РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 400
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Кате, аз съм много лоша майка.
Ако калоян започне да накуцва или си промени походката, изобщо няма да забележа. Наистина ми стана гузно,като чета колко си изпълнителна. аз от 6 месеца все не мога да намеря време една ваксина да му сложа.

Калино моме, ще забележиш и още как, дано никога не ти се налага де  Praynig Praynig Praynig като си го знаеш как си тича и си скача и в един момент се закриви на ляво или на дясно или ти стъпва като във паници, няма как да не забележиш!
Ти си супер майка и се занимаваш с детето си 10 пъти повече от мен, така че не си мисли такива простотии!  Hug

# 256
Лелееее, Калина, Кате - вие като в отчетните - по 2-3 бързи четки, потупване по рамото  Joy Joy Joy. И приза най-добра майка се подмята, а  Crazy. Кате, ти обиколи всички лекари - ако всички казват, че му няма нищо значи му няма нищо. То вярно, че е лесно отстрани, ама мисля, че този път хипохондрията ти взе застрашителни размери  Naughty Heart Eyes.
Иначе аз да ви се похваля днес теглих една сосна на офиса и се прибрах към 5. Поръчала съм си унгарска кухня и я чакам с нетърпение и после в леглото, че нещо се разболявам.

# 257
  • на правилното място, в точното време
Влизам набързо да кажа, дане си мислите,че лудите са на изчезване. Амииииии, не са. Онзи Людмил -битника, дето се връщат в пещерата не е сам.Тука едно майче от Д-град родила в къщи сама с мъжа си  #Crazy
Сега тука доФторята са се втрещили и не искат да записват бебето  hahaha Напраооооо ми се изправи косата от ужас! А познавам и двамата, по скоро и четиримата - брата на момчето и жена му- също. Те мамите са форумки тука, но са от тия - фанатизираните кърмачки  #Crazy Ккава лекция миловидна ми треснаха преди време за ползата от кърменето, чак не можах да се включа, за да кажа,че аджеба не е нужно да ме агитират, щото аз си кърмя бебс.
Отивам да събирам още бисери. Mr. Green
Кате, вземи се в ръце,мило.Мишето си е добре, повярвай го! Peace

# 258
домашното раждане е много разпространена практика на запад, само че там има дежурна линейка, която е на разположение ако нещо се закучи да ги закара веднага в болница.
и в бг има много фенове на т нар естествено отглеждане на деца. не са всичките фанатици като людмил, той си пада по една особена философия и религия, за това те дразни така, надушваш го, Равка

ГЕр4о, тук сме отчетна тема бе. аз ако катето не изчеткам, кой ?! Simple Smile

мацки, мислете рими за новата тема... ей го къде е 15 страница

# 259
мм да, тук раждането вкъщи присъства наред с другите в информацийките. Другото много популярно е 2ч след като си родил да се прибереш.

Иначе тук има т.нар. Waldorfkindergarten или Waldorfschule - детска градина и училище, развиващи творческите способности на децата. Не знам в училището каква точно им е програмата, ама тези детски градини са нон стоп в гората - няма студ, няма дъжд - навън. Затова тук и децата ходят с едни смешни ботуши и панталони, да не се мокрят. Много популярни са и детски градини със сауни и калявания и тн ...може фермани да се напишат. Много се стремят да са близо до природата, макар и в по-модерните условия.

Моята гледачка например е почивала тази година във ферма. Кажете го това в България и гледайте реакция Wink Макар че и там навлезе селския търизъм, но не знам дали само чужденците не го практикуват. На нас също ни е любимо в Италия да си вземем не хотел, а Bed & Breakfast - спиш в частна къща тип хотел, ама закусваш със собствениците и всички гости на 1 маса - няма по-добър начин да се докоснеш до народа Peace

Отплеснах се..Айде лека нощ Wink

# 260
тук от няколко седмици има валдорфска градина. не знам подробности. само рекламата им видях

# 261
Ете този селски туризъм хич не ми е по сърцето. "Да съм се докоснела да народа" - хм, newsm78 че аз всеки ден съм си сред него- сега остава и да седна да ям с някой чичо дето пуфка и се у...а през две хапки  Sick Айде молим ви се.Ще си го спестя. Пазара на Димитровград ми стига ,че и ми артисва.Ако някойй му липсва, молим да заповяда- екстрите са една върху друга- я циганка ще те праджоби, я ще върви след теб и ще ти плюе семки в гърба, или пък някоя задъхана , натоварена с десетина чанти лелка, дето е прегладняла и млящи мекици ще мине покрай теб и ще се пообърше  Mr. Green Айде да не ви ги изреждам, ами да останат изненади и за като дойдете  hahaha
Кали, за Людмилчо сигурно си права.Непоносимост имам, ей така без дори да знам. Ми то природа мойто,бе , к`во да го праиш  Joy Joy Joy
Айде хубав и спорен ден от мен!  bouquet

# 262

Моята гледачка например е почивала тази година във ферма. Кажете го това в България и гледайте реакция Wink Макар че и там навлезе селския търизъм, но не знам дали само чужденците не го практикуват. На нас също ни е любимо в Италия да си вземем не хотел, а Bed & Breakfast - спиш в частна къща тип хотел, ама закусваш със собствениците и всички гости на 1 маса - няма по-добър начин да се докоснеш до народа Peace

Отплеснах се..Айде лека нощ Wink
Шъ Мъ прощаваш, ама и аз съм била на селски туризъм - в Триград.... Спахме в къщата на едни на едни полу турци дето ме зарибяваха колко било топло тази есен и спели още по чаршафчета. Към 4 се събудих вдървена от студ под юргана и остатъка от нощта прекарах по анцунг и яке с качулка  Joy Joy Joy. даваха ни да ядем от същото, дето даваха според мен и на прасетата - примерно мазна леща, в която плуваха едни лоени мръвки, не ви е работа да знаете. Та аз 3 дни изкарах на кебапчета и пържени картофи, като се успокоявах, че поне са домашни. И като видях в кофата тарелките от Била ми идеше тея да ги избия до един  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Та селския туризъм е много готино нещо - студено ти е, гадно ти е, банята е обща за къщата и не се заключва  Joy Joy Joy, ядеш отвратителна храна и на финала си ужасно горд от себе си  hahaha hahaha. Това разбира се си го спретваш срещу сума, срещу която ще си почиваш блаженно на поне 3*. ЕстеФствено сигурно се сещате, че не повторих.... айде няма нужда да ми е гадно, щото видите ли трябвало да се връщаме към корените си. Аз да ви кажа нямам нищо против топлата вода, климатика, колата, менюто с поне 100 позиции и други разни такива признаци на цивилизацията, които не са на почит при селския туризъм. А и да ви кажа бяхме голяма компания от все интелигентни хорица, дето да им се неначуди човек как с дни говориха колко било хубаво  newsm78 newsm78 newsm78. сигурно аз съм повредена, ама втори път с яке с качулка няма да спя  Mr. Green

# 263
Гер4о, там е работата, че в България си мислят, че пари се изкарват без да вложиш нищо. Днес ти си била недоволна и няма да повториш, утре друг..и така ще им западне бизнеса.
И моите свекита искаха да набутат някакви боклуци в чисто новия ни ап вместо 1 нормална кухня, пък младежа да плащал 250е наем..То ако ставаше така..ехеее

# 264
Писах, писах и изчезна.Та ние ходим на такива места, естествено винаги със самостоятелна баня и тоалетна и досега никой не ни е предлагал леща за вечеря.Почти навсякъде има малки хотелчета, ако е къща я наемаме цялата, за да не се пречка никой.Сега съм набелязала тези:
www.selo.bg/pics/belintash2.jpg - Старите къщи, Мостово
www.arbanassiresort.com/tvorcheska.html  - Арбанаси
www.biohotel-bg.com/
За Триград няколко пети оглеждах къде може да се спи ама за сега нищо не ми хвана окото.
Ама скоро няма да успеем да се измъкнем.От днес сме с бавачка, свеки замина до сега съм звъняла на жената само 4 пъти.
Майра тамън щчх да ти пиша че наема ти е нисък и видях че е в евро.

# 265
Селския туризъм за мен е оксиморон! Mr. Green Това може да си го причини само човек, който живее в екстри и за 5 дни решава да се върне към времето на Крали Марко или Хан Аспарух После се прибира, кисне се два дни във вана с обезмирисяващи препарати, ходи на сауна, за да изкара всичко де що е останало от мръсотията и отново се потапя блажено в чистичкия си и уреден живот,разправяйки как е бил на м....а си и ял боб НАТЮР и около него всички цъкат с език.....
 Влезнах набързо да дам отчет- чух се с Гери! Heart Eyes Затрупана е с работа, Ники вади зъби, малко има сополки, но от понеделник трябва да е на ясла. Вече е проходил стабилно  smile3501, поради което мама Гери трябва да омеси питка  hahaha Надява се скоро да има време да влезне и да се отчете подобаващо, щото това на нищо не прилича, а и каза да ви зарибя, да чакате със затаен дъх снимките от морето  Wink Снимките са качени в нета,само трябва да влезне и да ни подаде линкчето.
В тази връзка се сетих, знаете ли как е линк в множествено число?
 Линкове, си мислите ,може би.... Mr. Green Нееееееее! Naughty
ЛИНКИ - мн.число на думата линк!
Айде хубава и спокойна вечер! На болните -здраве, на работните - почивка, на майките - един влюбен до уши татко  Blush
Аз компенсирам, щото тати го няма, за това си имам тенджър и диво хлапе. отивам да положа морно тяло....

# 266
Мили мои сладурки!
много хубаво било да ви попрочете човек
ма то тва аз човек ли съм - не! аз съм едно говедо /като тия от селския туризъм само дето не съм лилава на петна/
как можах да се затрия за толкоз дълго време Banghead
сега монаго важно да не забравя да кажа на Катето - споко не куца сериозно! Дени така куца цял ден и аз като тебе веднага го прегледах обстойно /без  снимка де/ но се оказа че диването просто му е кеф
сега от време на време си понакуцва и то с такава доволна физиономия че няма как да объркаш че го прави нарочно - само дето не намига
Кали не е вярно че няма да забележиш - аз съм по-лоша майка ама веднага го видях
много тръстика беееееееееее #Crazy
дайте насам малко китайчета да пожънат да мога да си изчета форума!
чакайте ся да си похваля калпазанчето че сигурно по Коледа ще вляза пак както съм почналаМ
бръщолеви та се не спира - майка ми вече на бегом изчезва като се прибера щото я боляла глава от неговите приказки. Питам се от това по-зле има ли newsm78
сигурно има - като почне да се разбира какво точно бръщолеви / Mr. Greenзасега просто не мога да му хвана точно какъв език ползва/
ама затова пък сигурно има смисъл щото така усърдно върти езика и борави с мелодиката на речта че аз като филолог просто се гордея с него
мога даже да докладвам за това дали научава трите езика - и на трите като го питаш къде е това или онова - посочва, разбира мама, тати, лампа, топка, вода, папо и тн и на трите, явно теорията е вярна
освен това е роден техничар - успешно вади кабели от ПЦ, батерии от играчките като в редки случаи успява да върне батериите обратно и играчката отново пропява
о да и напредва със зъбенето - пробива 14-15 зъб
аз вече им изтървах бройката /броя ги само като ме докопа и остави ясна захапка на ръката ми/
освен това си мие зъбаците, набожда хапчици на детската виличка и се храни успешно с тях
не знам защо само хляб иска да яде newsm78
сигурно щото баща му е хлебар Mr. Green
а забравих
скоро се пробва да си сложи спирала - щото ме гледа и копира ама четката беше в мев та за него беше останало само шишенцето с туша и не успя
почти си бръкна в окото обаче Joy
и скоро беше болничък та сега като срещне термометър си го пъха под мишницата и се разхожда с него с много сериозна физиономия - майка ми казва че такава била моята физиономия като съм му отчитала температурата - явно се мъчи да я докара същата hahaha
ми тва е
освен че често ходи насинен като пребит щото и голям дивак друго няма какво да се хваля
сега и да се оплача:
дългото диване ми ходи здраво по нервите!
последната простотия която разбрах че е направил:
изчезнаха ми приложенията и игрите от телефона
аз не ги ползвам ама реших да си копна една програмка дето чете ексел за да не ходя с разни листи непрекъснато и кво да видя - не бачкат
после реших да го ъпдейтна - барем се оправи а той съвсем се скапа и хич не се стартираше
съответно не си притеснявам хич щото тела е от март и има 2 годнки гаранция
казвам му да ми свали кутията с гаранцията и тука идва проблема - той ПОДРЕЖДАЛ човека и кутията му пречела и за по-лесно я метнал! #Cussing out
ми ко да ви кажа последва луд скандал /аз крещя че е малоумник а той вика че съм мърла щото не съм подреждала и се налага той да го прави/
теглих му една...................................................... /по-дълга беше/
и се тръшнах пред ПЦ да чета форуми за гСМ на рзни маняци
на 4-тия час намерих руски форум в който милите братушки наааааааааааай-подробно са обяснили как се преинсталира софтуер на тел, като за целта най-услужливо са предоставили на каръка който му се налага да го прави дори последните различни версии на софтуера за конкретния модел на тъпото ГСМ
добре че от цяло лято с руснаци почти го научих тоя език Wink
и така след 5 часа борба с ГСМ-то победих аз!
сега бачка много добре, има игри и приложения, има ексел и единственото от което се лиших е бг меню, което и без това не ползвам
и кво да ви кажа - говедото му с говедо след като в 3 часа пред нощта му казах че съм оправила работата ми каза: еееееееееееееееее и за кво беше тва викане като си знаела как да го оправиш
е как да не го убие човек!
та това е всичко около мен
много силно си ви гушкам и цункам и ви моля да цункате от мен дребовците Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 267
М да, Швейцария е приказно. Ние ще сме точно на планина и много се радвам Simple Smile
Италия съм била за съжаление само в Северната част и не мога да кажа като цяло, ама Швейцария сме я обходили бая - и никога не отказвам да отида пак.

По същата причина Италия ми е много любима. Обходила съм я няколко пъти от северната част та чак до Сицилия.

Хайде лек последен работен ден и много весел уикенд!  Hug

# 268
Привет, мами...
C-3PO, шЪ сА бием ако пак се затриеш...
Аз да ви се оплача, че май няма да строим - дават много малки проценти застрояване и не ми се занимава с този масрав за 100 квадрата. А и от един апартамент 100 да скочим на друг апартамент 100 кв ми е малко безмислено. Аз се надявах на поне 150 кв, че да имаме още 1 стая, ама криви ми излязаха сметките. май сега ще мина на вариант да взема някакво двустайно, че да вложа паричките пък и да има къде иван да си води гаджетата като му дойде времето... Много ми е тъпооооо....
 Единственото хубаво нещо днес е, че си взех колата окончателно. Смениха и ролки, ремъци, масла и т.н. обичайни простотии дето се правят като се вземе кола втора употреба и слава богу нищо допълнително ен е излязло...

# 269
запис  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт