Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
Какви са проблемите с Benatofix?
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
-
Какви са проблемите с Benatofix?
Фирмата Benatofix създава проблеми за своите клиенти, като забавя изпълнението на поръчките, предлага извинения и измами. Някои клиенти чакат продуктите си до една година вместо обещаните 40 дни. Освен това монтажът на вратите е изпълнен със заплахи и хиляди дефекти, което допълнително допринася за недоволството на клиентите.
-
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
-
Какви са проблемите с майстор Цеко от Монтана?
-
Какви са проблемите с фирма 'Ворoшилов' за дограма и ремонт?
Няма да ви наводнявам темата с цялата ни одисея с тях, само ще ви кажа, че при поредното идване на техен уж майстор в дома ни, за да ремонтира развален гаранционен смесител за мивката, въпросният "тип" беше пиян и носеше само френски ключ и отвертка и не разбираше нищо от ВиК. След няколко опита да отвърти кранчетата и блъскане по всевъзможни начини, направи дупки в новата ми и "отглеждана" с огромно внимание скъпа (за моите представи) порцеланова мивка
И това се случи под надзора на една от съдружничките на фирмата - Любка Пърпова, която го доведе това говедо (не се извинявам за израза!). Казаха ми че няма да оправят щетите, защото нямало как да докажем, че този ги е направил.
Предприели сме вече действия и ще ги гоним и по съдебен ред, докъдето може, вече не толкова за похабените средства, колкото в името на справедливостта и правото ни да бъдем потребители на това, за което сме си платили, пък било то и в изостанала България. Мотивира ни и фактът, че тези са МЕГА нагли и си мислят, че ще останат ненаказани поразиите и наглостта им
Не може в Европейски съюз да се молим на някакви нагляри да си вършат работата, вместо и тук да има практики като в белия свят да върнеш нещо, не защото е дефектно, а защото не те кефи употребата му. Пфуу, докога ли ще е така?! Та, надявам се достатъчно много хора да прочетат поста ми: