Отговори
# 255
  • София
Фирма за дограма и ремонти "Ворошилов"
Peace Ние си поръчахме 3 интериорни врати.Срокът за изпълнение на поръчката беше 30 работни дни.Дойдоха след този срок и ни поставиха само 2 от тях,другата не е пристигнала от Полша и вече 1 месец чакаме.Ужасни са Whistling
А аз съм доволен
Миналата година ми сложиха дограмата и си спазиха срока
проблеми не съм имал
сигурно сте попаднали на други майстори

Не е зле да прочетете точно колко души са недоволни от Ворошилов и да си помислите 3 пъти, преди да ги препоръчвате на хората, какво ще кажете? Или Вие самият сте представител на тази фирма?

Изпитвам сериозно недоверие към новак, имате само две публикации и все по повод Ворошилов и това колко сте доволен от тях, още повече мъж в женски форум. Искрено не вярвам някой да се регистрира, само за да похвали фирма, която е оплюта от абсолютно всички тук.

# 256
  • София
Няма да си повтарям разказа за патилата с тях. Който смята, че са добри, нека пробва. И после пак ще си говорим Twisted Evil  Sick

# 257
Аз също съм хвалила Ворошилов-Люлин, но вече не бих го направила. Да, преди 2-3г ни дадоха най-добрите цени, спазиха си срока, смениха ни стъклопакета, защото се стекоха черни ивици от вътре.
Но много интересно, че точно като изте4е гаранцията (2г) на единия стъклопакет вътре се появяват капки като конденз и то не в студено време - септември-октомври беше когато ги видях за пръв път.
Разликата със Саламандър е от земята до небето, но какво да се прави - тогава ни бяха ограничени средствата и избрахме тях.

# 258
  • София
Фирма "АДРА-91" за ВиК услуги. В интернет търсачката излиза най-отгоре. Представена е като голяма фирма с много телефони, всъщност е само един мошеник, на име Веселин Михов, който не само че нищо не разбира от ВиК, ами взема цени в пъти по-високи от пазарните. Коронният му номер като види теч е да каже, че ти е запушен канала и да ти вземе 300 лв за отпушване, а при нас се оказа, че просто тръбата се е поразместила (това разбрах за съжаление доста по-късно, след като прочетох мнения за фирмата в Интернет). Смени ни и тръбата, която в магазина струва 9 лв, той ни взе - 60! На всичкото отгоре тръбата протече още 3 пъти и му се обаждахме да дойде да я сменя. Накрая като го заплашихме с бой, сложи друга тръба и оттогава не е мръднала.

# 259
Дойде и моя ред да се оплача. Не мога да се примиря с факта, че се опитват да ме убедят, че не съм права при очевиден проблем  Stop . Става въпрос за ламиниран паркет от верига магазини "Berg". Копирам текста направо от жалбата, която смятам да подам:
На 08.11.2009 по време на изложението „Трите ключа” капарирахме 20 лв. за ламиниран паркет+монтаж от щанда на посочения магазин. На 07.12.2009 си го заплатихме в магазина им, на 10.12. го доставиха и на 11.12.2009 дойде техен човек за монтажа. След отварянето на пакетите част от дъските на паркета според нас се оказаха с по-различна шарка от най-горната, която се виждаше реално и беше същата като харесаната от нас мостра. Според нас става въпрос за проблем с печата на повърхността, имитираща дървесна шарка, а според монтажника им такъв си бил самия паркет. Около половината от закупеното от нас количество (13 м2) е с този проблем. Обадихме се още същия ден на фирмата, която реагира веднага и изпрати  на следващия ден човек, който взе дъска за мостра и я занесе в магазина им за сравнение и решение от компетентно тяхно лице.  На 14.12.2009 след обаждане от наша страна ни беше отговорено, че така изглежда и оригиналния паркет и ако не вярваме да отидем да видим изложената мостра в магазина. Да, но то може и изложената вече мостра в магазина да бъде от дъските със същия „ефект”. Освен това, според техните документи каталожния номер на този продукт е: 2232 Дъб Платина. Обаче такъв номер на продукт няма нито в каталога на тяхната web страница (http://www.bergbg.com/dynamic.php), нито в страницата на производителя на паркета (http://www.kronotex.com/en/krono-kollektionen-2-24/dynamic-2-37/ ), за да можем да разберем дали ние сме се подвели или наистина има проблем. Според нас мострата, която ние харесахме на изложението нямаше такива „ефекти”.

# 260
She,и ние сме имали разправии с Berg.Лъжат,че има включен монтаж,а ни искаха допълнителоно егати сумата за коридорите,защото били много и имало много работа.Стана голяма караница.

# 261
  • York
She, пускай си жалбата и не ги жали въобще. Големи са измекяри.  Peace Peace

Ние служебно сме имали проблеми с тях. Поръчахме им 60 кв.м. ламинат от 50 евро/кв.м. и те го доставиха след близо 2 месеца, като и отказваха да върнат капарираната сума. Няма въобще да споменавам, каква неустойка трябваше да платим,но клиента излезе разбран, а и не бързаше толкова много.

# 262
една много некоректна строителна фирма - ф-тур, със съдружник известния на цял свят месар Пачеджиев, който беше в ареста миналата година - беше обвинен че е залял с киселина една "бизнес" дама. Тази фирма така и не успя до момента да завърши купищата стреоежи, които е започнала преид повече от 4 години, но въпреки всичко продължава да строи. Сега Михал Кънев, бивш съдружник на Пачеджиев, строи но вече под името Фиоре Индъстриз - строи се комплекс на полигона. Затова внимавайте хора, ако смятате да купувате от този човек - не се знае дали сградите ще бъде звършени. Вижте измамените от останалите комплекси, следете форума за Ф-тур на хората от младост-1 и г.м.димитров  и решете дали искате да минавате по същия път като тях.
вижте тук: http://mladost1.comoj.com/viewforum.php?f=9

# 263
  • София
 Фирма "Тониас - паркет ООД" работи некачествено, некоректно и непрофесионално. Занимават се с циклене и лакиране на паркет. Не се доверявайте!!!

# 264
Здравейте!
Моля пазете се от майстор за фаянс,теракот,шпакловка и боя.представящ се като Танко Стойков,около 55 годишен,леко мургав,живеещ в "Младост"2.Нямам думи-некадарен и некоректен мошенник,огромни цени и самочувствие без грам покритие!

# 265
За Варна........................... изключително некомпетентен и нахално отношение от мебелна фирма "ДАНИЕЛИ"ДС.

Договорихме едно,получихме коренно различно,естествено доста по евтина изработка,дори неможа да завърши кухнята.Отказа се ,като видя,че го разкрихме в лъжа за механизми и плоскости за кухнята.

# 266
Фирма Ил Еврохаус - /Ileurohouse/ или Ил Еврокомпания - ЗАНИМАВА СЕ СЪС СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ - за цялата страна - НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ!.  Купува ги от 'Бял бор" и после си остава ръцете. Предлага и довършване до ключ, което не спазва ... и не само това.  А също и с недвижими имоти се занимава. Предполагам там е същото!!! Некоректна фирма!!!
Дано някой, който е мисли да предприеме нещо, свързано с тях, прочете това и се опази!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 19:43 от Bibita

# 267
Майстор Цеко сифоня ли:)
И аз му  ядох......  Тоя с кръстчето на лявото ухо ли е?Simple Smile
Краси

# 268
Здравейте момичета! Патили сме си от две фирми,  преди години. Помня, че едната беше ЕТ Любомир Пашев, другата нещо от сорта на Аула ООД, но не съм сигурна. Говоря за гр. Пловдив. Та колко дертове сме брали, няма нужда да ви разказвам.
От две години, за плочки в банята (с ВиК) и всякакви довършителни неща се занимава един мъж, който си работи сам.
Казва се Тодор - 0882428256 - Работи страхотно! Не се притеснявам да му направя реклама, защото винаги съм доволна и той си работи съвестно.
А относно мебелировката,  накупувахме от фирма Комфорт, бавиха ни сума ти месеци, после всичко започна да се чупи на второ докосване, та се видяхме в чудо, сега чета тук, за да видя някой, който вие препоръчвате, че...

# 269
Здравейте момичета! Патили сме си от две фирми,  преди години. Помня, че едната беше ЕТ Любомир Пашев, другата нещо от сорта на Аула ООД, но не съм сигурна. Говоря за гр. Пловдив. Та колко дертове сме брали, няма нужда да ви разказвам.
От две години, за плочки в банята (с ВиК) и всякакви довършителни неща се занимава един мъж, който си работи сам.
Казва се Тодор - 0882428256 - Работи страхотно! Не се притеснявам да му направя реклама, защото винаги съм доволна и той си работи съвестно.
А относно мебелировката,  накупувахме от фирма Комфорт, бавиха ни сума ти месеци, после всичко започна да се чупи на второ докосване, та се видяхме в чудо, сега чета тук, за да видя някой, който вие препоръчвате, че...

Тука е Черния списък Wink Ако искаш да похвалиш майстора или да си намериш други, погледни в Белия списък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт