Много сте ми мили, благодаря за поздравите и страхотните пожелания за Ники
Равия, Минъон, Дес, честит ви празник на патерици.
Кали, никакви болници вече. Само здраве и усмивки оттук нататък.
Ние си прекарваме чудесно лятната ваканция. Ударили сме го на пълен релакс, разходки, хубава храна, секс, не пипаме лаптопа и сме зарязали далеч служебните телефони
А на тате Ники се сбъдна мечтата Джуниър да спи без проблеми от 2 до 4 следобед. И как не като преди обед е абсурд да заспи на плажа, а като се приберем на обед едва успяваме да му набутаме 2 - 3 лъжици манджа и грогясва с лъжицата в устата.Иначе в Лозенец случихме на много добър хотел. Както ни обещаха имаме бебешко креватче, обслужването е на ниво, тишина, хладина, прекрасна гледка към морето и басейна. И като цяло Лозенец е доста приятно местенце, далеч от лудницата на Несебър, Сл. бряг, Созопол и др. Има много приятни ресторантчета, където готвят превъзходно, (а аз се канех да бъда на диета

Надявам се на безпроблемна почивка до края, до 10 септември
Велмарче, браво на Дари. На нашия момък още му натежава дупето и не смее да се пусне свободно. Правил е няколко тигела по тревата в Бизнес парка, но нищо съществено. Между другото, момичета, кога точно се прави прощъпулника? Тука майките от Младост го правят чак, когато детето проходи стабилно, като един вид отпразнуват свършения факт. Докато в Хасковско традицията е, когато детето направи първия си опит. С този ритуал то се "нарича" да проходи по-скоро и т.н. Вие какво знаете?
(а нали трябва да върви след нея
)..И в този ред на мисли , смятам да направя прощъпилника на Дари скоро, тъй като ве4е мога да я 4исля към категорията ходещи
, а и работим по апартамента, та- не ми остава време.Само успявам да ви из4ета.От другата седмица съм на работа( и свеки ще дойде за седмица да гледа Дари, защото бава4ката още е на вилата и не мога да раз4итам на нея).Та- ще бъда по-активна и адекватна с теми4ката идната седмица

Накрая взе да стопля,че аджеба и без нейния лиценз мога да си работя и е в нейна полза да ми съдейства, за да не пусна жалба до началника й за въпрепятстване на НПО,която има ресурс и желание да помага.
и до края изкарат безпроблемно. Успех и на Кали в почиването!
, докато открия,че обожава супа и ориз. Сега сме разширили менюто,благодарение на едно майче от юлките,тая женица има да я черпавам сто години и обратно
Фиона ми отвори очите как да си храня детето- сега ядем пилешка пържола със салата, абе направо сме готови за кръчма.
. Недей така, не се познаваме от вчера 

спинкаш по 10 часа, разхождаш се