Отговори
# 375
  • София-в сърцата на моите деца
Тук без колебание се присъединявам към Вашите мнения! АРОН не стига, че продават само боклуци, но няма никакво обслужване! Преди седмица ходихме до там и в целия ни престой от 40 мин. никой не дойде да се поинтересува какво търсим. Опитах се сама да намеря някой, който да разгадае обърканите им етикети, на които има по минимум 3 цени, но не видях такъв човек. А в офиса гледаха филм!!!
newsm10

# 376
Фирма за дограма и ремонти "Ворошилов".
Наехме ги за основен ремонт на 4-стаен апартамент. Каквото пипнаха, си оставиха ръцете #2gunfire При офертата са увеличавали квадратурата; когато им исках мнение като "напълно неразбираща", отговорът беше "Ами както си прецените" #Crazy. За да направят едно, съсипват друго. Правиха 2 дни мазилка на балкон и на третия им казах какво не ми харесва. Те взеха, че я къртиха цял ден, вместо да оправят нещата  Mr. Green Пълни идиоти!  #2gunfire Има и редица други неща, ама да не разводнявам темата...
След като се оплаках в офиса от зле свършена работа и поисках техен мениджър да дойде да види как са се справили "майсторите", някаква пикла ме размотава сума ти време, че ще уведоми шефа и ще ми се обади. Минаха месеци, а тя явно още изяснява ситуацията #Cussing out
Добре че спряхме навреме поръчката Stop. А мислехме да ни правят и дограма, и интериорни врати Sick
Ворошилов са пълни измамници звъннах на един от офисите бях решил да използвам техните услуги, но като чух,че трябва да платя 1 левче на киломерър за взимане на размери,но преди това да отида в офиса им да платя предварително транспорта и след това отново като дойдат да постават дограмата да им платя по 1 левче на километър. От провинцията съм и София е приблизително около 80-90 километра за два пъти идване до дома ми трябва да дам 180 лева за транспорт. Както и да е казах да пресметнат приблизително колко ще ми излезе като цена за примерно 2 прозореца и една врата(пистолет) разбира се с "голямата великденска промоция" 35% + 5%. След наколко минути телефона ми звънна и какво да чуя  първо ми казаха,че без промоцията цената на 2 прозореца с врата(пистолет) е само 1780 лв а с великолепната им промоция излиа само за 1100 лева останах препариран за наколко секунди 1100 лв + 180 лв за транспорт 1280 лв,чудя се дали в прфоилите им има някакъв позлатен обков  незнам !!! Казах на любезната госпожа,че това може би е някаква шега,но уви е самата истина Фирма Ворошилов лично за мене са некоректни те привличат с Уж много голями отсъпки и подаръци, а се оказва,че напротив те хем си вклюЧват подаръците в цената, хем и отгоре натоварват  ! Алоу хора спрете се малко незнам закаво ни имате,сигурно за някакви току що пуснати от 4-ти клиометър! Да ама Не ! Хора пазете се от такива Тарикатски фирими,който се опитват да ни ОБРАБОТВАТ ИЗМАМЯТ и т.н ,а и съм сигурен,че при някои успяват! ФИРМА ВОРОШИЛОВ моето мнение е,че сте едни измамници,но това е мое мнение всеки има право на мнение! Сигурен съм,че има доста хора,които са съгласни с
мен! Реших да напиша това за да знаят хората да си отворят очите и ушите колкото се може по широко !!!! И само да уточня за вида на ПВЦ дограмата която ми предлагаха за тези пари 5 камерна дограма ВЕКА с обикновен стъклопакет!

# 377
  • София
Фирма Бабекс София - за ремонти.
Наехме я преди няколко години да ни ремонтират банята.
Едно, че щом взеха и последните пари повече не се появиха да си довършат работата (наша грешка, че платихме предварително, но разчитахме на коректност).

Няколко години по-късно им сърбаме попарата на некачествения ремонт.

Не ми се изпрада в подробности. Но ако някой се интересува, мога да обясня на ЛС.

Аз тези повече не бих ги пуснала във входа, камо ли в дома си Peace

В допълнение копирам по-долу подробности, които споделих на ЛС :

Сега имам повече време и мога да ти напиша за Бабекс.

Да, на думи човека изглежда свестен, но майсторите му (или поне тези, които ни доведе не струват).

Ние се бяхме договорили, че в цената влизат и материали, и всичко - техен ангажимент беше да ги купуват и носят.
Ние трябваше да си изберем само плочките (предполагам и вас ви е завел в магазин, в който му дават отстъпка - не помня вече колко процента беше)
Та започнахме ремонта и ние (наша грешка) изобщо не сме ги дебнели и висели на главите им - разчитахме, че като наемаме фирма, то собственика ще се грижи за контрола. Плюс това аз какво разбирам от тези работи?

Няколко години по-късно (3-4), след като започна да ни тече банята разбрахме що за майстори са.... С цел пестене на материали плочките са лепени "точково", т.е. замазка се плеска на 5 места по плочката и се лепи - да, тя хваща, но остават кухини, които след време, като пропусне някоя фуга (защото зад тях има въздух) пропускат вода и се напояват стените.

Не сме знаели, че добрите майстори слагат хидроизолация преди да положат плочките, която да пази от протичане.

Сега не само банята ми е за ремонт, но и вградения гардероб в коридора, който граничи с едната страна на банята (всъщност той е за изхвърляне, тъй като е безвъзвратно мухлясал), както и една стена от детската стая. Добре, че под нас няма никой (помещението е празно и в лошо състояние) иначе и те щяха да искат да ги ремонтирам, защото тече и надолу....

Да не говорим, че в момента, в който им платихме последните пари (пак наша грешка, защото разчитахме на коректност от тяхна страна) се изпариха яко дим без да си дошпакловат около вратата, нито да завършат ръбовете на плочките.

Абе, само ядове имам след този ремонт на банята....

Това е от мен....

# 378
Blizoo  #2gunfire Проблемите с тях не са от вчера ( а аз съм техен абонат от 8 години, от времето на Евро ст нещо си). Откакто станах кейбъл тел, а сега близу са отврат.
1. времето за реакции на авария е безумно дълго! оставиха ме без интернет 7 дни!!! През тези 7 дни съм звъняла по минимум 5 пъти на ден, всеки ден ми обясняваха, че са супер заети когато могат ще отидат. На протестите ми, служител заяви, че времето им за реакция е 72 ч. и да съм си чела договора. Както и да е - мина. Оплаках се на сайта им, но полза нямаше. Когато екипа все пак дойде накрая ми се накараха, че съм им губела времето и тов можело да се оправи от централата. Ами да бяха го оправили - аз нямам желание да стоя без нет една седмица и да си взема разрешение да ме няма от работа да чакам двама техници да дойдат, да се почешат и да рестартират рутера!!!!!
2. Срока за плащане на месечната вноска е 15 число - на 1 получава редовно смс с уведомлние (няма лошо). Но ако случайно не го платя до 5-6, нета започва да забива, бавен е, губи се и т.н. Ако в този срок попадне и уикенд - нета изчезва, рутерчето си свети, иконката на компа индикира нет, но никакъв сайт не се оправя. В момента, в който обаче платя сметката - за 10 мин. нета хвърчи като фурия. Ами да слобат тогава срока за плащане до 5 - какви са тия селски номера?
3. Реших да се махам от тях - отидох в офиса им, една сърдита лелка като чу за како съм, веднага каза" а къде ще се местите, знаете ли каква оферта ще ви направя". Търпливо обясних, че не ме интересува и сикам да прекъсна ддоговора си. След като си попълних молбата поптиах кога ще минат да си вземат рутера (ползвам го с договор). Жената ми заяви, че било моя работа да им го донеса на крак???? Резонно се заинтересвуах какво става, ако не го направя, а тя повдигайки рамене ми обясни, че той и без това не струвал много и им било по-евтино да купят нов, ако не го върна отколкото да пращат екип на място да си го прибере.
На някой може да му звуча като глезла, н за мен това е под всякаква критика.
4. Обслужването на кол-центъра им е подд нулата - или не си вдигат телефоните, или те оставят да висиш по 10-15 мин на изчкване. А ако накрая някой ти вдигне - най-мноог да ти се накара, че си ги обезпокоил.
Т.е. аз се махам от тях, но докато си одавах молбата, в макия им офис минаха 3 души и 3 бяха с оплаквания - правете си изводите сами що за комания е това!

# 379
Blizoo   newsm11

# 380
  • София
the slayer разбирам те напълно! Много пъти съм писала за дивотийте на Евроком, сега Близоо, колко нерви съм потрошила с тях, чак се ядосвам, че не ги разкарах по-рано. Накрая даже си платих няколко такси неустойка, но пък откакто ги смених с нет1 вече и нета ми е наред и телевизията и отношението. Да не чуе дявол, де  baby_neutral

# 381
Съгласна за Близоо... преди седмица изчезна сигнала на цялата улица, а след като оправиха проблема на следващия ден... олеле.. цифровата ми е ужасна. Образа ми е с "подложка", не знам как да го обясня. Гледам Нова да речем, а отдолу като сенки се кълчат певачките на Планета  ooooh! Да видим какво ще направят по въпроса... засега нищо  Confused

# 382
И аз се прехвърлих към НЕТ1 PeaceЗасега са по-добри-пу-пу...

# 383
Хехе, Близу снощи пак ми направиха номера със спрения нет, защото беше 9-ти, а не го бях платила. Освен това кол-центъра им даваше ту заето, ту свободно (без някой да отговори) в продължение на 30 мин.  Най-накрая се свързах и естествено вдигнах скандал - отговор "това е политика на фирмата, стремим се към дисциплиниране на клиентите".

Добре, че се махам от тях. Мисля да си включа нет и цифрова тв от Виваком. Някой позлва ли ги? Дайте отзиви, моля ви.

# 384
Добре, че се махам от тях. Мисля да си включа нет и цифрова тв от Виваком. Някой позлва ли ги? Дайте отзиви, моля ви.

Бих посъветвала всеки да стои далеч от Виваком. Много мога да говоря за некоректността им - не само че автоматично подновяват договори - на мен ми се случи и да  се подпишат вместо мен, до гуша ми беше дошло от таксите по една "БЕЗПЛАТНА" бонус карта. А някои сблъсквал ли се е с  телефонистките им, които събират задължения. Някои от  тах са невъобразимо нахални, нагли и въобще  Sick  . И това е малка част от проблемите, които имах покрай тях, но не искам да задълбавам, че ме хващат нервите като се сетя.
Всъщност, нямам представа как стоят нещата с цифровата им телевизия, но само като им чуя името и  се ядосвам  ooooh!  #2gunfire

# 385
След злополучния си опит с цифровата на Близу и през ум не мина да пробвам някоя друга, върнахме се на Булсат и съм си много доволна  Peace

# 386
  • Sofia
Присъединявам се към мнението за ВОРОШИЛОВ. Преди 3 год ни правиха балкона - остъкляване, ПВЦ дограма, шпакловка, боядисване, изолация. Е няма толкова левашки свършена работа. От зор да свършат бързо, че да идат на друг обект и да вземат повече пари наплескаха втората ръка латекс преди първата да е изсъхнала, а първата преди да е изсъхнала шпакловката. Естествено всичко се обели като юфка за по-малко от 3 мес.  #Cussing out
И още - МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ. Скоро си купихме ъглови легла от тях. Ужас просто! Вярно че бяха евтини, ава това причина ли е още при монтажа да се чупят парчета от ламината?  ooooh!

# 387
Има ли някъде събрани имената/фирмите, че много страници станаха?  #Crazy newsm78

# 388
Здравейте, мили хора. Добре, че влязох в този форум. Както се казва, какво търсих а какво намирам. Тръгнах да търся фирма за боядисване на входа и се бях спряла на съюза на професионалните бояджии. Явно няма да си имам работа с тях, за което съм ви много благодарна. Но четейки подред вашите оплаквания от майстори се почувствах много добре за себе си и за съпруга ми най-вече. Той също е майстор и сега разбирам защо не може да се отърве от клиенти. Работи честно, съвестно, пести материали и взима евтино. Никога не взема пари в аванс, но и никога не ни се е случвало някой да не си плати, даже напротив винаги му дават повече от поисканото. Никога не взема пари за оглед, даже ходи да пазарува на клиенти с наши пари , без да си слага транспорт напр. или за времето което е загубил.Е... не сме забогатели, но и не сме гладни, при това всички наши клиенти стават наши приятели. Лягаме си с чиста съвест и спим спокойно. Напоследък си мислим, че има нужда от помощник, тъй като има много работа, но на кого да се спрем. И ние така смятаме, че са много малко съвестните хора и истинските професионалисти в България. Затова той ще трябва да се справя сам докъдето може.
 Благодаря ви много и дано се отървете от лошия късмет да попадате на лоши майстори.

# 389
За 1-ви път пиша във форума от 7 месеца,искам да изкажа възмущението си от ф-ма Трансбул1 ЕООД,управителят им е нисък набит с огромни мусколи  и с татуси по рамото.Моят съвет е никога по никакъв начин да не се доближавате до този човек щото ще Ви измъкне паричките без да се усетите и ще остави работата на етап недовършен.Всеки сам да си прави изводите пък ако някой реши да ги изпита да им се обади,мога да му дам телефона  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт