Отговори
# 270
  • София
Снощи в нашия вход имаше събрание за смяна на дограмата........ и след няколко проучвания за фирми, хората се спрели на офертата на фирма Ворошилов. Дали страхотна цена за смяна на дограмата с подмазване на прозорците - с довършителни работи, но офертата била до края на м. Март. И за да се възползваме от отстъпките трябвало да се платят 100%. Аз им казах какво съм чела тук и те пак си държат на тяхната. Коя фирма ще ти поиска 100% да заплатиш? Те като им се плати сумата, съдейки по това, което чета тук може и да си ни я монтират.......... но след няколко години.

# 271
  • София
Аз плащах на нашата фирма за дограма на 100% предварително, но за да ползвам отстъпка. А и фирмата ми беше позната като изпълнение, не им ползвах услугите за пръв път.

# 272
  • София
Аз плащах на нашата фирма за дограма на 100% предварително, но за да ползвам отстъпка. А и фирмата ми беше позната като изпълнение, не им ползвах услугите за пръв път.

Е, щом имаш вече доверие в някой е друго, но като чета за въпросната фирма какво са писали хората, които са им ползвали услугите - честно казано нямам доверие!

# 273
Здравейте на всички.

В края на месец ноември, след дълго обикаляне по всевъзможни фирми и магазини и след препоръки от познати решихме да си поръчаме мека мебел от Богдан Мебел! Видя ми се странно, че три дни поред в офиса им няма никой, но на третия ден се обадих на посочения телефон и след 30 мин. дойде представител на фирмата! Казаха, че правели много голяма поръчка и целия персонал бил ангажиран с нея. За 30 мин. избрахме модела на дивана, както и плат. Обясниха ни, че понеже дамаската е от Италия ще се наложи да почакаме 2 месеца. Ок, решихме, 2 месеца за по-добра дамаска си заслужава. Стиснахме си ръцете в края на Януари дивана да е готов и платихме цялата сума от 1750 лв. на момента! След дълго и мъчително чакане, дойде момента да получим новия си мечтан диван. Разбира се в края на Януари никой от фирмата не се обади. В началото на Февруари нетърпеливо се обадих на телефона на фирмата и от там за моя изненада ми обясниха, че имало забавяне на поръчката. Добре случва се, казах си, не много щастлив! Кога ще стане все пак? Отговора беше до 15-ти Февруари е при вас монтиран! Започна новото чакане. Едва стана 15-ти и пак се обаждам да проверя какво става. Този път всички стационарни телефони на фирмата са изключени. От мобилните само един е действаш, но никой не отговаря на него. След цял ден безуспешни опити да се свържа с фирмата реших да се обадя от друг номер! О изненада, взеха, че вдигнаха! Поредния отговор беше, ще се чуем с цеха и ще се свържем с вас! От тогава няма шанс да бъдат намерени по телефона. Изпатих им email, че ако не се свържат с мен ще сигнализирам в полицията и след 15 мин. получих обаждане! За съжаление дивана щял да е готов в средата на Март! Това вече не го издържах. Сега ни чакат дълги съдебни процедури и ходене по мъките. В интернет намирам статии, че фирмата била пред фалит. Сега ни чакат дълги съдебни процедури и ходене по мъките. Ако искате да си ги спестите НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ!

# 274
  • Пловдив
И дивана е от скъпите, щото те Богдан мебел не работят евтино.... Пиши ги бегали тия пари..... Ако искаш ходи да се разправяш в цеха, в Клисура.....

# 275
  • София
Здравейте на всички.

В края на месец ноември, след дълго обикаляне по всевъзможни фирми и магазини и след препоръки от познати решихме да си поръчаме мека мебел от Богдан Мебел! Видя ми се странно, че три дни поред в офиса им няма никой, но на третия ден се обадих на посочения телефон и след 30 мин. дойде представител на фирмата! Казаха, че правели много голяма поръчка и целия персонал бил ангажиран с нея. За 30 мин. избрахме модела на дивана, както и плат. Обясниха ни, че понеже дамаската е от Италия ще се наложи да почакаме 2 месеца. Ок, решихме, 2 месеца за по-добра дамаска си заслужава. Стиснахме си ръцете в края на Януари дивана да е готов и платихме цялата сума от 1750 лв. на момента! След дълго и мъчително чакане, дойде момента да получим новия си мечтан диван. Разбира се в края на Януари никой от фирмата не се обади. В началото на Февруари нетърпеливо се обадих на телефона на фирмата и от там за моя изненада ми обясниха, че имало забавяне на поръчката. Добре случва се, казах си, не много щастлив! Кога ще стане все пак? Отговора беше до 15-ти Февруари е при вас монтиран! Започна новото чакане. Едва стана 15-ти и пак се обаждам да проверя какво става. Този път всички стационарни телефони на фирмата са изключени. От мобилните само един е действаш, но никой не отговаря на него. След цял ден безуспешни опити да се свържа с фирмата реших да се обадя от друг номер! О изненада, взеха, че вдигнаха! Поредния отговор беше, ще се чуем с цеха и ще се свържем с вас! От тогава няма шанс да бъдат намерени по телефона. Изпатих им email, че ако не се свържат с мен ще сигнализирам в полицията и след 15 мин. получих обаждане! За съжаление дивана щял да е готов в средата на Март! Това вече не го издържах. Сега ни чакат дълги съдебни процедури и ходене по мъките. В интернет намирам статии, че фирмата била пред фалит. Сега ни чакат дълги съдебни процедури и ходене по мъките. Ако искате да си ги спестите НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ!
Ако питате мен - Обади се в Господари на ефира без никакво притеснение и колебания. Мисля, че ще свършиш работа или поне ще ти върнат парите. А знае ли човек - може да не се окажете единствени!

# 276
  • София
Ако тръгнете да се разправяте по съдилища ще стане по-бавно - поне аз така си мисля!
Успех!!!

# 277
  • София
Снощи в нашия вход имаше събрание за смяна на дограмата........ и след няколко проучвания за фирми, хората се спрели на офертата на фирма Ворошилов. Дали страхотна цена за смяна на дограмата с подмазване на прозорците - с довършителни работи, но офертата била до края на м. Март. И за да се възползваме от отстъпките трябвало да се платят 100%. Аз им казах какво съм чела тук и те пак си държат на тяхната. Коя фирма ще ти поиска 100% да заплатиш? Те като им се плати сумата, съдейки по това, което чета тук може и да си ни я монтират.......... но след няколко години.
Twisted Evil
Поне да сключат договор, в който да е упоменато какви неустойки дължат, ако нещо не стане както трябва или навреме.

# 278
  • София
Twisted Evil
Поне да сключат договор, в който да е упоменато какви неустойки дължат, ако нещо не стане както трябва или навреме.
Да права си!

# 279
  • софия
Здравейте на всички.

Преди 5 години и при нас се случи абсолютно същото. Все едно аз съм го писала това (наистина го писах по-напред в темата). Като гледам и цената на нашия беше същата, т.е. вие сте по- на "далавера".
Единственото, което мога да те успокоя - ще имате диван. Някога. Не очаквай компенсация. Фирмата нямала такава практика.
Никога няма да поръчам от тях НИЩО отново. Нашият на 1вата година, при неактивно ползване приличаше на евтин масов боклук. На седалките, страничната облегалка и възглавниците са сложили някакъв скапан дунапрен, на една от седалките са парчета, които буквално се смачкаха и обезформиха, а на страничната облегалка дунапренът се мести наляво-надясно. Да не говорим, че понеже е с механизъм за спане, трябваше допълнително да купуваме плоскост, защото иначе сядайки седалките хлътваха надолу. Абсолютен непрофесионализъм и лошо изпълнение. Само дизайнът и цените им са "добри".

# 280
  • София
Здрвейте!

Искам да попитам за фирма "Еником М" в София , за " Айко" имаше много лоши отзиви и не знам какво да правя. Искаме да си поръчаме кухня за вграждане  с изискване да е качествена , с механизми  и гаранция ,която да отговаря на истината т.е. да не ходим по мъките , като си поръчаме. И в двата магазина офертите бяха почти еднакви. Тук обаче прочетох много лоши отзиви и сега съм разколебана.Някой ако е минал по тоя път да сподели , от коя фирма е доволен. Благодаря предварително.

# 281
  • софия
kamelka, има тема "Бял списък". Потърси там  Peace

# 282
Аз съм изключително недоволна от фирма Таймаут Дизайн. Кухнята ми я мотаха повече от година и половина. Преправяха нещата милион пъти, което аз не разбирах дори от икономическа гледна точка. Многократно се разправяхме, няма да описвам цялата одисея, че книга мога да напиша по въпроса.
Ще споделя едно от най-фрапантните неща. След като за пореден път преправяха нещо, ми смениха цветовете на определени елементи, а при поръчката одобрявахме мостри за цвета, извиках шефката на фирмата да види за какво става въпрос, защото е поредно преправяне и тя ми каза: "Да различава се, ама какво толкова, ще свикнеш" и много други неща от този род, като през цялото време се опитваха да ме убедят, че "всъщност аз съм капризна"
Мисля, че това е достатъчно като информация.

# 283
  • София
Ако ви се налага поправка на компютъра, в никакъв случай не ходете в сервиз Лирекс - Младост 3!  #Cussing out Много бавят поръчките и си измислят всякакви оправдания най-безсрамно! #Cussing out

# 284
Добро утро,съчувствам на всички вас за похабените нерви и причинените неприятности от некоректни фирми и хора!И аз искам да споделя с вас за фирма за парапети ''Грети Стил''ЕООД.Поръчахме парапет при тях ,на страницата им в Интернет цените са доста ниски,но идвайки за размерите представят други цени, защото тези били първоначални ,а за всеки отделен клент правят оферта ,която сещате се няма общо с обявената в началото.Идва шефа на тази фирма  измерва,слага си още някой друг метър отгоре за непредвидени ситуации и после чакаш няколко дни да ти прати оферта по мейла.След като се договорихме идват 4 монтажника който са толкова невежи, че няма как да се опише,работят от 10 до 15 часа и 2 седмици след уговорения срок имаме парапет,но трябва да чакаме за стъкла,уж 1 седмица,но и те объркани от фирмата която им ги прави, та цяла зима правихме 1 стълбище.Сега вече 2 месеца откак имаме парапет той вече се клати повече от люлката на детската площадка,а видяха че имаме деца и те са основна причина да бързаме и да е качествено,закрепено и направено.Фирмата има ''офис'' в София ж.к''Манастирски ливади'' и в гр.Плевен.Лек ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт