РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 395
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Много сте ми мили, благодаря за поздравите и страхотните пожелания за Ники Hug
Равия, Минъон, Дес, честит ви празник на патерици.
Кали, никакви болници вече. Само здраве и усмивки оттук нататък.
Ние си прекарваме чудесно лятната ваканция. Ударили сме го на пълен релакс, разходки, хубава храна, секс, не пипаме лаптопа и сме зарязали далеч служебните телефони Twisted Evil Ники беше малко болен в началото, така си тръгнахме оф Сф, с течащ нос и малко Т, но положението беше овладяно. Първия ден го беше страх от морето, то имаше и много силни вълни, но от втория-третия ден го вадим мъчно от водата. Естествено изяде 1 кило пясък, чак вече се притеснявам дали няма да му пристърже на дупето Laughing и (естетсвето) изпи сума ти морска вода. Преоткрих Памперс-ите - освен че оставят дупето винаги сухо, открих че и от вън на вътре също не пропускат вода, дори и дупето да е седнало на брега на морето Peace А на тате Ники се сбъдна мечтата Джуниър да спи без проблеми от 2 до 4 следобед. И как не като преди обед е абсурд да заспи на плажа, а като се приберем на обед едва успяваме да му набутаме 2 - 3 лъжици манджа и грогясва с лъжицата в устата.
Иначе в Лозенец случихме на много добър хотел. Както ни обещаха имаме бебешко креватче, обслужването е на ниво, тишина, хладина, прекрасна гледка към морето и басейна. И като цяло Лозенец е доста приятно местенце, далеч от лудницата на Несебър, Сл. бряг, Созопол и др. Има много приятни ресторантчета, където готвят превъзходно, (а аз се канех да бъда на диета Confused ), има също така 2-3 лежерни бийч бара със сепарета, където можеш да си правиш плаж през целия ден... абе въобще си попаднахме на мястото Simple Smile
Надявам се на безпроблемна почивка до края, до 10 септември
Велмарче, браво на Дари. На нашия момък още му натежава дупето и не смее да се пусне свободно. Правил е няколко тигела по тревата в Бизнес парка, но нищо съществено. Между другото, момичета, кога точно се прави прощъпулника? Тука майките от Младост го правят чак, когато детето проходи стабилно, като един вид отпразнуват свършения факт. Докато в Хасковско традицията е, когато детето направи първия си опит. С този ритуал то се "нарича" да проходи по-скоро и т.н. Вие какво знаете?

# 61
  • нейде там, където ....
За прощъпулника - чувала съм за два вида. един - след първите стъпки и втори - като тръгне стабилно. На първия само се дава пита с нещо сладко на близки, като май през цялото време не се спираш, подклецваш на едно място. Аз поканих една комшийка с малко по-горлямо бебе, купих франзела, късахме хапки, топихме в мед и пъхахме в човките на гарджетата. Втория път наредихме разни неща по пода, търкулнахме питка, тя малко разбута нещата, ама на Митко му беше интересно и си взе първо инструменти - отверка и трион - после разрови всичко, докато изкопа книжката. като батко си.
Аз уча за изпит. Изкусурявам молба за напускане. Ама съвсем сериозно. И приспивам децата.

# 62
ДОбре дошла отново ,Гери Hug.Радвам се 4е сте си изкарали добре. Завиждам ти благородно...това е първата година през живота ми, в която пропускам моренцето Rolling Eyes
За прощъпулника според мен е добре да се направи когато детето ве4е се пуска по-свободно и ходи сравнително стабилно, защото става едно пълзене и търкаляне след питата... ooooh!(а нали трябва да върви  след нея Wink)..И в този ред на мисли , смятам да направя прощъпилника на Дари скоро, тъй като ве4е мога да я 4исля към категорията ходещи Peace.
Аз не пиша  щото по цял ден ти4ам след малката Crazy, а и работим по апартамента, та- не ми остава време.Само успявам да ви из4ета.От другата седмица съм на работа( и свеки ще дойде за седмица да гледа Дари, защото бава4ката още  е на вилата и не мога да раз4итам на нея).Та- ще бъда по-активна и адекватна с теми4ката идната седмица Peace
Попитах ви за срещи4ка, но ..никой не се вклю4и Rolling Eyes.Няма ли желаещи да се видим тия дни newsm78

# 63
  • нейде там, където ....
Аз съм желаеща, ама неможеща  newsm45

# 64
  • на правилното място, в точното време
Аз съм желаеща, ама неможеща  newsm45
  Peace И аз така! Sad
 Да се похваля и аз- беба вече ходи почти стабилно.Само на завоите се олюлява, но сравнително добре пази равновесие. Баща й купи каишки, но така й прежуриха под мишничките,че ми се дорева. Май няма да ги слагам, трябва да е с блузка с къс ръкав, а не по потник, а в тази жега - как  newsm78 Почти си намерих жена за беба, но ще е временно, защото ни предстои фондацията да заработи на пълни обороти и ми трябва човек,който ще гледа беба почти през целия ден.
Да се отчета след  посещението в ДАЗД и АСП- първо да кажа,че в ДАЗД щях да насмета една лелка, дето хванала една купчина закони и ми размахва през цялото време, без изобщо да е наясно как стоят нещата в действителност и то не  в дълбоката провинция,а под носа им в София. Хората имат нужда от реална помощ, а не от четене на Закон и Правилник за приложението му. Почна да ми обяснява ,че видите ли, то това работата с деца не е шега работа и държавата не дава току така лицензия. Ей, ама как ми идеше да й шибна един и да я питам, тя откога не е ходила при деца и семейства в риск, при деца,които истински се нуждаят от помощ #2gunfire #Cussing out Накрая взе да стопля,че аджеба и без нейния лиценз мога да си работя  и е в нейна полза да ми съдейства, за да не пусна жалба до началника й за въпрепятстване на НПО,която има ресурс и желание да помага. #Cussing out
Още не мога да си обясня и сигурно целия ми живот няма да ми стигне да разбера, защо на един държавен чиновник трябва да му креснеш, да му повишиш тон или поне да го погледнеш лошо, за да започне да прави това,за което е поставен там, а не да ти пречи  #2gunfire #Cussing out
 Такааааа, оплаках се! Не ми олекна много, но поне сега ще мога да спя  Mr. Green
 Браво на Гери,че е уцелила 6-цата на курортите.За сега май само тя е доволна от почивката.Дано  Praynig и до края изкарат безпроблемно. Успех и на Кали в почиването! Peace
Миньон, не мъчи детето с тия буламачи. Ако можеш да приготвяш храна,по-добре така.Аз така се бях измъчила с капризите на беба- пробвах де що има марка в Бг, не и не  Naughty, докато открия,че обожава супа и ориз. Сега сме разширили менюто,благодарение на едно майче от юлките,тая женица има да я черпавам сто години и обратно   bouquet Фиона ми отвори очите как да си храня детето- сега ядем пилешка пържола със салата, абе направо сме готови за кръчма. Joy Joy Давай на Ванката да си яде от вашата кухня,далеч по-вкусно е Peace
jd, споко, тука всички сме "лоши " майки - ходим на работа, стоим пред компа, а децата с есамовъзпитават и се самообучават  Mr. Green Joy
Майра,много се умълча нещо  newsm78
 Приятна почивка на почиващите  Hug

# 65
Здравейте и от мен  Hug
Честито на всички рожденници   bouquet  bouquet  bouquet
Изкарахме чудесно на морето на който му се гледат снимки ето  Wink http://ekaterinam.multiply.com/photos/album/3
Все още не успявам да ви изчета, защото съм засипана от работа ...
Сърдечно благодаря на Равия, която ме е включила в спокойните и разумни хора  bowuu bowuu bowuu  Тя е първия човек, които е вникнал дълбоко в мен и е осъзнал, че дълбоко в себе си съм смого благ и спокоен човек  Rolling Eyes

# 66
Кате, според мен Равия не те е включила в списъка на спокойните и разумни хора, а просто те е забравила с ОНЗИ списък  Joy Joy hahaha. Недей така, не се познаваме от вчера Mr. Green.

# 67
Кате, според мен Равия не те е включила в списъка на спокойните и разумни хора, а просто те е забравила с ОНЗИ списък  Joy Joy hahaha. Недей така, не се познаваме от вчера Mr. Green.
Стига ми срива рейтинга де  bowuu  Joy
Аз съм добра, кротка и разумна   bowuu

# 68
Привет и от мен!

Аз като гледам - все неразумните и неспокойните отговорихме на Равия Mr. Green

Завиждам ви за моренцата и хубавото време. Тук вече е есен - не че имаше лято де.

Аз чакам с нетърпение да дойде неделята и да гоня гостите. Само ще спомена, че прочетоха по 3 големи книги за няма и 2 седмици и няма да разказвам повече колко помагат Tired

От днес имам в офиса пък и един студент. Изтупал се днес в 8ч - няма монитор Crazy и седи и тъпее. Няма го шефа, няма ги секретарките. До 9.30 се чудех какво да го правя ooooh! Утре като за вторник съм плътно 9-12 на 3 срещи.

# 69
Катеееееее,зло да те забрави! Направо ми излитна от ума,душо! Хич не се вписваш при разумните и кротките.И твойта уста голяма,като нашите!  Hug Само се чудя,защо спокойните мамчета още си траят, ами не вземат да дадат рецептата. Момичета новините около мен са лавинообразни- имам жена,която да гледа беба почасово bowuu само дето не мога да я ползвам всеки път,когато ми е нужно, наага се да се съобразя с нейния график, но за сега мога да се вместя в това, при нужда викам Марчето- това е майка ми, но за в бъдеще - ще трябва да търся някой по-свободен.
Започвам акцията покрай 15 септември и не знам доколко ще имам време да пиша,но обещавам да чета- накрая на седмицата-ако съм жива, ще пиша  Peace
Обичкам ви и  се пазете!  bouquet

# 70
Равия, кажи с кво се занимаваш сега, ква акция - за кво иде реч...  Може да помогнем...

мами, аз вчера щях да убия майка ми като се прибрах от работа. Цял ден била с температура, ама не ни казала, че да не ни притеснява  Shocked.  Вечерта влизам и заварвам китна гледка. Майка ми лежи в детската, малкия отворил всички врати в къщата и ремонтира наред. Поглеждам гриза една гума от кола и се хващам за главата. Мъж ми има колекция от колекционерски колички - малкия ги докопал и в шкафа се мъдри само една - без гуми  Joy Joy Joy. Почвам аз да издирвам колички из цялата къща и да ги сглобявам - коя без врата, коя без гуми. Играл си малкия, ама добре, че е предвидим та открих всичко - няколко в коша на количката, няколко в барабата на пералнята, няколко под секцията в хола (детето си прави паркинг там) и една блажнно плува в кенефа  hahaha. Добре, че мъж ми имаше работа до късно в офиса, че не видя китната гледка, че щяхме да имаме биг мама скендъл. Майка ми продължава да играе ролята на умиращия лебед - вече съм я натъпкала с хапчета и съм и премерила температурата 37, 8 - не е като за умиране. Накрая си признава... Звъннал телефона, докато майка ми простирала на балкона (имаме сушилня, ама пустите навици #2gunfire #2gunfire #2gunfire), детето си играело на спалнята - отишла майка ми да вдигне телефона и като се върнала малкия блаженно си играел с бутилка разредител и се клепал обилно. Това къв 5! Та майка ми отново не счела за нужно да ми звънне - да не ме притеснявала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Звъня аз на педито - педито ме пита мирише ли му остата на разредител... Ами мерише мама му стара. Той обожава капачки и предполагам, че като я е отворил веднага е налапал капачката. Както и да е - ако гълтал нямало проблеми, ако откажел да гълта в Пирогов. Гоня аз хлапето с бутилка вода - той не иска да пие - аз вече съм пред истерия. Майка ми гордо заявява 5 мин по-късно - не се притеснявай - може да не е жаден преди малко изпи една бутилка мляко  Shocked Shocked Shocked. . Е, щях да я убия просто  #Cussing out. То верно, че вчера си подаде документите за пенсиониране и вече официално е кандидат - пенсионер, ама не очаквах, че толкова бързо ще я хване старческото малоумие. Винаги съм подозирала, че с акта за пенсиониране умират 90% от мозъчните клетки, ама някак очаквах процеса да е по-бавен.... Та като резултат се пробвах да спя в стаята на дребен, че да го наблюдавам през нощта, но сигурно съм спала сумарно 1 час. направо ми се разгони фамилията и незнам как ще го изкарам този ден в офиса. мамка му стара - то бива, то може, но пък толкова просто не е редно! Та така - вчера имах спокойна вечер... Как да обясня на тази жена кое е важно и кое не - звъня ми вчера три пъти на едно събрание, защото разбирате ли не могла да намери биберона на иван - все едно аз съм си го взела в офиса! Ами да потърси - някъде в леглото се мотае обикновенно... Ама като е имало за кво да звънне не го е направила... Как да и обясна да не го оставя да ходи на балкона - там има инструменти и може да се нарани и бои и разредители! Как да и обясня, че вече не се налага да простира, защото сушилнята е за това! хем за 1 час е готово прането, хем като го простре на терасата аз го намирам случайно след месец примерно като търся отверка или нещо подобно и отново отива в пералнята. как да и обясна да не простира изобщо щото сме остъклили терасата и сме я санирали и тая влага от прането освен да прави мухал на тавана няма къде да отиде ако не е отворен прозореца, ама тя не отваря, че през този прозорец ни обраха миналата година! Ех, значи.....
равия, душо, ако някой ти е писал на лични със съвети как да си държиш езика зад зъбите ми кажи тайната, че вчера пак казах едни неща, дето не трябваше. Ама разговора пак тръгна в посока аз гледам това дет от едно парче месо и знам кое е най-добро за него. Е, хубаво - никой не и отрича помощта, но захранването с кориселин не влиза в доброто за детето. Айде, оплаках ви се...

# 71
Герчо, Герчо, гооооляма изненада са ти спретнали!!!
Дано всичко с малкия е добре  Praynig

Налегнаха ме изведнъж много проблеми наведнъж: Гергана беше с Т, после с обрив, така и не се разбра защо. Най-вероятно вирус. Майка ми е с перде на двете очи (а тя гледа Гергана). Мъжът ми е с множество язви (слава Богу некървящи). Тепърва ще мислим план за действие.

# 72
Малеееееееее  #Crazy #Crazy ужас, Ger4o! а аз си мислех,че само мойта майка ми ги спретва тия с "да не те притеснявам". Да се похваля - за сега съм доволна от жената! Даже сега оставихме беба с нея в парка на люлките, а ние малко да отдъхнем,че голямо тичане пада. До 8 и половина да я гледа, аз да се просна на спалнята,пак е нещо.Иначе идеята да тичам след беба 2 часа е просто убийствена. Shocked
 Относно акцията ни- помагаме на деца от социално слаби семейства с учебни пособия и помагала за учебната година. На някой по-беднички им осигуряваме и дрешки, но за там трябват стинки повечко, та колкото можем. Иначе сме захванали една регистрация и подготовка на едни проекти, чак главата ми пуши! Rage
 Оплаках ви се, отивам да полегна,че тая вечер трябва да нахвърля идеите за проекта.Ще намина да ви проверя как сте по-късно! Peace

# 73
Добро утро,

Герчо,  #Crazy направо майка ти бие всички рекорди.

Равия, и твойта не е лесна. Бтв, децата се държат различно с гледачките когата нас ни няма - така че не с притеснявай за ЙоЙо Peace

Нашите баба и дядо са уникум. Лягат си хорицата в 22ч и си спинкат сладко сладко до 8 сутринта. Ехх живот Wink

Днес като тръгвах на работа в 7.40 беше 7 градуса...Искам на топлоооооооооо. Предните години по това време бяхме винаги на почивка - Канарските, Кения, САЩ, ама сега няма Cry Cry

# 74
Майра и тук е студеничко  Sad Лошото е, че се очертава студ и за 4-те почивни дни....
Голям кеф било да си пенсионер  ехххх  Party спинкаш по 10 часа, разхождаш се  Crazy а държвата ти дава парички в края на всеки месец  Laughing ние дали ще ги доживеем тези блажени години  newsm78
RAVIA дай повечко инфо как може и ние да помогнем  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт