Отговори
# 285
Реших и аз да пиша тук, дано да видят повече хора. Копирам си поста от темата за кухните.

Случайно открих, че фирмата, която ми скъса нервите има сайт, както и офис и в София. Пускам името и сайта им тук за да знаете от къде да НЕ поръчвате - фирма Mebel city, ето и сайта им http://www.mebelcity.org. Изключително некоректни, монтаж продължаващ една седмица, погрешно монтирани мехенизми, неспазване на проекта, нескопосано монтиране на мивка, заради което се наложи да викам друг човек да го постави правилно, насосване на вратичките на шкафовете след завършилия монтаж, защото имаше такива които не можеха да се отварят и т.н. и т.н. Но иначе взимат половината от сумата предварително, явно от страх, че като видят какво представляват никой няма да им плати.

Надявам се да спася поне 1 семейство от тези мошеници и така наречени "майстори"  Hug

# 286
zona for home

поръчах си обзавеждане за спалнята, но ми докараха друга спалня различна от тази в магазина и вече повече от 10 дни ме мотаят за смяната с всевъзможни оправдания, не ме информират до къде са ми придвижили рекламацията. Последно трябваше да докарат правилната спалня вчера, но нито я докараха нито се обадиха. Утре пак ще им звъня за 150-ти път сигурно и вече мисля да пусна жалба в комисията за потребителите защото почвам страшно да се нервирам.

Няма да стъпя повече в тоя скапан магазин.

# 287
  • Някъде на път....
zona for home

поръчах си обзавеждане за спалнята, но ми докараха друга спалня различна от тази в магазина и вече повече от 10 дни ме мотаят за смяната с всевъзможни оправдания, не ме информират до къде са ми придвижили рекламацията. Последно трябваше да докарат правилната спалня вчера, но нито я докараха нито се обадиха. Утре пак ще им звъня за 150-ти път сигурно и вече мисля да пусна жалба в комисията за потребителите защото почвам страшно да се нервирам.

Няма да стъпя повече в тоя скапан магазин.
Съчувствам ти!  Hug

# 288
Фирма "Братя Градеви" , намират се на бул. "Христо Ботев", не правете грешката да си поръчвате дограма от тях - причините:
1. една година ми остъкляваха терасата като се смениха поне 3 групи монтажници
2. разправях се постоянно с тъпите им, невъзпитани служителки за дните за монтаж
3. заплашиха ме, че ще ходя в инвалидна количка, ако не си доплатя остатъка от сумата
4. в момента терасата ми е остъклена и си тече при всеки дъжд
... няма да коментирам колко добре е нивелирано всичко и как крилата ми опират, защото провиснаха .... и това само за няколко месеца

# 289
ЕТ "Ивайло Иванов - 98" - магазин за интериорни врати, ламинат и др. - намира се на ул. Пиротска до пазар "Димитър Петков".

Изключително некоректен тип - лъжец. След като направихме поръчката за интериорна врата и платихме капаро, трябваше да го издирваме 2 месеца, за да разберем какво става. Непрекъснати лъжи - днес ще дойда в 15:00, утре ще дойда и така докато най-накрая го хванахме в магазина му и успяхме да си вземем капарото.

# 290
Не поръчвайте дограма от ИСА-3 ЕООД   София.   Цеха им е в Божурище,ИСА-3 ООД София, ул."Дамян Груев" 1, 02/953 41 41, isa_3_ltd@abv.bg, www.isa-3.biz
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 291
  • София
Не поръчвайте дограма от ИСА-3 ЕООД   София.   Цеха им е в Божурище,ИСА-3 ООД София, ул."Дамян Груев" 1, 02/953 41 41, isa_3_ltd@abv.bg, www.isa-3.biz
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Регистрирал/а си се само за да напишеш това. Тук приемаме, че когато се изказва оплакване от дадена фирма, човекът се мотивира основателно, с подробности, ако трябва, дава и лични контакти за уточнение. Ти просто си стреляш, сякаш това е достатъчно, за да се съсипе името на някого. И с каква цел? Може би си им конкурент?

# 292
Стрелям, защото са позволени оръжията Joy. Много мога да ти говоря за дограма, но едва ли ще ме разбереш. Работих там и знам за какво става въпрос. Не мога да му бъда конкуренция по простата причина, че аз съм работник и няма за какво да лъжа нямам никакви ползи. Фирми като негова СААВ<ИВАЛ мога да ти ги изброявам до утре сутринта. Те нямат място на пазара, защото са мошеници, не плащат на работниците си. Продават дограмата три пъти по-скъпо и балъци бол. Не слагат нужния обков и метал за съответния профил, мамят хората за качество. Относно монтажниците, те не са виновни хората, нали не очаквате че монтажникът, който са ви пратили, ще ви извърши чудеса при монтажа, при неплащане на една или две заплати от страна на работодателя. На него му е все едно дали ще ви стане дограмата или че сте платили пари колкото за една кола? Ако бяхте си купили кола сега във вас нямаше да ви духа и тече от дограмата Joy. Ако някой иска, мога да го посаветвам за дограма, все пак стова се занимавам почти 13 години. Не искам да повлияя на никой относно това кой от къде ще си поръча дограма, парите са си ваши ще ви ги вземат навсякъде, а какво ще получите насреща - измама. Честита ви дограма! Както викаше един колега (сега началник) да си я ползвате със здраве. АКО сте попаднали на правилната фирма с правилните монтажници може и да имате крепко здраве, ако ли не - оставате без нерви и без пари.  ХОРА БЕЗ МОРАЛ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПЕТНЯТ.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:19 от jandar

# 293
Негативен вот за  Камбера и син. Продават "луксозни" интериорни врати и дограма , според тях .
Бих казал -  луксозни цени и грандиозни проблеми  baby_neutral

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496883.new#new     Naughty  НЕ

# 294
Моля Ви хора не поръчвайте от ф-ма ЕТ Румен Пановски 98 тя е с търговско име VANNI а пък преди това е била SEVROLL.Но доколкото зная след разпитване  разбрах че тази фирма SEVROLL е само вносител на механизмите за плъзгащи врати  а SEVROLL мебели изобщо не съществува.Те сами са се нарекли по този начин.Та фирмата се намира в жк.Иван Вазов ул.Димитър Манов  бл.10.От миналата година имам рекламации понеже поръчвах две стаи с мебели,беше лятото на 2009г.Качеството не беше на ниво а пък цената е доста над нормалната4400лв за един скрин,легло 114/190 и гардероб 2м с плъзгащи врати за едната стая спалнятя е само такава цената.Обясни ми се че те са доста голям персонал и затова цената е такава а пък ми дадоха и уж 10% отстъпка та затова цената е 4400лв.Пантите с който работят са клавирни и всичките им механизми все едно са им останали от създаването.Когато бях в офиса хич не им изглеждаха така мострите.Бяха доста привлекателни за семейството ми.Та поръчах аз и мисля че Стоян се казва констуктор на фирмата ми се обади за размери държа ми доста груб тон когато ми нареди за деня за снемане на размер принуди ме да изляза от работа иначе втори път да забрава че ще идва.И така срока хубаво беше в нормалото време от 45кал.дни но защо тогава даваха зор още на 30 ден че са готови .При тях плащането е 50% капаро,40%доплащане щом е готова порачката и 10%е след монтаж.Исках тези 40%да ги платя като видя мебелите но не можело така една седмица предварително преди датата ми се обадиха че на следващия ден трябва да съм платила иначе няма монтаж.Та излизах от работа отново за да платя в офиса им уговорихме ден ,но така и уговорката на деня не беше спазена счупил им се буса та за 3 дни по нататък беше новата уговорка.Тази фирма си играе с хората явно  и така им се връзват клиентите.Имам чувството че изобщо не ми е била готова поръчката та с тези 40%те са ми купили материали за нея.И останалите 10% са след монтаж.Платих им аз на монтажниците нямали време да чакат да си видя мебелите понеже са от Пловдив трябвало да си пътуват а пък трябвало да ходят и в цеха им в с.Труд Пловдивско за да разтоварят буса.На следващия ден направих оплакване в магазина където направих поръчката.Но до ден днешен никои не дойде да погледне недостатъците.Техния шеф Румен Пановски не може човек да го открие колко пъти съм звъняла и не вдига телефона си.Но той ако държеше на фирмата и реномето си нямаше така да постъпва.МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ МБЕЛНА ФИРМА VANNI ще ви скъсат нервите.

# 295
Здравейте,
Моето оплакване е от Лозан (0888 81 15 92)-ел. техник. От 5 дена се уговаряме да дойде да изведе контакти ... Днес го чакахме 1,30 h. и след като му се обадих да питам къде е ми заяви, че не намерил блока и си тръгнал. Припомних му, че се уговорихме ако има проблем да се обади и ще идем да го вземем и го попитах коректно ли е постъпил според него, понеже за тези 5 дена можех да намеря друг човек, господин майстора ми затвори тел. дори без да каже едно извинете. Щом така се отнася към хората си направете изводите и как ще работи.

# 296
  • Варна
Фирма "Братя Градеви" , намират се на бул. "Христо Ботев", не правете грешката да си поръчвате дограма от тях - причините:
2. разправях се постоянно с тъпите им, невъзпитани служителки за дните за монтаж
3. заплашиха ме, че ще ходя в инвалидна количка, ако не си доплатя остатъка от сумата
... няма да коментирам колко добре е нивелирано всичко и как крилата ми опират, защото провиснаха .... и това само за няколко месеца
Втората публикация във форума е оплюване на една голяма фирма.  Rolling Eyes Честно казано не вярвам на това, което пишеш. Познавам управителя съвсем от близо. Изключително фин, възпитан и интелигентен човек и такива каруцарски заплахи изобщо не са в стила му. Понякога е добре да помислим преди да хвърлим камъка.  Peace

# 297
  • София
Аз също съм учудена за Братя Градеви, защото съм ги използвала няколко пъти. Първият път беше през 2005г. за дограма и ролетни щори за целия апартамент, след това през 2008г. интериорни врати и през 2009г. дограма, душ параван и врати за апартамент. До момента нямам оплаквания за срокове, монтаж или качество на продуктите им. Даже самата аз на няколко пъти ги препоръчвах из форума и се учудих, като видях тази публикация. Доколкото знам, човекът, който взема размерите, е един от собствениците и наистина изглежда много възпитан и културен човек.

# 298
Втората публикация във форума е оплюване на една голяма фирма.  Rolling Eyes Честно казано не вярвам на това, което пишеш. Познавам управителя съвсем от близо. Изключително фин, възпитан и интелигентен човек и такива каруцарски заплахи изобщо не са в стила му. Понякога е добре да помислим преди да хвърлим камъка.  Peace

За заплахите също не мога да повярвм, но и при нас имаше поредица от гафове с последните 2 дограми, които слагахме Sad Не искам да пиша за тях в този подфорум единствено, защото сме много доволни от предишните им поръчки, които са изпълнени отлично  Peace

# 299
Господин Дренчев ме заплаши лично, дори имам свидетели, ако толкова смяташ , че не съм права, заповядай да се увериш лично - при всеки дъжд, вътре си вали и човек се замисля защо е дал толкова пари , за да си трови нервите след това. Нямам какво повече да кажа, освен - след като ти вземат парите, сам се спасяваш ...

Общи условия

Активация на акаунт