Отговори
# 330
[/color]"МАРКЕЛИ"ЕООДгр.Гоце Делчев има магазин и във Велико Търново.
Поръчахме врати от тази фирма и ще се изям за това-скъса ми нервите този Димитър.
1.Взе грешно размерите за едната врата-беше по-малка
2.Чакахме два месеца да дойде да ги монтира
След монтажа трябваше да се боядисаме стените и след това да се монтират первазите. Когато го извикахме за този монтаж се оказа, че човека се изнесъл във Велико Търново и чакахме 1 месец да прати човек да монтира.
3.Оказа се, че един перваз не достига
4. Хлапака, който дойде се отказа на половината работа, като междувременно счупиха още един перваз.
5.Две от четирите врати не се затварят
Сега не можем да извикаме друг майстор, защото и да дойде два от первазите липсват.

Вече не знам какво да правя. Дистрибутори са на "КАНОР", писах и до тях, но те за монтажа на техните дистрибутори не поемат никаква отговорност, а явно не ги и итересува по какъв начин се предлагат техните продукти.

Малко дълго и объркано стана обяснението ми, но ще се радвам ако с този пост предпазя от опарване други хора

# 331
Здравейте

аз ще добавя още две фирми

1. за външни блиндирани врати - Tunador (Тунадор). Поръчахме врата от там от среден клас с идеята да е красива и сигурна - 1500лв. Дойдоха сложиха вратата , но ние си поискахме мраморен перваз - 150лв, за който чакахме доста време и накрая дойдоха и ми сложиха едно парче мрамор залепено с пяна и ни казаха ние да си отсраним пяната след 2 дни!!! Как може такъв непрофесионализъм за 150лв трябваше и да ми скрият пяната. В момента стои ужасно грозно и пяната колкото и да я режим тя си се вижда отдолу. На всичкото отгоре и си духа въпреки че има перваз.

2. Фирма за мебели и дограма Прима Стил. Майсторите им са ужасно некадърни. Първо кухнята като ми я монтираха ми бяха разменили шкафа с миалната машина. Това като им казах веднага го оправиха. После слагайки ми етажерки на стената ми пробиха стената и ми казаха че не може да се сложат етажерките за стената ще трябва гръб, за който трябва да платя близо 100лв. Ок съгласих се. На следващия ден дойдоха да ми оправят дупките, които се жийдаха в другата стая. Познайте как ми ги оправиха с вар и малко цимент, но цялата стена не я боядисаха и в момента имам 2 бели петна на стената!!!  #Cussing out Драмата не свършва до там. Бях поръчала подпрозоръчни PVC первази. Когато дойдоха да ги слагат се оказа че са малко по тясни и момчето ми каза "Ще сложите 2 саксии и няма да си личи  #Crazy". Сега след година и половина единия шкаф от холната секция се беше наклонил. Звъня аз на телефоните им за да ги наругая и да дойдат да си оправят мизерията, въпреки че гаранцията ми е само една година, но никой не ми вдига. На всичкото отгоре какво да видим на стената дупката не са я замазили, ами така са лепнали гърба на секцията  #2gunfire. Принудихме се сами да си разглобим секцията и да я сложим пак. Оказа се че повечето неща бяха само на по 4 дюбела, без никакво монтажно лепило. Добре че не е паднало нещо отгоре ни!!!  #2gunfire Има още неща, но мисля че тези са най-важните и изнервящи. Никога повече Прима Стил.

# 332
Искам да подкрепя мнение на Бибита от 10 януари 2010.
В никакъв случай не се доверявайте на Ил Еврохаус или Еврокомпания - фирма за сглобяеми къщи. Некоректни, некадърни, направо казано - лъжци. Така нареченият управител - Ивайло Ангелов няма и понятие от строителство. Срещу 70% от стойността на строежа се сдобихме с един крив фундамент и вече две години ходим по мъките за да си пострим заветната къщичка, която уж щеше да е готова за 3 месеца.
Дано никой не пострада повече от него.

# 333
Хайде да поставя на видно място и тия мръсни измамници " КОРЕКТСТРОЙ-78" ... ДУМИТЕ НЯМА ДА МИ СТИГНАТ ,ЗА ДА ВИ ИЗРАЗЯ КАКВО ИСКАМ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НА ТИЯ ПОДЛИ ,ДОЛНИ МАМКА ИМ МРЪСНАЛЕШПЕРИ ГАДНИ!Фирмата се занимава със строителна дейност и нашия вход ги нае ,за да ни наравят покрива-изолация! Едно казаха в офертата си- друг материал слагат!
Идват през 3-4 дена да рабоят по малко! Срокът и м беше 16 дена и те изтекоха на 12 октомври- днес сме 12 ноември!!! Шефът им се крие-не вдига телефоните! При издаване на обекта ,който уж бел готов Той-шефа даже не се появи! Естествено остатъка от парите няма да си го получат! Днес ходих да търся офиса на фирмата ,за да оставя рекламация ....но такъв не съществуваше на този адрес! Но пък разбрах ,колко много хора идвали пред два три дена да ги търсят!!! Сега ще подаваме жалба в полицията ,за да ги намерят и да се захванат с тях вече Защита на потребителите!
Бягайте от тази Бургаска фирма "Коректстрой-78"-гр. Бургас.............. #2gunfire newsm61 Rage #Sniper smile3527

# 334
  • Бургас
albenusha, вчера го даваха собственика на фирмата по Господари на ефира: http://www.gospodari.com/reports/reportazh-poredniyat-nedovurshen-blok-2

# 335
Излиза, че всяко "Корект... " в името ва фирмата е признак за НЕкоректност....

# 336
Здравейте, искам и аз да се включа. Става въпрос за още една некоректна фирма произвеждаща мебелни вратички MODEKS-цеха им се намира в с.Пчеларово, ползват турски фолиа за вакумиране. Има техни офиси в София, Пловдив, Смолян и др. Поръчахме вратички, съответно ги объркаха, не искаха да си поправят грешката, много некоректни.
Препоръчвам Ви не купувайте от тях!!!!

# 337
  • София
И аз ще се включа с мебели Краси Симеонов. Изобщо не съм доволна от тази Троянска, ако не се лъжа фирма. Поръчахме си маса и столове от тях, които за нищо не стават. Масата е голяма за хранене уж, а всъщност е толкова паянтова, че като нищо ще се разпадне. Да не говорим за столовете, които са шест на брой и които освен по формата по нищо друго не си приличат. И шестте са с различни шарки и изобщо нямат нищо общо с мострите, които гледахме в магазина, абе нямам думи...Поне да бяха евтини, та да знам защо е така, а те не са..

# 338
  • София-в сърцата на моите деца
И аз ще се включа с мебели Краси Симеонов. Изобщо не съм доволна от тази Троянска, ако не се лъжа фирма. Поръчахме си маса и столове от тях, които за нищо не стават. Масата е голяма за хранене уж, а всъщност е толкова паянтова, че като нищо ще се разпадне. Да не говорим за столовете, които са шест на брой и които освен по формата по нищо друго не си приличат. И шестте са с различни шарки и изобщо нямат нищо общо с мострите, които гледахме в магазина, абе нямам думи...Поне да бяха евтини, та да знам защо е така, а те не са..
Имаш право  да върнеш всичко ако не ти хареса в 7-дневен срок от КЗП Peace

# 339
  • София
Благодаря Didela. Знам, че е така, обаче шест стола и маса за хранене са си доста обемисти и трябва да си наема бус, за да ги транспортирам обратно и всичко това за моя сметка. А в магазина нямаше как да разбера, че са такива, защото са добре опаковани, а масата разглобена. А и нали се сещаш, че съм чакала един месец да направят тези и сега ако тепърва започна да търся наново, ще отиде още толкова, че и повече..

# 340
Sianna, какво очакваш тогава? Имаш възможност да ги върнеш, а не искаш да се възползваш от нея? Не те разбирам, ако фирмата се съглласи да ти вземе обратно, смени ги, иначе ще трябва да си ги гледаш така

# 341
  • София
Не очаквам нищо, вече съм се примирала... Но това все пак е тема за черен списък с производители, така че споделям моя опит и предупреждавам тези, които се сблъскат с тази фирма, да имат едно на ум..

# 342
Права си, затова е темата, но все пак имаме права, хубавото е, че започнахме да си ги търсим. Това не е чиния, а мебел, която ще ползваш може би години наред, ако не се разпадне, както казваш, аз бих я сменила, категорично!

# 343
Аз подменях мебели с объркани цветове,маса по-конкретно.Новата маса отидох да ми я разпечатат в магазина,когато дойде и предпочетох аз да си я закарам у дома.Бих те посъветвала същото.

# 344
Пиша за да опровергая едно мнение по напред във форума:
Относно "Съюза на професионалните бояджии":
През лятото се обърнах към тези момчета. Беше в края на ремонта. Бързах, защото жена ми предстоеше да ражда, а ремонтната бригада се беше забавила с довършителните работи. Отзоваха се веднага. Получих изключително компетентни съвети относно избора на боя, което ми спести доста пари.
След това, въпреки, че графика им беше запълнен до края на месеца намериха възможност да ме вмъкнат.
Самата бригада беше невероятна. Каквито и комплименти да използвам, няма да са достатъчно добри. Носиха си абсолютно всичко. Нямаше като с други майстори - отиди до магазина купи това или онова. Нямаше - премести това или онова, я подръж тука и т.н. Всичко си подготвиха сами. При това облепването и опаковането беше с медицинска точност.
Два дни работиха от 7 сутринта до 9 вечерта.
Нямаше излишни приказки, обедни почивки по два часа или размотаване. Всеки си знаеше работата и си я вършеше перфектно.
Свършиха точно навреме според уговорката без каквито и да е било забележки.
 Стените бяха доста криви и се притеснявах, че ще си личи. Нищо подобно. Така боядисаха всичко, че оптично сега всичко изглежда "под конец".
Горещо препоръчвам тези момчета.
За първи път в живота си срещам такива майстори в България!

Общи условия

Активация на акаунт