Отговори
# 420
bg-remonti/БГ Ремонти/SHL - Стилян Лукаров - ИЗМАМНИК.
Извършват уж цялостни ремонти, но нямат квалификацията и уменията.
Стилян Лукаев дава празни обещания, мота се, оправдава се.
Завлече ни с много пари, съсипа ни апартамента и нервите.
Надписа квадратури, материали, дейности. Реално извърши и вложи около 50% от написано, но взе пари за 110%.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 21:29 от SeaDream

# 421
Фирма за мебели Скабрин - много зле. Проектантите им не включват в оразмеряването дебелина на кантове и не ми се говори какви разминавания се получават и как после монтажниците се опитват да оправят положението. Да не говорим за господата, които монтират дръжки по вратите как белят фолиото, опитвайки се да пробият дупки за винтовете. А че всичките ми кантирания на вратите на шкафовете в коридора се отлепиха, ама разбирайте всички, без майтап, и на някои от рафтовете също след година и половина употреба - да не говорим. Сега се чудя с какво и как да ги лепя, така че да не омажа всичко с лепило. Просто нямам думи за "прехвалената" фирма  #Cussing out
Ние от Скабрин винаги сме стояли зад името си, с което не без основание се гордеем. Наш клиент ни показа  публикацията на Палечка в този форум и се чувстваме задължени да реагираме незабавно след като научаваме, макар и с пет месеца закъснение спрямо публикуването. Фирмата е създадена през 1991 година и оттогава до днес вече 20 години не сме имали случай да не приключим поръчката си докрай, защото мотото ни е: "Всеки доволен клиент е наш рекламен агент!" Не твърдим, че не е имало случаи на рекламация, защото както казва народа - който не работи, той не греши, но винаги сме реагирали приоритетно по отстраняване на грешките си. Странно защо Палечка не ни е потърсил,  а се е наложило сам да отстранява забележките по мебелите си? Така че, многоуважаеми Палечка, ако си реален клиент потърси ни неанонимно на телефони: 024918567, 024918568, 024918569, 0897975005, 0899883882 .... в нет-а има още доста, да не ги изброявам всичките, за да реагираме адекватно

# 422
  • София
Надписа квадратури, материали, дейности. Реално извърши и вложи около 50% от написано, но взе пари за 110%.

Много пъти сме ползвали услугите им, но нямаме забележки - напротив винаги са били коректни.

# 423
  • У дома !
Петър Атанасов-ремонт на газови,отоплителни,готаврски, микровълнови печки и какво ли още не #2gunfire
Въобще не разбира от газови печки.....едва не ни уби!Като я занесохме в сервиза ни казаха,че сме имали огромен късмет и не могат да повярват,този тип какво е направил Shocked
Мошенник,който публикува обявите си "за това,какви умения има и каква квалификация" всяка седмица във вестник "Телеграф"

# 424

Много пъти сме ползвали услугите им, но нямаме забележки - напротив винаги са били коректни.
Дай мейл да ти пратя снимки. Ще коментирам повече след няколко седмици. Дала съм последен шанс на Стилян да покаже дали е коректен или е поредният мошеник в бранша.

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 21:02 от SeaDream

# 425

Дай мейл да ти пратя снимки. Ще коментирам повече след няколко седмици. Дала съм последен шанс на Стилян да покаже дали е коректен или е поредният мошеник в бранша.
това ли е фирмата, която иска 80 лв за оглед или бъркам?
А относно фирмата елком експрес, за която стана дума по рано в друг пост, нещо не я намирам в търговския регистър... А една позната каза че собственикът  и е представил договор  за услуги като фирма и е давал с 5 годишна гаранция за тях...

# 426
  • Варна
Не ползвайте услугите на фирма за производство на мебели http://www.katon-troyan.com/index.php?page=katon , ще си изхабите нервите и ще останете разочаровани.

# 427

Здравейте на всички гости на форума!
Регистрирам се тук, за да защитя името си от поста на SeaDream! Надявам се имам право да пиша в този раздел, след като може всеки анонимен тук да пуска подобни, непроверени от никого обвинения!?
Твърдя, че горният пост касаещ моето име и моята фирма е не само драстично преувеличаване на истината, ами спокойно мога да кажа, че това е една лъжа и клевета! Смятам лично да докажа тези мои думи! Ще докажа и, че не сме съсипали "целия апартамент" както и, че не съм "надписвал квадратури, материали, дейности"! Мога много да говоря и още повече да покажа!
За момента ще спра до тук, като апелирам към SeaDream, първо да има достойнството да си напише имената, защото подобни обвинения не могат да стоят сериозно, когато са написани от анонимен ник! И второ - ще помоля SeaDream да разкаже наистина какво се случи и какъв е реалния проблем, за да стане ясно на всички за какво става въпрос!
Също така искам да се обърна и към Модераторите на форума - държа, ако анонимният ник SeaDream не сподели имената си, тези обвинения и тази клевета да бъдат изтрити от тази тема, заедно с всички цитирани текстове! Също така, ако след време се разбере, че анонимният е излъгал умишлено в твърденията си спрямо мен и фирмата ми, тези му постовете да бъдат изтрити!
От днес нататък ще преглеждам всяка вечер тази тема, за да мога да отговоря на всеки заинтересован. Аз не се крия и не съм анонимен!
Поздрави на всички четящи!

Стилиян Лукаров

# 428
Здравейте,
допълвам списъка с  некоректни търговци с магазина за обзавеждане на баня/тоалетна АБ Витра на бул. Евлоги Георгиев № 54 (София). Продават Vitra и разни други турски продукти, които вероятно са качествени, но тези са пълни ненормалници и супер нагли търговци..............................................[/size]

[b]Искаме  да потвърдим абсолютно непрофесионалното и некоректно отношение на въпросната фирма вносител на Vitra на бул. Евл. Георгиев!!![/b][/color]
След трикратно посещение, получихме оферта, и на четвъртото посещение ни в клин, ни в ръкав, през зъби ни беше съобщено, че поръчката ни от 10 кв.м. е прекалено малка, и трябва да чакаме неопределено време
(над месец, без да се ангажират с конкретна дата),
за да направят поръчка от Истанбул.
Този факт беше явно скриван от нас през цялото време, което загубихме
(3 посещения на магазина, при положение, че знаеха от самото начало за каква квадратура става въпрос и за сроковете, които гоним). Явно целта им беше да ни излъжат да поръчаме от застоялите им количества на склад, които въобще не ни устройваха като модел и цвят.

В крайна сметка поръчахме от друг вносител на плочки Vitra на бул. България, които имат доставка всяка седмица! Плочките са чудесни.
Учудваме се докога такива непрофесионалисти като фирмата вносител на Vitra на бул. Евл. Георгиев ще оцеляват на пазара и ще се подиграват с нас.

# 429

Регистрирам се тук, за да защитя името си от поста на SeaDream! Надявам се имам право да пиша в този раздел, след като може всеки анонимен тук да пуска подобни, непроверени от никого обвинения!?
Твърдя, че горният пост касаещ моето име и моята фирма е не само драстично преувеличаване на истината, ами спокойно мога да кажа, че това е една лъжа и клевета! Смятам лично да докажа тези мои думи! Ще докажа и, че не сме съсипали "целия апартамент" както и, че не съм "надписвал квадратури, материали, дейности"! Мога много да говоря и още повече да покажа!
За момента ще спра до тук, като апелирам към SeaDream, първо да има достойнството да си напише имената, защото подобни обвинения не могат да стоят сериозно, когато са написани от анонимен ник! И второ - ще помоля SeaDream да разкаже наистина какво се случи и какъв е реалния проблем, за да стане ясно на всички за какво става въпрос!
Също така искам да се обърна и към Модераторите на форума - държа, ако анонимният ник SeaDream не сподели имената си, тези обвинения и тази клевета да бъдат изтрити от тази тема, заедно с всички цитирани текстове! Също така, ако след време се разбере, че анонимният е излъгал умишлено в твърденията си спрямо мен и фирмата ми, тези му постовете да бъдат изтрити!
От днес нататък ще преглеждам всяка вечер тази тема, за да мога да отговоря на всеки заинтересован. Аз не се крия и не съм анонимен!

Стилиян Лукаров
Здравейте отново!
Тъй като днес е третият ден от пускането на първият ми пост, реших да пиша втори път.
Отново апелирам към SeaDream да се представи официално и да изкаже истинската причина да напише такъв пост срещу мен и фирмата ми!
Това, което ще допълня от предния път е отговор на нейното обвинение: "Завлече ни с много пари, съсипа ни апартамента и нервите."
Относно парите ще кажа, че от самото начало на подаване на офертата до започването на работата ни имаше един месец изчакване в който офертата ми се е преглеждала многократно и на спокойствие. През цялото време на ремонта се издаваха документи за всички получени пари! По време на ремонта се включиха нови дейности за изпълнение и те бяха също така обмислени и одобрени от страна на клиентите ми! На края на ремонта се направиха две изравнения за извършените услуги и закупените материали, като в крайна сметка от първоначалната сума отпаднаха над 1000 лева, които бяха приспаднати от мен съвсем коректно! Твърдя, че по време на целия ремонт движението на парите беше следено и от двете страни, като всичко бе кристално ясно и коректно!
Що се отнася до твърдението, че сме съсипали "целия апартамент", мога да кажа, че:
1. Ние не ремонтирахме целия апартамент! Беше осъществен ремонт на две бани и залепени общо 17 м2 подови плочи. Също така бе извършена шпакловка на под, стени и таван в хол, както и боядисване на хола.
2. Две стаи от апартамента въобще не са пипани от нас, както и стените и тавана на коридора!
С оглед само на този факт аз смея да твърдя, че SeaDream най-меко казано преувеличава за работата, която сме извършили!
3. За финал ще добавя, че полагането на плочките бе извършено на професионално ниво и клиентите нямаха никакви възражения и претенции относно тези дейности!
Разказвам това, за да стане ясно какво сме извършили, защото обвинението "...съсипаха ни апартамента" е далече от истината!

Накрая искам да попитам SeaDrim с какво право и на какво основание ме нарича измамник?!
Това което мога да кажа на този етап от дебата (за сега монолог) е, че аз през цялото време бях напълно честен, открит и коректен с клиентите си! Така както и съм работел през целия си съзнателен стаж, така както и се отнасям към всеки един от моите клиенти, а именно - честно и коректно!
Надявам се този път SeaDream да се включи и обясни своята позиция!

ПП. Ако се наложи мога да подам снимков и видео материал за работата по време на целия ремонт. Разполагам с над 1500 снимки от работния процес, както и с такива на всички готови дейности, които сме извършили. Също така и с няколко видео клипа на готовата продукция.

# 430
Хора, ако цените времето, нервите си и средствата, както и качеството - НИКОГА  не отивайте в МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ Лъжат със сроковете и то много, качеството им е под всякаква критика, обслужването в София поне е ужасно - лелките в магазина са отблъскващи, не ги интересува какво искаш, не познават стоките и не могат да отговарят на никакви въпроси, и в крайна сметка получаваш нещо, което ще трябва да връщаш, защото изобщо не отговаря на това , което си поръчал и чакал с месеци!

# 431

Стилиян Лукаров
Здравейте отново!
Тъй като днес е третият ден от пускането на първият ми пост, реших да пиша втори път.
Отново апелирам към SeaDream да се представи официално и да изкаже истинската причина да напише такъв пост срещу мен и фирмата ми!
Това, което ще допълня от предния път е отговор на нейното обвинение: "Завлече ни с много пари, съсипа ни апартамента и нервите."
Относно парите ще кажа, че от самото начало на подаване на офертата до започването на работата ни имаше един месец изчакване в който офертата ми се е преглеждала многократно и на спокойствие. През цялото време на ремонта се издаваха документи за всички получени пари! По време на ремонта се включиха нови дейности за изпълнение и те бяха също така обмислени и одобрени от страна на клиентите ми! На края на ремонта се направиха две изравнения за извършените услуги и закупените материали, като в крайна сметка от първоначалната сума отпаднаха над 1000 лева, които бяха приспаднати от мен съвсем коректно! Твърдя, че по време на целия ремонт движението на парите беше следено и от двете страни, като всичко бе кристално ясно и коректно!
Що се отнася до твърдението, че сме съсипали "целия апартамент", мога да кажа, че:
1. Ние не ремонтирахме целия апартамент! Беше осъществен ремонт на две бани и залепени общо 17 м2 подови плочи. Също така бе извършена шпакловка на под, стени и таван в хол, както и боядисване на хола.
2. Две стаи от апартамента въобще не са пипани от нас, както и стените и тавана на коридора!
С оглед само на този факт аз смея да твърдя, че SeaDream най-меко казано преувеличава за работата, която сме извършили!
3. За финал ще добавя, че полагането на плочките бе извършено на професионално ниво и клиентите нямаха никакви възражения и претенции относно тези дейности!
Разказвам това, за да стане ясно какво сме извършили, защото обвинението "...съсипаха ни апартамента" е далече от истината!

Накрая искам да попитам SeaDrim с какво право и на какво основание ме нарича измамник?!
Това което мога да кажа на този етап от дебата (за сега монолог) е, че аз през цялото време бях напълно честен, открит и коректен с клиентите си! Така както и съм работел през целия си съзнателен стаж, така както и се отнасям към всеки един от моите клиенти, а именно - честно и коректно!
Надявам се този път SeaDream да се включи и обясни своята позиция!
ПП. Ако се наложи мога да подам снимков и видео материал за работата по време на целия ремонт. Разполагам с над 1500 снимки от работния процес, както и с такива на всички готови дейности, които сме извършили. Също така и с няколко видео клипа на готовата продукция.

Господине, защо карате Sea Dream да се представи официално като, както виждам, много добре я познавате и знаете за какво става дума? Обадете и се и си уточнете нещата, явно, след като сте си разменяли оферти си знаете мейлите и телефонния номер. Форумът е за обмяна на мнения, не се задължава никой да ги приема за чиста монета.  Ако някой иска да анализира фирмата ви и да ви наеме, ще отиде в търговския регистър, в строителната камера, при ваши доставчици, ще види ваши обекти, ще разгледа форума ви  и препоръките и ще ви даде 80 лева за количествената сметка ако не може да си  сметне директно цените от страницата ви. Лек ден и повече усмивки!

# 432

Господине, защо карате Sea Dream да се представи официално като, както виждам, много добре я познавате и знаете за какво става дума? Обадете и се и си уточнете нещата, явно, след като сте си разменяли оферти си знаете мейлите и телефонния номер. Форумът е за обмяна на мнения, не се задължава никой да ги приема за чиста монета.  Ако някой иска да анализира фирмата ви и да ви наеме, ще отиде в търговския регистър, в строителната камера, при ваши доставчици, ще види ваши обекти, ще разгледа форума ви  и препоръките и ще ви даде 80 лева за количествената сметка ако не може да си  сметне директно цените от страницата ви. Лек ден и повече усмивки!
Защото разбрах, че това е писано още по време на нашите преговори.
И тъй като приемам за обида и клевета някой да ме нарича измамник, особено след явна лъжа в поста си, то аз мисля, че този човек няма да има достойнството и смелостта да си каже имената публично. Защото, когато обвиниш някого чрез явна лъжа, после е трудно да поддържаш тезата си! Особено след като дадох ясно да се разбере, че мога да документирам целия процес на работа.
Друг е момента дали искам да говоря по телефона с тази жена! След като направих всичко по силите си тя да остане доволна, а получавам това! Сега ще си говорим тук... ако тя реши, че трябва да отговори.
Естеството на темата е такова, че всеки, който се чувства неправилно обвинен, може (и трябва) да изрази своята позиция и да се защити от подобни хули. Затова пиша и отговарям тук!

# 433

Господине, защо карате Sea Dream да се представи официално като, както виждам, много добре я познавате и знаете за какво става дума? Обадете и се и си уточнете нещата, явно, след като сте си разменяли оферти си знаете мейлите и телефонния номер. Форумът е за обмяна на мнения, не се задължава никой да ги приема за чиста монета.  Ако някой иска да анализира фирмата ви и да ви наеме, ще отиде в търговския регистър, в строителната камера, при ваши доставчици, ще види ваши обекти, ще разгледа форума ви  и препоръките и ще ви даде 80 лева за количествената сметка ако не може да си  сметне директно цените от страницата ви. Лек ден и повече усмивки!

Как се прави проверка в търговския регистър и строителната камера? За какво трябва да се гледа? За търговците май няма друга проверка, освен мнението на опарените клиенти. Скоро купихме апартамент и ни чака ремонт.  Трябва да търсим майстори, после и обзавеждане.
Чак се плаша, като чета как фирми, майстори и продавачи дебнат по форумите и се разравят тук с клиентите си, позволили си да изкажат негативно мнение.

# 434
  • София-в сърцата на моите деца
ИСТИНАТА ИМА ВИНАГИ ДВЕ СТРАНИ Peace

Общи условия

Активация на акаунт