Отговори
# 225
  • София
Искам да пиша за 2 фирми, които лъжат клиентите си и са несериозни, не се обръщайте към тях. Аз се чудя, как във време, когато казват, че сме в криза и то най-вече дейностите свързани със строителството, те може да показват такова отношение и да не желаят да вземат парите на клиент.
Става въпрос за фирми занимаващи се с поправка на инсталации за парно. Имаме проблем, теч при 3 обезвъздушители. Направих опит да платим на 2 фирми, за да отстранят проблема, явно те са достатъчно богати и могат да си позволят да не работят.
Първата е :
http://www.idabg.com/index.htm
Обадих му се, дойде, гледа, каза че на другия ден ще дойде. Не само,че не дойде 2ри ден вече, не се обади,но не си и вдига телефона, което за мен е показателно колко и как ще свърши поетия ангажимент.
Втората фирма е:
http://www.elkom-express.com/
Ако им се обаждате на вторите, знайте,че трябва да чакате техника чинно на улицата и да го въведете иначе, не приемат поръчката.

# 226
Мебелплюс-Пловдив,
не знам дали има по големи мошенници от тези. Как беше лафа на един наш известен политик: "За бога братя не купувайте!"
Кажете ми как мебели втора употреба се озовават в дома ви за нови, ако не знаете може да им се обадите на Мебелплюс. После следват едни извинения ,били се обЪркали, щели да сменят мебелите и т.н. ЗАБРАВИХА САМО ДА КАЖАТ  -КОГА!
ОЩЕ ЧАКАМЕ!

# 227
Тъй като писах,че имахме неприятности с достваката на специални пожароустойчиви врати от фирма Intext, искам да разкажа продължението на историята. Получих лично съобщение в бг-мама от управителя на фирмата г-н Кипров, с молба да му се обадя. Аз му се обадих и той дойде лично и веднага за да се извини за проблемите и за да отстрани нередностите. Благодаря за бързата и адекватна реакция и за пореден път се убеждавам в силата на бг-мама!!!!!

# 228
Искам да попитам дали някой познава фирмата "Никмар" намира се в Габрово и правят мебели по пръчка? И ако да какво е мнението за тях? Защото май подозирам, че искат да ме измамят. Моля пишете  Sad Cry

# 229
  • София
Софтгруп - отвратителни са  smile3513

# 230
"КРАСИ ПАРКЕТ" -Бургас

Никога при тях!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 231
Сигурно  не съм първата, но да кажа- избягвайте Ролпласт.

# 232
И аз да пиша. Поръчвахме мебели от различни фирми и съм възмутена от начина на обслужване и ниското качество. Дограма също поръчвамхе от няколко фирми същата работа. Чудя се всички ли фирми в БГ,  работят по този начин?
Поръчахме портманто за коридора, бях бременна в началото на 9-ия месец. Както си почивах в хола, изведнъж огледалото се срути. Не можете да си представите как се изплаших. Не било качествено залепващото. Поръчахме детско легло с вдигащ се матрак. Леглото пропада, защтото рамката не е съобразена с матрака. Капак на всичко беше поръчката на спалното обзавеждане. Платихме през септември, със срок на доставка 45 дни. За Коледа и Нова година планувах гости, празнуване. Обадих се в началото на Декември, взеха да ми се обясняват какви проблеми има ли, работниците им, настойка на машините, продължих да им досаждам, не ми вдигаха телефоните, пък и нахални не съм им влизала в полбожението. В крайна сметка посрещнахме тези прексасни празници без спалния. Монтираха около две седмици, една едва. Направо ми стопиха нервите, а платихме толкова много пари. Да не говориме за дограмата. Едната фирма си спестила някакви уплътнители и дограмата течеше. Другите спестили от пантите. Вратите увиснаха. Обаждахме им се няколко пъти да дойдат да си оправят нещата. Накря мъжа ми отдиде в офиса и вдигна скандал и дойдоха. Последно остъклихме балкона. Поръчахме дограмата, и когато им се обадихме, че вече сме готови, защото трябваше да се изида в долната час, казаха, че не могат да дойдат. Дограмата е готова, но сега работели някакъв голям обект. Чакахме няколко месеца за да благоволят да дойдат.
Не съм от капризните клиенти, просто искам да се отнасят към мен, като клиент и да си вършат работата. Да не се крият и да не ми се налага да ходя, да се карам и да се ядосвам.

# 233
Солис.....чакаме первази вече повече от месец.Уж бяха готови, а се оказаха надраскани..Тия дни ще има пак скандали с тях ooooh!

# 234
от мултитех ( multitech ) си поръчахме дограми 2 броя в офиса на ломско шосе 112,  бяха вежливи и уверени. направихме договор според които след 14 дни трябваше да сме горди собственици на поставени дограми. Laughing Да ама НЕ! така вече повече от 4 седмици. днес след поредната разправия в горепосоченият офис се разбрахме за другият вторник! айде добре ще видим и дано. беше интересно исках книга за оплаквания или рекламации   Нямат,аз пък знам че е задължителна! питах за телефона на комисията за защита на потребителя -дадоха ми го, звъннах веднага, уви несъществуващ номер! ИЗЛЪГАХА МЕ и за това, просто незнам какво да ги правя тези. вземат капаро и после чакаи чакаи чакаи  #Cussing out

# 235
Солис.....чакаме первази вече повече от месец.Уж бяха готови, а се оказаха надраскани..Тия дни ще има пак скандали с тях ooooh!

за солис и тема сме пускали, и тук съм писала, невероятно некадърни са.

# 236
Телефон за потребители на комисията за  "ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ":

0 700 111 22
 Обаждайте се и си търсете правата!

# 237
Аз искам да споделя разочарованието си от фирма Aqua Nova http://www.aquanova.bg/

В края на миналата година поръчахме от тях параван за баня. Първо, при взимането на размерите не съобразиха, че банята има наклон и в момента стъклата се разминават. Не съобразиха и че на вратата ще се слага магнитна лента, за я държи плътно затворена. В момента няма място за такава (тя е платена и седи подпряна в спалнята). Пантите изпускат и вратата увисва, не донесоха тапи за болтовете и в момента от тях избива ръжда. Би било добре да спомена, че цялата баня и стъклата съответно бяха омазани със силикон след монтажа. Освен това бяхме поръчали стъкла 10мм, донесоха 8мм, без да си направят труда да ни уведомят за тази промяна и да ни попитат дали сме съгласни. Добре, че мъжът ми ги премери, защото нямаше да ни свалят от цената.  За капак на всичко управителката на фирмата се държа изключително нагло при всичките й посещения в къщи.
Разбира се, те не си получиха цялата сума и в момента с тези пари поправяме щетите от техния монтаж.

# 238
Фирма "Димпекс" - Изключително некоректна фирма при изпълнение на поръчката![/size]

Поръчах си щори при тях , дадох капаро в размер на 50% от стойността им, получих уверение , че ще бъдат готови и монтирани в рамките на
10 работни дни ! Месец и няколко дни аз все още нямам щори ! През това време им звънях и питах на какво се дължи закъснението , казаха ми за причината - добре - влязох им в положение. Посочиха още 2 седмици срок . Минаха и те - отново се принудих да звъня във фирмата, където момичетата реагираха така сякаш ги дразня и нарушавам спокойствието им и как смея да се интересувам какво става с поръчката ми ! Когато били готови за монтаж сами щели да ме потърсят ! Прозвуча така , като че ли от тяхното благоразположение зависи дали с месец закъснение изобщо ще си получа щорите . Не се чувстват задължени да потърсят сами клиента и да го уведомят за закъснението и неудобството .
Питам се - в това време на криза и свръхпредлагане на такива услуги , как подобни фирми си позволяват с толкова лека ръка да загубят клиенти и имидж !

# 239
СУПЕР ТЕМА -

Ето моя черен списък

Фирма СЕВРОЛ за мебели и плъзгащи врати - пълни нещастници и некадърни монтажници
Фирма Транспрогрес за врати - нещастници
Магазин Бриколаж - скапан ламиниран пракет, скапани водобранни лайсни
Форум Интернационал - до басейна Спартак - дограма, картини, рамки, первази - ще ви скъсат нервите

Никога не поръчвайте при тях !!!!!!

Има още - ще се сетя по късно

Общи условия

Активация на акаунт