Отговори
# 300
Собствениците на "Братя Градеви" са повече от един, зависи на кого сте попаднали, зависи кои ви е правил монтажа ...

# 301
Полезна тема!

# 302
не поръчвайте от Гидулски! Въобще не са коректни. Високи цени и това е всичко. И проектирането не им е на ниво! Работят с некачествени водобранни лайсни, и кошници за бутиларници. Като им се обадих да дойдат да си отстранят проблема с ръждясалата кошница, ми казаха че нещо си спомнили, че сме искали отстъпка от цената и за това са ни сложили некачествена кошница и затова е ръждясала! а сигурно само за този бутиларника с кошницата сме платили поне 200 лв. сега не знам какво да правя. нито друга фирма иска да дойде да ни смени кошницата, нито те искат да поемат отговорност. не са коректна фирма.

# 303
  • на езерото в града
Даниел-електротехник,dandy_d@mail.bg
Работи на територията на София.Вече една година се занимаваме да оправяме ел.инсталацията негово дело.Непрекъснато излиза нещо ново #2gunfire Двама други майстори без малко да пострадат заради невежеството на този човек.Твърдо мога да кажа,че е от майсторите на които трябва да им се забранява да работят!

Никога не приемайте извъшване на услуги от тази персона! #2gunfire

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 21:08 от thé vert

# 304
Здравейте,

Ето и от мен едно предупреждение за фирма, от която трябва да се пазите: http://www.milchevbuilding.hit.bg/. Собственикът се казва Милко. Работи в Пловдив. Няма нужда надълго и нашироко да се разправя, некоректните хора винаги си приличат... Имайте едно, а даже и повече наум преди да се хванете с тях. И един съвет - винаги действайте с договор, в който всичко е описано.

Успех!

# 305
# 306
# 307
Здравейте,

Видях в темата негативни мнения за една пловдивска мебелна фирма- "Мебел Плюс" и моля напатилите се от нея да напишат кой е собственикът и точния адрес на въпросната фирма, защото получих оферта за цялостно обзавеждане със сходно име и ме притеснява да не са същите хора, но леко сменили името заради проблеми с недоволни клиенти. Страх ме е да не се напатя и аз, тъй като не става въпрос за закупуване на един артикул, а за голяма поръчка. Благодаря предварително на всеки отзовал се на молбата ми  bouquet.

# 308
Забравих да кажа, че офертата ми за мебели по поръчка е от "Вариант плюс" от Пловдив, надявам се да не са просто прекръстилите се "Мебел плюс".

# 309
Здравейте на всички,
Регистрирана съм от доста време, но съм по-скоро паразитен участник във форумите само читател   bouquet
Но днес нервите ми не издържаха и искам да споделя болката си  Cry …. Ще бъда подробна (за което се извинявам)
Сблъсках се с Мебели АМАТО гр. ЯМБОЛ!
Леко уточнението, нито ние сме от града в който се извършва монтажа (пускаме си отпуск и идваме специално за това и междувременно да отметнем друго задача), нито цеха на фирмата е тук - има само офис.
Поръчахме си от тях обзавеждане за спалня и кухненско.
Спазиха си 30 дневния календарен срок и започнаха да монтират (до тук добре)
Спалнята е перфектна – сглобена за 4 - 5 часа, с липса само на един елемент (който на следващия ден беше ОК), разминаване леко на дръжките на гардероба и малки поражения по стената.
Кухнята я сглобяват вече 2-ра седмица само в петък и събота, защото тогава имат възможност и ще продължат ЕВЕНТУАЛНО:
1.   1-ви ден (петък) сглобяват ДВАМА майстори установена е липса на 2-3 детайла …. Разминаване в договорката, че всичко е включено в цената, т.е. ще се изведат ВиК,  Газ, Ток от фирма АМАТО  ….. тепърва в 12ч започваме с мъжа ми да търсим съответните компетентни майстори, които и да могат да откликнат веднага …. платихме допълнително около 160лв, но се справихме със ситуацията …. ИЗГУБЕН ДЕН за НАС
2.   2-ри ден (събота) остава ЕДИН майстор, плота е леко чукнат, мивката има отстояние от плота около 2мм (единственото, което монтираха от фирма АМАТО) и съпруга ми ще трябва да помага (имаме заплатен монтаж все пак!!!), но както и да е преглъщаме … липсващите части са доставени …. Работата продължава докато единият от модулите не пада, защото стените са гипсокартон и не са предвидили колко здраво трябва да ги захванат  …. Модулите са повредени - плоскостите са специфични и не може да стане за понеделник (ден в който аз мога да остана) ….. Нашето време е изгубено!
3.   3-ти ден (следващия петък с поредната отпуска) след уверенията на собственика ПЛАМЕН ШАЙКОВ, че всичко ще е наред стартираме отново в 8:15ч …. Излизаме …. В 15:30ч ни се обаждат, че работата е приключена …. НО ….
-   Мивката е по старо му, защото няма как да се отлепи ще се повреди  и ще си зее постоянно
-   Липсват две плоскости – завършващата част на шкафовете, които НЯКОЙ ДЕН ще се монтират (отново разходи, време)
-   Завършващите плоскостите имат по един пръст разстояние съответно от пода и от стената
-   Плота, който е черен гланц е надран на 2 места – НЕПОПРАВИМО е
-   Горния модул (също черен гланц) е вдлъбнат на едно видимо място – НЕПОПРАВИМО
-   Вратичките на два от шкафовете се разминават
-   Да не говорим колко красиво на този гланц светят главичките на видиите, които не са замаскирани
За мен остана платената изцяло кухня (това беше условието, за да се започне сглобяването – МОЯ ГРЕШКА, че се съгласих – не я правете), образуваните нерви, пребоядисването на новите стени и нежеланието въобще да погледна новата си кухня! #Cussing out

# 310
още ме държи от вчера ......  Shocked

само да допълня ..... много много внимавайте, ако имате работа с фирма Мебели Амато град Ямбол - Пламен Шайков .... #2gunfire

# 311
  • софия
Калин  - 0885138838. Внимавайте - типичен "майстор" (плочки) от времето на соца. Заема обекта, праща разни и разнообразни човечета да се учат, когато знае че няма да ви има, мотае се с месеци и накрая пода ви в хола е със стъпалца едва ли не, а за баните да не говорим. Ориенталски манталитет - върти, суче, обещава и си прави каквото си иска ...

# 312

Ролпласт ЕООД, представителите им в Разград.
Изключително несериозни. Договорът ми е преди повече от месец. Това да ти кажат, че ще дойдат в началото на седмицата, а да дойдат в петък след обяд - за тях е нормално.
Тая сутрин в 8.30 казаха, че пътуват за Русе, от там ще дойдат у нас да монтират последната тераса. Е, в 12.00 трябваше да са у нас, сега е 16.20.
До тук са ми направили два прозореца, единият с врата, и една тераса. Остава още една тераса, и козирка от поликарбон на друга тераса. Комарници няма нито един, от поръчаните три на монтираните прозорци и тераса. Терасата уплътнена с пяна отвън и отвътре само от едната страна, на другите места - само отвътре. Платил съм им 65% авансово.

# 313
Ще следя,защото ми писна от "майстори"! Sick

# 314
Вълчо, в Разград си имаме добри фирми за дограма, що реши да ползваш тях

Общи условия

Активация на акаунт