Отговори
# 345
  • София-в сърцата на моите деца
ignat40 , сбъркал си темата има бял списък за хвалене на майстори.Прехвърли си там хвалбите... Laughing

# 346
Пиша за да опровергая едно мнение по напред във форума:
Относно "Съюза на професионалните бояджии":
През лятото се обърнах към тези момчета. Беше в края на ремонта. Бързах, защото жена ми предстоеше да ражда, а ремонтната бригада се беше забавила с довършителните работи. Отзоваха се веднага. Получих изключително компетентни съвети относно избора на боя, което ми спести доста пари.
След това, въпреки, че графика им беше запълнен до края на месеца намериха възможност да ме вмъкнат.
Самата бригада беше невероятна. Каквито и комплименти да използвам, няма да са достатъчно добри. Носиха си абсолютно всичко. Нямаше като с други майстори - отиди до магазина купи това или онова. Нямаше - премести това или онова, я подръж тука и т.н. Всичко си подготвиха сами. При това облепването и опаковането беше с медицинска точност.
Два дни работиха от 7 сутринта до 9 вечерта.
Нямаше излишни приказки, обедни почивки по два часа или размотаване. Всеки си знаеше работата и си я вършеше перфектно.
Свършиха точно навреме според уговорката без каквито и да е било забележки.
 Стените бяха доста криви и се притеснявах, че ще си личи. Нищо подобно. Така боядисаха всичко, че оптично сега всичко изглежда "под конец".
Горещо препоръчвам тези момчета.
За първи път в живота си срещам такива майстори в България!

Точно те ми дадоха три пъти по-скъпа оферта, отколкото ми струваше с други майстори, измисляха си че трябва миене на стени, къртене на прозорци и др. Както се оказа впоследствие нищо от гореизброените действия не беше необходимо, а след боядисването (не от тях разбира се) няма никакъв проблем. Пуснаха ми оферта, разбита по дейности - неостойностени, а цената беше калкулирана едва накрая и повярвайте ми беше фантастична. Та не ги препоръчвам въобще - на точното място са в тая тема.

# 347
Аз съм изключително недоволна от фирма Таймаут Дизайн(TimeOut Design). Кухнята ми я мотаха повече от година и половина. Преправяха нещата милион пъти, което аз не разбирах дори от икономическа гледна точка. Многократно се разправяхме, няма да описвам цялата одисея, че книга мога да напиша по въпроса.
Ще споделя едно от най-фрапантните неща. След като за пореден път преправяха нещо, ми смениха цветовете на определени елементи, а при поръчката одобрявахме мостри за цвета, извиках шефката на фирмата да види за какво става въпрос, защото е поредно преправяне и тя ми каза: "Да различава се, ама какво толкова, ще свикнеш" и много други неща от този род, като през цялото време се опитваха да ме убедят, че "всъщност аз съм капризна"
Мисля, че това е достатъчно като информация.

Вярвай ми, кръвно вдигнах след коментара ти. Моята одисея с тях приключи по-бързо, от юни до ноември. Confused Същите проблеми, същото отношение и същите коментари. Преправяха врата, преправяха конзола, не монтираха рафт в единия шкаф, половината им винтове по външните страници се виждат защото и след хиляда напомняния пак пропуснаха да си донесат тапички; преправяха една 'колона' - представете си шкаф от пода до тавана - до половината е един вид фурнир, нагоре - друг. И точно с това отношение през цялото време 'Е какво толкова.. '.

# 348
Тези горните, като си поръчвах легло и поисках да няма остри ръбове, вместо да ми предложат подходящ модел, ми казаха, ама какво толкова, ще свикнете и ще ги избягвате...

# 349
Фирма за (адски скъп) италиански гранитогрес - ВОЛТУРНО! Каквото и да правите, колкото и да ви хареса техен продукт, НЕ поръчвайте от там. Нашата одисея с тях се влачи от 20 август. Поръчахме гранитогрес за 80лв кв.м. (намален от 120лв), чакахме го 3 месеца да дойде, тъй като изработената за нас партида се оказала дефектна и хайде всичко наново. Е, пристигна и се оказа, че при транспорта едно пале е счупено и не се знае изобщо ще дойде ли, а е платено! Продължавам: чакахме 1 месец да ни го доставят до обекта, а сега вече месец и половина чакаме да ни го залепят, при това със скъпата оферта от 1800лв за има няма 50кв.м. то не бяха манипулации, то не бяха лъжи, имали огромен обект, нямали възможност, ха днес, ха утре, ха другата и по-по другата седмца да изтегли майстор, та бригада, та не знам си какво. 'Ама аз ви казах, ако искате намерете си друг'....  Shocked Хааайде стиииига  Stop За толкова пари, думи нямам!!!  #Cussing out #2gunfire Иначе да, гранитогресът е уникален, да - ако го лепят те, дават гаранция. Но ремонтните ми работи се забавиха с поне 3-4 месеца заради тях, защото всичко тръгва от пода. (Нива за нови врати, латекс, всичко!) Никаква компенсация, нито лев надолу. Тотално НЕкоректно отношение на собсвеничката Каравелова!

# 350
# 351
Фирма за (адски скъп) италиански гранитогрес - ВОЛТУРНО! Каквото и да правите, колкото и да ви хареса техен продукт, НЕ поръчвайте от там. Нашата одисея с тях се влачи от 20 август. Поръчахме гранитогрес за 80лв кв.м. (намален от 120лв), чакахме го 3 месеца да дойде, тъй като изработената за нас партида се оказала дефектна и хайде всичко наново. Е, пристигна и се оказа, че при транспорта едно пале е счупено и не се знае изобщо ще дойде ли, а е платено! Продължавам: чакахме 1 месец да ни го доставят до обекта, а сега вече месец и половина чакаме да ни го залепят, при това със скъпата оферта от 1800лв за има няма 50кв.м. то не бяха манипулации, то не бяха лъжи, имали огромен обект, нямали възможност, ха днес, ха утре, ха другата и по-по другата седмца да изтегли майстор, та бригада, та не знам си какво. 'Ама аз ви казах, ако искате намерете си друг'....  Shocked Хааайде стиииига  Stop За толкова пари, думи нямам!!!  #Cussing out #2gunfire Иначе да, гранитогресът е уникален, да - ако го лепят те, дават гаранция. Но ремонтните ми работи се забавиха с поне 3-4 месеца заради тях, защото всичко тръгва от пода. (Нива за нови врати, латекс, всичко!) Никаква компенсация, нито лев надолу. Тотално НЕкоректно отношение на собсвеничката Каравелова!

Ужас! Направо се изумявам колко нагли хора и некоректни фирми има  ooooh!

# 352
Искам да споделя мнението си за един крайно некоректен "майстор". Казва се Борислав или накратко Боби- ТЕЛ: 0885 36 07 35. Повиках го на оглед за боядисване с латекс на 2 стаи преди около месец,размотава ме по телефона и накрая уж изгодни цени,уж не знам си какво,даде ми оферта два пъти по-висока от други майстори. Почна да си измисля някакви неща за доставка допълнително,за лайсните около прозорците допълнително. А в обявата му в интернет пише съвсем друго Не знам как работи,но ужасно лъже Naughtyooooh!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 01:09 от Nedialkova

# 353
Към тази тема с гордост ще добавя така нареченият "майстор" на мебели по поръчка, с местожителство село Студена - Пернишко, име Васко и окръг на работа пернишко + софийска облас. Мили дами,.. човека е нагъл измамник. Горещо препоръчвам на всеки, който попадне под набезите на негово предложение да се лиши от удоволствието за дълготрайно и успешно скъсване на нервите. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 354
  • София
BLIZOO - ДОСТАВЧИК НА ЦИФРОВА, КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ!!! #2gunfire
Първо ми скъсаха нервите докато все пак някой дойде на ни свърже. Около 3 пъти ми обещаваха да се обадят, а след като оставих съобщение да се свържат с мен, тъй като никой не вдигаше телефона ми се обадиха чак след 3 дни. След това, два дни след като ни свързаха отидох на каса да сключа договор и да платя, но там ми казаха, че никъде ме нямало в системата им. След половин час касиерката откри, че в касата в нашия район още не са ни въвели и да дойда пак, но да не забравям че до 5-ия ден ще спрат сигнала.
От 12 дни сме техни абонати , а трети ден нямаме интернет. След около 6 обаждания вчера казаха, че днес ще ни посети техник до 12,00. След като такъв не се появи се обадих да проверя какво се случва и ми казаха, че за нас пише, че сме се оплакали от скоростта и ще ни бъде пусната заявка за техник. Когато техниците все пак дошли в къщи (мъжът ми ги чака цял ден), уж правили нещо и казали, че ще слязат да вземат нещо и така повече от 2 часа ни вест ни кост. Вдигнах на 2 пъти скандал по телефона да ми дадат инфо  какво се случва и на 2 пъти обещаха да се обадят след 5 мин и нищо.
Просто нямам думи да изразя възмущението си и съжалението си, че станах техен абонат. Няма такива нещастници. Ако това с интернета се повтори, следващото което ще направя да прекратя договора си с тях.
С предишния ни доставчик за 2 години никога не ни е спирал интернета.
За да имат що годе нормално обслужване, трябва да положат страшно много усилия и да направят генерални промени............

# 355
Дюдю, същите премеждия имахме и ние.От първи декември сключихме договор за нет, цифрова и тел. Пакет за 35 лв.
Преди това имахме пробни 10 дни май, всичко беше перфектно, даже нета беше и по- бърз от предния.
След това се започна одисеята.На 1 дек спря, чаках, чаках, на 2 подадохме сигнал, щели да се обадят след малко да кажат какво се случва. Три дни така, през които ние звъним нон стоп на проклетия callcenter. Накрая мъжът ми отиде в техен офис и подаде оплакване по съвет на служителката там. Обадиха се след 30 мин.В събота изпратиха техник, но внезапно и нета се появи и ние ги отпратихме. В неделя отново изчезна, почнахме пак обаждания, чакахме, никой не се обади отново. В понеделника вече нахъсани пак за ново оплакване, се появиха на вратата. Пренастроиха нещо и оттогава няма проблем.  Надявам се и да няма, защото ще ги спра и аз, независимо от договори и т.н. Ако трябва ще се съдим за неизпълнения по договора, пък да видим..

Успех и на вас!

# 356
  • София
BLIZOO - това са бившите Евроком. По-големи мизерници от тях няма. Търпях ги години, но в един момент много ми писна и си прекратих договора преди да е изтекъл. Проблемите си бяха същите като вашите. Пускала съм жалби, стигало е до там пари да ми връщат, оправят си услугата и известно време е ок и след месец-два пак се почва одисеята. Колко нерви съм потрошила само аз си знам! Не съветвам никой да им ползва услугите.  #2gunfire

# 357
Ние пък имахме проблем с мебели Виденов. Преди няколко месеца си купихме обзавеждане за спалня и кухненска маса със столове. Няколко месеца ни мотаха, оказа се дори, че са ни анулирали поръчката "без да искат", после ни объркаха дамаската на столовете и какво ли още не. Преди две седмици си поръчахме и кухня - два пъти вече й бъркат цвета. Та си държим всичко в кухнята на вили и могили Sad Мебелите им са прекрасни и на безобразно ниските цени, но обслужването е под всякаква критика.

# 358
Mомичета, аз съм потресена от фира НИКОНИ в квартал Павлово, ул. Вихрен.  Поръчахме си малка кухня от тях, и като дойдоха да я монтират, първо се оказа че има шкафове с различна височина ( не по проект), после се оказа, че самата тя е по къса ( пак не по проект) и бяха забравили плотовете. Но това е нищоооооо, казаха, че ще дойдат след няколко дни да я домонтират и да видите вие, след известно време баща ми отива да види какво става. С момичето от магазина водят малко по остър разговор за сроковете и представете си какво става Shocked
Малко след като баща ми напуска магазина, му се обажда мъж, който се представя зя приятеля на момичето и заплашва баща ми с убийство, как така бил и повишавал тон, наричал го е по невъобразими начини, псувал го е и просто незнам какво още да ви кажа, но това, че го е заплашил с убийство направо ме потресе Shocked Shocked Shocked
Запомнете НИКОНИ, Павлово, ул. Вихрен. ------ никогаааааааа

# 359
  • София
интересна тема....ще я следя.

Общи условия

Активация на акаунт