенция; гр. София - бебе Вики (15.06.06)
63   RAVIA - Наталия; 35 години; търговски представител; гр. Димитровград - батко (15 год.) и бебе Йоанна (14.06.2006)
64   ScreamingMamaa - ScreamingMamaa; гр. Ямбол - бебе Лора
65   skarlet# - skarlet#; гр. София - бебе Тони
66   smily_5q - Петя; Лас Вегас - бебе Йоанна (01.05.2006)
67   СмиНсЧо - СмиНсЧо; гр. Варна, 27 години , финансов анализатор - бебе Александър (13.04.2006)
68   sneji*star - sneji*star; гр. София
69   Solange - Solange; гр. Варна - бебе Дария (22.02.2006)
70   stef_z - stef; гр. Пловдив - бебе Валентин (19.01.2006)
71   Sunnypolly - Sunnypolly; 27 години; гр. София - бебе Боби
72   Telma - Telma; 27 години; гр. София- бебе Бояна
73   {Тони} - Тони - батко Даниел и бебе Виктор
74   tzzzd - tzzzd; гр. София - бебе Джоана
75   Valja79 - Valja79; гр. Благоевград - бебе Иво
76   valshebnica - Деница; гр. София - бебе Иван
77   ~ВАНЯ~ - Ваня; 26 години; менижър продажби ключови клиенти в млечна компания; гр. София - бебе Юлиян
78   velmar - Ани; 25 години; тонрежиьор BBT; гр. София - бебе Дария (07.08.2006)
79   veselina_s_p - Веселина; 25 години; счетоводител; гр. София - бебе Магдалена (24.03.2006)
80   zaicheto - zaicheto; гр. София - бебе Никола (12.01.2006)
81     jd - Жана ,гр.София - бебе Митко и батко Петьо

AЛБУМЧЕТО
Потребителско име: ofismami
Парола: 2006

ОФИС ЧЕКМЕДЖЕТО
Потребителско име: ofismami
Парола: 2006bg

ЮРИДИЧЕСКИ СЪВЕТНИК
Юридически аспекти - майчинство
КОДЕКС за социално осигуряване
Семеен КОДЕКС
ЗАКОН за гражданската регистрация
ЗАКОН за семейни помощи
НАРЕДБА за работното време,почивките и отпуските

Детегледачки,ясли и детски градини:
Подфорум за детегледачки и домашни помощници
База данни за детегледачки в България!
Безплатни обяви за детегледачки
АНДИНЕЛЕ - агенция за детегледачки
Детска ясла за малки бебоци и по-големи дечица
Швейцарски въпросник за опознаване детегледачка / семейство, от Катя
10 въпроса които трябва да зададете на бъдещата детегледачка!

Детски клубове в т.ч. почасово гледане на деца:
кв. Лозенец - Детски парти клуб "Моето гардже"
кв. "Лозенец" - Детски парти клуб "Патета"
бул. "Витоша" - Детски парти клуб "Веселячета"
Борисова градина - Приключенски парк "Коколандия"
жк. "Дружба 2" - Парти клуб "Бел"
жк "Мотописта" - Детски център за забавления "Смехорани"
кв. "Гео Милев" - Детски парти център "Приказка без край"
жк "Люлин 5" - Детски круб "Мечо Пух"
кв. Банишора & ул. "Княз Борис I" 58 - Детски клуб "Мики Маус"
жк "Стрелбище" -  Детски парти клуб "Ментов носорог"
жк "Красна поляна" - Детски клуб "Малчо"
жк Младост 1 & 2 - Учебно-занимателен център "Оксиния"
жк "Сердика" - Детско студио "Мила моя мамо"
кв. "Стрелбище" - Детски парти клуб "Бъни"
кв. Гео Милев - Детски парти клуб "Слон балон"
кв. Гео Милев - Детски клуб "Тинки Уинки"
кв. Младост 2 - Детски парти център "Мечо Пух и Приятели"
кв. Лозенец - Детски развлекателен център "Двете феи", ул. "Страцин" 4, тел.: 02/ 961 66 55, 0897 83 54 83, 0887 97 18 10
кв. Лозенец - "Къща за деца", ул. "Миджур" 55, тел.: 02/ 963 14 26, 0887 254 504
жк. Бели Брези - Детски парти клуб "Барбарони", бл.17, тел. 958 19 95
жк. Манастирски ливади - Детски парти клуб "Барбарони", ул. "Казбек" 49, тел.: 855 79 99, 0888 800 740
жк. Младост 4 - Детски парти клуб "Кикирики", до бл.435, тел.: 02/ 974 18 99; 0895 60 17 09
жк. Младост 4 - Детски развлекателен комплекс "Камбаните", тел.: 02/875 90 16
жк Младост 3 - Детски развлекателен комплекс "Патиланци", тел.: 02/974 48 39, 974 49 63
кв. "Орландовци" - Детско студио "Кетхен", ул. "Съзнание" 3, тел.: 0888 72 27 27
кв. Илинден - Клуб "Пепеляшка, бл.135, вх.Д, ет.1, тел.: 02/920 48 87
кв. "Овча купел" 1 - Детски център "Мак Дак", между бл. 514 и бл. 522
жк. Редута - Детски клуб "Бодливко", ул. "Калиманци" 43, до парка Гео Милев, тел.: 0887 94 70 10, 0886 43 54 31
ул. "Кирил и Методий" 40 - Детски парти клуб "Дъга"

Още теми от форума за работещи мамчета:
Искам да кърмя само сутрин и вечер, как?
Кърмене на новородено и ходене на работа
По кое време на деня АМ /въпрос към работещи кърмачки/
9 месечно бебе, а мама отново на работа...
Към работещите майки - как намират приятелчета децата ви?

Специални благодарности към Гери (Кabiv),за труда по събирането на цялата полезна информация за работещите мамчета и техните сладури,и нейното оформяне

История на темите
ТЕМА 1ТЕМА 2ТЕМА 3, ТЕМА 4, ТЕМА 5 ТЕМА 6 ТЕМА 7 ТЕМА 8

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 22:15 от Дес

# 1
  • нейде там, където ....
Запис първа, макар да ме няма в списъка.
Мама Ж с бебе Митко, на 1 г. и 4 месеца.

Утре мисля да се разходя с децата около НДК, към 10-10.30, в участъка между Моста и самото НДК. Там мисля, че имаше кафене, около него ще сме, стига да не вали

# 2
С гореща покана към Равия да се върне в тази тема... Ще се постараем да не я слайнясваме - обещавам.

# 3
Айде и аз съм тук. Свекърът доставен. Лудницата изгонена да пазарува за вечеря.

По пътя за летището ми стана лошо - и нямаше къде да спра та сигурно са ме псували, че карам с 80 по магистралата.  ooooh! Добре че имаше ремонти и ограничения та малко ме прикриваше.

Сега като си измерих кръвното ми прилоша още повече - 80 на 50... А пулса..не е за приказки направо  Sad

Кали, ти не си наред да снимаш в това положение  Crazy Айде оправяйте се бързо и скоро да пускаш снимки на Кайо дивака в истинско действие Mr. Green

# 4
  • нейде там, където ....
Всички болни да оздравяват. Аз като бях в болницата с Петьо, не дадох друг да го държи, като слагаха абуката, макар да ми викаха. АМА СТРАШНО МИ ВИКАХА. Но казаха, че иначе трябва да го бодат на всеки 8 часа. И спахме на едно легло. Влезе с пневмония, появи се бронхит. Добре, че ни изписаха бързо, поради предстоящ ремонт тогава.
Пу-пу, дано да няма нови жертви.

Ето нещо за ниското кръвно

# 5
Честита нова тема и дано е само в радост! Mr. Green Всички болни - да оздравяват, всички недоволни - да се ощастливяват!
Аз не пиша много, защото ми е много горещо и седя на климатика, който е несъвместим с компа Mr. Green, пък и няма нищо интерсно. На моя шеф му хрумват разни глупости и аз трябва да му ги доставям. Tired

# 6
хайде и тук да се разпиша - появих се пак след известно време отсъствие, ама имахме малко проблеми домашни, здравословни, после почивки, пътувания и то си мина около месец...

надявам се всички тук да са ОК (за Кало вече знам и, Кали, казвам ти и утк - бързо оздравяване)...

при мен в тоя пек тече планиране на следващата година - главата ми пуши буквално, макар че в стаята ни работят 2 климатика, въпреки мрънканията на зиморничавата ни колежка...

хайде малко снимчици от пътуванията ни, от новата прическа и разни други сценки.... и ще гледам да се мяркам по-често...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124280&view=1&photo=17

поздрави!

# 7
boriva,добре си се завърнала при нас Hug Сега ще гледкам снимки Grinning
Кали как е малкия днес?
jd,ще те впиша веднага,извинявам се,ама досега не си давала инфо Peace
Майра,дано е кратко неразположение и бързо да ти премине.Подозирам че последните ти вълнения ооло гостенката не ти се отразяват добре и имат пръст в тая работа Sad
RAVIA,хайде не се сърди повече,Върни се в празничната ни тема  bouquet

Лека вечер и весел уикенд на всички Heart Eyes

# 8
  • нейде там, където ....
Да, аз рядко пиша, повече чета. Инфото ми - в подписа. не съм се сещала да се вписвам в списъчето. Просто си чета, чат-пат пиша.

Подадох най-после документи за нова работа. Хареса ми, почвам да подавам и на други места.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 23:31 от jd

# 9
Прибрах се преди малко от едно причтно ресторанче с колежките, прекарахме си добре ама утре какво събиране на багаж ме чака, ще ходим и децата да си взимаме изобщо натоварен ден.
Хайде, лека нощ.

# 10
Запис.
Равия, дружината не е същата без теб. Хайде идвай си!
Бори, най сетне се появи. Виждам изкарали сте весело лято Sunglasses Липсваше ни.
Цачи също ми се губи, ама ще я чуя тия дни да я прислушам какви ги върши Thinking
Ние всъщност заминаваме в неделя рано сутрин. И току виж от Лозенец съм станала по-активна в темата, отколкото от офиса Laughing

# 11
само на бързо, че трябва да се връщам в болницата.

Кайо е по-добре днес, цяла нощ беше на системи, сутринта хапна мъничко, не знам как са се справили с обедните сухари. предполагам, че не е ял Confused днес е гадния екип на работа, добре, че дойде свекърва ми да ни подкрепи емоционално, венци щеше да ги изколи от сутринта още. въпреки че те избягват нашта стая.

Майра, снимам го КАло, защото снимките са част от ежедневието ни, и той обича да се снима и да си играе с апарата. искам да запазя колкото може повече от ежедневието му. пък и нали снимам всичко около Кайо. Кога пак ще влиза в болница ?! НИКОГА !! Simple Smile Simple Smile Simple Smile разбира се в наистина гадните моменти, когато страдаше не снимах а си го гушках. ако се вгледаш, на много от снимките се смее. Когато няма сестри около него не е толкова зле. ходим на разходки в един парк наблизо.

хайде, гушки от нас.

# 12
Ние тръгваме за Царево в 5 часа сутринта.Надявам се да успеем да се видим с някои от Вас.
Кали, радвам се че малкия сладур е по добре. Hug

# 13
  • на правилното място, в точното време
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хей,милите ми,слънчеви момичета, как си мислите да минете без мен,а? Ger4o споко ,мила, няккави си комплексирани злобарки не могат да ме отделят от вас!  Heart Eyes
Кали,миличка, съчуствам ти, но и аз като Герчо съм на мнение, че просто трябва да ги овикаш хубаво,за да започнат да се държат не специално, а нормално! Преди години направих луд спектакъл в 3-та градска, тогавашния шеф на болницата доц.Пилософ дойде лично да се извини от името на персонала и лично ни прегледа, заедно с още един професор,почти смъртник. Оттогава знам,че просто трябва да повиша тон и нещата започват да си идват на мястото. Не е само в болниците ,з асъжаление - повсеместно е! Но пък аз не си вадя пушката от чантата  #2gunfire
Майра, аз като кандидат-наемател/нали не си ме забравила/ понеже съм си въоръжена- идвам да те спасявам от свеки- само трябва да избереш:по-бързо ли да я свършим, да не се мъчи,или да я врътнем на шиша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Да се отчета за тооооолкова дългата си липса - четях ви редвно до четвъртък, после забегнахме къмто Сливен- леле, голяма тъпня там- вятър и цигани! Ужас! Shocked От другата седмица ще имам гледачка - дано Praynig да се харесат с беба! Все го отлагах във времето, но нещата  покрай фондацията стават мнооооооого сложни и натоварении просто се налага. Отрязах бабите- искам като кажа -така ще се гледа беба- да ме чуват! Не да си я гледат с много любов,както си знаят те  Naughty
Ние сега прохождаме и това дете ни взима тока ! Вечер се просваме с любимия и заспиваме в движение-полухоризонтално  Mr. Green
 Момичета, искам да кажа на всички ви- много сте ми скъпи! ПРеживявам с всяка от вас нещата,които споделяте! Виждала съм се само с Кали и Гери, но всяка една от вас, ми е еднакво скъпа! Обичкам ви!
Леле,това ако не е обяснение в любов  newsm51 Шекспир пасти да яде! Mr. Green
Айде,спинкайте сега!
На морските - ей,мажете се добре и се обръщайте,да не изгорите! Joy

# 14
А, така, Равия! Няма да се даваме, я!
Мами аз днес съм изперкала да сложа къщата в ред. Чистачката си доведе приятелка и се борят двете, ама и мен колко подреждане ме чака - не ми се мисли... Откакто иван го командировах на вилата пускам само миални и перални и сега като вдигнах щорите и видях прозорците - ами то щори не ни трябват - дет се вика то съседите няма как да ни видят през тоя мат  hahaha hahaha hahaha. Не знем как ще се сбориме, ама съм обещала на мъжо да се изнесем до 2, че искал да си гледа формулата на спокойствие. Довлякла съм и един рейнбол от офиса да видим кво ще излезе от матраците и от дивана... Другата седмица трябва да си прибера наследника и ми се ще нещата да са в ред...

Общи условия

Активация на акаунт