Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
Какви са проблемите с Benatofix?
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
-
Какви са проблемите с Benatofix?
Фирмата Benatofix създава проблеми за своите клиенти, като забавя изпълнението на поръчките, предлага извинения и измами. Някои клиенти чакат продуктите си до една година вместо обещаните 40 дни. Освен това монтажът на вратите е изпълнен със заплахи и хиляди дефекти, което допълнително допринася за недоволството на клиентите.
-
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
-
Какви са проблемите с майстор Цеко от Монтана?
-
Какви са проблемите с фирма 'Ворoшилов' за дограма и ремонт?
. Много мога да ти говоря за дограма, но едва ли ще ме разбереш. Работих там и знам за какво става въпрос. Не мога да му бъда конкуренция по простата причина, че аз съм работник и няма за какво да лъжа нямам никакви ползи. Фирми като негова СААВ<ИВАЛ мога да ти ги изброявам до утре сутринта. Те нямат място на пазара, защото са мошеници, не плащат на работниците си. Продават дограмата три пъти по-скъпо и балъци бол. Не слагат нужния обков и метал за съответния профил, мамят хората за качество. Относно монтажниците, те не са виновни хората, нали не очаквате че монтажникът, който са ви пратили, ще ви извърши чудеса при монтажа, при неплащане на една или две заплати от страна на работодателя. На него му е все едно дали ще ви стане дограмата или че сте платили пари колкото за една кола? Ако бяхте си купили кола сега във вас нямаше да ви духа и тече от дограмата 
НЕ
Не искам да пиша за тях в този подфорум единствено, защото сме много доволни от предишните им поръчки, които са изпълнени отлично