Отговори
# 195

ееееее ... Срам нямате! Явно за "Вашата" фирма "дреболии" от сорта на "спазване на срок", "гаранционно обслужване", "време" и т.н. - неща, които са част от търговската етика, не са проблем. А на всичкото отгоре сте и възмутени  Sick Доколкото разбирам, Чиколина не е очаквала нищо повече от спазване на договорните отношения. А ако и "съжалението за причиненото безпокойство" е поднесено по начина, по който се включваш в темата ... 
Благодаря, Чиколина! (не, че ще ползвам услуги на фирми от Бургас, но съм учудена от отношението и реакцията)

Звънче случват се и такива работи през лятото, когато работата е най-много, а и както е споменала Чиколина доста от колежките, през които минава информацията бяха в отпуска. Чиколина се свърза с мен тук във форума, мисля, че можеше да ме уведоми лично за проблема си след като поддържахме диалог, не аз да научавам последна във фирмата, и ако беше написала 2 реда, сега нямаше да се стигне до тук. Мисля че съм отговорен човек, и след като съм поела ангажимент за нещо гледам да съм точна. Пак повтарям проблема и е решен, и не виждам смисъл да оплюва някого, който в крайна сметка си е свършил работата!
Нямам какво повече да коментирам. Няма идеална фирма - винаги има доволни и недоволни.
Чак сега пи6а, zаЩото до сега не бях влиzала. Не е нужно да пи6а романи, zаЩото вижда6 реакцията на останалите съфорумки. ВЕЧЕ са поправени, да, след като както споменах баЩа ми специално zаради тях се раzкара до там, тъй като на6ата ваканция е чак от 5.08. Аz съм оти6ла в отпуска, а не да търся интернет клубове да те търся, не zнаех и, че само с връzки Ще бъдат навреме поправени. Все си мислех, че хората си гледат работата и си спаzват сроковете. Като има много отпускари лятото мисля, че е редно да не се вzемат и много поръчки. ЗаЩото със сигурност zа 20 дена са сложили Щори на нови клиенти, но zа гаранцията нямат време, ами да, аz вече съм платила, zа какво да си губят с мен ценното време... Да не zабравяме, че съм се обадила и съм намерила някой на телефона, теzи телефонистки само да говорят ли могат, не могат ли да zапи6ат една бележка кой zа какво се е обадил??? Твоята дума ми я даде като се прибрах и ти каzах само какво е станало, но черно на бяло с печат, че Ще дойдат август не може. Че аz от къде да zнам, дали няма да стане като с колежките по телефона? А и zнам ли дали ти оЩе Ще си в таzи фирма? Да рискувам и после да трябва да им плаЩам zа некадърността?
Повече няма да дискутирам. За мен е приклÜчен въпросът. Има една прикаzка"кой каквото си надроби, да си го сърба". Не съм иzлъгала ниЩо, ако някой мисли, че нямам право нека си поръча при вас.

# 196
здравейте,добре е че има такъв форум за некоректни майстори,защото всякакви идиоти се
пишат за майстори от които си патим.такива са фирмите профистрой и съюз на професионалните бояджии или bulpajnters. първите ни правиха банята и както се сещате
накрая ни одрусаха 600лв отгоре при цена 1500лв при започването.дане говоря че 1 година
след ремонта едната стена се наду и трябваше наново да сменяме плочките.колкото до
така наречените професионални бояджии-няма такива идиоти.дойдоха едни келеши дето
явно ги събират на импровиста от улицата и направо си оставиха ръцете.уж правиха финна
шпакловка а стените и таваните изглеждат все едно съм ги минавала с рендето.да не говоря
че тотално осраха новата дограма и гранитогреса.опитали се след като им вдигнах луд скандал
да ги изчистят с шкурка-представятели си-и нали се сещате какъв е резултата.когато отказах да
им дам остатъка от парите-800 от 1600лв ме заплашиха с мутри.слава богу намерихме едно
момче което макар и бавно оправи всичко перфектно, и при това на наполовина по ниски цени
така че не ползвайте услугите на БУЛПАЙНТЕРС.магазина им е някъде по несторов.

Не споделям това мнение.
НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА и не ми е работа, но просто имам лични впечатления от СЪЮЗ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ БОЯДЖИИ.
Преди три години ползвахме техните услуги за боядисване на фасадата на къщата на нашите.Пропоръча ни ги един директор в Кремиковци тогава.Бяха уникални от офериране през договор, изпълнение и почистване.Дойдоха с камион с (вишка ли се казваше) и боядисаха с машини цялата фасада за два дена ако не се лъжа.После лакираха сачака под стряхата и улуците още за два дена.Лично съм наблюдавала целият процес тъй като тогава бях бременна и стоях при нашите.От тогава сме ги ползвали три пъти и сме очаровани.Последният път беше ноември миналата година когато ни направиха фина шпакловка, рендосване и боядисване в апартамент ново строителство и отнова бяха безупречни.Оказа се, че шефовете им са лични приятели с инвеститора, който ни строи блока.Бих пуснала пост за тях в тема за похвали, а не "Черен списък........"

# 197
Арт Хоум България - нискокачествени мебели и още по-некачествено обслужване.
След като аз и мои приятелки се подведохме от лъскавия им сайт и медените думи на служителите им си напазазрувахме техни мебели и аксесоари,които не издържаха и два месеца.Рекламация никой не приема естествено и единственото ,което трябва да направиш е да ходиш да си хвърляш боклука,за който си дал маса пари! Картините и мизбеляват като по магически начин.А "професионалните" проекти за дизайн от г-жа Калина Пантелеева не са нищо друго освен още един начин да Ви вземат безбожно много пари срещу едно голямо нищо!!!

# 198
  • софия
Арт Хоум България - нискокачествени мебели и още по-некачествено обслужване.
След като аз и мои приятелки се подведохме от лъскавия им сайт и медените думи на служителите им си напазазрувахме техни мебели и аксесоари,които не издържаха и два месеца.Рекламация никой не приема естествено и единственото ,което трябва да направиш е да ходиш да си хвърляш боклука,за който си дал маса пари! Картините и мизбеляват като по магически начин.А "професионалните" проекти за дизайн от г-жа Калина Пантелеева не са нищо друго освен още един начин да Ви вземат безбожно много пари срещу едно голямо нищо!!!
Нямате ли договор? Ако имате, там е посочен гаранционен срок и ти отказват да го признаят, пусни жалба в Комисията за защита на потребителя. От лични впечатления, на "честните и лоялни" търговци винаги им се дръпва л., когато от Комисията ги посетят, а и тя е една от малкото структури, който наистина си върши работата.

# 199
Сигурно трябваше по рано да се поровя из форумите. Моето оплакване, както чета не е и първо е от фирма "ВОРОШИЛОВ". Поръчал съм три броя интериорни врати в средата на месец октомври 2008година и до момента вече четвърти месец не е ясно ,кога ще бъде изпълнена. Никаква информация, едни и същи глупости слушам всеки път и нищо конкретно не се казва. Срокът на изпълнение беше 45дни.В момента ми се налага да живея в жилище без врати, което съм успял да от ремонтирам за това време от нулата и да се свържа към всякакви род инстанции и услуги. Неща който предполагах ,че ще ми отнемат много повече време, отколкото да се сдобия с елементарни на пръв поглед врати. Некоректни, лъжещи и изобщо как успях да попадна на тях и да не разбера и ли да се поинтересувам предварително какво представляват. Очаквах да има някакво закъснение както много неща в нашето ежедневие, но такова безхаберие не съм предполагал,че все още може да съществува и подобни фирми все още да съществуват на пазара. Явно могат с будали като мен.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 09:26 от phifi

# 200
  • Варна
ох , хич не ми се искаше да пиша в подобни теми
Експрес дизайн-алуминиева дограма -Варна
няма да коментирам цените , в крайна сметка бяхме принудени да поръчаме при тях,
монтираха ни комарници -на прозорци и врати
нито един не се затваря
нито един няма гуменото уплътнение което се слага от едната страна на мрежата
няма дръжка от страната на балкона въпреки изричното изискване
средната  лайсна /не зная така ли се казва/ просто не е закрепена стабилно и при хващане там се размества
ии чакахме около 15-20 дни над обявения срок
 ooooh!

# 201
Здравейте на всички участници в чата!

Радвам се, че нашата фирма предизвиква интерес   Simple Smile .
По повод на коментара на г-жа Валентина Джамбазова, искам да Ви уверя, че проверихме договорите за доставка на мебели и издадените гаранционни карти, но клиент с такова име не съществува. Също така по договорите за интериорни проекти, нямаме такъв клиент. При цялото ми уважение, коментарът й звучи странно    Thinking .
Не е постъпвала рекламация от клиент, макар че ние осигуряваме минимум 1 година гаранционно обслужване в зависимост от вида на артикула.

Предлагам на г-жа Джамбазова лично да се свърже с мен в следващите 3 дни, за да уточним как мога да й помогна в ситуацията, която твърди, че е преживяла. Телефоният ми номер е 052/ 739404 и ще очаквам с радост нейното обаждане. Ако не го направи, на 23.02. ще Ви известя в чата и на всички ще бъде ясно за какво става дума   Simple Smile.

По повод на интериорните ни проекти, благодаря на всички наши десетки клиенти в страната и чужбина, които ни се довериха: http://www.arthome.bg/BG/portfolio_bg.html
Осъзнавайки, че стилът на обзавеждане е въпрос на лично възприятие, усещане за естетика, възпитание и ако щете традиции в семейството, ще игнорирам коментарите й. Убедена съм, че ще се съгласите, че всеки човек има право на избор и слава богу, че е така!
Наши мебели се включват в проектите, когато клиентите ни изрично са харесали конкретни такива и са пожелали да бъдат включени в интериора. В останалите случаи работим с под-изпълнители.

За главния дизайнер на нашето студио не прави чест на г-жа Джамбазова да се изказва напълно неподготвена, но това, естествено, е нейно лично решение. Цялостната реконструкция и обзавеждане на единствения 5-звезден хотел във Варна „Гранд Хотел Мусала Палас” е дело на г-жа Пантелеева. И едва ли всички организации (местни и чуждестранни), които наградиха хотела, разбират по-малко от тези неща от г-жа Джамбазова!
Тя едва ли познава фирмата ни толкова отблизо, колкото твърди. Вероятно и това, че клевета по адрес на гражданин на страната ни е наказуемо деяние.

Желая приятен ден на участниците в чата!

Стоянка Йорданова
Мениджър
„Арт Хоум България”ЕООД

# 202
Здравейте на всички участници в чата!

Както обещах миналата седмица, днес пиша за резултата от моята покана към г-жа Валентина Джамбазова да се свърже с мен.
Като потвърждение на факта, че в базата ни данни няма такава клиентка, г-жа Джамбазова не се свърза с мен нито на посочения телефонен номер, нито тук. Вероятно, защото никога не е купувала мебели от нас, нито картини, нито пък е поръчвала разработката на интериорен проект. И съответно, няма оплакване или рекламация, която да отправи.   Simple Smile

Пожелавам на всички участници в чата, които го ползват, за да открият полезна информация, повече добри попадения, по-малко фирми в "черния списък"...и ако позволите, не се доверявайте на анонимни posting-и, защото те често не са нищо друго освен опит на фирми да се рекламират като злепоставят свой конкурент. А никой няма нужда от това   Simple Smile

На тези, които търсят интересни мебели от бамбук, ратан или дърво, осветителни тела и аксесоари, препоръчвам да посетят нашия уебсайт: http://www.arthome.bg/BG/sezonna_razprodajba.html
Може би ще откриете нещо за себе си.

А какви проекти сме разработили за наши клиенти ще видите тук: http://www.arthome.bg/BG/portfolio_bg.html

Желая приятна вечер на участниците в чата!

Стоянка Йорданова
Мениджър
„Арт Хоум България”ЕООД

# 203
Искам да добавя фирмата  на Орлин Енчев  - Ремонтстрой : http://www.remontstroy.com/
Всъщност фирма няма, т.е. има едно лице, което наема други лица -обикновено ромски събратя от провинцията, които търсят прехрана в София, но без каквато и да квалификация за ремонтни дейности. Цените му са изключително високи, само-рекламира се и се самоизтъква колко е велик и добър.  Правихме ремонт с него миналата година от февруари до юни и накрая едвам го накарахме да довърши и да напусне .Той самия не работи - работят само наетите роми и се учат с цената на вашите материали и вашия ремонт! Ако в течение на работата откриете  грешка  си плащаш както за поправката така и за грешката - съответно работниците му го отнасят, не получават пари той прибира всичко. Ако случайно имате мебели останали в апартамента както и да речем обувки - изчезват ( откраднати). Ако имате нови, немонтирани мебели - ги чупят. Ако си платите за изхвърляне на боклук - намирате строителните отпадъци в контейнера пред входа. Ако си поставите изолация по стените  - тя пада след няколко месеца. Ако поставите гипсокартон на тавана - трябва да се презакача, ако е в банята или тоалетната трябва да се поставя наново . Ако си слагате хубави плочки се нареждат погрешно. Естествено гаранция не се дава, договор не се предлага - ако се повдигне въпроса за договор или гаранция ви изкарва стиснати и скъперници. Ако хората му го напуснат, което е нормално при такъв "мениджмънт" увисвате да си чакате  до второ пришествие . С други думи, ако искате под предлог ремонт да ви вкарат първите ромски събратя от улицата да вилнеят, цапат и да се учат на занаят на ваш гръб - обърнете се към Орлин Енчев!

# 204
  • Бургас
Здравейте пазете се от некадърен майстор за фаянс замазки  и т.н казва се Димо от Айтос младо момче пълен некадърник и не мислещ младеж нагъл и със самочуствие а аз сам 4000.00лв назад
бясна съм  #Cussing out

# 205
  • София
Сигурно трябваше по рано да се поровя из форумите. Моето оплакване, както чета не е и първо е от фирма "ВОРОШИЛОВ".

За съжаление и аз късно се сетих да поровя в нета Sad Наистина са безхаберни измамници #2gunfire Дано повече хора да прочетат!

# 206
  • София
Включвам се към много оплаквания към Мебели Станков , преди време и тема бях пуснала за тях- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130934.0

Чакане 6 месеца за изработка на кухня по договор, която трябваше да е готова за 1 месец.  Close

# 207
  • Бургас
Иля, в Бургас затвориха магазина! Поне няма да има други опарили се!  Naughty

# 208
  • София
Иля, в Бургас затвориха магазина! Поне няма да има други опарили се!  Naughty

Ооо, ето една добра новина.  newsm10

# 209
здравейте,добре е че има такъв форум за некоректни майстори,защото всякакви идиоти се
пишат за майстори от които си патим.такива са фирмите профистрой и съюз на професионалните бояджии или bulpajnters. първите ни правиха банята и както се сещате
накрая ни одрусаха 600лв отгоре при цена 1500лв при започването.дане говоря че 1 година
след ремонта едната стена се наду и трябваше наново да сменяме плочките.колкото до
така наречените професионални бояджии-няма такива идиоти.дойдоха едни келеши дето
явно ги събират на импровиста от улицата и направо си оставиха ръцете.уж правиха финна
шпакловка а стените и таваните изглеждат все едно съм ги минавала с рендето.да не говоря
че тотално осраха новата дограма и гранитогреса.опитали се след като им вдигнах луд скандал
да ги изчистят с шкурка-представятели си-и нали се сещате какъв е резултата.когато отказах да
им дам остатъка от парите-800 от 1600лв ме заплашиха с мутри.слава богу намерихме едно
момче което макар и бавно оправи всичко перфектно, и при това на наполовина по ниски цени
така че не ползвайте услугите на БУЛПАЙНТЕРС.магазина им е някъде по несторов.
Направете copy i paste в google за да разберете кой всъщност е Pablo73.
Ето наистина един добър пример, който доказва, че форумите могат да те подведат понякога.След изказването на Pablo73 се разрових и се оказа, че момчето е просто един наемен строителен работник. След като уведихме председателя на сдружението, човекът установи, че въпросният Pablo73 (Герасим Павлов) е бил работник във фирма членка на сдружението.Благодариха ни и в друг сайт са постнали заповедта за прекратяване трудовия договор на лицето Герасим Павлов. #Cussing out
Ето и доказателството :    http://209.85.129.132/search?q=cache:wu6SkEE84vYJ:borsa.bg/obiav … bg&lr=lang_bg

Ето и обявите на вупросният уж клиент, както се представя тук и ни заблуждава.Дори като гледам други теми си прави и реклама. #Cussing out #Cussing outНАГЛОСТ.http://bgremonti.com/forum/viewtopic.php?f=11&p=3505

А това е от bgmamma  http://209.85.129.132/search?q=cache:q4ag5SqeYQoJ:www.bg-mamma.c … bg&lr=lang_bg

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 23:29 от mamatoni

Общи условия

Активация на акаунт