РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 400
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • нейде там, където ....
Стискам палци да ги доживеем тия години и да не вземаме колкото вземат сега пенсионерите. И най-вече да не си заминат 90% от мозъчните клетки с акта за пенисониране!
Иначе, майка ми иска да идва да помага, за да отида до Созопол, но беше казала един път, че не може да се отправи с Митко,  какво остава да направи за 30 часа с двамата - няма да ходя до морето без деца. Щото пък свеки я боли кръста, а дори да се оправи, мъжът ми пък не я иска нея . . .  #Cussing out #2gunfire
Ама мойто е нищо, ще го преживея

# 76
Май няма да доживеем  Rolling Eyes Ако пък да - ние ще сме на топло и ще отглеждаме маймуни - вече имаме опит поне hahaha

Ето малко снимки от мен - като Кали я няма да отсрамвам Mr. Green

Ясмин позира пред първото си Ферари  Mr. Green

Old Timer Gala

На тенис

# 77
  • на правилното място, в точното време
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=220766.msg4884748;boardseen#new
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
dew, откъде ги извадихте тез болести накуп?  newsm78Я, бързо се оправяйте! Praynig
 Така е то,както му тръгне на човек отначало- на Ясмин отначало на ферарита й тръгва, после я опитай да я качиш на москве  Joy Joy Joy
Майра, не се оплаквай и тука настана студ - на мен ми е добре, но се чудя как да обличам беба  newsm78
 И аз искам вече пенсияяяяяяя - минавам за млада баба, така че....Имахме празник на града  и на една от люлките бяхме качили беба. Отивам да я взема и питам лелката- цинга естествено - "мъжа ми платил ли е?" И тя ми отговаря: "Да,дядо й плати" Лелееееее,щях да падна  #Crazy Пък аз си мислех ,че съм още млада и ставам  bowuu
 Кате, относно помощта- събираме дрешки, обувки и набираме средства за купуването на раници и пособия.Общо взето с това се изчерпва помощта ни за сега, на този етап.Ако останат финанси, ще осигурим и месечна помощ на няколко деца - нещо от рода на стипендия, с която да ги подпомагаме. Нооооо, това е в сферата на пожеланията и мечтите ни. Миналата година успяхме за 3 месеца да направим това за 6 деца - през зимата и мисля,че успяхме поне малко да облекчим родителите,а и за самите деца си беше добре. 
 Морските как ли се чувстват? Ще умрат от студ на морето  cold Дано се приберат здравички! Praynig
Хубави почивни дни на всички ! Дес се изгуби  newsm78 А и всички намалихте писането    Naughty

# 78
От понеделник три пъти почвах да пиша и не се получаваше. На морето беше много добре и въпреки че не успях да седна на плажа камо ли да легна ама ми беше хубаво с децата, видяхме се с Гери , Ники е голям сладур, ние с Илюян /мъжа ми/ си прекарахме много добре с тях, но честно казано се чудя как тя и мъжа й изтърпяха нашето шумно семейство. Няма да изпадам в подробности как Петър успя да покаже "доброто" си възпитание, чак аз се удивих, защото много отдавна не прави такива неща по време на хранене. След това като му обяснявах /за кой ли път/ какво не трябва да прави когато  се храним но  получих за отговор само едно "мамоо".
На връщане от морето от Макдоналдс в Бургас Петър си избра играчка Шрек, която казва две думи и се оригва и така до Пловдив тая играчка се оригна поне 100 пъти.  
Другата седмица  децата си идват окончателно и малко се замислям за бившата бавачка на Пепи да се договоря с нея от време на време да идва да ми помага с чистенето.Днес ще ходим с Пети в една книжарничка на главната да си избере бои, моливи и разни други неща за предучилищната.
Днес фирмата ни е главен спонсор на маратона по случай  Съединението от гр.Съединение до гр.Пловдив в офиса са ми оставили тениска за Пети ама той хич го няма с бягането.

# 79
Ох Ravia как успяваш да ги откриеш тези теми  Joy

# 80
хе-хе... равия - развесели се с тая тема...
прати ми сметката на лични да ти изпратя малко парички, ама ми обещай че ще ги използваш за някое по-бяло детенце  Laughing.
Мами, с катето ще се вейнем до разлог за почивните дни и се надявам да изкараме добре там. Стискайте палци, че иван кашля от 5-6 дни по-малко и като че ли от вчера започна повече. водих го на лекар и засега като че ли всичко е наред, но къвто съм карък с почивките да не се върнем още довечера  Joy Joy Joy

# 81
Това за червеите май го беше пускал някой.

Абе хората си нямат работа и слушат бабите Shocked Че позволяват да им се и налагат - колко още осолени бебета има в наши дни не е истина просто.. Добре, че не съм прочела още, че някоя е рязала и гръбнака на бебето си, че тогава направо щях да се откажа тотално от тоя форум.

Ваня, за децата е винаги типично да си покажат всички номра прд непознатите Wink

# 82
Прибрахме се от покупки Пети е готов за училище, понакупих му и малко дрехи но не успях да му взема панталони а и бебо няма почти нищо за зимата и есента така че другата седмица продължавам.
Майра  така е но скоро не ми се беше случвало, между другото на госпожицата изглежда много добре до ферарито, голяма е сладурана.
Ger4o да си починете добре в Разлог и дано малкия не се разболее.
Айде утре като акустирам в офиса ще се появя пак.

# 83
Здравейт,е момичета! Хайде и аз да се разпиша истински в темата.Вече съм на работа(от в4ера).Работя по 12 часа и така ще е до неделя.А в понеделник  за капак ще ба4кам от 6 до 23.30 #Crazy.На печелившите- 4естито ooooh! Както и да е . В момента това са ми бели кахъри.Съжалявам 4е  запо4вам с оплакванията, ама  ще избухна ако не споделя Close
Та- свекърва ми от в4ера е тук, за да гледа Дари докато съм на работа.До тук- добре, но..........се запо4ват изцепките.Ще спомена само 4аст от днешните, 4 иена4 еще изпиша цялата тема #2gunfire
От сутринта ми вика 4е това дете нямало ли да спи- аз й обяснявам 4е тя спи по веднъж на ден, а тя  все пак ми вика 4е е малко за нейната възраст и имала нужда от пове4ко сън.Та- хапнало детето по обяд и тя го сложила да спи- заспива Дари  бързо-бързо( тя така си заспива по принцип- сама и без да губи време), и..се събужда след  3
0мин. от там се по4ва- ама ,бабе, много малко спинка....Аз отново с усмивка й обяснявам 4е детето по толкова си спи, тя пак се тюхка ooooh!.Следобед й казах да я нахрани към 16-нахранила я е в 15 #Cussing out и после ми коментира 4е то това ядене се води закуска и не засища Shocked( яденето беше  овесени ядки с плодове и мляко от детската кухня).Аз обяснявам 4е ролята на сл. закуска е  тип междинно хранене и не е нужно да се изяжда пържола с гарнитура, за да се с4ита детето за нахранено.После излезли на разходка- облякла я е с 3/4 4орапи( щото не е намерила 4орапогащник), ватиран панталон, боди с къс ръкав, блуза с дълъг ръкав и яке #Crazy.А имало , видите ли в парка все де4ица с якенца , та и с шапки.Дари  си има кожни проблеми, както съм ви казвала и претоплянето и последващите обриви от това са 4есто явление.Следва нататък изцепките- казвам й да й даде супи4ката от кухнята към 19.30-20ч( тепърва  й въвеждам ве4ерна храна и гледам да й я давам малко преди млякото, с идеята да се засити с нея, а после , заради навика да пийне ако иска 50 гр. мляко и да си ляга).Та- свеки  й дала супата към 18 Shocked- на въпросът ми защо, отговори, 4е викала ам-ам и ...така.А и както ве4е казах пустата му сл. закуска, все едно не я броим #Cussing out.Прибирам се от работа в една пауз и ...Дария я няма. ПИтам къде- отговор- спи Shocked Shocked Shocked.АМа - как така спи- ами - взело да нервни4и нещо детето, след като му е дала при всеки позив "ам-ам" каквото се е сетила( вклю4ително хляб, топено сос4е от зелен фасул и т.н....), решила да я сложи да дремне, щото..."малко спала тя".Та- отивам ве4е  яко напушена до магазина и като се връщам- ортивам да я будя, защото спи от 19 и нещо , а ве4е е 20.30 , а това обикновено е времето когато я оправям да я къпя, храня и т.н....ТО станало време за другия сън и запо4вам да умувам какво ли ще става от тук нататък с режима й ooooh!Будя Дари, тя съответно запо4ва а хлен4и, мрънка и реве,но - няма на4ин. Опитвам се да я заиграя , а тя...ми вдига ръце да я нося ShockedЕй тук ве4е избеснях. Аз като бееб не съм я разнасяла и дундуркала, та камо ли сега Close.(Явно свеки си я разнася така 4ести4ко през изминалите 2 дни).Отивам да я къпя, а тя се скъсва да реве, защото хи4 не е на кеф след целият й объркан режим, правя й мляко , тя изпива 60 гр и ...иска да си доспи.Та- сложих я аз от немай къде, щото друго не мога да измисля, а и ве4е заскъснявам за работа, а свеки ме пита- няма ли да ве4еряш #Cussing out.АМи - няма кво като си сготвила, аз не съм си дошла за да ве4ерям , а за да си видя детето, а какво заварих........
Сега ве4е съм на работа, тя е гузна та гузна(или поне такъв вид дава).Дано е разбрала ситуацията, 4е ще имаме мноого сериозни разправии.Аз се опитвам да изградя режим на малката, още пове4е 4е от октомври ще тръгва на ясла .И без друго ми е притеснено от този факт и гледам да не стресирам детето поне с рязка смяна на режими, а тя- прави каквото си иска по нейно усмотрение.А 4е в яслата никой няма да я слага да спи когато й се прииска, и 4е няма да й тика похапки  когато каже"ам"- не го мисли. Ей, направо съм си извън кожата.На вси4кото отгоре предложи услужливо да й пратя Дария в Плевен тя да я гледа #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy.Ей за това нещо коментар нямам!!!
Съжалявам за многословието, но трябваше да споделя с вас. Благодаря 4е ме из4етохте  bouquet

# 84
velmar,хич не си единствена  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.  Всечки са един дол дренки , за това си намерих жена, защото прави каквото й кажа, а не тя какво мислеля за доброто на детето  #2gunfire
Съчуствам ти ,миличка!
 Герчо, ще пиша на лС! Peace

# 85
Велмар, да те "успокоя" и аз - всички са такива явно. Като искат да си почиват - и айде детето да спи, че е по-лесно.

Моите вчера искаха да ги водя по магазините. За целта бяха предупредени към 14-14 и нещо да са готови за излизане. Прибирам се и какво намирам - сложили Ясмин да спи в 14.10 Shocked  и ми викат - объркахме ли ти плановете Shocked

Знаят, че петък си работя от вкъщи и досега днес ..освен игра с Ясмин точно 20мин никаква помощ не получих..Добре, че отидоха да си пазаруват глуспости, че да си свърша работата на спокойствие.

Абе нямам думи..Още 2 дена стискам зъби, че вече ми писна тотално. 

Мога и за храненето да пиша фермани, ама айде да не отегчаваме другите - все пак е петък Wink

# 86
Хихихихиххи! Постовете все едно под индиго писани. С разлика дамо че едните мама и тати, а другите-свекитата.  Аз направо си завиждам в този момент - днес жената изведе беба на разходка, а ние с любовта приготвяхме и разпределяхме пособията за децата. Доведе ми я заспала, а тя самата беше притеснена, че детенце заспало без да яде. Успокойх женицата,че изобщо не е проблем, няма да заслабне  hahaha Така хем детето ми беше на една хууууубава разходка,хем успяхме да свършим куп работа, без беба да ни мрънка на главите. Сега следобяд ще си излезна с кеф с детето, а не изнервена и няма някоя баба да ми дудне
Айде почивайте си Peace

# 87
  • нейде там, където ....
Като бях с едно дете и аз намирах все кусури на бабите. Сега не придирям толкова, но майка ми сама вдига белия байряк. Не че не им се нервя, ама вече си знам, че нарушен режим се оправя, но свободното време и спокойствието в нужния момент са незаменими. Е, нашите мами не са имали и чак такива изцепки, де. И носенето на ръце минава с известно време рев. не много. Към режима за яслата е добре да се свиква постепенно, но колкото и да се готвим, все не е както е там. и ще има проблеми после. Най-много зависи от госпожите. Аз заради тях закъснях с махането на памперса. На 4 месеца Митко си вършеше миризливите работи на гърне, а на 1 1г. и 5 месеца - мнооого рядко. Защото три месеца се прескачаха двете баби, за да мога  да ходя на лекции и курсове, докато мъжът ми е в командировка. И Митко през това време беше нахранен, дупето - чисто, дрехите - опрани, а манджата - всеки ден различна и вкусна. Което не значи, че на този етап бих ги оставила сами за повече от 12 часа Simple Smile
Разприказвах се, че ми е малко по-широко около врата. Мина сесията, записвам горен курс следващата седмица. Пак ще изляза в отпуск, вместо да ида командировка на море, ама не съжалявам - в този дъжд . . . Децата си ходят на ясла и градина - идилия. Само не ми завиждайте, че ще ви предложа работното си място. А то сивърви в комплект със заплатата  Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 11:00 от jd

# 88
Днес бехме обещали да ходим със семейството на Илю и моето на разходка до Рилския манастир, двете баби ни молят отдавна но в това време разходката се провали.Чудя се дали да не сменя зимните с летните дрехи и без това май ще си стоя в къщи днес.

# 89
Чудя се дали да не сменя зимните с летните дрехи и без това май ще си стоя в къщи днес.
Vania P,като свършиш у вас, намини и у нас  Laughing Откога чакам някой да ми разчисти гардеробите  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт