Култови реплики, фрази, надписи и т.н.-4

• 44 236
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
  • София
 hahaha Joy hahaha

"лош енд гол"
(Транскрипция на името на шампоан Wash&Go, дочута в магазин)

Хора, говорещи за Космодиск:

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам"

"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"

"С него съм дори и на вилата."

"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."

"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."

"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."

"Отзад ми е вече пет години."

"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"

"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи"

"Става и за мъже"

"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие"

"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"

"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз"

"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време"

Дано не е пускано  Mr. Green

# 108
# 109
Най-забавните надписи, събирани от пътешественици по целия свят (преписах ги преди 1 година от някакво списание, ама кое беше newsm78 - забравила съм)

В сръбски хотел: "Опъването на чаршафите с удоволствие е работа на камериерката."

В хотел в Акапулко: "Управителят лично е изпробвал цялата вода в хотела."

В асансьора на парижки хотел: Моля, оставете всичките си ценности на бюрото."

В хотел в Токио: "Приканваме ви да се възползвате максимално от услугите на камериерката".

В хотел в Букурещ: "Асансьорът е в ремонт до утре. През това време дълбоко съжаляваме, че ще бъдете ядосан".

В хотел в Атина: "Приканваме нашите гости да се оплакват от хотела всеки ден между 9.00 и 11.00 часа в офиса".

В хотел в Токио: "Моля, къпете се вътре в банята".

По стаите на хотел в Токио: "Забранява се пушенето и вършенето на други отблъскващи неща в креватите".

В хотел в Токио: "Забранено е да се крадат хотелските хавлии. Ако сте човек, който не би направил нещо подобно, моля, не обръщайте внимание на тази табелка".

В майнски ресторант: "Отворено 7 дни в седмицата, а също и през уикенда".

В супермаркет в Охнконг: "За ваше удобство ви предлагаме енергично и ефикасно самообслужване".

На вратата на италиански магазин за сувенири: "Купуваме буклуци, продаваме антики".

В магазин за мъжко облекло в Такома: "15 мъжки вълнени костюма - за 10 долара. Няма да издържат повече от час".

На витрината на магазин в Орегон: "Защо да ходите на друго място, където ще ви измамят, когато можете да влезете тук".

В ресторант в Найроби: "Клиентите, които считат, че сервитьорката се държи грубо, трябва да видят управителя ни".

В химическо чистене в Банкок: "За най-добри резултати свалете панталоните си тук".

В обществена пералня в Рим: "Дами, оставете дрехите си тук и прекарайте остатъка от следобеда в забавления".

В бюро за продажба на самолетни билети в Копенхаген: "Ние взимаме багажа ви и го разпращаме по всички посоки на света".

На магистрала в Тенеси: "Ако този знак е под водата, пътят е непроходим".

На гробище в Пенсилвания: Забранено е да късате цветя, освен ако не са от собствения ви гроб".

На химическо чистене във Франция: "Ние не късаме дрехите ви с разни машини. Правим го нежно и на ръка".

# 110
# 111
# 112
  • София
  И аз да споделя каква реклама видях до офиса ни вчера: пишеше Ауспуси Vito и отдолу снимка на гол женски задник, под който пише "с най-добрия звук" От спирката до работата си ходех и се хилех самичка  Laughing

# 113

Писмото до "Море от любов" с адресат на ул "Даблю Даблю" обл. Ком ми е фаворит. Joy

# 114
 Joy Joy Joy Joy някой просто къртят Joy

# 115
  • Sf
Надявам се, че MOF няма да има нещо против да постна това - гледайте надписа на лозунга над децата

http://img260.imageshack.us/my.php?image=scan0001sw9.jpg

Заклинания, хахахахахах

# 116
  • Шотландия

Писмото до "Море от любов" с адресат на ул "Даблю Даблю" обл. Ком ми е фаворит. Joy
Бе това не е ли майтап? В смисъл, има ли такова писмо? ooooh!

# 117

На истинско прилича, има и печат от пощенската станция.

# 118
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
на кола - МПС в ПМС

# 119
  • София

Писмото си е съвсем редовно и нормално написано.  Rolling Eyes Flutter
Пратено от Венера Йорданова, 2500, гр. Кюстендил.
Пощенско клеймо си има, с дата 1.7.03 - 10 часа ...
Получател Наталия, улица "Дабалю, дабалю", ж.к. Море от любов, област Ком, град София.

hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт