Отговори
# 210
Иля, в Бургас затвориха магазина! Поне няма да има други опарили се!  Naughty

Ооо, ето една добра новина.  newsm10

А в София затвориха магазина, който беше на кошарите.  Wink

# 211
  • софия

Фирмата явно се развива  Mr. Green И как не при толкова "доволни" клиенти. Пожелавам на често повтарящите се в тази тема фирми същият "просперитет"!

# 212
  • София

Фирмата явно се развива  Mr. Green И как не при толкова "доволни" клиенти. Пожелавам на често повтарящите се в тази тема фирми същият "просперитет"!

А работещите във фирмата ми отправиха забележка, че моля ви се, шефът на мебели Станков прочел моята тема за оплаквания и им вдигнал скандали.  ooooh! Joy
Радвам се, че вече, ако някой търси инфо за фирмата и напише името им в google, излиза директно темата, в която всички потърпевши сме си казали мнението.  Whistling

# 213
Ох, като се сетя как мебели "Станков" ми скъсиха живота преди година и половина... И аз съм описала случката, май в темата на Иля, дано повече хора да прочетат за безобразното обслужване!  Twisted Evil

# 214
бай Марин от с.Мина Черно море близо до Бургас телефона му е0897387259 работи със синовете си и разни мангали .некоректен и работи некачествено

# 215
ФИРМА ВОРОШИЛОВ  - невероятна некоректност!  Преди повече от два месеца поръчах врати в тази фирма и оттогава два пъти се обаждах да питам докъде са стигнали нещата. Те твърдяха , че вратите са произведени,(в Чехия), но има някакъв проблем с транспорта и аз очаквах че всеки момент ще се обадят да уточним час за монтаж. Днес се обадих за пореден път и ми казаха , че не знаят кога може да се разреши проблема и за да са коректни към мен най-добре да отида да ми върнат парите(50% от сумата на поръчката). Каква наглост, ако искаха да бъдат коректни беше редно те да ми се обадят, а те не го направиха нито веднъж!!!! и така обяснявайки нещата едва ли не фирмата Masonite има някакъв проблем, а не те! След като се чудех как да изляза от тази ситуация, защото бях планирала ремонт и майстори и разчитах ча вратите ще дойдат навреме, се сетих да издиря фирмата в Чехия и да се информирам от там за ситуацията и така установих , че Ворошилов не товарят поръчаните (не само моите) през последните два месеца поръчки, по финансови причини!!! ихората също са притеснени защото те са произвели поръчките и добре че установих от тях , че имат и друга фирма партньор българия и сега ще се опитам да прехвърля през тях поръчката, за да може те да ми я доставят. Фирмата е Intext  и в тях ми е надеждата! Не знам сега Ворошилов дали ще върнат сумата, която авансово са получили, а и не знам как мога да информирам и другите потърпевши които очакват въпросната доставка! Не знам дали успях добре да опиша ситуацията , но предупреждението ми е - не се захващайте с фирма Ворошилов, там можете да очаквате всичко друго само не професионализъм и коректност!!! 

# 216
тук искам да споделя за негативния си опит с поръчка на врати от фирма Intext.поръчахме си врати от тях във фирмата, ужасно много закъсняха, не си вдигат телефоните, мотаят ни и всекидневно си късаме нервите с тях. моят съвет е да не поръчвате от тях.а ги избрахме защото изглеждаха сериозни, отдавна са на пазара, голяма реклама си правят. пълно разочарование.
www.intext.bg

# 217
А работещите във фирмата ми отправиха забележка, че моля ви се, шефът на мебели Станков прочел моята тема за оплаквания и им вдигнал скандали.  ooooh! Joy
Joy  hahaha е това като го прочетох направо онемях. Не стига че не си вършат работата добре, ами и правят забележки като се оплачат клиентите  #Crazy

# 218
Сагата с поръчаните от мен интериор ни врати във фирма  Ворошилов от октомври месец  2008г.приключи. Не знам да се радвам ли или да продължавам да се вайкам , как точно попаднах при тях, но успях да си взема  парите който им дадох. Сумата беше на 100%, така че на фона на закъснението им и "професионализма"  с който работят съм по скоро щастлив,че успях да си ги върна. На 17.03.09г. поръчах врати във фирма "Zetok" и на 18.03.09г. вече са монтирани, още не мога да повярвам, но си е факт.

# 219
Това е много хубаво! На мен днес ми се обадиха да отида да си взема парите , че вече са при тях. Явно те отдавна си работят по този начин ! Сега се надявам благодарение на фабриката да успея чрез другата фирма да получа това което съм поръчала, ако не ще пробвам и аз при тази фирма за която пишете

# 220
www.Zetok.com Хората ме поканиха направо в склада да видя какво има в наличност , имаше размерите който ми трябват и готово. По моя преценка има голямо разнообразие и каквото и както се разбрахме с фирмата , така и стана. Може би излизат малко по скъпи, но не мисля че разликата е голяма , а и зависи колко врати се поръчват. В крайна сметка може да се види и човек да си прецени, за мен след толкова чакане от Ворошилов ми се видя перфектно.

# 221
Има промяна в ситуацията - получих си обратно авансово платената сума и дори не ми беше намалена със стойността на извършения от тях, по мое желание още при поръчката демонтаж на една врата и каса, което по някакъв начин да компенсира създаденото неудобство. Това все пак е добре, но за  мен нещата ще приключат успешно ако успея да получа поръчаните врати, защото тоалетната ми е без врата вече 2 месеца , а и правя ремонт до началото на който бях планирала ,повече от 2 месеца по-рано, че ще ми монтирани въпросните врати и всичко ще върви по реда си!Пожелавам успех и на останалите доверили се на тази фирма!

# 222
Аз съм от Велико Търново и да споделя премеждията ми с кухнята, която си поръчах миналото лято. Фирмата се казва мебели "Елис", а офиса им е на ул. "Ивайло", до хотел Етър. Двама братя се занимават с мебели и офиса и всичко им толкова мизерно, че въобще не знам как се излъгах да си поръчам от там. И не си мислете, че ми е било по-евтино например, че да избера тях - излезна ми около 4000 лв без ел. уредите (шкафове, дръжки и лунички). Сигурно са ме убедили, защото всяка втора дума им е няма проблем, но в последствие се оказа, че са абсолютно несериозни, а кухнята след 4-5 месеца ползване се оказа абсолютен боклук.
Първо не спазиха срока, направих поръчката 2 месеца преди д трябва да тръгнем на море и изрично се уговорихме за крайна дата, защото сме си планували отпуските и морето. Накрая трябваше да им оставим ключа от апртамента, а това никак не ми се нравеше, ама какво да направя, за да имам нова кухня преглътнах.
Когато се върнахме все още не беше готово.
Скалъпиха ми я, за да мога да ползвам, но много детайли останаха незавършени. След около 3 месеца от тази дата (стават общо 5 месеца откакто е направена поръчката) звънене през ден и много нерви сложиха каквото има за слагане.
Сега кунята се разлепя по ръбовете на шкафовете и се е надигна най-горното ниво на бар плота (там не се мокри въобще, представлява нещо като преграда). Имам чуството, че е най-некачествения материал, който са можели да използват. Звънях им няколко пъти да им кажа - разбира се отговора е - НЯМА ПРОБЛЕМ, ще се дойдем да видим - но вече нямам нерви да се разправям. Надявах се, че човек като си дава парите и му обещават, че получи нещо качествено, а аз получих много нерви и един боклук, който като погледна и ми иде да начупя всичко. При първа възможност ще я сменя, но все ще трябва да я гледам поне 2-3 години.

# 223
  • София-в сърцата на моите деца
Има Комисия за  защита на потребителите! Пиши им!Има ефект! Peace

# 224
  • софия
Тук ще пиша за бойлер Стибел Елтрон на ток.Работи 1г и половина и се проби.Уж надежден и скъп-400лв.Но премеждията започнаха,когато представителите се заеха с подмяната му.Чакахме техник 4 дена,дойде човекът и състави протокол.Вече 7 дни чакаме да го одобрят-в резултат сме без капка топла вода до момента.Не си купувайте!

Общи условия

Активация на акаунт