РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 406
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • нейде там, където ....
Чудя се дали да не сменя зимните с летните дрехи и без това май ще си стоя в къщи днес.

И аз това подхванах.

# 91
прибрахме се Simple Smile

изкарахме много спокойно, бяхме на безлюден плаж, на който ни валя дъжд, снимах буря в морето, калоян в пясъка и все такива интересни неща.
много сме уморени за сън, но пък спокойни и обичащи се.

Кало най-сетне започна да ми казва "Мамиии", и ме търсеше постоянно (обикновено сме на "тати)
много се сближихме, абе супер беше.
минахме 1 500 км, не мога да си събера акъла Simple Smile Как ще тръгна на работа утре, не знам. много ми се стои у дома, изобщо не ми се бачка, с КАлоян ми е супер забавно, много ми е смешен.

# 92
Добре дошла отново ,Калина Hug Нали си знаеш, 4е ще 4акаме снимковия материал Wink
МОми4ета, я да ви питам набързо една питанка Thinking.Та- днес най-сетне си харесахме и купихме ламиниран паркет. Само дето го взехме от Практикер, а там монтаж не извършват Rolling Eyes.Сега се 4удя  к ой да ми го постави.Давайте идеи, а ако може и с ориснтировъчни цени на услугата да ми помогнее.... Crazy

# 93
У-вол-не-ни-еееееееееееееее!

Кали, уелкъм бек Hug Радвам се, че сте си изкарали хубаво.

Велмар, нашите майстори миналата година взеха към 100лв за поставянето на ламинат (35-36кв някъде) и 50лв за поставяне на первази. Бяхме ги препоръчвали на приятели и бяха понадули цените #Cussing out Ако някой не ти прати по-евтини - ще ти пусна контакт да ги чекнеш и тях.

# 94
Добро утро, момичета Hug Слагам кафенцето и ви чакам пре дкомпа Grinning, 4е се о4ертава дъъъъълъг ден

# 95
  • на правилното място, в точното време
 Айде откога чакам туй кафе  Hug
Хубав ден и успешна седмица,момичета!  bouquet

# 96
Ей, мами... Кво правите.... И ние се завърнахме от почивката в планината. Хотела беше добър, но въобще не беше пригоден за деца та малките бесняха в общите части. на мен ми звъннаха само 1- 2 пъти от офиса и то за глупости, а шефа 4 дни въобще не се обади - много приятно.... сега обаче от сутринта си чета всичките 1000 писма, които ми е написал...

# 97
Гер4о, добре дошла отново и на теб Grinning.Давайте снимки деееееееееее.Много сте гаднииииии Crazy
Аз пак да питам, няма ли някой да се вклю4и с препоръка за фирма или 4овек за монтаж  на тъпия ламинат Rolling Eyes

# 98
Аз пак да питам, няма ли някой да се вклю4и с препоръка за фирма или 4овек за монтаж  на тъпия ламинат Rolling Eyes

Аз се включих вече Rolling Eyes На Опълченска, като тръгнеш от Сливница нагоре към гарата има един магазин за ламинат - някъде по средата се падаше, там извършват поставяне. Пробвай да видиш какво ще ти кажат.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 11:42 от Майра

# 99
за ламината не мога да помогна - досега винаги съм купувала от един и същи магазин и подложката и монтажа са се водили безплатни - тоест вкл. в цената.

# 100

Аз се включих вече Rolling Eyes На Опълченска, като тръгнеш от Сливница нагоре към гарата има един магазин за ламинат - някъде по средата се падаше, там извършват поставяне. Пробвай да видиш какво ще ти кажат.
Лелеееееее, Майра... ooooh! пропусснала съм Embarassed Дай координати на тия майстори.МОже и до тях да прибегна( ако не ми "отрежат главата" Crazy
а какво стана с поръ4ката на кухнята?Направихте ли я ?Ох, луднала съм.Търся си цялостно обзавеждане и само превклю4вам от едни идеи на други

# 101
Велмар, ще ги поискам от свеки и ще ти пратя.

Кухнята е готова - началото на юни спешно я правихме, че намрихме много настоятлен наемател.

Правихме я тук. Доволни сме - бързо и сравнително евтино. Наемателят я препоръчал тази фирма - той си е направил всички останали мебели при тях и изглеждат много добре Peace

# 102
Майра, благодаря ти  bouquet.А  може ли да споделиш малко инфо за мебелите, които са изработили?Цели някакви знаеш ли, материали....а ако имаш снимки да ги видя "на живо....." Hug

# 103
Велмар, кухнята беше 1600лв без уредите. Малко скъпо ми се струва за бг, на фона, че е много малка, ама по-евтино не намрихме Rolling Eyes За другите мебели не знам цени. Прати ми мейл да ти пусна снимки.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт